2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[ı]
sen de hoşgeldin fundacım, biz bildiğin gibiyiz işte. Sen nasılsın?
[/ı]

iyiyim cok şükür canım

[:)) sen nasılsın??[/color][/ı][/b]

iyiyim canım sen nasılsın

[ı]yaaa kızlaaar dr beni görmek istemiş ödemin ne kadar olduğuna bakcakmış....dosyama baktıktan sonra çağırdı bişi yoktur inş. Dimi???eyvahedigeldismile[/ı]

yoktur merak etme

Bende rengi önceleri beyazdı ama şimdi sarımsı kokusuz canımm.opuyorumnanaktan

Herkese günaydın dün hiç giremedim yogundum biraz nasılsınız bakalım

Günaydın canım, hoşgeldin.Biz iyiyiz ,sen nasılsın ?Bebiş nasıl? opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım.

Hoşbuldum canım.opuyorumnanaktan

Bende de ilk defa oldu ya, bi kaç haftadır dondurucum dondurmuyo.Buzluktaki buzlar bile erimiş.bilmiyorumkismile İyi bari artık evde olucaksın, kaynananlara git bol bol ,orda net varmış ne de olsa.Ordan yazışırız artık .kaydirigubbakcemile3

Sağol canım. Evet yemek odası biraz toplu, orda takılıyorum şimdilik.Allahtan bilgisayar laptop. Her odaya taşıyabiliyorum.kaydirigubbakcemile3

AAaa burda hiç bişey yok, ordan buraya gelir mi acaba yağmur ? kaydirigubbakcemile3

Selam canım.Geçmiş olsun eşine.Akıntı bende de oluyo ara ara.Bol bol su iç canım. Benim de arkadaşım doğurdu geçenlerde.Ben de dün gördüm bebişin resmini. Bütün arkadaşlarım doğuruyo sırayla.3 tane doğuran var şimdilik. sonra sıra bende,sonra da 2 arkadaşım daha var doğurucak. kaydirigubbakcemile3

Selam, ben pier cardin aldım anakucağını 100 tl ye,ama netten değil. Kanguru da var ama onu ben almadım. :)) Ben de portbebe almıycam.

İnşallah bizde sağlıklı bir şekilde doğum yaparız hayatım..Sağ salim gelsinler her birimizin beb
şleri inşallahhhhopuyorumnanaktan

selam kızlar ben geldim

Hoşgeldin cancan nasılsın bakim?
zemuszemus
Motor işte ya... Hani cırcır olan organ :kedi:

Hıııı.. Anlamamıştım valla! Canımcım kızlarda yazmış ama muz-haşlanmış patates diye biliyorum bende! Eşim de geçen olmuştu, eczaneden tanıdığına sormuş "leblebi ye" demiş! Bi de geçene kadar kavun-karpuz yeme!

Sağ.ocağındaydım sabah beri.artık doğumdan sonra çağırdılar.
gayet az kilo almışsın dedi ebe.bir de emzirmeyle ilgili bişeyler anlattı.
doğumdan ilk yarım saatte hemen emzirmeliymişiz.ve daha sonraki yarım
saat arayla emzir dedi.bir de her ağladığında koyuver ağzına dedi.o kendini
ifade edermiş zaten:))doğumdan sonra eve geliceklermiş hertürlü bilgi için.
Valla bu sağlık ocağı benim çok hoşume gidiyor.doktorumdan çok daha iyi
bakıyorlar yavv.ayaklarıma varislerime herşeyime baktılar bebeğimin kalp
atışını dinlediler bir de bol su içmem gerekliymiş.idrar yolu iltihabı için..

Ayy doğursakta bitse diyorum ya hayatım.Bebişlerimi çokkk özledim bennn.Acaba kime benziyo diye meraktayım a.s.

Kavun da sevmem, karpuz da... Üffff

İnşallah hayatımnmm..Sağlıklı bir şekilde gelir inşallah sırann...Sağ salim alırsın yavrunu kucağınaaaopuyorumnanaktan

ay bir de çok tuhaf insanlar var kızlar yaaa küçük görmek değil ama çok
tuhaflar :1shok:hangi devirde hangi şehirde yaşıyorsunuz hiçbirşey bilmiyorlar.
Bir tane kadın gelmiş 30 yaşında yok. 3 tane doğum yapmış bİri nazardan
çatladı öldü diyor akannehiryine hamileyim ben diyor dedimgünün geçtimi yok adetliyim
şu an dedi ee dedim ama midem bulanıyor dedi.dedim 3-5 liraya testler var
eczanede alıp yapsaydın ya ben bilmiyorum ki diyor akannehirspiral varmış onu çıkarttıracakmş
adetliyken yapmazlar dedim niye yapmasınlar diyor allahım yaaa pis pis yazık o ebelerede
günah..hem adet olmuş hem spiral var haala ben hamileyim diyorakannehir

Bir tanesi de k.validesinin ismini koymuş kızına çağırıp duruyor başka bi kadın dedi ismini
anlayamadım dedi.Fadimana imiş k.validesinin adı fatmaymış fatmaana derlermiş sonra
fadimana ya dönmüş ismi.ölmüş kadıncağız gelinde kızına fadimana diye isim koymuşşş allahımm ne tuhaf yaa kendikendime dedim biz nerede yaşıyoruzzz akannehir:1shok:

Bi de bana diyolar ki sen niye geliyosun buraya dedim niye gelmiyeyim ne gerek var
diyolar dedim aşılarımı oldum doğumdan sonra da var hii o aşılar yumurtalıkları eritiyomuş
diyo bitanesi aşı diye anladığıda korunma iğnesi allahım yaaakannehir

Beni de doğumdan 72 saat sonra çağırdılar bebekle birlikte. Topuk kanı alınacakmış. Kocamla kavga ediyorduk, kim götürsün bebeği diye. Kıyamam ben yaa, minicik topukunu sıka sıka kanını çıkartacaklar bebişimim :gitme: . Nasıl bakarım ben??

Ayy doğursakta bitse diyorum ya hayatım.Bebişlerimi çokkk özledim bennn.Acaba kime benziyo diye meraktayım a.s.

Benim de ağrılarım sık oluyor, sanırım doğumum yakın. Rüyamda karnımı gördüm; o doğum çizgisi çok koyuydu. Sanırım az daha vakit var. Hala açık renk çünkü. En doğrusunu Allah bilir...
Ben de merak ediyorum kime benziyor. Hele bana bir benzemesin, sorarım ben o kocama...

Hahhaha alemsin canım sennn.....Şeniz

Hey Allah'ım, eller fezaya gidiyor, bunların anlattıklarına bak. Yazık kimse bilgilendirmemiş insanları akannehir

Hahhaha alemsin canım sennn.....Şeniz

kaydirigubbakcemile3 bana benzemiyorsa -demiştim ya- çıngar çıkaracağım hastanede. "kimden yaptın bu çocuğu" diye. Hamilelik boyunca hep ben düşündüm, biraz da o düşünsün di mi ama??

hoşbuldum kızlarr.
fahriye kız nasıl geçti kontrolün?

işte böyleeee

kız piiisiii niye kızdınnn??
benim bebişminde topuğundan kan alıcaklarmış ama şimdi
ben hastanede doğum yapacağım yaa 1 yıllık özel sağlık sigortası
yapılacak bebişime..aşıları topuk kanı vs.herşeyine bakılacak
sanırırm ben şimdi hangini kullanayım kızlar sağ.ocağı daha mı
iyidir acaba???oraya gittikçe de sinirlerim bozuluyor tuhaf tuhaf insanların
içinde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…