2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mrhb kızlar bende 37 haftalık hamileyim kısmetse 5 ağustos sat a göre doğumum bende bugün doktora gittim 2 hafta daha beklemiyoruz doğumu dedi 3 kilo olmuş oğlum bende artık doğar diyodum ama en az 2 hafta beklemedeyiz

Rica ederimm cnm burda hepimiz birbirimiz için varız )
Haberlerini bekliyoruz..hayırlısı olsun hakkında :)

yaaa kesın ben sıkarım kendımı hamıle kaldığımdan berı kardesız esımle bıde doktor parmak konntrolu ayyyyyyy

Öle deme cnm ya..o kadar korkulcak bişey değil..ben ameliyatımın öncesinde olmuştum o muayeneden ordan biliyom..relaks relaks yaniiiii ..öle deyip gidersen canın acır tabii..

Hayırlısı cnmm..bende şu nst ye bi giremedim pek meraklıyım nedensee :)))

olumunekankayizsmile okiii cnm yerimseniben

merhaba güzel anneler geçmişi pek okuyamadım kontrole giden bütün annelere ve bebişlerine maşallah çiğdemcim bana çatal muayenesi yapmadı doktor uyuz oldum ben bu adama klava:

Hoşgeldin cnm..bazı dr lar doğum öncesi çatı muayenesi yapmaya gerek duymuyolarmış..doğum zamanı bunun anlaşılabileceğini düşünüp o zaman yapıyolarmış o muayeneyi..ben öle biliyorum cnm..benim dr da henüz yapcam veya yapmıcam demedi bakalım..

Çisemm gözün aydın oğluşunada maşallahh..valla herbişeyi öğrenmiş.sayende bizde bilgilendik burdaa..saç konusunda bizim dr nasıl gördü ki acababilmiyorumkismile hemde ısrarla dedi ve bizede ekranda gösterdi bunlar saçları diye :))) gerçi ben hiç merak etmiyordum saçlımı saçsızmı diyee..öle deyince bizde gülümsedik..yani benim için çok önemli bişey olmadığı için

Bana da doktor 15 gün sonra gel dedi.sempatiksalakcinni Hadi benim daha fazla vaktim var, ama senin azıcık kalmış.Bu doktorların kafasına güneş geçmiş galiba. sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

siercim bende bunu ablamıyorum tamam doğumda belli olur diyorlar ama ya benim çatım darsa neden ben doğum sancısını çekipte sonradan sezeryan olayımki anlamadım uf yaaa (

Hoşgeldin :))
Oğluşunada maşallahh.. belki kanala filan girmemiştir başı..bende pek anlamam ama öle diyolar ya bir de :)) belki öle gördüğü bişeyler vardır o yüzden o kadar net sölemiş olabilir cnmm..dr lar ne derse o napalım mecburuz..hayırlısı hayırlısı..sabır sabırr hepimizeee :)

kızlar bı hafta sonra hepımız gunde 3 5 er kısı doğurucaz cok az kaldı yaaa :lepi:

Valla aynen öle olcak galibaa..ayy ne hareketlenir o zaman burasıı...

durumu iyi görünce drlarda rahatlıyor sanırım beni 1 ay önce dakka başı çağırıyordu şimdi 10 gün sonra falan gelirsin dedi yani kesin bi tarih bile vermedi 16-24 ü arası gel dedi bizde ortayı bulduk 20 sinde gidicez :)) gerçi doktorcum beni arayıp soruyor ihmal etmiyor sağolsun

Ak sakallı dede bana da 5 ağustos dedi.Tam 38 haftalık oluyorum o zaman. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Hoş geldin bu arada.Maşallah bebeğine.Kilosu iyiymiş.

kızlar bı hafta sonra hepımız gunde 3 5 er kısı doğurucaz cok az kaldı yaaa :lepi:

