KIZLAR, AZ ÖNCE SICAKTAN YANIYODUK, Bİ ANDA SAĞNAK YAĞMUR BAŞLADI.. AYYY İLK KEZ GÖRÜYOM BÖLE BİŞİ, ÖNCE YAVAŞ YAVAŞ OLURDU... AYY NE GÜZEL OHH.. İNŞALAH DEVAM EDER DE SON GÜNÜMÜ SERİN SERİN GEÇİRİRİM. :sm_cool:
gurbet biz senden nasıl haber alıcazzzz
Selam kızlar nasılsınız?Biz bebişlerimle iyiyiz ama babamız hastalandı.Boğaz ağrısı sabaha kadar 39 ateşle uyuyamadı.tabi biz de uyuyamadık.Şimdi antibiotik tedavisi başlattım mecburen.Boğaz bademleri berbatt..Uyuyo.ateşini de bir az düşürmeyi başardık.
Ya kızlar bende de 2 gündür sarımsı akıntı geliyor krema gibi.önceleri de vardı ama şimdi yoğunlaştı.Ayakda dururken yürürken yoğun oluyo uzanınca yatağa azalıyor.Bir de kasıkta hafif adet ağrısı gibi ağrılarım var.Sizde de oldumu hiç böyle şeyler.?
Bu arada akrabalarda 8 tane hamile kadın vardı.Dün 3 tanesi bir günde doğum yaptı 2 sezeryan 1 normal doğum.Hepsinin de durumu çok iyiii..2 tanesi de haziranda doğurmuştu.Şimdi 3 tanemiz kaldıı.Sıra halamın gelininde sonra da bendeeeee..
Selam kızlar nasılsınız?Biz bebişlerimle iyiyiz ama babamız hastalandı.Boğaz ağrısı sabaha kadar 39 ateşle uyuyamadı.tabi biz de uyuyamadık.Şimdi antibiotik tedavisi başlattım mecburen.Boğaz bademleri berbatt..Uyuyo.ateşini de bir az düşürmeyi başardık.
Ya kızlar bende de 2 gündür sarımsı akıntı geliyor krema gibi.önceleri de vardı ama şimdi yoğunlaştı.Ayakda dururken yürürken yoğun oluyo uzanınca yatağa azalıyor.Bir de kasıkta hafif adet ağrısı gibi ağrılarım var.Sizde de oldumu hiç böyle şeyler.?
Bu arada akrabalarda 8 tane hamile kadın vardı.Dün 3 tanesi bir günde doğum yaptı 2 sezeryan 1 normal doğum.Hepsinin de durumu çok iyiii..2 tanesi de haziranda doğurmuştu.Şimdi 3 tanemiz kaldıı.Sıra halamın gelininde sonra da bendeeeee..
Ya kızlar yaaa, benim bu motor bir türlü durmuyor... Neler neler yapmadım geçsin diye. Bir akıl verin, nasıl duracak bu alçak motor??
kızlar günaydın, ben sizi hep takip ediyorum konuşamasak da,ara ara yazıyorum.ben de 35.haftama grdim bugün.sizden doğum çantası hazırlarken,alışveriş yaparken baya bi tiyo aldım,o yüzden hepinize çok teşekkür ederim.size bişey danışacağım,ana kucağı oto koltuğu hangi marka aldınız,ve ne kadara,eşimle araştırıyoruz ama bir türlü karar veremedik,önereceğiniz bir site de olursa sevinirim,65 e bile var nette ama onlara güvenemiyorum,çok kalitesiz olur diye,bebişi terletir diye.olursa yine tanınmış markalardan kraft tan ya da çiko dan istiyorum çok pahalı olmamak kaydıyla.siz ne dersiniz,ben portbebe almayacam artık,arkadaşlarım anakucağının yettiğini söylediler,ev için ana kucağında naptınız,kanguru aldınız mı şimdiden sağolun....
