2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 2. duşumu alıp uzanacağım sabah erken kalktım zaten düzgün uyuyamamıştım da .... Bebiş de kıpır kıpır çıkmak istiyor herhalde :)) Görüşmek üzere

KORKUYORUM cok ya ama hepinize cok teşekkür ederim aslında bi yandn heyecanlandm aama karıstım cok birde kesin deil eğer cmt.gününe kadar böle devam ederse gidip sezeryan hkkında konusucakmısız doktorun dedği bu

Saol cnm sonunda kurtuluyorum bendee hihoyyyt
Gerçi işim çok rahat ama yinede gelmek gitmek bile zor oluyoo..
Yarın sabahta emzirme dersi var hastanemde onada gitcem çok hevesliyim bakalım neler öğrencez..
Senin en azından alınmış herşeyin benim daha eksiklerim var..(gecelik sabahlık,emzirme atleti,göğüs kalkanı,oğluma mevlüt takımı,humana stell tea,lohusa kilotu,hasta bezi,ped filan.vs )
Çantamız hazır ama bunlarda alıncak işte..
ne varsa insanın kendi annesinde var cnm..benimkide geldi geçenlerde izmirden.saolsun herbişeyi yaptı gitti kadın..
k.validem zaten hep rahattır her şeyi son dakkaya bırakır..biz normalde park yatak aldık.yatak odam büyük rahat rahat yanımızda olcak ama k.valide beşikte alalım ben seviyom dedi.ben yok bu park yataklardada yatıyolar dedim gerk yok ama ısrar ettii..ama halen ne gelen var ne giden.park yatağıda kurmadık öle deyince.kutusunda duruyo yani anlıyacağın..bende hiç sevmem önceden hazır olsun isterim ama bizimki herkonuda olduğu gibi maşallah çok geniş..ondan zaten yaşını bile göstermiyo valla bizimkii.dünya yansa umurunda olmaz yanii yerimseniben

off annemle konuştum ayın 1 inde gelicekler daha çok var ya sinir oldum annemede kızmaya başladım doğursam kalıcam sap gibi ya. off kaldı bizim temizlikçi taa öbür haftaya bende 20 sinden sonra çağırırım diyordum ama maşallah bizimkiler rahat neymiş fazla kalmış olucakmış hem doğumdan önce hem doğumdan sonra çok olurmuş sanki elalemin evinde kalıyor

Aysun cum haftan artık sonlarda..yani zaten olacak yakında öle veya böyle..bak ben iki kere ameliyat olmuş iki kere rahim filmi çekilmiş bve bir kerede kürtaj olmuş biri olaraktan, bu işlere kendini beyin olarak nasıl hazırlarsan o kadar çok rahat edersin cnm..tecrübeyle sabittir ) ki, ben düşüğüme kadar hastane kapısı bile bilmeyen ben öle çok şeyler yaşadım ki sonrasında ama hani derler ya başa gelen çekilir diye aynen öle..hele o rahim filmi için neler anlatıyolardı neler okuydum netten filan..korkudan ne yapacağımı bilmiyodum..ama kendi kendimi telkin ederk beyin olarak hazırlanarak gittimki inananamadım bittiğine..yani 10 sn lik bişeymi o kadar korkunç anlatılanlar..ben bittimi yani bu kadarmıydı filen demiştim hatta :)) ameliyatlarımda keza (hem histeroskopi hem laparoskopi olmuştum aynı anda) anestezi,ameliyathane filan sonrası hep korkuyodum ama onlardada öle..kendimi hep relaks tuttum..anesteziyede ne kadar rahat girersen o kadar rahat çıkarsın derler çok doğru..ben ayıldığımda hiiiç bi sorunla karşılaşmadım..başımdaki hemşireler çok iyi çok güzel uyandı..yoğun bakımda tutmamıza gerek yok filan demişlerdi..yanii kafana kötü şeyler takma,hep rahat ol bütün işlemlerde..bu olacak sonuçta öle veya böyle de..kendini telkin et hep..

evet dirençli olmak rahat olmak bazı şeylerin kolay atlatılmasına yardımcı oluyor bazı insanlar çok narin bilmiyorum ama canları çok az o yüzden fazla dinlememek lazım.

Sier sözlerin gercektn ii geldi cesaret veriyo tşk.ederim...Sende bi cok sey gecirmişin mşL.valla basa gelen cekiliyor aslında cok doğru korkmak yerine kndimi hazırlamalıyım normalde olsa satn bu bebeği bi şekilde dünyaya getiricem içimde kalıcak deil ya dimi psikolojik böle böle toporlamalıyım kndimi

Kızz ayın 1 i geç olurr..gelsinler bence öle son dakka zor olur vallaa..bizimkilerde öledir yani sanki yabancı yeri burası hep çekinirler..ama gerçekten geç bence bazı şeyler bitsinki son günlerinde rahat olursun..

canım bende cok korkuyorum doğum yaklastıkca sezeryan falan dıyorum hep esımde alıstın sen sezeryana dıyooo yok tabı herseyın normalı guzel ama aradakı sancılar bıle can yakıyor ve oo sancıların gıderek sıklasacağını dusundukce doğuramıcakmısım gıbı gelıyor

neyse mutfağımı toparlasam iyi olucak çok fena bulaşık dolu ben oturuyorum ne rahatım dimi yemek saatimde geldi ama yemek yok ekmek yok off bugün sıkıntı bastı bana

herkese slm.geçmişi okuyamadım.herkes iyidir umarım.ben dün gece hiç uyumadım halada uykusuzum.öldüm yani sıcaktan.

