- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
- 208
Vallaufkumu actın bacım sen bnde senn gbi kan aldırmadan bile korkarken evlendikdn snra düşükm yptım kürtaj oldm.hamilelikde de 9 ay boyunca onca sıkıntı cekmişkn doğum nedirki diyebiliyorum hala ama işte kesi ağrı ne kdar da olsa insan korkuyor...işte napcan neyse inş.yine gelebilir sizleri haberdar edebilirim cok teeşekkür ederim yanımda oldun için...
yaaa kesın ben sıkarım kendımı hamıle kaldığımdan berı kardesız esımle bıde doktor parmak konntrolu ayyyyyyy
cnm hoşbulduk.tşk ederim.nst ii çıktı.sancım yok ve kalp atışlları normalmiş.ilerler veya ilerlemez demedi.sadece erken doğumda olabilir ama olsada problem olmaz artık dedi.zaten bebeğin kilosuda ii miş.doğsada sorun olmazmış.ama ne kadar kalırsa ii dedi.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ben de saatlerdir burdayım da, alıntıya basmıştım.Ama buzdolap için teknik servisten gelmişlerdi.Cevap yazamadım o sıra. Sonra tekrar bilgisayar başına geçince yazdım. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
merhaba güzel anneler geçmişi pek okuyamadım kontrole giden bütün annelere ve bebişlerine maşallah çiğdemcim bana çatal muayenesi yapmadı doktor uyuz oldum ben bu adamaklava:
mrhb kızlar bende 37 haftalık hamileyim kısmetse 5 ağustos sat a göre doğumum bende bugün doktora gittim 2 hafta daha beklemiyoruz doğumu dedi 3 kilo olmuş oğlum bende artık doğar diyodum ama en az 2 hafta beklemedeyiz
hoş bulduk hayatımmmmm
hiç sormaya hakikaten doğurdum doğruacağım adam bana hala git 10 gün sonra gel dedi ne nts bağladı ne çatal muayenesi yaptı anlamadım gitti valla
ama sabajtan beri kasılmalarım var daha sıklaşmadı şimdilik arada hafif vuruyor sonra geçiyor belki 2 güne doğururum ayyy ne güzel olur oturduğum yerde ter ter mahvoldum valla
mrhb kızlar bende 37 haftalık hamileyim kısmetse 5 ağustos sat a göre doğumum bende bugün doktora gittim 2 hafta daha beklemiyoruz doğumu dedi 3 kilo olmuş oğlum bende artık doğar diyodum ama en az 2 hafta beklemedeyiz
kızlar bı hafta sonra hepımız gunde 3 5 er kısı doğurucaz cok az kaldı yaaa :lepi:
kızlar bı hafta sonra hepımız gunde 3 5 er kısı doğurucaz cok az kaldı yaaa :lepi:
Bana da doktor 15 gün sonra gel dedi.sempatiksalakcinni Hadi benim daha fazla vaktim var, ama senin azıcık kalmış.Bu doktorların kafasına güneş geçmiş galiba. sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
siercim bende bunu ablamıyorum tamam doğumda belli olur diyorlar ama ya benim çatım darsa neden ben doğum sancısını çekipte sonradan sezeryan olayımki anlamadım uf yaaa(
Valla cnm bende tam olarak bilmiyorum maalesefff ..işte herkesin bi tarzı var demekkii bi doğrusu var demekkii..çokta sancı çektikten sonra yapacağını da zannetmiyorum..belki hani ilk sinyaller gelip gidiyosun ya hastaneye, o aşamada filan da bakıyo olabilirlerr..yada bidahaki randevunda yapacaktır..yapmazsada artık o zaman sorarsın cnm..içinde kalmasın tabii öğren..
bluspirito dur haftaya falan deme benim 5 inden önce doğurmamam lazım 5 inden sonra doğurmalıyım hatta 10 undan doğurmalıyım taktım ben ayın 10 una :)) 16 sı kayınvalidemin doğum günü eyvahedigeldismile
bencede gittiğimde artık soracağımmm bakacaksa baksın bakmıyorsada keyfi bilirrr zorla gösterecek değilim yaaaa :)))))kaydirigubbakcemile3
neeeeee yaaa hayır olmasın öle ama benim 36 . hafta ayın 5 inde doluyor olabilir vereliniortakKızlar, aynı işyerinde çalıştığım ve 36 haftalık gebe bir arkadaşım dün dr kontrolüne giderken birden suyu gelmiş, doktor acil doğuma almış! Ne olduğunu anlamaya dahi fırsatı kalmamış.
Bebiş 2500 kg doğmuş, çok şükür ki annenin ve bebeğin sağlığı iyi. Doktorun dediğine göre arkadaşımın rahim özelliğinden dolayı rahim daha fazla büyümezmiş, o nedenle bebek erken gelmiş.
Telaşlandırmak istemem ama hepimiz her an artık böyle şeyler yaşayabiliriz.
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.opuyorumnanaktan
Kızlar, aynı işyerinde çalıştığım ve 36 haftalık gebe bir arkadaşım dün dr kontrolüne giderken birden suyu gelmiş, doktor acil doğuma almış! Ne olduğunu anlamaya dahi fırsatı kalmamış.
Bebiş 2500 kg doğmuş, çok şükür ki annenin ve bebeğin sağlığı iyi. Doktorun dediğine göre arkadaşımın rahim özelliğinden dolayı rahim daha fazla büyümezmiş, o nedenle bebek erken gelmiş.
Telaşlandırmak istemem ama hepimiz her an artık böyle şeyler yaşayabiliriz.
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?