bunun için mümkünse haşim işcana gidin valla fiyatlar enaz 100tl ucuz paarlık yapın. ben babymax aldım kraftın yan ürünü güzeellkızlar günaydın, ben sizi hep takip ediyorum konuşamasak da,ara ara yazıyorum.ben de 35.haftama grdim bugün.sizden doğum çantası hazırlarken,alışveriş yaparken baya bi tiyo aldım,o yüzden hepinize çok teşekkür ederim.size bişey danışacağım,ana kucağı oto koltuğu hangi marka aldınız,ve ne kadara,eşimle araştırıyoruz ama bir türlü karar veremedik,önereceğiniz bir site de olursa sevinirim,65 e bile var nette ama onlara güvenemiyorum,çok kalitesiz olur diye,bebişi terletir diye.olursa yine tanınmış markalardan kraft tan ya da çiko dan istiyorum çok pahalı olmamak kaydıyla.siz ne dersiniz,ben portbebe almayacam artık,arkadaşlarım anakucağının yettiğini söylediler,ev için ana kucağında naptınız,kanguru aldınız mı şimdiden sağolun....
Kuzum Halisna da numaram var, onunla paslaşıcaz. Bi de kaynanamda internet var, oraya çıktınça ayrıntıları paylaşırım kuzum benim!
yerimseniben
Biliyomusun burdaki kızlar acayip duygusala bağlamış, her karşılaştığım kişi, "off ya gitcen mi,bugün son mu yani ya" diyo!! Ayy bende fena oldum.. Bugün vedalaşma anı kötü olcak gibi, gerçi beni yalnız bırakmazlar, sürekli toplanıp gelirler biliyorum ama ne bilim.. Ahh ahh.. İşi değil de,ortamı özlicem.Doğuma kadar zor olur ama doğumdan sonra Durumla ilgileniceğim için zaman su gibi geçer şimdi! akannehir
Ya kızlar yaaa, benim bu motor bir türlü durmuyor... Neler neler yapmadım geçsin diye. Bir akıl verin, nasıl duracak bu alçak motor??
kızlar günaydın, ben sizi hep takip ediyorum konuşamasak da,ara ara yazıyorum.ben de 35.haftama grdim bugün.sizden doğum çantası hazırlarken,alışveriş yaparken baya bi tiyo aldım,o yüzden hepinize çok teşekkür ederim.size bişey danışacağım,ana kucağı oto koltuğu hangi marka aldınız,ve ne kadara,eşimle araştırıyoruz ama bir türlü karar veremedik,önereceğiniz bir site de olursa sevinirim,65 e bile var nette ama onlara güvenemiyorum,çok kalitesiz olur diye,bebişi terletir diye.olursa yine tanınmış markalardan kraft tan ya da çiko dan istiyorum çok pahalı olmamak kaydıyla.siz ne dersiniz,ben portbebe almayacam artık,arkadaşlarım anakucağının yettiğini söylediler,ev için ana kucağında naptınız,kanguru aldınız mı şimdiden sağolun....
Motor derken....
canım bende de oluyor,doktorlar beyaz kokusuz akıntının normal olduğunu söylüyorlar ama benim yıllardır açık sarı akıntım vardır,şimdi arttı tabi,hiç de iltihap çıkmadı,yani normal bence,artık bebişler baskı yaptığı için ayaktayken oluyor,yatınca da geçmezse şüphelenin diyorlar.bende bi de son zamanlarda afedersiniz gazım geldiğinde tuvalete gitmezsem ufak kaçırma olayları oluyor ,ishal olduğumu zannediyorum ama değil,hayatımda ilk kez başıma geliyor böyle bişey,bu bebişler bakalım daha bize neler yapacak...
canım akıntının artması normal son zamanlarda ama çok fazlaysa enfeksiyon ihtimali de var tabi,idrar yolu yada mantar...
ah be çiğdem sen kurtulamadın hakketen sorunlardan...patates haşla muz şeftali felan ye...bunlar geliyo aklıma.....bi de canım dr a gittiğinde söyledin mi bunu??
yaaa kızlaaar dr beni görmek istemiş ödemin ne kadar olduğuna bakcakmış....dosyama baktıktan sonra çağırdı bişi yoktur inş. dimi???eyvahedigeldismile
iyş bari habersiz bırakma. dönecekmisin işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?