2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hmmm bu bilgi iyi oldu ben de bi soriym bakiiim bizimkilere.
bizde yok öyle şey derlerse kendileri bilir ama varsa da adam gibi
hazırlıklı olalım.burada nerede vardır hazırı ben bi soruşturayım bakayım...

Mısır çarsında var canım. annem söylemişti ankarada bulamasaydık ordan getirecekti. lohusa şerbeti kaaaaaç yıllardır var canım . lohusaya süt olsun diye içirilir zaten. tadı da mmmm. biliyordur sizinkiler de. bilmiyoruz derlerse de sen al. kendin içersin. süt olsun yarasın

işyerinde bazı siteler yasaklı ticker yapabilecem tüm siteler de yasak. evde de internete vakit olup giremiyorum. zaten ben sizinkileri bile göremiyorum x çıkıyor altınızda.

hmmm ay aman nasıl işyeri bu sizinki de bee..kaydirigubbakcemile3kaç haftalıksın şu an...

Canım şerbetin tarifi nette var bol bol bakabilirsin..bide pisicikte yazmış zaten :))
Benim bildiğim kırkında mevlüt yapacaksan mevlütte dağıtılıyo..ama kırkından sonra diyelim mevlüt düşünüyosun, o zaman doğum sonrası eve gelenlere ikram ediliyo diye biliyorum cnm..çünkü mevlütü çok sonradan yapcağın için o zaman pek uygun olmuyo gibi oluyo..yani lohusalıktan çıkıyon yaa o bakımdan..ben böle biliyom bilenler yazsınlar yinede..

Ayy aysunn seninde çok az kalmış cnm :))

benim dr da hiç konuşmuyo aynı seninki gibi..nasıl doğum yapcağım muallakta daha benim..ama sen hafta olarak benden öndesin..senin artık her an söyler bence cnmm..sölemzse yuh artık derim yani..38 haftaya girmişsin çünkü..az çok bişeyler sölemesi lazım..gittiğinde söylemezse ki sanmam artık, sen tabiiki sor konuş cnm..doğumun nasıl olur herşey normalmi,çatı muayenesi yapcakmısınız vs diye??

Kızlar ben geldim, nasılsınız bakim umarım herşey yolundadır! Ohh be benim de son 3 iş günüm.. delikafadulden

Hoşgeldin gurbet ) benimde son üç günüm cnmmm..yaşasınn yaşasıınnn :))

slmm hamişlerr!!!

dün akşam çok kötüü bii sancıı girdii kasıklarımaa çok zorlandımm.. şimdiide oturup kalktıkça acıyoo.. doktorumda tatile gitmişş ulaşamıyorumm ne yapmam lazımm???:sinifsinif:

[B]"Doğumun yaklaştığını gösteren bazı belirtiler vardır. Anne adayları eğer bu belirtileri yaşıyorsa doğum yaklaşıyor demektir.

* Bebeğin başının doğum kanalına yerleşmesi nedeniyle rahim yüksekliği 2-3 cm azalır. Bu durum annenin daha rahat nefes alıp vermesine, mide ve bağırsak şikayetlerinin azalmasına neden olur.
* Aşağı inen rahim, idrar torbasına baskı yaptığı için de anne daha sık idrara çıkar. Bu durum ilk defa hamile olanlarda doğumdan 1-2 hafta önce, sonraki hamileliklerde doğumdan yaklaşık bir gün önce görülür.
* 28. haftanın sonuna doğru rahmin doğuma hazırlık için yaptığı kasılmalar sıklaşır. Bu yalancı ağrılar genellikle doğumdan birkaç gün önce başlar, sıklık, şiddet ve süre olarak düzensizdir. Bel, kasık ve karında belirli bir noktada daha fazla hissedilebilecek bu ağrılar anne dolaştığında, dinlendiğinde ya da masajla geçebilir.
* Bir diğer belirti doğumdan bir iki gün önce 1-2 kg. kilo kaybının olmasıdır. Bunun sebebi ise hormon düzeylerindeki değişiklikler nedeniyle vücuttan su atılması ve iştahın azalmasıdır.
* Doğumun gerçekleşeceği gün vücutta depo edilen enerjinin bir kısmı açığa çıkar, vücut bu enerjiyi doğumda kullanmak üzere saklamıştır. Bu dönemde anne kendini çok iyi ve zinde hissedebilir."

