2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de gideyim duş alıym hazırlanayım.
14.00 da evden çıkıcaz 14.40 ta randevum
3 buçuktan sonra da size yazarım kızlar soracaklarımı da hazırladımm.
biraz ezber yapayım olmadı kağıdı çıkarır sorarım..

Canımcım,maşallah kuzucuğuna. Bişi dicem en son kaç haftalık gitmiştin ve kilosu neydi.! Benim 35+3 de 2.700 gr dı,yarın ne dicek merak ediyorum.Benim de bugün son gün.. :dance:

E hadi bayılmadan gideyim ben.

Git kuzum git, biz buralardayız!Bekliyoz seni.

dr.un baya iyi anlaşaılan sezeryan sonrası normal doğum yaptırmış baksana maşallah valla
iyi dr.a denk gelmişssin hakkınızda hayırlısı olsun cnm
çok geçmiş olsun canım hem babana hem kuzuna. karanlıktan sonra heryer aydınlık olur inş so sıkıntılar olurrr. herkes iyi olur sende kuzuların ve eşinle mutlu olursunn:)))

inş cnmŞeniz

hadi gözün yadın haftaya da benim son olacak az kaldı ama sabredemiyorum ağrıılarım arttı sandalyede oturmakta zorlanıyorum

evet tatlım keşke herkes senin gibi olsa ama maalesef arada çürüklerimiz
çıkıyor böyle o arkadaş ta utanmalı bence ne diyeyim..daha fazla bişey söylemiyeyim
insan kendini bilmez mi canım bukadar dakötükedihüso

pisicik sen mutlaka başka doktora git ne biçim dr kız o öyle
hem kilosu falan gayet iyi normal doğum için hem sezeryan diyo..

ooh ooohkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ne güzelll
tombik kız olacak ooalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Selam arkadaslar yazılan hiçbirseyi okuyamadım ama sizleri bilgilendirmek amaclı yazmak istedim ki dün yine gelemedim önceki gün rahatsızdım kasılmalarım olmustu,doğum değilmiş ama o gece sabaha kadar canım yandı bağsur cıktı,dişim apse yaptı ve şişti şimdi geldim sağlık ocağına gidicem krem yazdırıcam... ya bu bağsur normal doğumu etkiler mi bilgisi olan var mı ? bu arada bebeğimde iki gündür az hareket ediyo tedirgin tedirgin...

hadi kızlar sonra görürürşüz
bende yatayım azcık yemeğimde var akşama ohhh
işlerimide baya haleltim bide temizlikçi geldi mi bitti gitii

cnm geçmiş olsun
aynı sorun bende de var bir haftadır her gün kanıyo oturamıyorum hiç ya
normal doğum önermiyorlar aslında basuru olana çünkü doğumda çok zorlandığın için artıyormuş
ama tercihi sana bırakırlar
çikolata falan ye bakalım bebeişin hareketleri nasıl olacak

bende gideyimde oğlumun eşyalarını ütüleyimm ay mini mini ne zorr.
öptükk herkkesiiii:ecrin_bebek:

Kolay gelsin canım,çok yorma kendini,dinlen arada!

hadi gözün yadın haftaya da benim son olacak az kaldı ama sabredemiyorum ağrıılarım arttı sandalyede oturmakta zorlanıyorum

Sağol kuzum! Ben de bi haftadır zorlanmaya başladım ara ara artıyo hatta ama napalım.. Arada kalkıp hava alıyom işte yerimden.. Az kaldı şükür ki..

bişeler yediğimde hareketlenio ama hem diş hem bağsur canım bişe yemek istemiyo cok canım yanıyo rengim mengim attı 2 günde dün doktoru aradım nasıl bir sanssa kndi doktorum izne ayrılmıstı pzt.gittiğimde ztn bni bilgilendirmediği için kızgındım birde dün cevap vermedi,yenisininde teli kapalıydı nasıl güvenim ben bunlara bilmiyorum cıldırdım...

basu olunca önerilmiyo cok zorlanılıyormuş çünkü

kolay gelsin canım,çok yorma kendini,dinlen arada!

sağol kuzum! Ben de bi haftadır zorlanmaya başladım ara ara artıyo hatta ama napalım.. Arada kalkıp hava alıyom işte yerimden.. Az kaldı şükür ki..
ben dün 4 te cıktım dayanamıyoprum ağrılarım arttı

2 hafta önce gittim. 2500 civarıydı. 2 haftada 600 gr almış. gittiğimde 34+2ydi

dr.un baya iyi anlaşaılan sezeryan sonrası normal doğum yaptırmış baksana maşallah valla
iyi dr.a denk gelmişssin hakkınızda hayırlısı olsun cnm

inş cnmŞeniz

Bu doktoru çok aradık canım. ankara 3 dr. var bunu yapan. biri acaip ücretler istiyo. aşar bizi. diğerinin çalışığı hastanede bebek yoğun bakım yok birde bugün için en az 2 ay önceden randevu alınıyo. bi tek bu dr kaldı. zaten çok methetmişlerdi. çok tecrğbeli ve sakin birisi. inşallah sonuna kadar götürebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…