ya bu aralar birini aramaya korkar oldum.açıyolar teli nolduuuuuu.herkes benden heyecanlı ve tetikte bi eşim deil:2:
neyse dedim aramaya korkuyom sizleri valla.merak etmeyin doğuruyo olsam böle sakin olmam
Evet hepsinin yüreği ağızlarında dolaşıyorlar. Benim eşimle tek derdim var; daha doğrusu talihsizlik...
Benim başıma ne zaman birşey gelse eşim yakınlarda olmuyor. Örneğin dün zehirlendim, adam kuşadasındaydı. Saat 11 de geldi. Bugün sordum, "geç kalacak mısın?", "Hayır" deyince, içimden "heee doğurmayacağım yani" diye geçirdim.
canım 34+0 da o kadardı doktor tam haftasına uyumlu dedi ben yırtınıyorum kocaman olsun diye yok şekerim o bildiğini okuyor
amaaaaaaaaan şekercim sağlıklı olsun aslında küçük doğan bebekler daha çabuk büyüyormuş o nedenle takmamak lazım
sen hala iştesin galiba canımcım Allah yardımcın olsun ben de lohusa şerbetiyle iilgili bişey var mı diye bakıyorum ama hep hazır şekeri sulandıyor tarifler ben de öyle istemiyorum galiba vişne kompostosu yapcam en azından içinde ne olduğunu biliyorum
senin hazırlıklar ne durumda çalışmaktan fırsat bulabildin mi?
kızlar zaman geçmiyor hadi benden öncekiler doğurun artık sıra banada gelsin topikte topu topu 1 kişi doğurdu gerçi hala ağustosta değiliz ama olsun :))
kızlar ya diğer ayların topiklerinde okudum bunu.çok şaşırdım ve korktum yaniii.
valla ben de anlamadım canım minik dedi bizim doktorun normal standartı biraz yüksek galiba :))) bir de göbişi usg ye göre hep geriden geliyor belki de o yüzden minik olacak diyor bizim dr da :) aslında minik olacak dediği hani sıçan gibi bişey doğuracaksın değil :)) normal şartlarda bir bebek olacak demek istiyor sanırım :))) iri bir bebek olmayacak zaten sen de iri biri değilsin dedii... onun gözünde iri bebek nasıl oluyor merak ediyorum :))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar ya diğer ayların topiklerinde okudum bunu.çok şaşırdım ve korktum yaniii.
aman allahımmm:1shok::1shok:
kafayı yemiş adam heralde:1shok:
aman allah akıl fikir versin böyle kocalara..
benim kocam mmmopuyorumnanaktancanım benim hiç olmasa sesi çıkmaz aşkımın...
ben de en son 35+6 da gittim dr a canım kg su 2700 gr dı.. boyu da 47,5 cm falan aslında ortalamalara uyuyor ama yine de iri bir bebek olmayacak dedi dr :)) olsunn doğurması daha kolay olur inş...
canım benim hazırlıklar bitti çok şükür öle lafı edilecek pek eksiğim yok... annem sağolsun hallediyor bir tek temizliğimiz kaldı onu da bu hafta sonu tamamlayacağız inş. şekerlerim de hazır olmak üzere :))) kendim yapıyorum...
hala çalışıyorum evet son 2 günüm kaldı :)))
40'ı çıkmış mı ki?
aman bu doktorlara bakmamak lazım minyonlukla da ilgisi var mı bilemiyorum benim annem de benim kadar ben 4750 doğmuşum kaynanam benden kısa eşim 4200 doğmuş üstelik babam da kayınpederim de ortalama boyda bizde benim eşimde 1.90 ama bebiş normal diyor
özlemcim senin doktorun beklentisi yüksek galiba :) benim gibi
evet.zaten 40 ı çıkmadan yapan var mı kiii?
meryemcim hangi topik o
yuh yani adama yaa acayip gıcık oldummm kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?