bugün doktordaydım.oğlum ii allaha şükür.ama bir kaç gündür sancımı desem ne desem batma gibi şeyler oluyodu.dr um alttan bakalım dedi.zaten haftaya bakacaktı.neyse kendimi sıkmadım fazla acımadı.1 cm açıklık olmuş.erken doğum olabilir dedi.oğlumda 250 gr almış.3180 olmuş.10 gün sonra tekrar çağırdı.bu arada nst ye de girdim.sıkıldım ama eşim vardı allah tan.şimdilik bu kadar.

sier sormuyorum artık nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar beni strese sokmaktan başka bi şey değil yaptıkları bebeğin beşiği bile onlarla gelicek çarşafları uyku seti yastıkları hastane çıkışı geceliğim yani doğum çantam yani cidden doğurursam sap gibi kalıcam. evde olan hastane çıkışından falan yıkayayım ben en iyisi hazır olsun pijama falanda hazırlayayım ne olur ne olmaz

ben birazcık uzanıcam doktor bütün gün yat dinlen dedi sonra yine görüşürüz

Dinlen tabi canım, yarını dört gözle bekliyoruz biz de . İnşallah kolaycacık olur doğumun.

hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan

işe iyi yanından baksana bebeğine kavuşuyorsun daha ne olsun

Sen benden önce doğurursan ben hastaneye seni ve bebişi görmeye gelirimmmm. opuyorumnanaktan

Ben de ara sıra korkuyorum, nasıl doğurucam acaba diye. Zaman da geçmiyo bi türlü.

Benimkiler yarın geliyo.Ama ev darmadağınık ve boya yapılıyo hala. Neyseki boyadan sonra annem ve ablamla kızkardeşim herşeyi yapar.Sen de ısrar et erken gelsinler . boshayallersmile

masallah canim bebisine

nasil oluyor bu cati muaynesi ya merak ediyorum ben :)

Aynen öle cnm inan :)) ben kendimi o kadar çok narin,canı tatlı diye bilirdim bi kan bile vermeye korkardım amaaaa gel gör ki öle değilmişiiimmm..allah gücünü sabrını veriyo cnm merak etme..evet çok şeyler yaşadım çok sıkıntılardan geçtimm..ama bunlarda kimse sana yardım etmiyo edemiyo yanii..tek yardımcın sensin kendine..kimse bişey yapamıyo..herksein acı ağrı eşiği farklıdır ama bunu yükseltmek elimizde kesinlikle..ben mesela hayatta alttan usg ile muayene bile olamazdım ama ameliyat sonrasında hep öle bakmak zorundalardı..sonra bakrtım kendimi nekadar kasmassam o kadar rahat oluyo hiç canım acımıyo..ondan sonrada hep relaksttım ve hep rahat oldu..yani öle ayy,uyy dersen en ufak bi şeyde gerisi zaten gelmez..hep rahat hep rahat..göreceksin rahat olman sana çok şeyler kazandıracak cnm..
ben bunca şeyden sonra bile normal doğuma farklı bakmaya başlamıştım.yani acaba millet bundada çok mu abartıyo diye de düşünmeden edemedim..çünkü bi rahim filmine bile millet neler yazmış neler..küçümsemiyorum onlarıda ama ne bileyim bölede düşünmeden edemiyom işte :)))

ayy nıye daha erken gelmıyorlar yanı herseyın annenlerle gelmesının sıkıntısı bıle yeter sana sen her ihtımale karsı kendınde hazırla canım ne olur ne olmaz

önceden ben dıyordum anneme hadı doğurcam az kaldı dıyeee ..daha erken soyleme öyle dıyordu simdi aksam evdekı işlerini bıtırmeye calısıyorlar babamla bende yok daha doğurmaya nıyetım dedım:roflol:

halbukı aksam nekadar kotuydum bende cok fazla duracağımızı sanmıyorum eger zamanını beklerse yandım yandım

Selam canım ,hoşgeldin. Maşallah bebişine.Evet bu sıcaklarda uyumak çok zor. Bana da ateş basıyo ara sıra.Allah'tan evdeyim, istediğim zaman suyun altına girebiliyorum.Benimki de 15 gün sonraya çağırdı. Nstye girdim ben de dün.Ama kocamı almadılar içeri.Çok sıkıcıydı. kocam olsa sıkılmazdım.Normalde doğum tarihi ne görünüyo ?

Aaaa eşyalarda onlarla birlikte mi gelicek. Bu kötü olmuş işte. Aslında bi an önce gelseler hem herşeyinde hazır olurdu. Gerçi benimde hala hazır değil herşeyim. Boya falan bitsin,temizlik yapılsın ondan sonra hazır olur herhalde. bilmiyorumkismile

masallah canim bebisine

nasil oluyor bu cati muaynesi ya merak ediyorum ben :)

saol cnm.

çatı muayenesi şöle oluyor.önce kendini rahat bırakıcaksın sıkmıcaksın ozaman acımıyor.dr eliyle kontrol ediyor.sokuyo parmağını yani:kedi: açıklık varmı bebeğin başı inmişmi yada rahim normal doğuma müsait mi vs. kontrol ediliyor.korkmasın kimse yani.

tşk ederim.sorma ayakta sallanıyorum 2 saatlik uykuylayım.normal doğum tarihi sat a göre 10 ağustos benim.ama heralde ağustosu bulmucak :umursamaz: herşeyin hayırlısı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…