2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebeğimin başı 28 haftalıktan beri aşağıda ama doktor daha kanala inmemiş dedi bende ssevinerek gitmiştim bugün,kanala inmiştir diye birde ben bu nst yi anlamyorum evde sancım oluyor nst de sancı çıkmıyor.benim doktorda muayne etmedi 10 gün sonra edebilirmiş bende belki doğururum on güne diyorum:)

yaaaa bu doktorlarada guvenemıycez daha kolay dıye kesıverıyorlar

ay sorma hülya eşim geçen 16 sında doğucak kızım dedi bende hayır 10 unda dedim biz böle iddalaştık 2 dak sonra güldü anladım sen kayınvalidenin doğum gününde doğurmak istemiyorsun anlaşılan dedi bozuldu biraz aman bozulsun napiyim eminin oda benim annemin doğum gününde doğurmak istemezdi :roflol:

assprıncım canım benım halamlar ızmırde bana bebk sekerı getırceklerde sen nerden aldın sekerı yada bıldıgın bı yer varmı ????

ben deldım kızlar nasılsınız?ben cok sukur ıyıyım gecen gece urtıkerden dolayı cıldırdım kasıntıdan serum yedım kendıme geldım sımdılık

ayy canım senı cok ıyı anlıyorum valla ama dılımı ısırım sadece bıgun delı gıbı kasındım krem gecırdı sımdı arada bazen oluyor aallah yardımcın olsun az kaldı

cnm annem aldı ankaradan ne aldı kaç tane aldı hiççç fikrim yok ben böle sadece bebeğimi taşıyorum göbüşte :))) ananesi yaptı herşeyi ama anası görmüş değil henüz bizimkide bi enterasan dimi.
ama burda yaptıranlar kemeraltından alıyorlar sanırım uygun oluyor bilgin olsun

ya kızlar bu su olayı nasıl gelıyor tamam bazılarında kıyafetını ıslatcak kadar cok oluyor ama bazılarında wcde azar azr gıdıyor demı wcdekını anlayamazsam dıye korkuyorum sık cıkıyorum zaten ben wc yee o acıdan baska nasıl anlıcam

ayy canım senı cok ıyı anlıyorum valla ama dılımı ısırım sadece bıgun delı gıbı kasındım krem gecırdı sımdı arada bazen oluyor aallah yardımcın olsun az kaldı

sorma canım benım kasıntı cıldırtıyor adamı bıan once kurtulsaydım hayırlısıyla allah sanada yardım etsın ya benım sezeryanımı tam 38 hafta 1 gunlukken alıyor acaba erkenmı dıye dusunmeden edemıyorum????

saol canım cok tesekkur ederım dıyım ozman oraya baksınlar

slmmm kızlarrr...ayhh ömrümün en zor epilasyonlarından birini atlattım..bana geçmiş olsunn...ne zor oluyor artık öyleee..kocaman göbüş var, nereye koyacağımı şaşırdım ama rahatladım..hafifledimm zemuszemus

hiç sorma yaaaaa bende anlamış değilim bende diyorum haftaya giderim sancım var diye atarım diyorum yoksa bu adamın benimle ilgileneceği yokk:umursamaz:

Yok cnm yaa bence öle bişey deme..deediğim gibi belki gördüğü bişeyler vardır o yüzden rahattır..az sabret kıss..olumunekankayizsmile

Benimde kesin tarihim bile belli değil..soranlara ne diceğimi bilmiyorum..kafamdan atıyom işte.bide bizim 1 hafta önden gidiyo olması ortalığı karıştırıyoo..

bencede gittiğimde artık soracağımmm bakacaksa baksın bakmıyorsada keyfi bilirrr zorla gösterecek değilim yaaaa :)))))kaydirigubbakcemile3

Sen bu gidişle bu hırsla zorla gösteririsin korktum ben senden kaydirigubbakcemile3

Hahh aspirinn bak annenlere hemen bu olayı anlat bence sen :)) ki gelsinler en yakın zamanda..

Bende öle düşünüyorumm..kimden okusam 10 kişiden 7 sine çatın dar deniyomuş..bu da insanda şüphe uyandırıyo tabii..bazı dr larda doğum eylemi başlamadan çatı için net bilgi alınamaz diyolar işte..ama banada dr um ne derse onu yaparım heralde çünkü bu saatten sonra riske giremem ..:umursamaz:

ben deldım kızlar nasılsınız?ben cok sukur ıyıyım gecen gece urtıkerden dolayı cıldırdım kasıntıdan serum yedım kendıme geldım sımdılık

Hoşdeldiiinn..ay daha geçmedimi cnm kaşıntıların..doğuma kadar devam edecekmi böle??

Hoşdeldiiinn..ay daha geçmedimi cnm kaşıntıların..doğuma kadar devam edecekmi böle??[/QUOTE]

[bılmıyorumkı seker ama cok sukur azaldı onceden daha fenaydı suan cok ıyıyım eskıden elımde tulbent bı dkka olsun duramıyordum ıslatmadan sımdı ıdare ederım sen nasılsın

tebrikler cnm ne mutlu sana hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
40.hafta 23 agustos da doguyor
1 hafta 10 gun gecmesi normal sanirim :)

belki de erken dogar Allah bilir :)
cnm40 hafta dolunca 10 günde geçmiş oluyor bak yanlış hesaplama hee 9 ay 10 gün oluyo
hepsi güzel cnm ama ben en çok ilkini beğendim
geçmiş olsun cnm
endişelenme sakın sağlıklı olsun da bebişin

oy cnm dikkat et bak açılman varmış 10 günü beklemeyebilir bebişin

maşallah cnm doruğa

bu arada halımızıda alınmış nasıl? ama buna uygun perde yok o biraz sıkıntı

güle güle kullanın cnm çok hoşŞeniz

ay kendin mi yaptın yoksa ağdayı ben ağdacıya gittim ama canım çıtkı habire göbeğimi kaldırmak zorunda kaldım çarpmasın diye bide sıcak öldüm resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…