hmmm bu bilgi iyi oldu ben de bi soriym bakiiim bizimkilere.
bizde yok öyle şey derlerse kendileri bilir ama varsa da adam gibi
hazırlıklı olalım.burada nerede vardır hazırı ben bi soruşturayım bakayım...
işyerinde bazı siteler yasaklı ticker yapabilecem tüm siteler de yasak. evde de internete vakit olup giremiyorum. zaten ben sizinkileri bile göremiyorum x çıkıyor altınızda.
Çok efkarlıyım, playlistime ajdar koyayım da dinleyeyim. Çikita muz falan.
aaa lohusa şerbetiiiii.
siz dağıtıcak mısınız kızlar?
doğumda mı dağıtılıyor mevlutte mi?
Lohusa şerbeti takımı diye bişey var sanırım..
siz aldınız mı?
Nasıl yapııyor ki acaba o şerbet??
Selam kızlar dün giremedim biraz biraz okumaya calıştım dünü epey bir uzun o yüzden önce yazım snra okum die karar verdm,dün doktor kontrolümüz vardı yine fkat canımı sıkan cok önemli birseyle karsılastım ki doktorum 15 gün izine ayrılmıs ve ultrasona göre ben 38 haftalığım 40 haftama 15 gün var doktorum beni bu konuda bilgilendirmediği için cok kızdım hatta yerine bakan dokjtorda sasırdı neyseki bu doktorda ilgiliydi ama tecrübe vs.nedir ne değildir henüz hiç birşeyini bilmiyorum,nst ye bağlandık yine orda da kasılmalarımız çıktı ama düzensiz doktor bu kasılmalar 10dk.3 kez e düşerse o zaman hemen gel dedi bebeğimin sağlığı cok şükür yerinde dilerim sizlerde iyisinizdir ama dün sanırım ağrısı olan cok olmuş ???
valla siercim az kaldı evet ama daha doğumu konuşmadık doktorla artık yarın konuşur diye bekliyorum ama adam konuşmuyor bir türlü ben epidural normal istiyorum ama illada normal olacak diye tuturmam çünkü çok zor bulduk çocuğu doktor nasıl olsun derse ona okey diyeceğim
sizce doktora yarın ne sorsam benimle konuşmazsa çünkü bebek artık çok az hareket ediyor bende tedirgin oluyorum normalmi acaba
Kızlar ben geldim, nasılsınız bakim umarım herşey yolundadır! Ohh be benim de son 3 iş günüm.. delikafadulden
defneeeeeeeeeeee
benimle neden konuşmuyosun.
mafoldumben
hmmm ay aman nasıl işyeri bu sizinki de bee..kaydirigubbakcemile3kaç haftalıksın şu an...
slmm hamişlerr!!!
dün akşam çok kötüü bii sancıı girdii kasıklarımaa çok zorlandımm.. şimdiide oturup kalktıkça acıyoo.. doktorumda tatile gitmişş ulaşamıyorumm ne yapmam lazımm???:sinifsinif:
Hoşgeldin canım. İyiyiz, sen nasılsın ? opuyorumnanaktan
Sağol kuzum benim, cuma günü bende öğleden sonra doktora gidicem.. Son 2.5 gün diyim bari sositosositoHoşgeldin Gurbetciiiiimmm :))) benim de son 2 cuma günü rapor almaya gideceğim için işe gelmeyeceğim :)))
Çok efkarlıyım, playlistime ajdar koyayım da dinleyeyim. Çikita muz falan.
Kızlar bizim hastanede doktor gece doğum yapsak bile gelmiyomuş, gece doğumları için dışardan uzman doğum doktorları geliyomuş! Hep gündüz doğururum diye dua ediyodum ama artık gece doğurayım inşallah diyorum! Havalar çok feci sıcak,ki bizim hissetme seviyemiz normal insanlara göre kat kat fazla.. Gece en azından serin oluyo! Gündüz doğum yapsam bebeden dolayı klima da açılmaz şimdi..
