2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

işte yazdığım gibi canım. sana yeni ev hayatında başarılar:)))

canım senle durumlarımız aynı gibi. banada doktor geçer ellerin doğumdan sonra dedi.

Ficilcim, Ebrucum, Yasemeencim sizlerde hoşgeldiniz...

canım hiç sıkıntı yapmayalım hayırlısı neyse o olsunn inşş

kızlar anlatayım biraz sıkıntılı birgün geçirdim dün. çok kötü birşey yok çok şükür.
-----------alırız yavrularımızı.

Sıkma canını bazen ultrasonda çeperi tam oturtamıyorlar öyle olunca da ya büyük ya da küçük çıkıyor haftası ve buna bağlı olarak da kilosu. Ben bu yüzden 2'li test bile yaptıramadım haftasını kaçırdım bir büyük bir küçük çıktı. Geçen gittiğimde de kafası büyük çıktı v.s. Bunlar % 100 değil zaten sen beslenmene devam et Allah hepimizin yardımıcısı olsun.

canım benimde arkadaşım 36 yaşında doğum yaptı herşeyi normal. sezeryan oldu oda geçen 9 eylülde

doktorumda öyle dedi. ölçümde tutmamazlık olabilir dedi.amin canımm sığındık Allaha

Sanırım benimki de o yüzden dedi belki öyle. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur...

Benim annecim de beni 36'sında doğurmuş pıtıdan kesilerek. Bir sorunla karşılaştığını anlatmadı. Ama tabi tercih senin, kendin için en iyisini sen bilirsin canım.

Linkine baktım, haberim yoktu. O zamana kadar bir değişiklik olmazsa direkt giderim ortopediye. Çok sağol...

ficil ve çiğdemcim şu an ne kadar tam olarak bebiklerinizin kilosu??

bi de ben bişi sormuştum..benneyaptımki

[

Günaydın canımcım; ben artık yürüyüş olayını bıraktım, karnım da aşağı inmiş, acıyo artık yürüyünce bile.. Sen bi an önce doktorunu ayarla kuzuş! zemuszemus[/QUOTE]

ya ben de artık her akşam çıkayım diyodum çok feci hamlamışım dikkat etmekte yarar var sanırım inş.ayarlarım bir an önce, etlik lokman hekimde elif terzi varmış ora olabilir gibi geldi şimdi onu araştırıyorum bizden de ferayeb o hastanedeymiş ona da bi sorucam

Benim de ayak bileklerim kütük gibi ... Mümkün olduğunca uzatıyorum ama dün 2 saat uyumuşum kalktığımda bile kütük gibiydi. tuzu kesin , protein ağarlıklı beslenin yazıyordu geçenlerde doktorun biri bebek dergisinde. Benim tansiyonum zaten çok düşük tuzu kesersem iyice leyla olurum. Sizin tansiyonlarınız da problem yoksa dikkate alabilirsiniz. Şişecez herşey olacak ne yapalım çekecez artık az kaldı. Daha doğum maskesi diye birşey varmış o olmadı olmaz da umarım. Boynumuzda falan siyah boğazlı kazak gibi lekeler oluyormuş v.s. Allah yardımcımız olsun atlatalım hayırlısıyla ....

ben tam bilmiyorum kilosunu dedim ya dr söylemiyor bana.
soruna gelince eğer ödem eller yüz ve bacakların dizlere kadar olan bölümde olursa doktoruna söylemelisin. en önemliside şuymuş eğer parmaklarını bastırdığında iz kalıyorsa söyle doktoruna

ficil ve çiğdemcim şu an ne kadar tam olarak bebiklerinizin kilosu??

bi de ben bişi sormuştum..benneyaptımki

2720 olmuş. Ay çok pardon canım, okudum ama cevap yazmayı unutmuşum :kedi: .
Benim de ellerim ayaklarım o biçim şiş. Su tutuyorsun. Ayaklarını biraz havaya dik öyle otur. Dolaşım bozukluğudur büyük ihtimal. Gece su içmeden bir sürü wc yapıyorsan, sabah ayakların da inmiş gibi duruyorsa dolaşım bozukluğudur. Hala aynı duruyorsa, tuzu azaltman gerek. Gayet normal bir durum. Canını sıkma, doğumdan sonra geçer...

ya sanırım bendede karpal tunel var.nasıl anladı muayenemi ettı yoksa sen şikayetınımı dedın.ne dedın?

teşekkürler kıslar cevaplar için....dr umu arıycam yine de korktum biraz,diz kapaklarıma kadar şişiyorum ve baskı olduğunda çöken yer kolay kolay normale dönmüyor....offf ya (

Benim çok sinirlerim bozuk ne müzik dinlesem gözyaşlarım şıp diye iniyor. Hamilelikte böyle olur derlerdi benimki 8. ayda başladı galiba ....

Günaydııınn Günaydııın Günaydın Lokumlarr :))))

çok şükür bugün de işe gelebildiimmm ve bugün benim soooonn çalışma iş günüüümmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
okadar mutluyum ki anlatamam....

ficilcim kafana takıp üzülme bu zamana kadar gelişiminde bir problem olmadıysa bundan sonra da olmaz inş. sen yemene dikkat et yeter... o sağlıklı tosun gibi doğacaktır inş.

Çiğdemcim sen de üzülme yahuu 2720 az bir kg değil ki benim bebeğim de okadar ki aramızda 4 gün var seninle dediğin gibi doğurana kadar 100 gr bile alsada haftada 3000 kilo ile doğar ki bu da kötü bişey değil :)))

ya sanırım bendede karpal tunel var.nasıl anladı muayenemi ettı yoksa sen şikayetınımı dedın.ne dedın?

Ellerime baktı, "hangi parmaklarımda sorun olduğunu, şikayetimin ne olduğunu" sordu. "Sağ elimin, yüzük parmağı hariç diğer parmaklarını kullanamıyorum, bir şey sıkamıyor, fazla kavrayamıyorum, uyuşuyor" dedim. İnceledi biraz. Karpal tünele benzetti. Elimin su toplamasından kaynaklanan sinir sıkışmasıymış. Hamilelikten sonra geçer dedi.

teşekkürler kıslar cevaplar için....dr umu arıycam yine de korktum biraz,diz kapaklarıma kadar şişiyorum ve baskı olduğunda çöken yer kolay kolay normale dönmüyor....offf ya (
ara cnm ama korkma tedbir amaçlı.

Benim çok sinirlerim bozuk ne müzik dinlesem gözyaşlarım şıp diye iniyor. Hamilelikte böyle olur derlerdi benimki 8. ayda başladı galiba ....
ah ah bende öylee hele bebişimin eşyalarını yıkarken ütülerken,dizide vs hemen ağlıyorum

amin cnm inş

Kızlar misafirim gelicek evi silip börek çörek yapmam lazım annem gelicek ardıma allahtan beni merak etmeyin özlemcim gözün aydın.Çiğdemcim kafana takma canım Allah'ın iznliyle kimsede sorun çıkmıycak tarih alanlara hayırlı olsun çok okuyamadım yazamıyoprum da akşam uğrarım öptrüm

Günaydın kuzuş! Canım yuppii benim de son iş günüm! :lepi: Yarın da kuzumu görcem oohhhh.. Süper bişi ,darısı diğer çalışanların başına.. Bu arada canım doktora gidince pazartesinden itibaeren çalışmicağına dair iş göremez raporu alcaksın unutma! İşyerine faxlarsın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…