- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
- 208
çoğu dr çatı muayenesi yapmıyormuş bunu doğumda yapmanın daha doğru olduğunu yanılabiliceklerini düşünüyorlarmış tabi artık herkes sezeryan yapmaya o kadar hevesliki bizlere zaten ne deseler korkudan endişeden tamam diyoruz şimdi bana drum çatın dar sezeryan olucaksın dese inanırım ne diyebilirim ama bazı drlar bunu koz olarak kullanıyor bence. temmuz annelerinde gördüm kızcağıza bebeğin durumu iyi değil suyu azalmış acil sezeryana almalıyım demiş hatta has. çıkarmak için kağıt imzalatmış bebek ölürse sorumlusu ben değilim gibi başka dr gitmişler bebekte iyiymiş suyuda dr normal doğum olur sancını beklemesin demiş
:roflol::roflol::roflollsun sende benım esım gıbı 19 u muhabbetı:roflol::roflol: yanı bebeğimiz tehlıkede olsa ogun ne yapcaksınkı dedım sustu sende 16 sında gelıyorum dese ne yapabılrsın kı cok hossunuz valla:roflol:
tamam kayın valıden ayyy benı cok sevıyor hedıye geldı bana doğum gunumde falan der oo sıkıcı bıraz
ben deldım kızlar nasılsınız?ben cok sukur ıyıyım gecen gece urtıkerden dolayı cıldırdım kasıntıdan serum yedım kendıme geldım sımdılık
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız nurcan hıc gulceğim yoktu valla cok yasa emı:roflol::roflol::roflol:
ayy canım senı cok ıyı anlıyorum valla ama dılımı ısırım sadece bıgun delı gıbı kasındım krem gecırdı sımdı arada bazen oluyor aallah yardımcın olsun az kaldı
cnm annem aldı ankaradan ne aldı kaç tane aldı hiççç fikrim yok ben böle sadece bebeğimi taşıyorum göbüşte :))) ananesi yaptı herşeyi ama anası görmüş değil henüz bizimkide bi enterasan dimi.
ama burda yaptıranlar kemeraltından alıyorlar sanırım uygun oluyor bilgin olsun
hiç sorma yaaaaa bende anlamış değilim bende diyorum haftaya giderim sancım var diye atarım diyorum yoksa bu adamın benimle ilgileneceği yokk:umursamaz:
durumu iyi görünce drlarda rahatlıyor sanırım beni 1 ay önce dakka başı çağırıyordu şimdi 10 gün sonra falan gelirsin dedi yani kesin bi tarih bile vermedi 16-24 ü arası gel dedi bizde ortayı bulduk 20 sinde gidicez :)) gerçi doktorcum beni arayıp soruyor ihmal etmiyor sağolsun
bencede gittiğimde artık soracağımmm bakacaksa baksın bakmıyorsada keyfi bilirrr zorla gösterecek değilim yaaaa :)))))kaydirigubbakcemile3
Kızlar, aynı işyerinde çalıştığım ve 36 haftalık gebe bir arkadaşım dün dr kontrolüne giderken birden suyu gelmiş, doktor acil doğuma almış! Ne olduğunu anlamaya dahi fırsatı kalmamış.
Bebiş 2500 kg doğmuş, çok şükür ki annenin ve bebeğin sağlığı iyi. Doktorun dediğine göre arkadaşımın rahim özelliğinden dolayı rahim daha fazla büyümezmiş, o nedenle bebek erken gelmiş.
Telaşlandırmak istemem ama hepimiz her an artık böyle şeyler yaşayabiliriz.
