2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr adımı değiştik forum yöneticisiyle.akrabalardan denk gelen olurda:roflol:
adımı soyadımı googleye yazınca cıkıo hemen bura :)
deşifre olmayalım dimi :sm_cool:

hangi doktor canım
benim de arkadaslar var ankarada doktor arıyorlar da

kızlarrr selammm oğlum yarın geliyorrrr
sabah 6.30 da bir su bardağı su geldii eşofmanım ıslandı doktorumu aradım hastaneye gittik nst ultrason turnusol kağıdı ve alttan muayene sonucu su olmadığına karar verildi ama nst de kasılmalarım çıktı
bende de serklaj olduğu için sancı ve kasılma başlamadan bebeği almak gerekeiyor diye doktorum yarın sabah 9 da ameliyata alacak
allahım sağlıcakla noksansız kusursuz bir şekilde hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
çokk heyecanlıyım tansiyonum 16 10 çıktıı
eşimin 19.07.2010 hayalide suya düştü ama bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
doktorum 38. haftayı doldursaydı iyi olacaktı ama daha fazla tutamıyacağız yaramazı dedi

hadi hayırlısı allahım darısı başımıza ağustos anneleri doğuruyo herkes sağlıklı sıhatli yavrularına kavuşsun inş.

Hayırlı olsun canım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz o zaman. :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

Selam kızlar ben geldimm..Bi yaramazlık yok dimi kimsede??
Canan cım hadi hayırlısı tatlım yarın hayırlısıyla bebeğini kucağına alcaksın..çok sevindim senin adına..ben bile heyecan yaptım valla..dualarımız seninle olacak..en kısa zamandada bizlere haber ver cnm..

Buarada bikaç sayfa geriden okuyup geleyim tekrar yanınıza:)

canım hayırlısı olsun, inş. güzel geçer herşey, bebeğine kavuşursun

ay daha fazla geçmişi okuyamadım geldim ama iyiki gelmişim 3.bebeiş geliyo yarınnnn oleyy bizede az kaldı zemuszemus

canım senın tosun bıraz acelecı cıktı pazartesı gelıyordu hakkınızda hayırlısı ınsallah ....
bu arada 19,07 dıyınce aksamda benım sancım epey vardı cok zorlandım ağlıycaktım nerdeyse neyse yattık esım kafasını yastığa koyar koymaz uyur aradan bi 10 15 dak gectı eğer 19,07 doğurursan senı camdan asağı atarım hulya dedı:roflol:

bende senden bılıyorum fenerbahcenın kutlamaları oluyor dıye benımkıde fanatık galatasaraylı olunca:roflol:

bız can derdındeyız adamlar ne derdındea.s

canan tansiyonun neden yüksek çıktı normalde de öylemiydi off benim korkulu rüyam tansiyon hep yüksek hele hastanede tavan yapıyor hep rüyamda görüyorum zaten tam doğurucakken tansiyon çok yükseldi acil sezeryan diyorlar taktım kafaya
bu arada gece hiç uyumadım 12 de kalktım kahvaltımı yaptım geldim kızımda uyumadı tabi sabaha kadar oturduk ana kız :))

hahaha süpermiş ya bende söyledim kocama 19 07 olayını kafayı yedi neden daha önce hamile kalmadın dedi ya sanki ben tak başıma hamile kaldım olumunekankayizsmile

ama bi arkadas dr arıyor ankarada fiyat ve dr bılgısı verırmısın dr nerde bide?

hangi doktor canım
benim de arkadaslar var ankarada doktor arıyorlar da

Doktorum Gzi ünv.de Doç. Aydan Asyalı Biri
Muayene ücreti ayda 1 kere 164.50 TL. her gitmede değil ayda 1 veriyoruz.
Normal doğum 600 hoca için+300 hastane için 900 TL,
sezeryan olursa 800 hoca+300 hastane alacak.

canzi hayırlı olsun cnm Allah sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşmayı nasip etsin... kaydirigubbakcemile2
güzzel haberlerini bekliyoruz...

Allah sağlıklakucağına almayı nasip etsin canım.ben de ilk doğumumu 36,5 haftada yaptım.korkma sağlıkla gelecek inşallah

ay sizin doğum ücretleri ne güzel (
benim normal 3 bin tl sezeryan olursam 4 bin tl para var mı yok kayınvalidemler verir herhalde :) ne kadar rahatım dimi :))

kaydirigubbakcemile3 bu da iyimiş yanii..allahtan bizimkinin öle bi durumu yok çünkü takım tutmaz zaten futbolcu..ama ben nedense 10.08.2010 olsa diyorum..ne bileyim güzel bi tarih sölemesi kolay ve güzel..bide çift sayıları hep sevmişimdir..ne bileyim ölede bi takıntım var..tek sayı olmasın sevmiyorum tek sayıları nedense şakkıdı

ay sizin doğum ücretleri ne güzel (
benim normal 3 bin tl sezeryan olursam 4 bin tl para var mı yok kayınvalidemler verir herhalde :) ne kadar rahatım dimi :))

Canım evet bizimkide pahalı bende senin gibi rahatım çünkü k.valideler verceekkkkkkk hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…