Ahhh ahhh şu 3-5 gün dediğin de bi türlü geçmiyo ki. Benim daha çok var.boshayallersmile

hiç sorma yaaaaa bende anlamış değilim bende diyorum haftaya giderim sancım var diye atarım diyorum yoksa bu adamın benimle ilgileneceği yokk:umursamaz:

bluspirito dur haftaya falan deme benim 5 inden önce doğurmamam lazım 5 inden sonra doğurmalıyım hatta 10 undan doğurmalıyım taktım ben ayın 10 una :)) 16 sı kayınvalidemin doğum günü eyvahedigeldismile

siercim bende bunu ablamıyorum tamam doğumda belli olur diyorlar ama ya benim çatım darsa neden ben doğum sancısını çekipte sonradan sezeryan olayımki anlamadım uf yaaa (

Valla cnm bende tam olarak bilmiyorum maalesefff ..işte herkesin bi tarzı var demekkii bi doğrusu var demekkii..çokta sancı çektikten sonra yapacağını da zannetmiyorum..belki hani ilk sinyaller gelip gidiyosun ya hastaneye, o aşamada filan da bakıyo olabilirlerr..yada bidahaki randevunda yapacaktır..yapmazsada artık o zaman sorarsın cnm..içinde kalmasın tabii öğren..

bencede gittiğimde artık soracağımmm bakacaksa baksın bakmıyorsada keyfi bilirrr zorla gösterecek değilim yaaaa :)))))kaydirigubbakcemile3

bluspirito dur haftaya falan deme benim 5 inden önce doğurmamam lazım 5 inden sonra doğurmalıyım hatta 10 undan doğurmalıyım taktım ben ayın 10 una :)) 16 sı kayınvalidemin doğum günü eyvahedigeldismile

:roflol::roflol::roflollsun sende benım esım gıbı 19 u muhabbetı:roflol::roflol: yanı bebeğimiz tehlıkede olsa ogun ne yapcaksınkı dedım sustu sende 16 sında gelıyorum dese ne yapabılrsın kı cok hossunuz valla:roflol:

tamam kayın valıden ayyy benı cok sevıyor hedıye geldı bana doğum gunumde falan der oo sıkıcı bıraz

Kızlar, aynı işyerinde çalıştığım ve 36 haftalık gebe bir arkadaşım dün dr kontrolüne giderken birden suyu gelmiş, doktor acil doğuma almış! Ne olduğunu anlamaya dahi fırsatı kalmamış.
Bebiş 2500 kg doğmuş, çok şükür ki annenin ve bebeğin sağlığı iyi. Doktorun dediğine göre arkadaşımın rahim özelliğinden dolayı rahim daha fazla büyümezmiş, o nedenle bebek erken gelmiş.
Telaşlandırmak istemem ama hepimiz her an artık böyle şeyler yaşayabiliriz.
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.opuyorumnanaktan

çoğu dr çatı muayenesi yapmıyormuş bunu doğumda yapmanın daha doğru olduğunu yanılabiliceklerini düşünüyorlarmış tabi artık herkes sezeryan yapmaya o kadar hevesliki bizlere zaten ne deseler korkudan endişeden tamam diyoruz şimdi bana drum çatın dar sezeryan olucaksın dese inanırım ne diyebilirim ama bazı drlar bunu koz olarak kullanıyor bence. temmuz annelerinde gördüm kızcağıza bebeğin durumu iyi değil suyu azalmış acil sezeryana almalıyım demiş hatta has. çıkarmak için kağıt imzalatmış bebek ölürse sorumlusu ben değilim gibi başka dr gitmişler bebekte iyiymiş suyuda dr normal doğum olur sancını beklemesin demiş

neeeeee yaaa hayır olmasın öle ama benim 36 . hafta ayın 5 inde doluyor olabilir vereliniortak

aaa neguzelll bızımkılerde gelsın artık allah analı babalı buyutsun ınsallah mınık bıraz ama olsun toplar kendını sonra

bosuna demıyorum 1 hafta sonra gunde 3 5 belkı daha fazla kısı catır catır doğuracak dıyeee:lepi::Saruboceq:

ben deldım kızlar nasılsınız?ben cok sukur ıyıyım gecen gece urtıkerden dolayı cıldırdım kasıntıdan serum yedım kendıme geldım sımdılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…