Dün abimin eşi doğum yapmıştı. 38.haftada 2.950gr doğdu. Dün iş çıkışı kociler görmeye gittik.. Ayy yavrum ara ara nasılda titriyodu.. Sarıp sarmalamak başta tuhaf geldi ama, yavrumm ya üşüyomuş meğer... Ayy görseniz kuş gibi.. Ağalamayı bile beceremiyodu, viyaklıyodu.. Yerim onu yaaa... Bi tuhaf ooldum valla. Benden 2 hafta fazlaydı hamişşliği,hep beraber ilerledik.. O doğurunca bi tuhaf oldum ve benim de ne kadar az kaldığını daha iyi anladım.Düşünsenize, dün hamişşti, bugün bebeği kucağında.. Bi tuhaftı o da.. Bebeğine bi garip bakıyodu.. Nasılsın dedim, bişi hissetmiyorum dedi.. Şokta gibiydi garip bi şekilde.. Sanki benim bebeğim değil diyodu.. Ayy ne ilginç ya... İnsan bi anda kucağına bebek alıyo ve sana anne dicek inanılmaz ya.. Duygularım çorba durumda şuan
Kızlar bizim hastanede doktor gece doğum yapsak bile gelmiyomuş, gece doğumları için dışardan uzman doğum doktorları geliyomuş! Hep gündüz doğururum diye dua ediyodum ama artık gece doğurayım inşallah diyorum! Havalar çok feci sıcak,ki bizim hissetme seviyemiz normal insanlara göre kat kat fazla.. Gece en azından serin oluyo! Gündüz doğum yapsam bebeden dolayı klima da açılmaz şimdi..
Dün abimin eşi doğum yapmıştı. 38.haftada 2.950gr doğdu. Dün iş çıkışı kociler görmeye gittik.. Ayy yavrum ara ara nasılda titriyodu.. Sarıp sarmalamak başta tuhaf geldi ama, yavrumm ya üşüyomuş meğer... Ayy görseniz kuş gibi.. Ağalamayı bile beceremiyodu, viyaklıyodu.. Yerim onu yaaa... Bi tuhaf ooldum valla. Benden 2 hafta fazlaydı hamişşliği,hep beraber ilerledik.. O doğurunca bi tuhaf oldum ve benim de ne kadar az kaldığını daha iyi anladım.Düşünsenize, dün hamişşti, bugün bebeği kucağında.. Bi tuhaftı o da.. Bebeğine bi garip bakıyodu.. Nasılsın dedim, bişi hissetmiyorum dedi.. Şokta gibiydi garip bi şekilde.. Sanki benim bebeğim değil diyodu.. Ayy ne ilginç ya... İnsan bi anda kucağına bebek alıyo ve sana anne dicek inanılmaz ya.. Duygularım çorba durumda şuan Çok rahat geçmiş doğumu,normal oldu. Sancısını evde çekmiş, nişan gelince abime, anneme haber vermiş.. Gider gitmez de 1 saat içinde doğum yapmış.. Ayyy darısı başımıza bi avazda kurtuluruz inşallah. :Saruboceq:
Canımcım;Allaha şükür tek çizgi bile henüz yok vücudumda, 2-3 haftam kaldı işte.. O arada çatlar mı bilmiyorum? Kimi sonuna doğru başlar diyo ama inşallah olmaz ya..
bencedeeeekaydirigubbakcemile3 seni anca o şarkı düzeltir.kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin gurbet) benimde son üç günüm cnmmm..yaşasınn yaşasıınnn :))
ayyy hakikaten farklı bişi.biz napıcaz acaba.allah anasına babasına bağışlasın.
gurbet inşallah çatlamazsın cidden kötü görünüyor ama bünye meselesi yengeme sordum 2 çocuğu var hiç bir şey sürmedim 1 tane bile çatlağım yok ama kız kardeşimin sürmediği krem kalmadı ama heryeri çatladı dedi yani yapıcak bi şey yok umarım doğumdan sonra biraz toparlanır
Mısır çarsında var canım. annem söylemişti ankarada bulamasaydık ordan getirecekti. lohusa şerbeti kaaaaaç yıllardır var canım . lohusaya süt olsun diye içirilir zaten. tadı da mmmm. biliyordur sizinkiler de. bilmiyoruz derlerse de sen al. kendin içersin. süt olsun yarasın
kızlar selam
ben de geçen cuma gördüm bebeklerimi bir sonraki kontrolüm 26 temmuzda
bebişim 45 cm ve 2300 herşey normal görünüyor dedi doktorumuz
dorukla ilgili muhteşem haberleri okudum çok güzel Allah hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin hayırlı uzun ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?