valla canım doktora sordum ben aynı yerden kesicez dedi sezeryanı..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bu hafta pazartesı ilk doğumlar mı var onat ve cancan ın...
:lepi::lepi::lepi::lepi:
valla gözünüz aydın olsun kızlarrrrrrrr.darısı bizlere..korkmayın sezeryansa cok kolay oluyo,anlamazsınız bile.normal doğumu bilmiyorum tabi hihoyyyt
dualarımız sizlerle..
yaa kızlar bir şey soracağım böyle karnımdan aşağı baskı oluyor sonra geçiyor sonradan karnım kaskatı oluyor sancım gelip gidiyor normalmi buuuu
yaa kızlar bir şey soracağım böyle karnımdan aşağı baskı oluyor sonra geçiyor sonradan karnım kaskatı oluyor sancım gelip gidiyor normalmi buuuu
selam hanımlar. çok çok uzun zamandır yoktum şükür geri geldim artık.
bebeklerimiz doğmaya başlamış ne güzel. Allah sağlık versin hepsine. bizimkine deha var. bekliyoruz sabırla.
Aaaa hadi yaa..sanki ben arkadaşlardan hatırladığım kadarıyla başka yerden kesmişlerdi ama tabii çookk olduuu..dahamı iyi olur aslında aynı yerden olması..hem başka bi dikiş izi daha olmaz, hemde daha rahat geçer ağrı sızı..
çünkü ben iki kez laparoskopi oldum göbek deliğinin ordan bikaç kesikle giriyolar ya, ikinci ameliyatımda aynı yerden girmişlerdi..ve ikinci ameliyatımın sonrası çok çok rahat geçmişti yani ağrı sızı bakımından..
Yok cnm canan yarın sabah 9 da oluyo sezeryan..onat ptesi olcak kısmetse..yanii yarın bi bebeğimiz gelcek inşallahhh :)
doğru yahu sıcaktan bana bi haller olmus anlasılan.bilmiyorumkismile
ayyy cıksammı 6bucukta gelıo eşimde.üff bugunde pazar var gidip çamaşır falan alınacak birde eşofman altı alcam kapri.yedekte dursun.
siercim bende bunu ablamıyorum tamam doğumda belli olur diyorlar ama ya benim çatım darsa neden ben doğum sancısını çekipte sonradan sezeryan olayımki anlamadım uf yaaa(
bencede gittiğimde artık soracağımmm bakacaksa baksın bakmıyorsada keyfi bilirrr zorla gösterecek değilim yaaaa :)))))kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?