işte yazdığım gibi canım. sana yeni ev hayatında başarılar:)))Canımcım sana da günaydın, benim gecem de çok zor geçti.. Sıcaktan resmen midem bulanıyodu, çok fenaydı ya.. Şuan bile çok sıcak.. Neyse ki son iş günü.. Onu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum işte. Doktor neler dedi bakim, herşey yolundadır umarım kuzuş!
canım senle durumlarımız aynı gibi. banada doktor geçer ellerin doğumdan sonra dedi.
Kötüyüm yarabbi şükür... Doktora gittik dün, bebeğim hep geriden geliyor tartı olarak. Sonra sezaryenden bahsetti doktorum. Haftaya başka bir doktora gideceğim, bakalım o ne diyecek. Çok moralim bozuk. Ağlamaktan içim çıktı. Gece sancım vardı. Sabaha karşı 2'de yine başladı sancı. Belim kopuyordu. Kocam da ne yapsın belimi ovdu uyku sersemi. Allah bilir kaçta geçti sancım? Bu arada elim tutmuyordu ya, karpal tünel olmuşum, aile hekimimiz "doğumdan sonra geçer, geçmezse gel, yazayım sana sevk" dedi.
İşte benden bu kadar, siz ne yaptınız dün?
Ficilcim, Ebrucum, Yasemeencim sizlerde hoşgeldiniz...
canım hiç sıkıntı yapmayalım hayırlısı neyse o olsunn inşş
Öyle yaptım zaten. Neden durdu anlamıyorum. Çok üzgünüm. Kocam da "yaptıralım sezaryen" dedi, dehşete düştüm resmen. Zaten kalmış 3 hafta, her gün, her gece ağrım var, yakın yani doğumum. Kendimi kestirmeye ne lüzum var? Birşey olursa acil alırlar zaten.
Bizde aile hekimliği var şekerim yaaa... =(( önce gidiyorsun, gösteriyorsun kendini. Sonra o devlet hastanesine yolluyor.
kızlar anlatayım biraz sıkıntılı birgün geçirdim dün. çok kötü birşey yok çok şükür.
-----------alırız yavrularımızı.
Evet biliyorum aile hekimliğinde daha sevk zinciri başlamamış ki eşim öyle söyledi, istediğiz yere gidebilirmişsiniz ...Aile hekimliği sevk zinciri durduruldu haberi Ekonomi haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var
ne bileyim normalde de kesiyorlar hem de pıtıdan ... Ben de pazartesi gidecem doktora bakalım ne diyecek ben de sezeryanı düşünüyorum oramda dikişlerle bu sıcakta ne yaparım , bir de yaşım 36 rahim sarkması idrar tutamama hemorid olursa atlatmam zor olur diye.. hayırlısı artık hepimiz için
Sıkma canını bazen ultrasonda çeperi tam oturtamıyorlar öyle olunca da ya büyük ya da küçük çıkıyor haftası ve buna bağlı olarak da kilosu. Ben bu yüzden 2'li test bile yaptıramadım haftasını kaçırdım bir büyük bir küçük çıktı. Geçen gittiğimde de kafası büyük çıktı v.s. Bunlar % 100 değil zaten sen beslenmene devam et Allah hepimizin yardımıcısı olsun.
kızlar anlatayım biraz sıkıntılı birgün geçirdim dün. çok kötü birşey yok çok şükür.
dün gittim doktora . benim doktorum bana kilo söylemiyor çok psişik olduğum i.çin kafama takarım diye. geçen kontrolde bebeğimin kilosu haftasına göre bayağı fazla çıkmıştı doktorda bunu şekere bağladı iri bebek olabilir dedi. bende bu gittiğimde bkalım ne olmuş diye düşünürken geçen seferde daha az çıkmış kilosu. tam kaç kilo bilmiyorum ama doktorum haftasına göre normal dedi hatta şimdi normal olmuş dedi. ben çöktüm tabi niye zayıflamışmı diye çünkü benim doblerimde şöyle bir durum çıkmıştı bebeğe giden damarlarda direnç vardı ve doktor takip etmek lazım bebekde gelişme sorunu olabilir demişti aklıma onlar geldi. doktorum bir sorun yok dedi ama ben takıldım tabi doktorum 1 saat konuştu benle biraz rahatladım aslında. sonuçta durum şu dediki ''36. haftayı tamamladıktan sonra korkacak birşey yok ondan sonra bakıcaz eğer bebek içerde tam beslenemiyorsa alırız çünkü dışarda daha iyi besleir dedi ama baktık kilo almaya devam ediyor suyu iyi o zman 39a kadar durur dedi .en önemli 36yı doldurmak''dedi. önümüzdeki hafta nst istedi. 2 hafta sonrada kontrol.
anlıyacağınız iyiyim şimdi ama ister istemez kuruntu yapıyor. dua edin oğluşum zamanında gelsin . sağlıklı olsun. hepimiz inş zamanında alırız yavrularımızı.
