ne sandın çiğdemcim ha bu gün ha yarın gelirdiye bekliyorum ama bilmiyorum ne zaman gelir bu velet son zamanlar hiç geçmek bilmiyor valla insanın psikolojisi bir tuaf oluyor ha suyum geldi ha nişanım geldi gece uykusu yok offfff doğsun istiyorum artık oğluşum herşeyin hayırlısı tabii :)))
Evet canım sadece etiket yapıştırıcam. biblo olmaz gibi geldi. çikolata kalın değil. bide zaten üzerinde bebek var. kalabalık olur diye düşündüm.
Macunköyeden fiyat gelecekti biliyorsun ama arkadaşın eşi gidip sormadı bi türlü. bence dışarıya göre ucuzdur yine de. biblo bebekler için bi suluhan var ulusta, bir de birlik mah. de euroflora diye bi yer var. çok çeşit var ve uygun. internet sitelerinde adres ve kroki var.
ben çikolataları aldım. ne olacağı belli olmaz.erken doğururum falan hazrılıksız yakalanmayım. hatta renkli badem şekerleri de aldım pembe ve sedefli beyaz. mevlütte tutcam. hepdi buz dolabında bekliyor canım. sanki pastanade aldıklarımı günlük mü? onlar da buzdolabında tutuyor.
Hayııırrr, sabah şüpheleniyordum zaten, şimdi tamamen emin oldum...
ÇATLAMAYA BAŞLADIM BEEEENNNNNNNNN mafoldumben mafoldumben mafoldumben
noluyo kız 10 dk ayrıldım pc başından.iyiki de
ayrılmışım meraktan çatlayacaktım yoksa.
boşveeeer çatla gitsin hem nekadar çatlayabilirsin ki
bu vakitten sonra...
Aaaa evet nurcan yaa senin çok az kalmışş..e şeker sen temmuzdamı doğurcan o zaman? bi de normal mi olcak dr un kesin netleştirdimi doğum şeklinii??
Evet dediğin gibi yavaştan alıp koymak lazımm..buzdolabında bişeycik olmaz..doğum bu ne zaman ne olacağı belli olmazki..bende son ana kadar beklemem sanıırm..ben mevlütte lokum dağıtayım diyorumm..ama onu da şöle eksantirik bi sunum yapayım diyorum..yine bebek malzemeleri satan yerlerde kartondan şekiller var ya küçük o tarz bişeyin içine olabilir diye düşünüyorum..satıcıyada sorarım zaten yönlendirirler lokum için en uygun şey nasıl olur diye..
Kıss allah seni yaa ödümü kopardıınn..ya üzülmee malesef işte son haftalarda oluyomuş..ne yapalımm..sen yinede bol bol yağlan kremlen su iç..belki çok olmas ve doğum sonrası hafifler..
O kadar baem yağı, yıllarca yapılan spor hepsi boşa gitti. Geçmez de şimdi, nasıl toparlayacağım ben bu karnı.
2 gün kaldı bebemi görmeye kaydirigubbakcemile2
görmek te siyah beyaz çizgilerden ibaret.ama olsun kıpırtılarını görüyorum ya yeter banaopuyorumnanaktan
acaba kaç gram oldu yavruum????
tatlım 8in üzerinde olması kaliteli yumurtanın var olduğunu ve döllenmenin gerçekleşebileceğini gösteriyor diye biliyorum..Belki okumayan vardır diye yeniden kopyalıyorum mesajımı. :)))
Selammmmm. Kızlar size bişey sormak istiyorum bebek sahibi olmak isteyen bir arkadaşım için,belki aranızda hamilelik öncesi yaptıran vardır..
21.gün progesteron tahlili yaptıran oldu mu?
Arkadaşımın sonucu 14.34 çıkmış.1 hafta sonra doktora gidecek sizce bu ne demek, bilgisi olan var mı?
Kestane kebap acele cevap . hihoyyyt hihoyyyt
[ı]
o kadar baem yağı, yıllarca yapılan spor hepsi boşa gitti. Geçmez de şimdi, nasıl toparlayacağım ben bu karnı?[/ı]
görmek te siyah beyaz çizgilerden ibaret.ama olsun kıpırtılarını görüyorum ya yeter banaopuyorumnanaktan
damlacım benim de hiçbir bilgim yok bu konuda
olsa söylerdim canım ama sen araştırmacı bir insansın:))
netten araştırır bulursun ne anlama geldiğini =D
O kadar baem yağı, yıllarca yapılan spor hepsi boşa gitti. Geçmez de şimdi, nasıl toparlayacağım ben bu karnı.
bende dedim noluyooo.allah iyiliğini versin.doğuruyon zannettik valla.valla bende ne bulursam sürüyom karnımda yok daha ama göğsüm ve popom çatladı.inş karnım bari çatlamaz.
ben yarın gidiyorum görmeye. önce cinsiyetini sorucam ama
2 hafta önce 2,5 kiloydu bakalım ne kadar olmuş kuzu.
aaa lohusa şerbetiiiii.
siz dağıtıcak mısınız kızlar?
doğumda mı dağıtılıyor mevlutte mi?
Lohusa şerbeti takımı diye bişey var sanırım..
siz aldınız mı?
Nasıl yapııyor ki acaba o şerbet??
evet canım ucuza geldi. inşallah içime siner bitince de. benim aklıma bi de şey gelmişti. hani grafon kağıtları varya. ilkokulda faaliyet yapardık. onlardan alıp, yuvarlak şekerleri onunla sarıp üzerine biblo yapıştırcaktım. bunun gibi. yuvarlak çikolata heryerde var. bunu yapmak da çok zor değil gib geldi.
benim arkadaşım da lokum vermişti. onlar şeffe jelatine sarp onu küçük keselere koydular mavş ve beyaz kudeleyla bağladılar. şık bişey olmuştu. hatta lohusa şerbeti dağıtmak için küçük l,kör kadehleri alıp onları bile mavi tülle bağladılar. biz çay bardağında verdik şerbeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?