- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
Canımcım valla dünden beri sarhoş gibiyim, abimin eşini ve bebeğini görünce mutlu oldum,şaşkınlaştım.. Mal gibiydim resmen.. Ne güzel ya, artık bebesi yanında... Onun garip duygularını yaşıyom işte Damlacım.. İyiyim.. Ah bu sıcakalrda olmasa....
Sağol kuzum benim, cuma günü bende öğleden sonra doktora gidicem.. Son 2.5 gün diyim bari sositososito
hani bebişin resmiiiiiiii, çekmedin mi hiç ? Benimde geçen gün arkadaşım doğum yaptı, dur resmini ekliyim. Opuyorumnanaktan
Aslıcımm hoşgeldiiinnn :))) opuyorumnanaktan maşallah oğluşuna... cuma kaç haftalıktın? dr bana kızımın minyon ve minik bişey olacağını söyledi boyu ve kilosu haftasına göre normal ama yine de minik olacakmış... daha ne kadar minik olabilirler bilmiyorum tabi :)))
Canımcım valla dünden beri sarhoş gibiyim, abimin eşini ve bebeğini görünce mutlu oldum,şaşkınlaştım.. Mal gibiydim resmen.. Ne güzel ya, artık bebesi yanında... Onun garip duygularını yaşıyom işte Damlacım.. İyiyim.. Ah bu sıcakalrda olmasa....
Sağol kuzum benim, cuma günü bende öğleden sonra doktora gidicem.. Son 2.5 gün diyim bari sositososito
wild_wild_cat bende çok üzülmüştüm ilk gördüğümde ama sonra kabullendim.şimdide tek duam başka yerim çatlamasın.zaten eşimde geçende sordu ne onlar öle diyeeeemafoldumben çok bozuldum.
Aslıcımm hoşgeldiiinnn :))) opuyorumnanaktan maşallah oğluşuna... cuma kaç haftalıktın? dr bana kızımın minyon ve minik bişey olacağını söyledi boyu ve kilosu haftasına göre normal ama yine de minik olacakmış... daha ne kadar minik olabilirler bilmiyorum tabi :)))
Benim geçen hafta gittiğimde 33+6 haftalıkken 2371 gramdı kilosu. 2 hafta öncesinde de senin bebişle aynıydı.Hatta sana doktor zayıf demişti , bana benim doktor kilosu iyi demişti.sen en son ne zaman gittin canım? Kaç kiloydu son kontrolde ?
ayyy gurbet okurken ben bile heyecan yaptımm..
ayy nasıl olacak bebişlerimiz göbişmizdeyken kucağımızda
olacak..ayyy ayyy
acıktım yaaaaaaaa.ne yesem ki.
Ben de deli gibi kocamı aradım "çatladım" diye, adam şoka girdi, işinin ortasında ödü kopmuş ben arayınca, bir şey oldu sanmış. "Olur o kadar" dedi. Badem yağı istedim. Getirecekmiş. Ben de dua ediyorum daha fazla ilerlemesin diye.
ben de en son 35+6 da gittim dr a canım kg su 2700 gr dı.. boyu da 47,5 cm falan aslında ortalamalara uyuyor ama yine de iri bir bebek olmayacak dedi dr :)) olsunn doğurması daha kolay olur inş...
özlemcim ama ben senin doktorunu anlamıyorum yani..
35+6 daa 2700 gr dı yazmıştın sabah yani neresi mink ki bu bebişin.
gayet normal doğacak bence.tekrar sordun mu doktoruna?
ben bugun bu yuzden cok kizginim, kirginim ve uzgunum, esim moralimi cok bozdu
benim dogum normal ve dikisli oldu, bugun ilk defa denedik ama olmadi, hem cok acidi, hemde olmadi iste, esim sinirlendi, bagirdi felan cok moralim bozuldu, sacmalama benim sucummu ne yapayim aciyo olmuyor yeni dogum yaptim heralde felan diyorum, hala kalk git ya banyomu yapacan ne yapican felan dedi kalkti gitti, simdide yuzume bile bakmiyor delirecem yaa, anlayissiz gicik yaasenağlamasenağlama
Kızlar bizim hastanede doktor gece doğum yapsak bile gelmiyomuş, gece doğumları için dışardan uzman doğum doktorları geliyomuş! Hep gündüz doğururum diye dua ediyodum ama artık gece doğurayım inşallah diyorum! Havalar çok feci sıcak,ki bizim hissetme seviyemiz normal insanlara göre kat kat fazla.. Gece en azından serin oluyo! Gündüz doğum yapsam bebeden dolayı klima da açılmaz şimdi..
Dün abimin eşi doğum yapmıştı. 38.haftada 2.950gr doğdu. Dün iş çıkışı kociler görmeye gittik.. Ayy yavrum ara ara nasılda titriyodu.. Sarıp sarmalamak başta tuhaf geldi ama, yavrumm ya üşüyomuş meğer... Ayy görseniz kuş gibi.. Ağalamayı bile beceremiyodu, viyaklıyodu.. Yerim onu yaaa... Bi tuhaf ooldum valla. Benden 2 hafta fazlaydı hamişşliği,hep beraber ilerledik.. O doğurunca bi tuhaf oldum ve benim de ne kadar az kaldığını daha iyi anladım.Düşünsenize, dün hamişşti, bugün bebeği kucağında.. Bi tuhaftı o da.. Bebeğine bi garip bakıyodu.. Nasılsın dedim, bişi hissetmiyorum dedi.. Şokta gibiydi garip bi şekilde.. Sanki benim bebeğim değil diyodu.. Ayy ne ilginç ya... İnsan bi anda kucağına bebek alıyo ve sana anne dicek inanılmaz ya.. Duygularım çorba durumda şuan Çok rahat geçmiş doğumu,normal oldu. Sancısını evde çekmiş, nişan gelince abime, anneme haber vermiş.. Gider gitmez de 1 saat içinde doğum yapmış.. Ayyy darısı başımıza bi avazda kurtuluruz inşallah. :Saruboceq:
Canım benim valla 3 gün kaldı diye çok mutluyumigerçi zaman geçemk bilmiyo ama napalım! Sen de iyi ol, az kaldı kuzularımıza kavuşucaz..
Canımcım;Allaha şükür tek çizgi bile henüz yok vücudumda, 2-3 haftam kaldı işte.. O arada çatlar mı bilmiyorum? Kimi sonuna doğru başlar diyo ama inşallah olmaz ya..
Hoşbulduk kuzuş..
kaydirigubbakcemile
kız okumadın mı mesajımııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?