Bna sezeryan kolay geliyordu kolay derfkn sezeryan istiyodum cevre baskısndan vazgeçmiştim ama şimdi özelliklede pzt.yada salı alırız deyince cok etkilendim,
sier sende ayrılıyorsun izne hadi gözün aydın:)
benim hiç bi şeyim hazır değil evim leş gibi daha geceliğimi falan bile görmedim hepsi annemle gelicek:)
artık annemlerin tam geliş tarihini öğrenince temizlikçi çağırıcam halıları yıkamaya göndericem perdeler falan yıkanıcak artık bende yardım ederim kadına en azından perdeleri ben ütülerim o asar annemde mutfak dolaplarını halleder gelince kayınvalidem sağolsun kızım annen gelmeden yapalım falan demediği için hatta ne gerek var perdeleri yıkamaya dedi tam 8 ay oldu perdeler yıkanmayalı
off annemle konuştum ayın 1 inde gelicekler daha çok var ya sinir oldum annemede kızmaya başladım doğursam kalıcam sap gibi ya. off kaldı bizim temizlikçi taa öbür haftaya bende 20 sinden sonra çağırırım diyordum ama maşallah bizimkiler rahat neymiş fazla kalmış olucakmış hem doğumdan önce hem doğumdan sonra çok olurmuş sanki elalemin evinde kalıyor
KORKUYORUM cok yaama hepinize cok teşekkür ederim aslında bi yandn heyecanlandm aama karıstım cok birde kesin deil eğer cmt.gününe kadar böle devam ederse gidip sezeryan hkkında konusucakmısız doktorun dedği bu
ben birazcık uzanıcam doktor bütün gün yat dinlen dedi sonra yine görüşürüz
Selam kızlar ben geldimm..Bi yaramazlık yok dimi kimsede??
Canan cım hadi hayırlısı tatlım yarın hayırlısıyla bebeğini kucağına alcaksın..çok sevindim senin adına..ben bile heyecan yaptım valla..dualarımız seninle olacak..en kısa zamandada bizlere haber ver cnm..
Buarada bikaç sayfa geriden okuyup geleyim tekrar yanınıza:)
işe iyi yanından baksana bebeğine kavuşuyorsun daha ne olsun
KORKUYORUM cok yaama hepinize cok teşekkür ederim aslında bi yandn heyecanlandm aama karıstım cok birde kesin deil eğer cmt.gününe kadar böle devam ederse gidip sezeryan hkkında konusucakmısız doktorun dedği bu
off annemle konuştum ayın 1 inde gelicekler daha çok var ya sinir oldum annemede kızmaya başladım doğursam kalıcam sap gibi ya. off kaldı bizim temizlikçi taa öbür haftaya bende 20 sinden sonra çağırırım diyordum ama maşallah bizimkiler rahat neymiş fazla kalmış olucakmış hem doğumdan önce hem doğumdan sonra çok olurmuş sanki elalemin evinde kalıyor
herkese slm.geçmişi okuyamadım.herkes iyidir umarım.ben dün gece hiç uyumadım halada uykusuzum.öldüm yani sıcaktan.
bugün doktordaydım.oğlum ii allaha şükür.ama bir kaç gündür sancımı desem ne desem batma gibi şeyler oluyodu.dr um alttan bakalım dedi.zaten haftaya bakacaktı.neyse kendimi sıkmadım fazla acımadı.1 cm açıklık olmuş.erken doğum olabilir dedi.oğlumda 250 gr almış.3180 olmuş.10 gün sonra tekrar çağırdı.bu arada nst ye de girdim.sıkıldım ama eşim vardı allah tan.şimdilik bu kadar.
Sier sözlerin gercektn ii geldi cesaret veriyo tşk.ederim...Sende bi cok sey gecirmişin mşL.valla basa gelen cekiliyor aslında cok doğru korkmak yerine kndimi hazırlamalıyım normalde olsa satn bu bebeği bi şekilde dünyaya getiricem içimde kalıcak deil ya dimi psikolojik böle böle toporlamalıyım kndimi
sier sormuyorum artık nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar beni strese sokmaktan başka bi şey değil yaptıkları bebeğin beşiği bile onlarla gelicek çarşafları uyku seti yastıkları hastane çıkışı geceliğim yani doğum çantam yani cidden doğurursam sap gibi kalıcam. evde olan hastane çıkışından falan yıkayayım ben en iyisi hazır olsun pijama falanda hazırlayayım ne olur ne olmaz
herkese slm.geçmişi okuyamadım.herkes iyidir umarım.ben dün gece hiç uyumadım halada uykusuzum.öldüm yani sıcaktan.
bugün doktordaydım.oğlum ii allaha şükür.ama bir kaç gündür sancımı desem ne desem batma gibi şeyler oluyodu.dr um alttan bakalım dedi.zaten haftaya bakacaktı.neyse kendimi sıkmadım fazla acımadı.1 cm açıklık olmuş.erken doğum olabilir dedi.oğlumda 250 gr almış.3180 olmuş.10 gün sonra tekrar çağırdı.bu arada nst ye de girdim.sıkıldım ama eşim vardı allah tan.şimdilik bu kadar.
sier sormuyorum artık nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar beni strese sokmaktan başka bi şey değil yaptıkları bebeğin beşiği bile onlarla gelicek çarşafları uyku seti yastıkları hastane çıkışı geceliğim yani doğum çantam yani cidden doğurursam sap gibi kalıcam. evde olan hastane çıkışından falan yıkayayım ben en iyisi hazır olsun pijama falanda hazırlayayım ne olur ne olmaz
masallah canim bebisine
nasil oluyor bu cati muaynesi ya merak ediyorum ben :)
Selam canım ,hoşgeldin. Maşallah bebişine.Evet bu sıcaklarda uyumak çok zor. Bana da ateş basıyo ara sıra.Allah'tan evdeyim, istediğim zaman suyun altına girebiliyorum.Benimki de 15 gün sonraya çağırdı. Nstye girdim ben de dün.Ama kocamı almadılar içeri.Çok sıkıcıydı. kocam olsa sıkılmazdım.Normalde doğum tarihi ne görünüyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?