2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam ben geldim erken gittik erken geldik doktora.opuyorumnanaktan
oğluşumu gördüm diyemeyeceğim tam olarak çünkü sadece
bi tosun kafası gördüm yavrum 2800 gr olmuş ben 2900 gibi bekliyordum.
doktora söyledim az galiba dimi dedim bana demediğini bırakmadı valla:hulya:
daha ne istiyorsun haftasıyla gayet uyumlu 3300 gibi de doğacak bana güven
en fazla 100 gr oynar dedi. dr.da usg sine çok güveniyor çünkü doğumdan önce
ve sonra karşılaştırıyormuş en fazla 100 gr oynuyor dedi.neyse yani 3300 gibi
doğacak dedi içim rahat çok çok kilolu olmasın zaten.
Ayaklarımın şiştiğini söyledim bebeğin kafası tam olarak dayanmış kocaman bi
ağırlık var karnında mutlaka şişicek dedi.
İdrarım da hafif iltihap varmış buna birşey yapmaya gerek yok bol su iç dedi.
Bir de ben usg de bakarken saçları var mı diye sordum kaydirigubbakcemile3kadın gülmeye başladı
göremem ki ben saçları var mı yok mu diye dedi.yalnız doğumda çıkmadan
söylerim.sarı kafalımı değil mi diye dedikaydirigubbakcemile3
Nst ye haftaya girecekmişim bugün 36.haftan bitiyor 37 ye başlıyorsun dedi.
peki ne zman gelebilir dedim artık sabah akşam bekle dedi
Çatı ölçümü için haftaya cuma erken saatte ve özellikle aç olarak çağırdı anlamadım
neden aç gel dedi bana.ben canım acır mı peki dedim ehh yaannnii biraz olacakmafoldumben dedi
üfff yaaa çok korktum ben eyvahedigeldismilekesinlikle normal istiyorum dedim haftaya söyliycem sana
normal yapıp yapamayacağını dedi.Nasıl bakılıyor dedim 2 parmağını makas şeklinde
yapıp böyle dedi eyvahedigeldismileben de korktum tabii senin psikolojini de ölçücem tabii o anda dedi
sadece çatı muayenesi olmuyor bu dedi...heralde baya canım acıyacak istifra etmiyeyim
diye de aç çağırdı sanırım bilemiyorum..eyvahedigeldismile
Son olarakta epidural istiyorum dedim katater takılana kadar çok sancı çeker miyim dedim.
Hayır dedi 4 cm de takılıyor asıl fenaa sancılar 4 cm den sonra başlıyor o yüzden pek bişi duymazsın
yalnız doğum süresini uzatabilir haberin olsun dedi.ee çırım çırım sancı çekmekten iyidir eğer
başka bir sakıncası yoksa dedim yok hayır sadece ben niye hala doğuramadım diye sorarsın
bana okadar dedi.gaddar bu kadın yavv... bide doğru zamanda ıkınırsan uzamaz fazla dedi....
heee bir de vakum olayını sordum benim aklıma takılan bişey var ben kesinlikle vakum
istemiyorum dedim.allaah allaaah vakum nerden geldi aklına kız dedi yok kolay kolay
kullanılmıyor dedi...
benden haberler bu kadaaaar....
ben şimdi gidiyorum yan tarafa misafirliğe gelince yorumlarınıza bakarım
kızlar görüşürüüüüz....hihoyyyt

Son düzenleme:
dinlen tabi canım, yarını dört gözle bekliyoruz biz de . Inşallah kolaycacık olur doğumun.

Boshayallersmile

canım senden öncesinle ilgisi yokta artık doğurmak istiyorum meleğimi görmek istiyorum

bende kendim için aynı şeyleri düşünüyorudm canım herşeyi ister mız mız biri olurum diye ama hiçte öle birşey yok

Öncelikle hoşgeldin cnm :)) ve oğluşunada kocamannn bii maşallahhh
Nst de peki sancı filan çıktımı cnm..ve bu açıklık 10 güne kadar ilerlemezmi peki??CADIARZU

Ay cnmm ne bileyim hani bide sıcaklarda erken doğum oranları artıyomuş yaa..e bizde sıcaklardayızz yani biliyosun..doğum bu ne zaman olcağı belli olmazki..didoba nın yakışıklısı baksana 36,5 ta gelmiş..bence sen annenlere dr erken gelebilir diyo filan de yani at bişeyler azcık telaş yaptır yaniii..herşeyinde onlardaymışş..ay ne bileyim senin yerine ben stres yaptım ayol burdan..sen dediğin gibi evdekileri bari hazırla bi yandan dursun bi kenarda napcann..

