2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz dağıtmıştık doğumda ve mevlütte. o zaman kıştı, sıcak servis yaptık şimdi soğuk soğuk vericez. Ankarada ünal kuruyemiş var heryerde şubesi var zaten. orda hazırı satılıyo. sadece suda eritoyosun bide içine 2-3 tane çam fıtığı (dolmalık fıstık) koyuyosun. ohhhh çok güzel oluyo. ben şerbet takımı almadım, yine almıycam. yani şeker falan neyse onları insanlara vericez de bu bardakları nereye sokucam sonra. bi sürü yayıntı var zaten. tepsi süslemiştik biz mavi tüllerle, şimdi pembe tüllerle süsleyip kristal kesme çay bardaklarım var yine onlarla dağıtıcam şerbeti

aman bana çatlak demeyin üst kısımlar çatlamamıştı sağolsun kızım oralarıda halletti. berbat haldeyim anlatamam ama artık takmıyorum valla
bu arada bende ya cuma yada pzt gidicem dra bakalım ama muhtemelen pzt olur ayy doğuralım bir an önce vakit geçsinnnn

tatlım 8in üzerinde olması kaliteli yumurtanın var olduğunu ve döllenmenin gerçekleşebileceğini gösteriyor diye biliyorum..
inş ALLAH sağlıklıısyla nasip etsin:Saruboceq:

Teşekkür ederim canımmm. opuyorumnanaktan

Selam canım, doktorun niye haber vermemiş ki sana.Hem de doğumuna az kalmışken.bilmiyorumkismile Bebişine de maşallah. Ben de yarın kontrole gidicem, nst ye bağlanıcam. Doktoruma sorayım bende izne falan çıkıyosa üzülürüm valla. Doğuma o doktordan başkasının girmesini istemiyorum. :sinifsinif:

bence de hatta bana dese ki sen normal doğumda zorlanırsın diye hemen
sezeryana dönüvericem sanki.tek tesellim anestezikaydirigubbakcemile3

nurcancım şeyi sor mesela
geldim sancılarım var doğum başlamış katater ne zaman takılacak diye sor.
çok sancı çeker miyim falan?ya da ne bileyim epidural hakkında aklına ne geliyorsa sor.

işyerinde bazı siteler yasaklı ticker yapabilecem tüm siteler de yasak. evde de internete vakit olup giremiyorum. zaten ben sizinkileri bile göremiyorum x çıkıyor altınızda.

Bebeğimi çok seviyorum, ama karnımın bu hali beni çok üzdü. Ağlamak istiyorum, yoktu hiçbir şey, nerden çıktı ki şimdi?

ayy lohusa şerbeti süper olur annemde güzel yapar hatta yarın falan şerbet şekeri almaya gidicek doğumdan sonra gelenlere veririz mevlütte dağıtırmıyız bilmiyorum ama bebek görmeye gelenlere verilir kesin

ben yazayım soracaklarımı bir kağıda en iyisi sonrada tek tek sorarım artık

söz veremem çiğdemcimmmm inşallah doğururum ama gelecekmi gelmeyecekmi anlamış değilim :)))

yaa sezeryana girenler okadar korkutmuyor beni çünkü bilerek kontrollü bir
şekilde doğuma alınıyor tarihler belli vs.
ama buradan biri normal doğum sancısıyla patır kütür doğurursa işte ozaman
benim tırstığım andıreyvahedigeldismilebu kişi de sen olacakmışsın gibime geliyorkaydirigubbakcemile3
o yüzden diyorum sakın doğurmakaydirigubbakcemile3zaten 1 kişi başladı mı arkası gelir yani

hmmm bu bilgi iyi oldu ben de bi soriym bakiiim bizimkilere.
bizde yok öyle şey derlerse kendileri bilir ama varsa da adam gibi
hazırlıklı olalım.burada nerede vardır hazırı ben bi soruşturayım bakayım...

Çok efkarlıyım, playlistime ajdar koyayım da dinleyeyim. Çikita muz falan.

Kızlar bizim hastanede doktor gece doğum yapsak bile gelmiyomuş, gece doğumları için dışardan uzman doğum doktorları geliyomuş! Hep gündüz doğururum diye dua ediyodum ama artık gece doğurayım inşallah diyorum! Havalar çok feci sıcak,ki bizim hissetme seviyemiz normal insanlara göre kat kat fazla.. Gece en azından serin oluyo! Gündüz doğum yapsam bebeden dolayı klima da açılmaz şimdi..

Dün abimin eşi doğum yapmıştı. 38.haftada 2.950gr doğdu. Dün iş çıkışı kociler görmeye gittik.. Ayy yavrum ara ara nasılda titriyodu.. Sarıp sarmalamak başta tuhaf geldi ama, yavrumm ya üşüyomuş meğer... Ayy görseniz kuş gibi.. Ağalamayı bile beceremiyodu, viyaklıyodu.. Yerim onu yaaa... Bi tuhaf ooldum valla. Benden 2 hafta fazlaydı hamişşliği,hep beraber ilerledik.. O doğurunca bi tuhaf oldum ve benim de ne kadar az kaldığını daha iyi anladım.Düşünsenize, dün hamişşti, bugün bebeği kucağında.. Bi tuhaftı o da.. Bebeğine bi garip bakıyodu.. Nasılsın dedim, bişi hissetmiyorum dedi.. Şokta gibiydi garip bi şekilde.. Sanki benim bebeğim değil diyodu.. Ayy ne ilginç ya... İnsan bi anda kucağına bebek alıyo ve sana anne dicek inanılmaz ya.. Duygularım çorba durumda şuan
Çok rahat geçmiş doğumu,normal oldu. Sancısını evde çekmiş, nişan gelince abime, anneme haber vermiş.. Gider gitmez de 1 saat içinde doğum yapmış.. Ayyy darısı başımıza bi avazda kurtuluruz inşallah. :Saruboceq:

Kötüyüm ama sen iyisin, onunla avunurum biraz. Sonunda kurtuluyorsun.

Canım benim valla 3 gün kaldı diye çok mutluyumigerçi zaman geçemk bilmiyo ama napalım! Sen de iyi ol, az kaldı kuzularımıza kavuşucaz..

Canımcım;Allaha şükür tek çizgi bile henüz yok vücudumda, 2-3 haftam kaldı işte.. O arada çatlar mı bilmiyorum? Kimi sonuna doğru başlar diyo ama inşallah olmaz ya..

Hoşbulduk kuzuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…