Evet biliyorum aile hekimliğinde daha sevk zinciri başlamamış ki eşim öyle söyledi, istediğiz yere gidebilirmişsiniz ...Aile hekimliği sevk zinciri durduruldu haberi Ekonomi haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var
ne bileyim normalde de kesiyorlar hem de pıtıdan ... Ben de pazartesi gidecem doktora bakalım ne diyecek ben de sezeryanı düşünüyorum oramda dikişlerle bu sıcakta ne yaparım , bir de yaşım 36 rahim sarkması idrar tutamama hemorid olursa atlatmam zor olur diye.. hayırlısı artık hepimiz için
hoşbulduk tatlım...aman bende hissetmişim sanki,niye sezeryandan bahsetti canım yani genel olarak mı yoksa öyle doğurman gerektiğini mi düşünüyor???
bi de canım sana bişi sorcam bu konularda iyisin....ben iki üç gündür aşırı ödem oluşmaya başladı ayaklarım balon gibi oluyor bildiğin,elim ve yüzümde de var ama o darece değil...he bi de özellikle sağ tarafımda ve dinlenince geçerdi artık şişince inmiyorum...tüm gece boyunca yattım sabaha azıcık farkla kalktık birazcık inmiş yani...normail mi??eyvahedigeldismile
hoşbulduk tatlım...aman bende hissetmişim sanki,niye sezeryandan bahsetti canım yani genel olarak mı yoksa öyle doğurman gerektiğini mi düşünüyor???
bi de canım sana bişi sorcam bu konularda iyisin....ben iki üç gündür aşırı ödem oluşmaya başladı ayaklarım balon gibi oluyor bildiğin,elim ve yüzümde de var ama o darece değil...he bi de özellikle sağ tarafımda ve dinlenince geçerdi artık şişince inmiyorum...tüm gece boyunca yattım sabaha azıcık farkla kalktık birazcık inmiş yani...normail mi??eyvahedigeldismile
ficil ve çiğdemcim şu an ne kadar tam olarak bebiklerinizin kilosu??
bi de ben bişi sormuştum..benneyaptımki
Ben bu aksam gidecegim sezeryan tarihim kesinlesecek, buyuk ihtimalle 19 temmuz pztesi
Kötüyüm yarabbi şükür... Doktora gittik dün, bebeğim hep geriden geliyor tartı olarak. Sonra sezaryenden bahsetti doktorum. Haftaya başka bir doktora gideceğim, bakalım o ne diyecek. Çok moralim bozuk. Ağlamaktan içim çıktı. Gece sancım vardı. Sabaha karşı 2'de yine başladı sancı. Belim kopuyordu. Kocam da ne yapsın belimi ovdu uyku sersemi. Allah bilir kaçta geçti sancım? Bu arada elim tutmuyordu ya, karpal tünel olmuşum, aile hekimimiz "doğumdan sonra geçer, geçmezse gel, yazayım sana sevk" dedi.
İşte benden bu kadar, siz ne yaptınız dün?
ne güzel ya.kurtuluyosun sonunda.bizim daha çooookkk var ağustosun ilk haftası..günler geçmek bilmiyo.eşimde çok sıkıldı bende..:sinifsinif:
ya sanırım bendede karpal tunel var.nasıl anladı muayenemi ettı yoksa sen şikayetınımı dedın.ne dedın?
ara cnm ama korkma tedbir amaçlı.teşekkürler kıslar cevaplar için....dr umu arıycam yine de korktum biraz,diz kapaklarıma kadar şişiyorum ve baskı olduğunda çöken yer kolay kolay normale dönmüyor....offf ya(
ah ah bende öylee hele bebişimin eşyalarını yıkarken ütülerken,dizide vs hemen ağlıyorumBenim çok sinirlerim bozuk ne müzik dinlesem gözyaşlarım şıp diye iniyor. Hamilelikte böyle olur derlerdi benimki 8. ayda başladı galiba ....
amin cnm inşGünaydııınn Günaydııın Günaydın Lokumlarr :))))
çok şükür bugün de işe gelebildiimmm ve bugün benim soooonn çalışma iş günüüümmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
okadar mutluyum ki anlatamam....
ficilcim kafana takıp üzülme bu zamana kadar gelişiminde bir problem olmadıysa bundan sonra da olmaz inş. sen yemene dikkat et yeter... o sağlıklı tosun gibi doğacaktır inş.
Çiğdemcim sen de üzülme yahuu 2720 az bir kg değil ki benim bebeğim de okadar ki aramızda 4 gün var seninle dediğin gibi doğurana kadar 100 gr bile alsada haftada 3000 kilo ile doğar ki bu da kötü bişey değil :)))
Günaydııınn Günaydııın Günaydın Lokumlarr :))))
çok şükür bugün de işe gelebildiimmm ve bugün benim soooonn çalışma iş günüüümmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
okadar mutluyum ki anlatamam....
ficilcim kafana takıp üzülme bu zamana kadar gelişiminde bir problem olmadıysa bundan sonra da olmaz inş. sen yemene dikkat et yeter... o sağlıklı tosun gibi doğacaktır inş.
Çiğdemcim sen de üzülme yahuu 2720 az bir kg değil ki benim bebeğim de okadar ki aramızda 4 gün var seninle dediğin gibi doğurana kadar 100 gr bile alsada haftada 3000 kilo ile doğar ki bu da kötü bişey değil :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?