Berrakada cım hoşbuldum dicem ama ben kaç saattir burdayım kıss..ben sana diyeyim esas HOŞGELDİİNNNN :)))

Vallaufkumu actın bacım sen bnde senn gbi kan aldırmadan bile korkarken evlendikdn snra düşükm yptım kürtaj oldm.hamilelikde de 9 ay boyunca onca sıkıntı cekmişkn doğum nedirki diyebiliyorum hala ama işte kesi ağrı ne kdar da olsa insan korkuyor...işte napcan neyse inş.yine gelebilir sizleri haberdar edebilirim cok teeşekkür ederim yanımda oldun için...

yaaa kesın ben sıkarım kendımı hamıle kaldığımdan berı kardesız esımle bıde doktor parmak konntrolu ayyyyyyy

tşk ederim.sorma ayakta sallanıyorum 2 saatlik uykuylayım.normal doğum tarihi sat a göre 10 ağustos benim.ama heralde ağustosu bulmucak :umursamaz: herşeyin hayırlısı işte.

Evet canım, herşeyin hayırlısı.Gün gelicek hepimizin bebişleri kucağımızda olucak.

Hoşgeldin canım.Maşallah bebişine. Ben de doktora sordum saçı var mı diye, göremeyiz burdan, vardır heralde dedi .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Öncelikle hoşgeldin cnm :)) ve oğluşunada kocamannn bii maşallahhh
Nst de peki sancı filan çıktımı cnm..ve bu açıklık 10 güne kadar ilerlemezmi peki??

cnm hoşbulduk.tşk ederim.nst ii çıktı.sancım yok ve kalp atışlları normalmiş.ilerler veya ilerlemez demedi.sadece erken doğumda olabilir ama olsada problem olmaz artık dedi.zaten bebeğin kilosuda ii miş.doğsada sorun olmazmış.ama ne kadar kalırsa ii dedi.

hmm insallah benimki de rahat gecer :)

Berrakada cım hoşbuldum dicem ama ben kaç saattir burdayım kıss..ben sana diyeyim esas HOŞGELDİİNNNN :)))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ben de saatlerdir burdayım da, alıntıya basmıştım.Ama buzdolap için teknik servisten gelmişlerdi.Cevap yazamadım o sıra. Sonra tekrar bilgisayar başına geçince yazdım. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

masallah canim tosuncuga :)

hadi gözün aydın kilo almış doruk paşa.doktorada soru bombardımanı olmuş:) olsun rahatlamışsındırrr. az kaldıı vaalla

defne cnm mşlh bebeğine.doruk bebekler ii haberler verdi bize bugün.inş kucağımızada alıcaz hayırlısıyla.

merhaba güzel anneler geçmişi pek okuyamadım kontrole giden bütün annelere ve bebişlerine maşallah çiğdemcim bana çatal muayenesi yapmadı doktor uyuz oldum ben bu adama klava:

kız senden haber beklıyordum maasallah doruğaaa bakalım bana yarın ne dıyecek usgye sokmaz sanırım senle satlarımız aynı benıde bı sonrakı hafta cağırır nst ve catı kontrolu için bakalım ....kız yıne bı suru sorunu cevaplamıs daha ne ıstıyorsun kadından

merhaba güzel anneler geçmişi pek okuyamadım kontrole giden bütün annelere ve bebişlerine maşallah çiğdemcim bana çatal muayenesi yapmadı doktor uyuz oldum ben bu adama klava:

evet nurcancım ya ben bıle sınırlendım senın doktoruna heran doğurabılırsın ne rahat adammm vardır herhalde bı bıldığı

çisem gözün aydın maşallah oğluna.
ben en iyisi haftaya çağırayım temizlikçi evde olan bebeğimin kıyafetlerini yıkayayım evde giymediğim pjiamalarım falan var onlarıda ütüleyip hazır edeyim ne olur ne olmaz gerçi 20 sinde dr gidicez bakalım ne diyicek ona görede hareket edebilirim hayırlısı gerçi hastane çıkışı pijama olsa ne olcek nerde yatcak bu çocuk erken doğarsa orası meçhul en iyisi bi süre daha göbeğimde yatması inşallah ananesini bekler

Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan

hoş bulduk hayatımmmmm

evet nurcancım ya ben bıle sınırlendım senın doktoruna heran doğurabılırsın ne rahat adammm vardır herhalde bı bıldığı

hiç sormaya hakikaten doğurdum doğruacağım adam bana hala git 10 gün sonra gel dedi ne nts bağladı ne çatal muayenesi yaptı anlamadım gitti valla

ama sabajtan beri kasılmalarım var daha sıklaşmadı şimdilik arada hafif vuruyor sonra geçiyor belki 2 güne doğururum ayyy ne güzel olur oturduğum yerde ter ter mahvoldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…