2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde kızımla uyuduk kalktık mama yedik çok şükür iştahı açıldı
oğluşun kıyafetlerini yıkadım astım
balkonun brendasını sökmüştüm makinada yıkadım ama çıkmadı kirleri uğraşamayacağım
eşim kaç gündür sallıyo kim takacak onu diye ben taktım bittiikaydirigubbakcemile3
şimdide pc de caillou çizgi film izliyoruz bayılıyo benim kuzumm

Hoşdeldiiinn..ay daha geçmedimi cnm kaşıntıların..doğuma kadar devam edecekmi böle??

[bılmıyorumkı seker ama cok sukur azaldı onceden daha fenaydı suan cok ıyıyım eskıden elımde tulbent bı dkka olsun duramıyordum ıslatmadan sımdı ıdare ederım sen nasılsın[/QUOTE]

Hafiflemesine sevindim cnmm..inşallah dahada azalır..
Bende iyiyim şükür..karnımda deperemler oluyor o kadar..gerilmeler oluyoo çok çok..ama bebiş heralde bu..yani ben daha sancımı yalancı sancımı hiç bişeyi ayırt edemiyorum..mesela şu an karnımın sol tarafı hep şiş ve genelde ordan geriliyo..bebişin poposumu acep diyorum :))

aaaa beyaz alıntı yapmasa cancinin yarın doğuma gireceğini bilmiyorum hadi hayırlısı hakkında sağlıkla alsın bebeğini kucağına maşallah allahım darısı bize hadi hayırlısı

Merhaba ben de yatmıştım ama telefon çaldı sesine uyandım açmadım ama uykumu kaçırdı sonra da bebek oynamaya başladı uykumun içine tükürdüler :))

Dr. kontrolünden gelen arkadaşlar gözünüzaydınnnnnnn

Ben de pazartesi gidiyorum çok merak ediyorum bugünlerde de acaip kıpraşıyor bu çocuk , arkadaşın dediği gibi birden üçer beşer doğuracaz 100 tane bebek var belki de fazlası son duruma bakmadım.

Gidip akşam yemeği için birşeyler hazırlayayım bari...

beyaz gözün aydın iyleşmiş kızın aman biz kocalardan bi şey beklersek 3 sene bekleriz benimkide öyle ilk hamile kaldığımda süperdi saldı şimdi yoruldu sanırım gerçi vaktide yok çok yoğun.

aaaa beyaz alıntı yapmasa cancinin yarın doğuma gireceğini bilmiyorum hadi hayırlısı hakkında sağlıkla alsın bebeğini kucağına maşallah allahım darısı bize hadi hayırlısı
cnm bazen geçmişi okumaya fırsat olmuyo,böyle alıntılar iyi oluyoropuyorumnanaktan

kolay gelsin cnm

canzi3445
kızlarrr selammm oğlum yarın geliyorrrr
sabah 6.30 da bir su bardağı su geldii eşofmanım ıslandı doktorumu aradım hastaneye gittik nst ultrason turnusol kağıdı ve alttan muayene sonucu su olmadığına karar verildi ama nst de kasılmalarım çıktı
bende de serklaj olduğu için sancı ve kasılma başlamadan bebeği almak gerekeiyor diye doktorum yarın sabah 9 da ameliyata alacak
allahım sağlıcakla noksansız kusursuz bir şekilde hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
çokk heyecanlıyım tansiyonum 16 10 çıktıı
eşimin 19.07.2010 hayalide suya düştü ama bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
doktorum 38. haftayı doldursaydı iyi olacaktı ama daha fazla tutamıyacağız yaramazı dedi

ayyyyyyyyyyyyyy canım benım gozun aydın hayırlısıyla gelsın kuzucuk benımkıde pazartesı gelıyor bende cok heyecnlıyım

yemek gönderdi eşim yedim ama doydum mu hayır bi şeler daha yemem lazım hiç anlamadım valla boshayallersmile

ay kendin mi yaptın yoksa ağdayı ben ağdacıya gittim ama canım çıtkı habire göbeğimi kaldırmak zorunda kaldım çarpmasın diye bide sıcak öldüm resmen

Benim ağdacım pek nazik saolsunn..hiçte acıtmıyo..hamileyim diye dahada bi özen gösteriyo saolsunn..

bu arada tşk ederiz halıyla ilgili artık perdeyi çiçekli falan alıcam :hulya:

Rica ederiz yerimseniben

[bılmıyorumkı seker ama cok sukur azaldı onceden daha fenaydı suan cok ıyıyım eskıden elımde tulbent bı dkka olsun duramıyordum ıslatmadan sımdı ıdare ederım sen nasılsın

Hafiflemesine sevindim cnmm..inşallah dahada azalır..
Bende iyiyim şükür..karnımda deperemler oluyor o kadar..gerilmeler oluyoo çok çok..ama bebiş heralde bu..yani ben daha sancımı yalancı sancımı hiç bişeyi ayırt edemiyorum..mesela şu an karnımın sol tarafı hep şiş ve genelde ordan geriliyo..bebişin poposumu acep diyorum :))
[/QUOTE]

benımde asagıya oyle bı baskı varkı kasıklarım cıkcakmıs gıbı resmen popomda agrıyor sanırım kanala zorluyor kuzum ama zaten sezryan olcak zorlamasa ıı olcak ust komsm dogurmus onunda bebısını usutmusler 5 saat kuvezde kalmıs ya nıye dıkkat etmıyorlar ben tırstım sımdı ya

Yaa kızlar bişey sorcam..
Hani normal doğumda kesi yapıyolar ya(epizyotemi) peki ikinci doğumdada aynı yerdenmi kesiyolar yoksa başka biyerdenmi oluyoo? nedense gece bu soru aklıma geldi..diceksiniz sen önce bunu bi doğur bi de normal doğur sonra öğrenirsin ama takıldım işte napıyımmm )

Bide sezeryandada ilk kesilen yerden kesilmiyo dimi ikinci bebekte? sanki öle hatırlıyorum ben !!!

yok ağdacı değişmiş hiçç beğenmedim güzel yapamadı ay eve bi geldim duruyo resmen bacaklarım falan sinirlendim şimdi nadasa bıraktım bacaklarımın üst kısımlarını ama hafta sonu denize gidelim derse eşim bizim nadas jiletle son bulur :)

ay kendin mi yaptın yoksa ağdayı ben ağdacıya gittim ama canım çıtkı habire göbeğimi kaldırmak zorunda kaldım çarpmasın diye bide sıcak öldüm resmen

Evet kendim yaptım..hamile kalmadan önce ne zaman ağda yaptırdıysam kuaförde, hep alerji oldum..anladım ki sir ağdaya alerjim var..sıcak sıcak yapıldığı için..çok hassas bi tenim var çünkü. Ve alerji olduğumdaa muhakkak iğnelerle filan geçiyor, o derece ağır yani. Şimdi de böyle bir durumla uğraşmak istemedim. Çünkü ilaçta kullanamam.

valla kendin yaptıysan tebrik ederim ben göremiyorum hiç bi şey gerçi alerji olmaktansa mecburen yapıcaksın başka çare yok boshayallersmile

hiç bilmiyorum cnm

maşallah sana ben hamile kalmadan önce bile kendim yapamadım şu ağdayı
kuaföre hiç gitmedim makineyle alıyorum bazen hepsini ama zor oluyo şimdi jilet bazı yerlere

valla canım doktora sordum ben aynı yerden kesicez dedi sezeryanı..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

hiç sorma beyazz valla iyi yaptım doğumlar başlıyor ne güzelll

onatcım seninde gözün aydın canım sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…