2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hani bebişin resmiiiiiiii, çekmedin mi hiç ? Benimde geçen gün arkadaşım doğum yaptı, dur resmini ekliyim. opuyorumnanaktan

wild_wild_cat bende çok üzülmüştüm ilk gördüğümde ama sonra kabullendim.şimdide tek duam başka yerim çatlamasın.zaten eşimde geçende sordu ne onlar öle diyeeeemafoldumben çok bozuldum.

ayyy gurbet okurken ben bile heyecan yaptımm..
ayy nasıl olacak bebişlerimiz göbişmizdeyken kucağımızda
olacak..ayyy ayyy

Benim geçen hafta gittiğimde 33+6 haftalıkken 2371 gramdı kilosu. 2 hafta öncesinde de senin bebişle aynıydı.Hatta sana doktor zayıf demişti , bana benim doktor kilosu iyi demişti.sen en son ne zaman gittin canım? Kaç kiloydu son kontrolde ?

emin çok güzel bir duygudur yaa biz de öyle şaşkın olur muyuz acaba? ben en çok eşimin durumunu merak ediyorum onun ne hissedeceğini merak ediyorum.... abin ne durumdaydı şekerim o da şaşkın mıydıı :)) babalar kollarına almadan anlayamazlarmış babalığın ne olduğunu

wild_wild_cat bende çok üzülmüştüm ilk gördüğümde ama sonra kabullendim.şimdide tek duam başka yerim çatlamasın.zaten eşimde geçende sordu ne onlar öle diyeeeemafoldumben çok bozuldum.

Ben de deli gibi kocamı aradım "çatladım" diye, adam şoka girdi, işinin ortasında ödü kopmuş ben arayınca, bir şey oldu sanmış. "Olur o kadar" dedi. Badem yağı istedim. Getirecekmiş. Ben de dua ediyorum daha fazla ilerlemesin diye.

özlemcim ama ben senin doktorunu anlamıyorum yani..
35+6 daa 2700 gr dı yazmıştın sabah yani neresi mink ki bu bebişin.
gayet normal doğacak bence.tekrar sordun mu doktoruna?

ben de en son 35+6 da gittim dr a canım kg su 2700 gr dı.. boyu da 47,5 cm falan aslında ortalamalara uyuyor ama yine de iri bir bebek olmayacak dedi dr :)) olsunn doğurması daha kolay olur inş...

ayyy gurbet okurken ben bile heyecan yaptımm..
ayy nasıl olacak bebişlerimiz göbişmizdeyken kucağımızda
olacak..ayyy ayyy

Valla yengemin halini görünce sanki hepimiz aynı olcaz gibi hissettim, aynı heyecanları yaşadık ve o doğum yaptı dün... vee sadece şaşkındı.. Bebeğe bakıyodu sürekli Ama süper yaaa... Herşeye rağmen..

canım 34+0 da o kadardı doktor tam haftasına uyumlu dedi ben yırtınıyorum kocaman olsun diye yok şekerim o bildiğini okuyor
amaaaaaaaaan şekercim sağlıklı olsun aslında küçük doğan bebekler daha çabuk büyüyormuş o nedenle takmamak lazım
sen hala iştesin galiba canımcım Allah yardımcın olsun ben de lohusa şerbetiyle iilgili bişey var mı diye bakıyorum ama hep hazır şekeri sulandıyor tarifler ben de öyle istemiyorum galiba vişne kompostosu yapcam en azından içinde ne olduğunu biliyorum
senin hazırlıklar ne durumda çalışmaktan fırsat bulabildin mi?

ya bu aralar birini aramaya korkar oldum.açıyolar teli nolduuuuuu.herkes benden heyecanlı ve tetikte bi eşim deil:2:

neyse dedim aramaya korkuyom sizleri valla.merak etmeyin doğuruyo olsam böle sakin olmam

ben de en son 35+6 da gittim dr a canım kg su 2700 gr dı.. boyu da 47,5 cm falan aslında ortalamalara uyuyor ama yine de iri bir bebek olmayacak dedi dr :)) olsunn doğurması daha kolay olur inş...

Ben de doktoruma sorduğumda "bu bebek niye büyümüyor" diye, bana "sen minyonsun, senin bebeğin öyle iri olmaz ki" demişti avutmak için. Doktorun bilmediği şey o bebeğin 23 kromozomu 190'lık bir adama ait.

özlemcim ama ben senin doktorunu anlamıyorum yani..
35+6 daa 2700 gr dı yazmıştın sabah yani neresi mink ki bu bebişin.
gayet normal doğacak bence.tekrar sordun mu doktoruna?

valla ben de anlamadım canım minik dedi bizim doktorun normal standartı biraz yüksek galiba :))) bir de göbişi usg ye göre hep geriden geliyor belki de o yüzden minik olacak diyor bizim dr da :) aslında minik olacak dediği hani sıçan gibi bişey doğuracaksın değil :)) normal şartlarda bir bebek olacak demek istiyor sanırım :))) iri bir bebek olmayacak zaten sen de iri biri değilsin dedii... onun gözünde iri bebek nasıl oluyor merak ediyorum :))

kızlar ya diğer ayların topiklerinde okudum bunu.çok şaşırdım ve korktum yaniii.

Cnm kesin bende yengen gibi hissederim gibime geliyoo yanii çok garipserim heraldeeebilmiyorumkismile ama ne güzel doğumu kolay olmuşş..keşke bizlerinde öle olsaa..benimde abimin eşi hamile.aynı sizin gibi olcaz sanırım çünkü o benden bir hafta 10 gün kadar önde..dr u ona sezeryan dedi temmuz sonu alıncakmışş..bende ilk duyduğumda acayip bi heyecanlandım..hem onun için hem kendim içinn..sonuçta sonrasında sıra bana gelcek yanii..ayy inş..hayırlısıyla atlatırız doğumlarımızı bebişlerimizle.amiinnnnn..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…