NURCAAAAN sakın doğurma sen doğurursan ben de
doğururum korkudan:1shok:kafamçokkarıştıeyvahedigeldismile
Kızlar ben geldim, nasılsınız bakim umarım herşey yolundadır! Ohh be benim de son 3 iş günüm.. delikafadulden
aaa lohusa şerbetiiiii.
siz dağıtıcak mısınız kızlar?
doğumda mı dağıtılıyor mevlutte mi?
Lohusa şerbeti takımı diye bişey var sanırım..
siz aldınız mı?
Nasıl yapııyor ki acaba o şerbet??
tatlım 8in üzerinde olması kaliteli yumurtanın var olduğunu ve döllenmenin gerçekleşebileceğini gösteriyor diye biliyorum..
inş ALLAH sağlıklıısyla nasip etsin:Saruboceq:
Selam kızlar dün giremedim biraz biraz okumaya calıştım dünü epey bir uzun o yüzden önce yazım snra okum die karar verdm,dün doktor kontrolümüz vardı yine fkat canımı sıkan cok önemli birseyle karsılastım ki doktorum 15 gün izine ayrılmıs ve ultrasona göre ben 38 haftalığım 40 haftama 15 gün var doktorum beni bu konuda bilgilendirmediği için cok kızdım hatta yerine bakan dokjtorda sasırdı neyseki bu doktorda ilgiliydi ama tecrübe vs.nedir ne değildir henüz hiç birşeyini bilmiyorum,nst ye bağlandık yine orda da kasılmalarımız çıktı ama düzensiz doktor bu kasılmalar 10dk.3 kez e düşerse o zaman hemen gel dedi bebeğimin sağlığı cok şükür yerinde dilerim sizlerde iyisinizdir ama dün sanırım ağrısı olan cok olmuş ???
Kızlar ben geldim, nasılsınız bakim umarım herşey yolundadır! Ohh be benim de son 3 iş günüm.. delikafadulden
valla siercim az kaldı evet ama daha doğumu konuşmadık doktorla artık yarın konuşur diye bekliyorum ama adam konuşmuyor bir türlü ben epidural normal istiyorum ama illada normal olacak diye tuturmam çünkü çok zor bulduk çocuğu doktor nasıl olsun derse ona okey diyeceğim
sizce doktora yarın ne sorsam benimle konuşmazsa çünkü bebek artık çok az hareket ediyor bende tedirgin oluyorum normalmi acaba
didemcim senin niye tickerin yok ki kuşum?
haftada 200 gr civarı alıyorlarmış 2900 gibi bişey olmuştur ben de
okadar bekliyorum.4 haftada 1000 gr almıştı 2600 olmuştu tam
2 hafta sonra 3000 en fazla olur diye düşünüyorum bakalım???
aman bana çatlak demeyin üst kısımlar çatlamamıştı sağolsun kızım oralarıda halletti. berbat haldeyim anlatamam ama artık takmıyorum valla
bu arada bende ya cuma yada pzt gidicem dra bakalım ama muhtemelen pzt olur ayy doğuralım bir an önce vakit geçsinnnn
söz veremem çiğdemcimmmm inşallah doğururum ama gelecekmi gelmeyecekmi anlamış değilim :)))
Biz dağıtmıştık doğumda ve mevlütte. o zaman kıştı, sıcak servis yaptık şimdi soğuk soğuk vericez. Ankarada ünal kuruyemiş var heryerde şubesi var zaten. orda hazırı satılıyo. sadece suda eritoyosun bide içine 2-3 tane çam fıtığı (dolmalık fıstık) koyuyosun. ohhhh çok güzel oluyo. ben şerbet takımı almadım, yine almıycam. yani şeker falan neyse onları insanlara vericez de bu bardakları nereye sokucam sonra. bi sürü yayıntı var zaten. tepsi süslemiştik biz mavi tüllerle, şimdi pembe tüllerle süsleyip kristal kesme çay bardaklarım var yine onlarla dağıtıcam şerbeti
Kötüyüm ama sen iyisin, onunla avunurum biraz. Sonunda kurtuluyorsun.
aman bana çatlak demeyin üst kısımlar çatlamamıştı sağolsun kızım oralarıda halletti. berbat haldeyim anlatamam ama artık takmıyorum valla
bu arada bende ya cuma yada pzt gidicem dra bakalım ama muhtemelen pzt olur ayy doğuralım bir an önce vakit geçsinnnn
hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?