2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim hayırlı olsun şimdiden allahım yardımcın olsun . Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

canım hadi hayirlisi hakkinizda

guzel haberlerini bekliyoruz

oyyyy cok sevındımmmm.hadi hayırlısı dualarımız senınle.
beni yine heyecan bastıeyvahedigeldismilehihoyyyt

ay sizin doğum ücretleri ne güzel (
benim normal 3 bin tl sezeryan olursam 4 bin tl para var mı yok kayınvalidemler verir herhalde :) ne kadar rahatım dimi :))

Canım ünv. hastanesi için böyle. özeller 3000'den başlıyor. ilk doğumum özel ünv. hastanesinde oldu. 2,5 sene önce %20 akademisyen indirimi vardı 1950'ye geldi.

keşke burda da olsa öyle şansımız ama malesef devlette doğum yapmak istemiyorum çünkü drlar girmiyormuş o riski göze alamam yani geçen sene arkadaşım her ay kadının özeline gitti bayıldı parayı ama doğum devlette yaptığı için kadın doğuma girmedi ki normalde devlet has. çalışan bi dr. bende o yüzden özele gideyim dedim iyikide öyle yapmışım tansiyon prob. falan var allah korusun ebeler ne kadar bakabilir ki

ay alyıldız çok geç değil mi 27 si. ben senden geriyim en son tarih 26 sı :) naptın sende öyle doğurma içine çok geç ayy valla 26 sını beklerse bizim kız kafayı yerim ben heycandan yerimde duramıyorum zaten şimdi haftaya falan annemler gelince kesin tam çıldırırım nasıl heycan olur

40.hafta 23 agustos da doguyor
1 hafta 10 gun gecmesi normal sanirim :)

belki de erken dogar Allah bilir :)

Ben de normal devlet hastanesine gitmem zaten. burası ünv. hastanesi ve sez. sonrası normal deneneceği için doğum, doğumhanede değil ameliyathanede olacak ve acil durumda hemen sez. döneceği için dr.um başımda olacak. benim dr. 2 arkadaşıma normal doğum yaptırdı ve 2sinde de geldi. birininki gece oldu üstelik. ama doğum hastanelerinde o gün sıra kimdeyse o giriyor doğuma. ya da bıçak parsası adı altında deli paralar istiyorlar.

ay bu sıcakta dayanılır mı o kadar ben dayanamam derim valla sezeryan olsun diye inşallah 38 de falan kendi kendine gelir yoksa bozdum niyeti kestiricem kendimi :))

Allah yardımcın olsun güzelim. hayırlısıyla kurtulursun inş. ...

bak bu yazi süper :)