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.opuyorumnanaktan
çoğu dr çatı muayenesi yapmıyormuş bunu doğumda yapmanın daha doğru olduğunu yanılabiliceklerini düşünüyorlarmış tabi artık herkes sezeryan yapmaya o kadar hevesliki bizlere zaten ne deseler korkudan endişeden tamam diyoruz şimdi bana drum çatın dar sezeryan olucaksın dese inanırım ne diyebilirim ama bazı drlar bunu koz olarak kullanıyor bence. temmuz annelerinde gördüm kızcağıza bebeğin durumu iyi değil suyu azalmış acil sezeryana almalıyım demiş hatta has. çıkarmak için kağıt imzalatmış bebek ölürse sorumlusu ben değilim gibi başka dr gitmişler bebekte iyiymiş suyuda dr normal doğum olur sancını beklemesin demiş
ben deldım kızlar nasılsınız?ben cok sukur ıyıyım gecen gece urtıkerden dolayı cıldırdım kasıntıdan serum yedım kendıme geldım sımdılık
bu arada halımızıda alınmış nasıl? ama buna uygun perde yok o biraz sıkıntı
tebrikler cnm ne mutlu sana hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzkızlarrr selammm oğlum yarın geliyorrrr
sabah 6.30 da bir su bardağı su geldii eşofmanım ıslandı doktorumu aradım hastaneye gittik nst ultrason turnusol kağıdı ve alttan muayene sonucu su olmadığına karar verildi ama nst de kasılmalarım çıktı
bende de serklaj olduğu için sancı ve kasılma başlamadan bebeği almak gerekeiyor diye doktorum yarın sabah 9 da ameliyata alacak
allahım sağlıcakla noksansız kusursuz bir şekilde hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
çokk heyecanlıyım tansiyonum 16 10 çıktıı
eşimin 19.07.2010 hayalide suya düştü ama bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
doktorum 38. haftayı doldursaydı iyi olacaktı ama daha fazla tutamıyacağız yaramazı dedi
cnm40 hafta dolunca 10 günde geçmiş oluyor bak yanlış hesaplama hee 9 ay 10 gün oluyo40.hafta 23 agustos da doguyor
1 hafta 10 gun gecmesi normal sanirim :)
belki de erken dogar Allah bilir :)
hepsi güzel cnm ama ben en çok ilkini beğendimkızlar fikirlerinize ihtiyacım var ben bebek şekerlerimi yani lavanta keselerimi biblolu yaptım hastanede ve evde dagıtmak için ama mevlüt için resimli istiyorum bide annem hatıra kalsın diye mevlüt davetiyesi istiyor hazırladım şimdilik akılma gelen kadarıyla sizce nasıl olmuslar yada daha farklı ne yapabilirim ?
bu resimliler gene lavantalı ve arkasından mıknatıslı olucaklar olurlarsa tabi bilmiyorumkismile
geçmiş olsun cnmBiraz evvel yazmıstım yine bağsur cıktı diye yarım sat önce doktoruma sükür ulaştım ve sıkıntımı belirttim,günüm kalmadığı için krem verdi ama cmt.gününe kdar böle devam ederse gel konusalım pzt.bebeği alallım dedi normal doğum olursa olmaz diye bisey yok diyo ama kesi atılan yerle mesafesi cok yakn dikişde olucak ve ıkınma olduğu için bağsur büyücek doğum anında ve sonrasında cok acı cekiceksin buna grek yok dedi(( beni bir ağlama tuttu şimdi sakinleştm ama cok korkuyorum.
oy cnm dikkat et bak açılman varmış 10 günü beklemeyebilir bebişinherkese slm.geçmişi okuyamadım.herkes iyidir umarım.ben dün gece hiç uyumadım halada uykusuzum.öldüm yani sıcaktan.
bugün doktordaydım.oğlum ii allaha şükür.ama bir kaç gündür sancımı desem ne desem batma gibi şeyler oluyodu.dr um alttan bakalım dedi.zaten haftaya bakacaktı.neyse kendimi sıkmadım fazla acımadı.1 cm açıklık olmuş.erken doğum olabilir dedi.oğlumda 250 gr almış.3180 olmuş.10 gün sonra tekrar çağırdı.bu arada nst ye de girdim.sıkıldım ama eşim vardı allah tan.şimdilik bu kadar.
Kızlar selam ben geldim erken gittik erken geldik doktora.opuyorumnanaktan
oğluşumu gördüm diyemeyeceğim tam olarak çünkü sadece
bi tosun kafası gördümyavrum 2800 gr olmuş ben 2900 gibi bekliyordum.
doktora söyledim az galiba dimi dedim bana demediğini bırakmadı valla:hulya:
daha ne istiyorsun haftasıyla gayet uyumlu 3300 gibi de doğacak bana güven
en fazla 100 gr oynar dedi. dr.da usg sine çok güveniyor çünkü doğumdan önce
ve sonra karşılaştırıyormuş en fazla 100 gr oynuyor dedi.neyse yani 3300 gibi
doğacak dedi içim rahat çok çok kilolu olmasın zaten.
]
bu arada halımızıda alınmış nasıl? ama buna uygun perde yok o biraz sıkıntı
slmmm kızlarrr...ayhh ömrümün en zor epilasyonlarından birini atlattım..bana geçmiş olsunn...ne zor oluyor artık öyleee..kocaman göbüş var, nereye koyacağımı şaşırdımama rahatladım..hafifledimm zemuszemus
yaa ben cicilere resim eklemek istiyorum yapamadımmm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?