Ben geldim kızalr. çok kosa girebilicem. öğleden sonra toplantım var. dün dr. a gittik önce maşallah diyin kızım 3100 gr 49,5 cm olmuş. artık kuzu değil dana kıvamında. çok şükür herşey yolunda. yarın son gün.. çoook mutluyum
E hadi bayılmadan gideyim ben.
dr.un baya iyi anlaşaılan sezeryan sonrası normal doğum yaptırmış baksana maşallah vallaEvet KIIIIZZZ. Biraz iri dedi. ama 2 hafta önce 3900 lük sez. sonrası normal yaptırmış. 4'e kadar yolu var yani. 38'de çatı ve kafa uygunluğu muayensi yapacak. o zaman belli olacak herşey. ilk doğumdan biliyorum benim çatı iyi de, bebeğin kafası çok önemli. egeninki biraz büyüktü yaklaışm 5 hafta kadar. kızımın daha iyi sadece 2 hafta önde çıkıyor. bakalım görücez. hayırlısı dedim artık.
çok geçmiş olsun canım hem babana hem kuzuna. karanlıktan sonra heryer aydınlık olur inş so sıkıntılar olurrr. herkes iyi olur sende kuzuların ve eşinle mutlu olursunn:)))
canımcım,maşallah kuzucuğuna. Bişi dicem en son kaç haftalık gitmiştin ve kilosu neydi.! Benim 35+3 de 2.700 gr dı,yarın ne dicek merak ediyorum.benim de bugün son gün.. :dance:
git kuzum git, biz buralardayız!bekliyoz seni.
bende gideyimde oğlumun eşyalarını ütüleyimm ay mini mini ne zorr.
öptükk herkkesiiii:ecrin_bebek:
maşallah ::)
rica ederim canım cogumuz birbirimizi görmeden öyle çok şey paylaşıyoruzki iki kuruşluk seyden daha önemli :)
allah yardımcın olsun canım bizim doktorda sezercik istiyo gibi sezdim ama hadi hayırlısı :)
Evet KIIIIZZZ. Biraz iri dedi. ama 2 hafta önce 3900 lük sez. sonrası normal yaptırmış. 4'e kadar yolu var yani. 38'de çatı ve kafa uygunluğu muayensi yapacak. o zaman belli olacak herşey. ilk doğumdan biliyorum benim çatı iyi de, bebeğin kafası çok önemli. egeninki biraz büyüktü yaklaışm 5 hafta kadar. kızımın daha iyi sadece 2 hafta önde çıkıyor. bakalım görücez. hayırlısı dedim artık.
Selam arkadaslar yazılan hiçbirseyi okuyamadım ama sizleri bilgilendirmek amaclı yazmak istedim ki dün yine gelemedim önceki gün rahatsızdım kasılmalarım olmustu,doğum değilmiş ama o gece sabaha kadar canım yandı bağsur cıktı,dişim apse yaptı ve şişti şimdi geldim sağlık ocağına gidicem krem yazdırıcam... ya bu bağsur normal doğumu etkiler mi bilgisi olan var mı ? bu arada bebeğimde iki gündür az hareket ediyo tedirgin tedirgin...
bende gideyimde oğlumun eşyalarını ütüleyimm ay mini mini ne zorr.
öptükk herkkesiiii:ecrin_bebek:
hadi gözün yadın haftaya da benim son olacak az kaldı ama sabredemiyorum ağrıılarım arttı sandalyede oturmakta zorlanıyorum
cnm geçmiş olsun
aynı sorun bende de var bir haftadır her gün kanıyo oturamıyorum hiç ya
normal doğum önermiyorlar aslında basuru olana çünkü doğumda çok zorlandığın için artıyormuş
ama tercihi sana bırakırlar
çikolata falan ye bakalım bebeişin hareketleri nasıl olacak
selam arkadaslar yazılan hiçbirseyi okuyamadım ama sizleri bilgilendirmek amaclı yazmak istedim ki dün yine gelemedim önceki gün rahatsızdım kasılmalarım olmustu,doğum değilmiş ama o gece sabaha kadar canım yandı bağsur cıktı,dişim apse yaptı ve şişti şimdi geldim sağlık ocağına gidicem krem yazdırıcam... Ya bu bağsur normal doğumu etkiler mi bilgisi olan var mı ? Bu arada bebeğimde iki gündür az hareket ediyo tedirgin tedirgin...
ben dün 4 te cıktım dayanamıyoprum ağrılarım arttıkolay gelsin canım,çok yorma kendini,dinlen arada!
sağol kuzum! Ben de bi haftadır zorlanmaya başladım ara ara artıyo hatta ama napalım.. Arada kalkıp hava alıyom işte yerimden.. Az kaldı şükür ki..
Canımcım,maşallah kuzucuğuna. Bişi dicem en son kaç haftalık gitmiştin ve kilosu neydi.! Benim 35+3 de 2.700 gr dı,yarın ne dicek merak ediyorum.Benim de bugün son gün.. :dance:
Git kuzum git, biz buralardayız!Bekliyoz seni.
dr.un baya iyi anlaşaılan sezeryan sonrası normal doğum yaptırmış baksana maşallah valla
iyi dr.a denk gelmişssin hakkınızda hayırlısı olsun cnm
inş cnmŞeniz
2 hafta önce gittim. 2500 civarıydı. 2 haftada 600 gr almış. gittiğimde 34+2ydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?