Hoşdeldiiinn..ay daha geçmedimi cnm kaşıntıların..doğuma kadar devam edecekmi böle??
cnm bazen geçmişi okumaya fırsat olmuyo,böyle alıntılar iyi oluyoropuyorumnanaktanaaaa beyaz alıntı yapmasa cancinin yarın doğuma gireceğini bilmiyorum hadi hayırlısı hakkında sağlıkla alsın bebeğini kucağına maşallah allahım darısı bize hadi hayırlısı
Merhaba ben de yatmıştım ama telefon çaldı sesine uyandım açmadım ama uykumu kaçırdı sonra da bebek oynamaya başladı uykumun içine tükürdüler :))
Gidip akşam yemeği için birşeyler hazırlayayım bari...
ay kendin mi yaptın yoksa ağdayı ben ağdacıya gittim ama canım çıtkı habire göbeğimi kaldırmak zorunda kaldım çarpmasın diye bide sıcak öldüm resmen
bu arada tşk ederiz halıyla ilgili artık perdeyi çiçekli falan alıcam :hulya:
[bılmıyorumkı seker ama cok sukur azaldı onceden daha fenaydı suan cok ıyıyım eskıden elımde tulbent bı dkka olsun duramıyordum ıslatmadan sımdı ıdare ederım sen nasılsın
ay kendin mi yaptın yoksa ağdayı ben ağdacıya gittim ama canım çıtkı habire göbeğimi kaldırmak zorunda kaldım çarpmasın diye bide sıcak öldüm resmen
kızlar ben yavaştan kaçıyorum kociş geliyormuş
herkese iyi akşamlarr
yarın görüşürüzzzemuszemus
Evet kendim yaptım..hamile kalmadan önce ne zaman ağda yaptırdıysam kuaförde, hep alerji oldum..anladım ki sir ağdaya alerjim var..sıcak sıcak yapıldığı için..çok hassas bi tenim var çünkü. Ve alerji olduğumdaa muhakkak iğnelerle filan geçiyor, o derece ağır yani. Şimdi de böyle bir durumla uğraşmak istemedim. Çünkü ilaçta kullanamam.
hiç bilmiyorum cnmYaa kızlar bişey sorcam..
Hani normal doğumda kesi yapıyolar ya(epizyotemi) peki ikinci doğumdada aynı yerdenmi kesiyolar yoksa başka biyerdenmi oluyoo? nedense gece bu soru aklıma geldi..diceksiniz sen önce bunu bi doğur bi de normal doğur sonra öğrenirsin ama takıldım işte napıyımmm)
Bide sezeryandada ilk kesilen yerden kesilmiyo dimi ikinci bebekte? sanki öle hatırlıyorum ben !!!
Evet kendim yaptım..hamile kalmadan önce ne zaman ağda yaptırdıysam kuaförde, hep alerji oldum..anladım ki sir ağdaya alerjim var..sıcak sıcak yapıldığı için..çok hassas bi tenim var çünkü. Ve alerji olduğumdaa muhakkak iğnelerle filan geçiyor, o derece ağır yani. Şimdi de böyle bir durumla uğraşmak istemedim. Çünkü ilaçta kullanamam.
Yaa kızlar bişey sorcam..
Hani normal doğumda kesi yapıyolar ya(epizyotemi) peki ikinci doğumdada aynı yerdenmi kesiyolar yoksa başka biyerdenmi oluyoo? nedense gece bu soru aklıma geldi..diceksiniz sen önce bunu bi doğur bi de normal doğur sonra öğrenirsin ama takıldım işte napıyımmm)
Bide sezeryandada ilk kesilen yerden kesilmiyo dimi ikinci bebekte? sanki öle hatırlıyorum ben !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?