2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR, AZ ÖNCE SICAKTAN YANIYODUK, Bİ ANDA SAĞNAK YAĞMUR BAŞLADI.. AYYY İLK KEZ GÖRÜYOM BÖLE BİŞİ, ÖNCE YAVAŞ YAVAŞ OLURDU... AYY NE GÜZEL OHH.. İNŞALAH DEVAM EDER DE SON GÜNÜMÜ SERİN SERİN GEÇİRİRİM. :sm_cool:

gurbet biz senden nasıl haber alıcazzzz

Selam kızlar nasılsınız?Biz bebişlerimle iyiyiz ama babamız hastalandı.Boğaz ağrısı sabaha kadar 39 ateşle uyuyamadı.tabi biz de uyuyamadık.Şimdi antibiotik tedavisi başlattım mecburen.Boğaz bademleri berbatt..Uyuyo.ateşini de bir az düşürmeyi başardık.
Ya kızlar bende de 2 gündür sarımsı akıntı geliyor krema gibi.önceleri de vardı ama şimdi yoğunlaştı.Ayakda dururken yürürken yoğun oluyo uzanınca yatağa azalıyor.Bir de kasıkta hafif adet ağrısı gibi ağrılarım var.Sizde de oldumu hiç böyle şeyler.?
Bu arada akrabalarda 8 tane hamile kadın vardı.Dün 3 tanesi bir günde doğum yaptı 2 sezeryan 1 normal doğum.Hepsinin de durumu çok iyiii..2 tanesi de haziranda doğurmuştu.Şimdi 3 tanemiz kaldıı.Sıra halamın gelininde sonra da bendeeeee..

kızlar günaydın, ben sizi hep takip ediyorum konuşamasak da,ara ara yazıyorum.ben de 35.haftama grdim bugün.sizden doğum çantası hazırlarken,alışveriş yaparken baya bi tiyo aldım,o yüzden hepinize çok teşekkür ederim.size bişey danışacağım,ana kucağı oto koltuğu hangi marka aldınız,ve ne kadara,eşimle araştırıyoruz ama bir türlü karar veremedik,önereceğiniz bir site de olursa sevinirim,65 e bile var nette ama onlara güvenemiyorum,çok kalitesiz olur diye,bebişi terletir diye.olursa yine tanınmış markalardan kraft tan ya da çiko dan istiyorum çok pahalı olmamak kaydıyla.siz ne dersiniz,ben portbebe almayacam artık,arkadaşlarım anakucağının yettiğini söylediler,ev için ana kucağında naptınız,kanguru aldınız mı şimdiden sağolun....

Ya kızlar yaaa, benim bu motor bir türlü durmuyor... Neler neler yapmadım geçsin diye. Bir akıl verin, nasıl duracak bu alçak motor??

gurbet biz senden nasıl haber alıcazzzz

Kuzum Halisna da numaram var, onunla paslaşıcaz. Bi de kaynanamda internet var, oraya çıktınça ayrıntıları paylaşırım kuzum benim!
yerimseniben

Biliyomusun burdaki kızlar acayip duygusala bağlamış, her karşılaştığım kişi, "off ya gitcen mi,bugün son mu yani ya" diyo!! Ayy bende fena oldum.. Bugün vedalaşma anı kötü olcak gibi, gerçi beni yalnız bırakmazlar, sürekli toplanıp gelirler biliyorum ama ne bilim.. Ahh ahh.. İşi değil de,ortamı özlicem.Doğuma kadar zor olur ama doğumdan sonra Durumla ilgileniceğim için zaman su gibi geçer şimdi! akannehir

canım bende de oluyor,doktorlar beyaz kokusuz akıntının normal olduğunu söylüyorlar ama benim yıllardır açık sarı akıntım vardır,şimdi arttı tabi,hiç de iltihap çıkmadı,yani normal bence,artık bebişler baskı yaptığı için ayaktayken oluyor,yatınca da geçmezse şüphelenin diyorlar.bende bi de son zamanlarda afedersiniz gazım geldiğinde tuvalete gitmezsem ufak kaçırma olayları oluyor ,ishal olduğumu zannediyorum ama değil,hayatımda ilk kez başıma geliyor böyle bişey,bu bebişler bakalım daha bize neler yapacak...

canım akıntının artması normal son zamanlarda ama çok fazlaysa enfeksiyon ihtimali de var tabi,idrar yolu yada mantar...
Ya kızlar yaaa, benim bu motor bir türlü durmuyor... Neler neler yapmadım geçsin diye. Bir akıl verin, nasıl duracak bu alçak motor??

ah be çiğdem sen kurtulamadın hakketen sorunlardan...patates haşla muz şeftali felan ye...bunlar geliyo aklıma.....bi de canım dr a gittiğinde söyledin mi bunu??

