2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu hafta pazartesı ilk doğumlar mı var onat ve cancan ın...
:lepi::lepi::lepi::lepi:
valla gözünüz aydın olsun kızlarrrrrrrr.darısı bizlere..korkmayın sezeryansa cok kolay oluyo,anlamazsınız bile.normal doğumu bilmiyorum tabi hihoyyyt
dualarımız sizlerle..

yaa kızlar bir şey soracağım böyle karnımdan aşağı baskı oluyor sonra geçiyor sonradan karnım kaskatı oluyor sancım gelip gidiyor normalmi buuuu

valla canım doktora sordum ben aynı yerden kesicez dedi sezeryanı..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Aaaa hadi yaa..sanki ben arkadaşlardan hatırladığım kadarıyla başka yerden kesmişlerdi ama tabii çookk olduuu..dahamı iyi olur aslında aynı yerden olması..hem başka bi dikiş izi daha olmaz, hemde daha rahat geçer ağrı sızı..
çünkü ben iki kez laparoskopi oldum göbek deliğinin ordan bikaç kesikle giriyolar ya, ikinci ameliyatımda aynı yerden girmişlerdi..ve ikinci ameliyatımın sonrası çok çok rahat geçmişti yani ağrı sızı bakımından..

selam hanımlar. çok çok uzun zamandır yoktum şükür geri geldim artık.
bebeklerimiz doğmaya başlamış ne güzel. Allah sağlık versin hepsine. bizimkine deha var. bekliyoruz sabırla.

Yok cnm canan yarın sabah 9 da oluyo sezeryan..onat ptesi olcak kısmetse..yanii yarın bi bebeğimiz gelcek inşallahhh :)

yaa kızlar bir şey soracağım böyle karnımdan aşağı baskı oluyor sonra geçiyor sonradan karnım kaskatı oluyor sancım gelip gidiyor normalmi buuuu

Bazen benimde çok aşağılarda bişeyler oluyor ama anlamıyorumki nedir?? off çok cahilim çokkk..bebekmi sancımı onu bile ayırt edemez vaziyetteyim ben..

canım yalancı sancılar olabilir. zamanına dikkat et. belli bir süre ile tekrarlıyorsa mesela yarım saatte bir gibi ise sancıların başlamıştır. tekrarlamıyorsa sıkıntı yok. ama dr u ara istersen.
hadi hayırlısı.

ay canan uyuyamaz da bu gece çok heycanlı ee onatında bi şeyi kalmamış sonrada serdem var allah geliyor bebişler sırayla

ya valla inşallah daha iyi olur.benım 2yıl oldu ama dikiş yerım pütürlü kaldı.doktor vücut yapısından dedı ama ben pek inanamadım sanki gelişigüzel yaptılar die düşünüyorum ondan oldu yani .bilmiyorum .bu defa diycem daha dikkat etsınler.zaten benım o yara yerı alınacak.ya dısarda duruyo temızleyemıyorum bile tüylerini hep kesılıo ..iyleşmedi gitti
tek ümidim şimdiki doğum.ilaç vercem iz kalmayacak bile dedı..

:kedi:

hayatımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum biraz mutfakta iş yaptım o kadar basınç yapıyor ki kasıklarıma idrar keseme her an işiyecekmişim gibi :)))

ayy kayınvalidem beni rüyasında görmüş ben doğuma gidiyorum demişim yaaa off şimdi aradı bi şeler yapalım huzursuz oldum diye hay allahım ya tam üstüne yani süper oldu yarın hemen yıkamam lazım hastane çıkışını falan temizlikçiyide çağırayım korktum

benim sancım varrrr herhalde karnım kasılıp kalıyorr sonra geçiyor anlamadım gitti

nurcan nasıl bi şey beline falanda vuruyor mu ya bu sancı denilen şey karnın kasılması mı yoksa adet ağrısı gibi bi şey mi anlamadım ki

kasıklarıma doğru bebek kasılıyor gibi aşağıya vuruyor sonra geçiyor sabah belimden vurmuştu sancı şimdi belim ağrımıyor aşağıya baskı yapıyor bebek

hım bekle bakalım biraz daha 10 dk 3 kez olursa gelin falan diyorlar ya eğer sancıysa gitmen gerekir yada en azından drunu ararsın

siercim bende bunu ablamıyorum tamam doğumda belli olur diyorlar ama ya benim çatım darsa neden ben doğum sancısını çekipte sonradan sezeryan olayımki anlamadım uf yaaa (

kız urcan ben senin yerinde olsam ağrım var diyip giderim.
gitmişken de derim çatı muayenesi yapmayacak mısınız?
hayır derse ya benim çatım darsa ya normal doğum yapamayacaksam
diye sorarım ben olsam sonuna kadar zorlarım şansımı vallahi bilmek
en güzeli şimdi bu kadın bana eveeet sen normal doğ.yapabilirsin derse
kendimi son hızla normal doğuma hazırlayacağm ama yok çatı muayenem
çok kötü geçerse ve gerçekten çatım darsa ayrıca benim psikolojim de
normal doğuma uygun değilse doktorum sezeryan der ve ben de sezeryana
hazırlarım kendimi o şekilde giderim yani.bence dene bunu hatta vakit kaybetme
kız 38.haftan bitiyor birkaç güne...

bencede gittiğimde artık soracağımmm bakacaksa baksın bakmıyorsada keyfi bilirrr zorla gösterecek değilim yaaaa :)))))kaydirigubbakcemile3

hahahaha:roflol:vlla gösterme meraklısı değiliz ama işte can havliyle herşeyi
istiyoruz baksana benimki bana 2 parmağını birden sokucak ama ben seviniyorum
bakıcak diye:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…