2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar naıslsınız?
kaç gündür giriyorum okuyup kaçıyorum yorum yazmak gelmedi içimden
bugün çokk mutluyummmm zeynebim bir haftadır aç nerdeyse suyla yaşıyordu yavrum
2 kez dr.a götürdük bişey olmaz iğne ve serum vermeyelim dediler
bugün ilk defa mama istedi önceki içtiği kadar da içti maşallah yavruma
kocişle atıştık biraz akşam sinir oldum konuşmuyorum
ama mecbur konuşucam yine off
dün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmıştım antibiyotik mantar için
kadın soyadımı yanlış yazmış off 30 tl imiş ucuz olsa alacaktım valla
bide bugün yarın kontrole gitmek lazım dr.a ama az burnu sürtsün
babam hala hasta ya akşam yine fenalaşmış ne oldu bu adama birden böyle anlamadım gitti
aklım hep orda
gidemiyorum da sık sık uzak olunca
her gün göresim geliyo bana söylemiyorlarda ne olduğunu çatlıycam sıkıntıdan
kaç gündür yokum merak eden olmamış ne güzel
hatta bazılarınıza geçen cevap yazmıştım geriye dönüp okuma zahmetinde bile bulunulmamış onu gördüm bu da güzel
neyse bu kadar fırça yeter
kuzu uyurken azcık bende yatam yanına
gece rahat uyuyamıyorum çok sıcak oluyor bide kociş camları açtırmıyo deliriyorum sıcaktan

Dün dite bir garipti ne oldu öyle

FUNDACIMMMM opuyorumnanaktanseni tebrik ediyorum arkadaşım ince düşüncenden ve iyi niyetliliğinden dolayı.ya sen ne kadar şeker bir insansın canım benim hiç karşılık beklemeden
hiç yüzünü görmediğin bi insana hediye göndermişsin valla tebrikleropuyorumnanaktan

nasıl yani yaa pisi ay benim bugün anlama kıtlığım mı var anlamadım yine?
sezeryan mı olucan e pek büyümüyor demişsin.tamam işte normal oğumu daha
kolay yaparsın nasıl yani anlamadııııııııııımmmmmmmmmmm????

Ay canım yaaa, Özlemcim, tam çıkıyordum şimdi gördüm...

Çok geçmiş olsun hayatım ya... Çok geçmiş olsun babana da kuzuna da. :2: Allah en yakın zamanda şifa versin.
Haydi kızlar çift görmeye başladım. Sonra görüşürüz.

didoba maşallah cnm kızına
çiğdemcim sakın üzülme kilosu iyi bebğin az daha alır douma kadar birde tam dedikleri kiloda olmuyorki bebişler usg de de hata payı var cnm
sezercik diyorsa dr.un ol ne varki bunda
mutlaka bişey görmüştür ki buna karar vermiştir
benim dr.ıumda zeynep de öyle diyordu yok normal diye tutturdum
1 hafta yoğun bakımda kaldı zeynep
bence dr.unun bir bildiği vardır için ferah olsun cnm
defnecim bence kağıda yaz soracaklarını ben hep öyle yapıyorum
dr.la konuşmamız bitince geleleim benim sorularıma deyip çıkarıyorum not defterini adam gülmüştü ilkinde sonra alıştı ilgili olmam çok hoşuna gitti bıkmadan cevapladı hepsini
halen de öyle

canım ben sorularımı bir kagida yaziorum gidince tek tek soruyorum
doktorum da cevapliyor hepsini

sen de kafana takilan herseyi sor

nst ye girdin mi mesela ne zaman girecegini sor
cati muaynesi felan :)

evet aslında kağıda yazmak en güzeli ama tuhaf geliyor banada
şiir okur gibi kağda bakıp sormakkaydirigubbakcemile3

çok sağol cnm,hadi yat dinlen görürüşürz sonraopuyorumnanaktan

aaaa ne güzelll kız demi ama kız dedi mi tekrarkaydirigubbakcemile3
maşallah 3100 gram iri falan demedi dimi doktorun?
e senin doğuma kadar da alıcak normal doğum için engel değil dimi kilosu?

hoşbuldum damlacıkk.
sen sık girmiyosun artık yaa.

Bilgisayarım bozuktu ya canım, yeni geldi tamirden. Birde bu aralar denize gidiyorum, yüzmeye. Sonra bi geliyorum akşam olmuş oluyo. 1 saat sonra yine denize gidicem. Yoksa hep nette olurdum. Bi de boya yapılıyo evde. :))

Afiyet olsun, görüşürüz canım.