Canım benim;biz de portbebe almadık ki oto kolduğu alınacaksa hiç mi hiç gerek yok! Biz krafttan oto kolduğu aldık.. Ama bebek büyüdükçe değişeceği için, çok da önemli değil aslında ne marka olcağı.. Benim kayınvalidem aldığı için sesimi çıkarmadım markasına Bi de terletir falan diye takılma çok, zaten altına pamuklu bi battaniye gibi bişi koyarsın markası ne olursa olsun! Ev için biz de ana kucağı aldık, kullanan arkadaşlarım çok tavsiye etti, rahat oluyo diye.. Kanguru da aldık.. Pusetle gezmicaksek kanguru iyi olur.

Hoşgeldin canım, eşine geçmiş olsun. Adet ağrısı gibi ağrılar bende de kaç gündür oluyo ara ara. Ama akıntı çok çok az bende ve bembeyaz henüz! Çok dikkat et canım.. Takip et akıntının rengini.. Benim yengen salı günü doğum yaptı 38+3 de akıntısı bi süre sonra kanlıymış.. Sanırım nişan diyolar.. O yüzden sürekli kontrol et kuzum. Doğum yapanların kuzularını da Allah analı babalı büyütsün. Benim de haziran da 35 yaşındaki en küçük halam doğum yaptı,sezeryan ve kızı oldu.. Salı günü abimin eşi doğum yaptı normal doğum ve oğluşu oldu. Sırda da ben varım.. Bi ayda iki torun annemlere

kaydirigubbakcemile3

bunun için mümkünse haşim işcana gidin valla fiyatlar enaz 100tl ucuz paarlık yapın. ben babymax aldım kraftın yan ürünü güzeell

iyş bari habersiz bırakma. dönecekmisin işe

Hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun kocana... Umarım en yakın zamanda sıhhatine kavuşur. Doğum zamanı yaklaştıkça akıntıların da artabilir, kasıklarında ağrılar olabilir. Benim neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir. 6 saat sürmüştü ya, doğuruyorum sanmıştım. He aklıma gelmişken, doktor bana "suyun gelmeyebilir, bekleme bir daha 6 saat" dedi. Yani neymiş herkesin farklı oluyormuş. Korkacak birşey yok kuzum, daha da artacak gün geçtikçe. Kasların seni doğuma hazırlıyor. Hayırlısı ile sağlıkla alacağız cümlemiz yavrularımızı kollarımıza...

Aramızda ve muhabbetimizde seni de görmek isteriz canım...
Bana hediye geldi oto koltuğu/ana kucağı. Arkasında sağında solunda emniyet kemeri takma yeri var. Buna dikkat et alırken. Gülsüm Bebe markalı benimki. Portbebeden korkuyorum ben, ne bileyim öyle çanta gibi... Kanguruyu da düşünmüştüm, sonra minicik bebekler çok kötü duruyor, böyle askıda tişört gibi akannehir . Vazgeçtim almaktan.

kokusuz bende bir tanem ama sarı rengli..Evet ya bakalım daha neler yapacaklar çok haklısın...

yaaa kızlaaar dr beni görmek istemiş ödemin ne kadar olduğuna bakcakmış....dosyama baktıktan sonra çağırdı bişi yoktur inş. dimi???eyvahedigeldismile

Ay ne muzlar yedim, lapalar filan. Yok anam ne sütmüş, anamı ağlattı. Zor atıyorum kendimi wc ye. Ay söyledim hiçbir şey demedi doktor. Hamile olmasam, atacam gazozun içine 1 asprin, ooh mis gibi. Olmuyor ki bu halde üfffff. Bir daha bırak koklamayı, süt içmeyeceğim bıktım yaw.

yaaa kızlaaar dr beni görmek istemiş ödemin ne kadar olduğuna bakcakmış....dosyama baktıktan sonra çağırdı bişi yoktur inş. dimi???eyvahedigeldismile

Hayır yoktur. Parmağıyla bastırıp bastırıp bakacak, birşeyler tavsiye edecek o kadar.

iyş bari habersiz bırakma. dönecekmisin işe

Canımcım işe dönücem evet, doğumdan sonra 13 haftalık iznim başlamış olucak, devamında 2 haftalık yıllık iznim ve ondan sonra da süt izni 5 hafta gibi bi süreye denk geliyo.. Yani aşağı yukarı 20 hafta (5 ay) izinli olmuş olucam.. Tabi bu izin süresi kuzum doğduktan sonra başlicak. İşe başladıktan sonrada sağolsun kayınvalidem bakcak,içim de rahat! Aralık sonu,ocak başı gibi sanırım iş başı yaparım alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…