teşekkürler kıslar cevaplar için....dr umu arıycam yine de korktum biraz,diz kapaklarıma kadar şişiyorum ve baskı olduğunda çöken yer kolay kolay normale dönmüyor....offf ya(
Su toplamışsın, çok da kafaya takılacak bir durum değil; hareket kısıtlaması yapar o kadar. Doktorunun aktif olarak bizim söylediklerimiz haricinde yapabileceği birşey yok. Yine de sen bilirsin kusum...
Lokumummm hoşgeldin. Benim kafama takılan, ileri giderken bir anda bu hale gelmesi.
Su toplamışsın, çok da kafaya takılacak bir durum değil; hareket kısıtlaması yapar o kadar. Doktorunun aktif olarak bizim söylediklerimiz haricinde yapabileceği birşey yok. Yine de sen bilirsin kusum...
Lokumummm hoşgeldin. Benim kafama takılan, ileri giderken bir anda bu hale gelmesi.
teşekkürler tatlım,aradım dr umu dosyamı bi inceliyceklermiş...10 dk sonra arıycaklar beni tekrar...en azından kocamın içi rahatlasın akşam acile götürüyodu beni nerdeyse..deli adam yaaa :))
ya aslında psikolojık coğuda bizim yaşadıklarımızın.kilosu fazla olsa niye diyıruz,az olsa nıye diyoruz.dr az suratının şeklını değişse hemen bişey mi oldu diye evham yapıyoruzeyvahedigeldismile
benım dr bana bi kızdı gecen
sen çağanda böyle değildin noldu bunda ne evhamlısın dedi :)
allahtan eşim yanımda değildi bide onu duysa bi yerım agrıdığında evham yapıosun derdilaelaelaelaelae
birde kızlar bişi sorcam dün eşimle konustuk biz(saat 3e kadar uyuyamadık sıcaktan)
benım bi oğlum var şimdide bir kızımız olcak.eşim diyokı ıstersen tüpleri bağlatalım .ama onuda gerı acamıyolar dıo bazı dr.zaten 2cocuktan fazla istemıyoruz.tabi ne olacagı bellı olmaz ölümlü dünya ama şöylede bişi var alalh korusun cocuklarımıza bişey olsa zaten daha baska cocuk olsada ne çağan nede ipek olmazkı bize..:çok üzgünüm:
ya sprial falanda düşündüm spiralle hamile kalanda cokmuş.iğne yaptırsam 3aylık oda yan etkı yapıomus (kanama artışı falan gibi).d.kontrol hapınıda kesin unuturum ben .napıcaz şaşırdıkkafamçokkarıştıCADIARZU
ya aslında psikolojık coğuda bizim yaşadıklarımızın.kilosu fazla olsa niye diyıruz,az olsa nıye diyoruz.dr az suratının şeklını değişse hemen bişey mi oldu diye evham yapıyoruzeyvahedigeldismile
benım dr bana bi kızdı gecen
sen çağanda böyle değildin noldu bunda ne evhamlısın dedi :)
allahtan eşim yanımda değildi bide onu duysa bi yerım agrıdığında evham yapıosun derdilaelaelaelaelae
birde kızlar bişi sorcam dün eşimle konustuk biz(saat 3e kadar uyuyamadık sıcaktan)
benım bi oğlum var şimdide bir kızımız olcak.eşim diyokı ıstersen tüpleri bağlatalım .ama onuda gerı acamıyolar dıo bazı dr.zaten 2cocuktan fazla istemıyoruz.tabi ne olacagı bellı olmaz ölümlü dünya ama şöylede bişi var alalh korusun cocuklarımıza bişey olsa zaten daha baska cocuk olsada ne çağan nede ipek olmazkı bize..:çok üzgünüm:
ya sprial falanda düşündüm spiralle hamile kalanda cokmuş.iğne yaptırsam 3aylık oda yan etkı yapıomus (kanama artışı falan gibi).d.kontrol hapınıda kesin unuturum ben .napıcaz şaşırdıkkafamçokkarıştıCADIARZU
tatlım benim şahsi fikrim organ iptali beni çok korkutur her zaman sonuçta bi organın işlevselliğini yitirmesi demek tabi iyice araştırmak lazım son zamanlarda geri açılabiliyomuş istersen felan diye duydum ama açlıamıyosa çok riskli bence....bi de allah korusun meleklerine bişi olsa onların yerine gelmez tabi ama sonuçta yine sizin yavrularınız olcak,sizden birer parça....ayy allah korusun be ağlıycam şimdi yine birden aklıma ne garip şeyler geliyo...
bende yazarken kötü oldum inanki..:çok üzgünüm:
kendimi işe yaramaz gibi hissederim dedim eşimede.eşim bana bıraktı kararı.ama ardınada sunu ekledı bız bu hızla gidersek 3.de olur yakın zamanda dedı
ayyy daha bebek istemıyorum bennnn:1shok:
Günaydın kızlar . :)) Çok uykum var ama buzdolap için servis gelicek.Dondurucum dondurmuyoooo. Birde boya işi falan var evde, gerçi akşamları boyanıyo ama ev darmadağınık şu an.Hava da çok sıcak. Hani rüyamda 5 ağustosta doğuracağımı söylemişti ya bi ak sakallı dede kaydirigubbakcemile3 , kocam doktora söyledi bunu .kaydirigubbakcemile3 Doktorda " 5 ağustos mu , o zaman erken oluyo, doğurma dedi. :roflol: :roflol: Tamam dedim bende . :roflol: Siz nasılsınız kızlar ?
Herkese günaydın dün hiç giremedim yogundum biraz nasılsınız bakalım
Günaydın kızlar . :)) Çok uykum var ama buzdolap için servis gelicek.Dondurucum dondurmuyoooo. Birde boya işi falan var evde, gerçi akşamları boyanıyo ama ev darmadağınık şu an.Hava da çok sıcak. Hani rüyamda 5 ağustosta doğuracağımı söylemişti ya bi ak sakallı dede kaydirigubbakcemile3 , kocam doktora söyledi bunu .kaydirigubbakcemile3 Doktorda " 5 ağustos mu , o zaman erken oluyo, doğurma dedi. :roflol: :roflol: Tamam dedim bende . :roflol: Siz nasılsınız kızlar ?
Ben de düşündüm bu bağlatmayı.... arkadaşım ve eltim de bağlattı birşey olmadı... ama eşim istemiyor bana birşey olur terslik çıkar diye ... zaten şunun şurasında menepoza ne kaldı diyor kuzuşşş :))
Herkese günaydın dün hiç giremedim yogundum biraz nasılsınız bakalım
Nefes alamıyorum...
Alamıyorum...
Alamıyoruuummmmmmmmm akannehir
istanbulda nem %95 nefes almak mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?