Hoşgeldin canım, maşallah kuzuna .Tombik kuzu diyelim ,danadan daha kibar . kaydirigubbakcemile3

Selam canım, hoşgeldin. Geçmiş olsun tekrardan,dün sitede bakım vardı, kimse giremedi, ondan dolayı kimse bişey yazamamıştır. :) Aksilikler başladı mı hep üstüste gelir zaten.

merhaba kızlar hem benim yogunlugum hem sitenin azizliği anca bulustuk opuyorumnanaktan heralde baska dogan bebişimiz yok daha dimi?

cnm benim ebem çok ilgili gitmedim mi arar sorar tabi burası küçük bi yer az kişi olunca daha çok ilgilenebiliyorlar öğleden sonra gidicem gene son bilgilendirmeleri yapıcak bana demiştiki en son doğdugunda hemen topuktan kan alınıcak sonrada 4. veya 5. günü bize getiriceksiniz bide biz alıcaz anne sütünü almaya başladıktan sonra sonuçlarda değişiklik varmı yok mu diye bi kaç hastalık için bakılıyormuş

bende her doktora gittiğimde sorucaklarımı unutuyorum kağıda yaz muhakkak şimdiden

hoşgeldin canımm geçmiş olsun hepsine..
evet evet kağıda yazıyorum şimdi en iyisi böyle
amaan banane ne düşünürse düşünsün kadın valla
sordurtmuyor bir türlü....

Selam canım, hoşgeldin. Geçmiş olsun tekrardan,dün sitede bakım vardı, kimse giremedi, ondan dolayı kimse bişey yazamamıştır. :) Aksilikler başladı mı hep üstüste gelir zaten.

hoşbuldum cnm,nasılsın?
sitede bakım vardı evet ama ben günler öncesinden yazmıştım 3-4 gündür sadece bakmakla yetiniyorum
herkes görmez tabi olur olur da bu kadar mı olur
hiç sallanmıyorum gibi geldi bana
neyse boşvereleim
Allah beterinden sakllasın haklısın üst üste geldi herşey:çok üzgünüm:

aaaa ne güzelll kız demi ama kız dedi mi tekrarkaydirigubbakcemile3
maşallah 3100 gram iri falan demedi dimi doktorun?
e senin doğuma kadar da alıcak normal doğum için engel değil dimi kilosu?

Evet KIIIIZZZ. Biraz iri dedi. ama 2 hafta önce 3900 lük sez. sonrası normal yaptırmış. 4'e kadar yolu var yani. 38'de çatı ve kafa uygunluğu muayensi yapacak. o zaman belli olacak herşey. ilk doğumdan biliyorum benim çatı iyi de, bebeğin kafası çok önemli. egeninki biraz büyüktü yaklaışm 5 hafta kadar. kızımın daha iyi sadece 2 hafta önde çıkıyor. bakalım görücez. hayırlısı dedim artık.

hoşgeldin canımm geçmiş olsun hepsine..
evet evet kağıda yazıyorum şimdi en iyisi böyle
amaan banane ne düşünürse düşünsün kadın valla
sordurtmuyor bir türlü....

merakta kalmaktansa en iyisi bu cnm
hep şunu sorucam bunu sorucam diye gittim zeynepde usg ye girdim çıktım
ağzım kulaklarımda kızımı gördüm herşey uçtuu gittiiiii
bende bişey soramadım tabi
sonunda bir not defteri aldım kendime tarih falan attım hep aklıma gelenleri yazdım
kontrole gidincede sorularım var dedim çıkardım sordum bakarak
alıştı benim dr.um
defter çımayacak mı diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşallah ::)

rica ederim canım cogumuz birbirimizi görmeden öyle çok şey paylaşıyoruzki iki kuruşluk seyden daha önemli :)

[ı]
doktor dedi onu. Ben olmak istemiyorum sezercik mezercik. Haftaya başka doktora gideceğim, benimki zaten izne çıkıyor. Bir de onun görüşünü alayım.
[/ı]

allah yardımcın olsun canım bizim doktorda sezercik istiyo gibi sezdim ama hadi hayırlısı :)

hayırlısı canım takmamaya çalışıyorum sağlığı iyi olsunda yeter.

oyy tombişşş nazlı
çok geçmiş olsun canım hem babana hem kuzuna. karanlıktan sonra heryer aydınlık olur inş so sıkıntılar olurrr. herkes iyi olur sende kuzuların ve eşinle mutlu olursunn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…