kızlarrr selammm oğlum yarın geliyorrrr
sabah 6.30 da bir su bardağı su geldii eşofmanım ıslandı doktorumu aradım hastaneye gittik nst ultrason turnusol kağıdı ve alttan muayene sonucu su olmadığına karar verildi ama nst de kasılmalarım çıktı
bende de serklaj olduğu için sancı ve kasılma başlamadan bebeği almak gerekeiyor diye doktorum yarın sabah 9 da ameliyata alacak
allahım sağlıcakla noksansız kusursuz bir şekilde hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
çokk heyecanlıyım tansiyonum 16 10 çıktıı
eşimin 19.07.2010 hayalide suya düştü ama bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
doktorum 38. Haftayı doldursaydı iyi olacaktı ama daha fazla tutamıyacağız yaramazı dedi
benim kızımda 10.08.2010 da doğucak yani içime öyle doğuyor zaten o tarih olmazsa çok bozulurum :))
sabah 6.30 da bir su bardağı su geldii eşofmanım ıslandı doktorumu aradım hastaneye gittik nst ultrason turnusol kağıdı ve alttan muayene sonucu su olmadığına karar verildi ama nst de kasılmalarım çıktı
bende de serklaj olduğu için sancı ve kasılma başlamadan bebeği almak gerekeiyor diye doktorum yarın sabah 9 da ameliyata alacak
allahım sağlıcakla noksansız kusursuz bir şekilde hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
eşimin 19.07.2010 hayalide suya düştü ama bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
doktorum 38. haftayı doldursaydı iyi olacaktı ama daha fazla tutamıyacağız yaramazı dedi
doktorum 38. haftayı doldursaydı iyi olacaktı ama daha fazla tutamıyacağız yaramazı dedi
ay sizin doğum ücretleri ne güzel(
benim normal 3 bin tl sezeryan olursam 4 bin tl para var mı yok kayınvalidemler verir herhalde :) ne kadar rahatım dimi :))
benim kızımda 10.08.2010 da doğucak yani içime öyle doğuyor zaten o tarih olmazsa çok bozulurum :))
ay alyıldız çok geç değil mi 27 si. ben senden geriyim en son tarih 26 sı :) naptın sende öyle doğurma içine çok geç ayy valla 26 sını beklerse bizim kız kafayı yerim ben heycandan yerimde duramıyorum zaten şimdi haftaya falan annemler gelince kesin tam çıldırırım nasıl heycan olur
keşke burda da olsa öyle şansımız ama malesef devlette doğum yapmak istemiyorum çünkü drlar girmiyormuş o riski göze alamam yani geçen sene arkadaşım her ay kadının özeline gitti bayıldı parayı ama doğum devlette yaptığı için kadın doğuma girmedi ki normalde devlet has. çalışan bi dr. bende o yüzden özele gideyim dedim iyikide öyle yapmışım tansiyon prob. falan var allah korusun ebeler ne kadar bakabilir ki
Ben de normal devlet hastanesine gitmem zaten. burası ünv. hastanesi ve sez. sonrası normal deneneceği için doğum, doğumhanede değil ameliyathanede olacak ve acil durumda hemen sez. döneceği için dr.um başımda olacak. benim dr. 2 arkadaşıma normal doğum yaptırdı ve 2sinde de geldi. birininki gece oldu üstelik. ama doğum hastanelerinde o gün sıra kimdeyse o giriyor doğuma. ya da bıçak parsası adı altında deli paralar istiyorlar.
Biraz evvel yazmıstım yine bağsur cıktı diye yarım sat önce doktoruma sükür ulaştım ve sıkıntımı belirttim,günüm kalmadığı için krem verdi ama cmt.gününe kdar böle devam ederse gel konusalım pzt.bebeği alallım dedi normal doğum olursa olmaz diye bisey yok diyo ama kesi atılan yerle mesafesi cok yakn dikişde olucak ve ıkınma olduğu için bağsur büyücek doğum anında ve sonrasında cok acı cekiceksin buna grek yok dedi(( beni bir ağlama tuttu şimdi sakinleştm ama cok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?