<font color="#800000">Miad a&#351;&#305;m&#305;,gün
geçmesi,gün aşımı</font><font color="#FF00FF"> </font> </b>olarak adland&#305;r&#305;lan bu durum gebelerin bir k&#305;sm&#305;nda
görülebilmektedir.&#304;lk&nbsp; gebeliklerde daha s&#305;k görülmektedir.Gün geçmesi
durumunda&nbsp; 3 günde bir ultrasonografi ile amniotik mayi miktar&#305; kontrol
edilir.Miad&#305;n dolmas&#305;ndan ötürü plasentada ya&#351;lanma görülmesi mümkün
oldu&#287;undan bebe&#287;e iletilen besin miktar&#305;,dolay&#305;s&#305;yla bebe&#287;in idrar&#305;ndan
olu&#351;an amnios mayi azalabilir.Bu durum bebekte s&#305;k&#305;nt&#305; yaratabilece&#287;i için
amnios mayi miktar&#305;n&#305;n takibi önemlidir.Amnios mayi miktar&#305;n&#305;n ölçümü yan&#305;
s&#305;ra 3 günde bir NST ile bebek kalp at&#305;m h&#305;z&#305; da takip edilerek bebe&#287;in
iyilik hali kontrol edilir.</span></td>
</tr>
</table>
<p class="MsoNormal" style="text-align:justify">
<span style="font-size: 10.0pt; font-family: Verdana">E&#287;er beklenen do&#287;um
tarihinin üstünden 10 gün geçmesine ra&#287;men do&#287;um gerçekle&#351;mediyse,takip
s&#305;ras&#305;nda NST&#8217; de bozulma yada amnios mayi miktar&#305;nda azalma meydana
geldiyse do&#287;um gerçekle&#351;tirilmelidir.Do&#287;um &#351;eklinde en do&#287;ru karar&#305; sizin
ve bebe&#287;inizin sa&#287;l&#305;&#287;&#305;n&#305; dü&#351;ünen doktorunuz verecektir.Vaginal muayene
sonucu rahim a&#287;z&#305; belli bir olgunlukta ise suni sanc&#305;&nbsp; verilerek normal
do&#287;um denenebilir yada direk sezaryen karar&#305; verilir.Bu noktada gebenin
doktoruna tam olarak güvenmesi ve do&#287;um &#351;ekli konusunda &#305;srarc&#305; olunmamas&#305;
en do&#287;rusudur.</span></p>
<span style="font-size: 10.0pt; font-family: Verdana">Daha önceleri gün
dolmas&#305;n&#305;n ard&#305;ndan 43. gebelik haftas&#305;na kadar beklenirken bu bekleme
esnas&#305;nda anne karn&#305;nda bebek ölümü oranlar&#305;n&#305;n yüksek olmas&#305; nedeniyle
günümüzde bekleme süresi 10 gün ile s&#305;n&#305;rland&#305;r&#305;lm&#305;&#351;t&#305;r.Bu arada önemli
olan bir nokta da beklenen do&#287;um tarihinin do&#287;ru hesaplan&#305;ld&#305;&#287;&#305;ndan emin
olunmas&#305;d&#305;r.Gerekirse erken dönem ultrasonografileri ile son adet tarihi
aras&#305;nda uyumsuzluk olup&nbsp;&nbsp; olmad&#305;&#287;&#305; kontrol edilmelidir.<br>
&nbsp;</span></p>
<span style="font-size: 10.0pt; font-family: Verdana">&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span><span style="font-family: Verdana"><font color="#FF33CC">&nbsp;</font><font color="#9900CC">
<b>Unutulmamal&#305;d&#305;r ki do&#287;um bir sab&#305;r i&#351;idir ve sabreden kazan&#305;r!!!!<br>

komplikasyon yoksa, normal doğurun arkadaşalr. ne gerek var sez.a?? sez.doğum değil ameliyat sonuçta. Allah sağlık sıkıntısı olmayan herkese normal doğum nasip etsin.

canzi3445 yrn bebeğini kucağına alcaksın nasıl heyecanlı nasıl duygular yasıyosundur şimdi ne güzel dilerim güzel haberlerini alırız RABBİM klolaylık versin.

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ben bebek şekerlerimi yani lavanta keselerimi biblolu yaptım hastanede ve evde dagıtmak için ama mevlüt için resimli istiyorum bide annem hatıra kalsın diye mevlüt davetiyesi istiyor hazırladım şimdilik akılma gelen kadarıyla sizce nasıl olmuslar yada daha farklı ne yapabilirim ?

bu resimliler gene lavantalı ve arkasından mıknatıslı olucaklar olurlarsa tabi bilmiyorumkismile

valla ne güzel burda bi dr var herkes ona gidiyor ama devlette olacağı zaman doğuma girmiyormuş eğer özelde yapmak istersen geliyormuş böyle bi kadınada burdaki herkes gidiyor neymiş iyi drmuş bunun neresi iyi anlamadım benim drumada bi sürü laf ettiler şöyle böyle ama çok memnunum beni arıyor nasıl olduğumu soruyor düşün dediği gün gitmezsem merak ediyor neden gelmedin diye arayıp soruyor sürekli tembihliyor cep telim acık mutlaka ara diyor bayılıyorum çokta güveniyorum iyiki öbürüne gitmemişim

Biraz evvel yazmıstım yine bağsur cıktı diye yarım sat önce doktoruma sükür ulaştım ve sıkıntımı belirttim,günüm kalmadığı için krem verdi ama cmt.gününe kdar böle devam ederse gel konusalım pzt.bebeği alallım dedi normal doğum olursa olmaz diye bisey yok diyo ama kesi atılan yerle mesafesi cok yakn dikişde olucak ve ıkınma olduğu için bağsur büyücek doğum anında ve sonrasında cok acı cekiceksin buna grek yok dedi (( beni bir ağlama tuttu şimdi sakinleştm ama cok korkuyorum.

korkma canım hakkımızda neyin hayırlı oldugunu biz bilemeyiz ne güzel ki çareler var hayırlıyla yavrunu kucağına alda sezeryan olsun bende aynı durumdayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…