Yazı buldum kızlar, işte başka türlü işaretler...
[/B]

kızlar selam
ben de geçen cuma gördüm bebeklerimi bir sonraki kontrolüm 26 temmuzda
bebişim 45 cm ve 2300 herşey normal görünüyor dedi doktorumuz
dorukla ilgili muhteşem haberleri okudum çok güzel Allah hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin hayırlı uzun ömür versin

Yalancı sancıdır o. Bir süre sonra kendi kendine geçecektir. Tekrar ederse, saat tut. Düzenli ve artan ağrıysa 2 saat içinde acile başvur. Benim gibi 6 saat bekleme.

Hoşgeldin canım. İyiyiz, sen nasılsın ? opuyorumnanaktan

Canımcım valla dünden beri sarhoş gibiyim, abimin eşini ve bebeğini görünce mutlu oldum,şaşkınlaştım.. Mal gibiydim resmen.. Ne güzel ya, artık bebesi yanında... Onun garip duygularını yaşıyom işte Damlacım.. İyiyim.. Ah bu sıcakalrda olmasa....
Hoşgeldin Gurbetciiiiimmm :))) benim de son 2 cuma günü rapor almaya gideceğim için işe gelmeyeceğim :)))
Sağol kuzum benim, cuma günü bende öğleden sonra doktora gidicem.. Son 2.5 gün diyim bari sositososito

gurbet inşallah çatlamazsın cidden kötü görünüyor ama bünye meselesi yengeme sordum 2 çocuğu var hiç bir şey sürmedim 1 tane bile çatlağım yok ama kız kardeşimin sürmediği krem kalmadı ama heryeri çatladı dedi yani yapıcak bi şey yok umarım doğumdan sonra biraz toparlanır

sezeryanlılar bile bile gidiyorlar işte ama bizim için öyle değil beklemek insanı mahvediyor ha geldi ha gelecek diye :)))

ayyy hakikaten farklı bişi.biz napıcaz acaba.allah anasına babasına bağışlasın.

Amin canım... :asigim:

Benim de yoktu sabah farkettim. Bir gece de mi çıkıyor anlamadım ben de

bencedeeeekaydirigubbakcemile3 seni anca o şarkı düzeltir.kaydirigubbakcemile3

Ya düzeltir ya tımarhanelik eder.

bu arada eşim geldi çok hasta zavallım yaz günü hasta oldu koşuşturmadan ıhlamur falan içirdim yattı aman bana falan geçmez inşallah

Hoşgeldin gurbet ) benimde son üç günüm cnmmm..yaşasınn yaşasıınnn :))

:lepi: Yaşasın yaşasınn yihhuu
sositosositosositososito

ayyy hakikaten farklı bişi.biz napıcaz acaba.allah anasına babasına bağışlasın.

Amin canım benim, ben nedense hala ve hala doğum anını düşünmüyorumi aklıma gelmiyo bile.. Hep sonrası var kafamda ve huzur doluyorum ozaman.. İnşallah böyle devam eder.

Benim annemde 4 doğum yapmış, minik minik bi kaç tane olmuş sadece o da son doğumda.. İnşallah benim de olmaz... Aslında mantık olarak çatlamıyor olmaması çok garip!! NAsıl yani, benim şimdi karnımın o kadar esneme payı mı varmış? İhihihihihihii
kaydirigubbakcemile3

ayy süpersin didemcim yaaa valla ne kadar bilgilisin her konuda...

Aslıcımm hoşgeldiiinnn :))) opuyorumnanaktan maşallah oğluşuna... cuma kaç haftalıktın? dr bana kızımın minyon ve minik bişey olacağını söyledi boyu ve kilosu haftasına göre normal ama yine de minik olacakmış... daha ne kadar minik olabilirler bilmiyorum tabi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…