2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim bu arada.
sağolun tosuncuğum kilosu iyi demi kızlar yaaa.
2800 gr...daha da alacak...

Kızlar; birazdan paydos edicez! Son iş günümdü, kim bilir bi daha ne zaman girerim nete.. Hepinizi kocaman öpüyorum. Sağlıkla bebelerimize kavuşuruz inşallah! Allah'a emanet olun. Kayınvalideme çıkınca açarım yine.. Kendinize çook iyi bakın! :gitme:

merak etme bu gün gitmezsem iyidir zaten öyle birşey olursa bu sefer kesin bakar açılma varmı diyeee

gurbet gel bak sık sık yanlız bırakma bizi merakta ta bırakma sakın.
sier iyi akşamlar
çisem sende yapma ya maşallahı var oğlunun daha ne olsun doğduğunda hızla kilo alır merak etme

hadi gözün aydın bir tanemm hayırlısı inşallah bizleri unutma gir sık sık nete

merak etme bu gün gitmezsem iyidir zaten öyle birşey olursa bu sefer kesin bakar açılma varmı diyeee

çatı muayenesiyle açılmaya bakmak ayrı şeylermiş nurcancım.
ben de bilmiyorudum öğrendim çok mu kötüsün???
bana sabah akşam bekle kafası dayanmış dedi...eyvahedigeldismile

gurbet gel bak sık sık yanlız bırakma bizi merakta ta bırakma sakın.
sier iyi akşamlar

çisem sende yapma ya maşallahı var oğlunun daha ne olsun doğduğunda hızla kilo alır merak etme

tamam kuzum benim,öptüm

gurbeeeet gel kızz yapma böyle evde net yok muuu?
Kız hep beraber doğurucaz ayrı gayrı yooook.

öpüyorum cancan seni,net alcaz inşallah bakalım..

hadi gözün aydın bir tanemm hayırlısı inşallah bizleri unutma gir sık sık nete

yerim ben siziiiii, canlarım benim... Girerim her fırsatta.

valla çiğdemcimm bak şuan iyiyim ama birden geliyor kasılmalar sonradan geçiyorrr bende anlamadım sıklaşmadıkça gitmem doktora

kızlar ne var ne yok doğuran eden yok dimi?fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum... ne kadar ağır çıkdık yahu ağustos anneleri:)

yaa kızlar bir şey soracağım böyle karnımdan aşağı baskı oluyor sonra geçiyor sonradan karnım kaskatı oluyor sancım gelip gidiyor normalmi buuuu

Tatlım aynen benimde öyle oluyor sanırım biz normal doğururuz heralde, bu tarz sancılar zamanı gelince hiç geçmeyecek ve bizimde hastaneye gitme vaktimiz gelecek ama panik yok tabi, dişimizi sıkıp herşeyin normaliyle allah doğmasını nasip edecektir bize inşallah...

hiiii dorukk hoşgeldiinnn..
bebişlerin fotolarını bekliyor herkes haberin olsun?
Nasılsınız 3 nüzde iyisiniz demi?

inşallah canım yaaa bende bilmiyorum ne yapacağımızı bak yine sancım geldi böyle yukarıdan aşağıya baskı yapıyor bebek sonra belim ağrır gibi :))

valla çiğdemcimm bak şuan iyiyim ama birden geliyor kasılmalar sonradan geçiyorrr bende anlamadım sıklaşmadıkça gitmem doktora

Nurcan hallisnada numaran var mı seni?
kız biz almamşız numaralarımızı hallisnadan haber gelecek değil mi?
doğuma falan gidersen heee?

iyiz canım bebişlerde iyi çok şükür bende iyim... koşturmaca gidiyoruz işte... asıl sizde ne var ne yok az kalmış seninde yahuuu ....delikafadulden

hiç sorma geldi gelecek valla benimkide bekliyorum hayırlısı canım:asigim:

iyiz canım bebişlerde iyi çok şükür bende iyim... koşturmaca gidiyoruz işte... asıl sizde ne var ne yok az kalmış seninde yahuuu ....delikafadulden

Dorukk seni görünce heyecan kaplıyor beni diyordum yaaa.
şimdi daha beter oluyorum vallahiiieyvahedigeldismilenegüzel
atlattın hepsini ama ayrınıtılı yazıcaktın bi de ters gden bişiler mi
oldu canım anlatsana vaktin varsa?

Nurcan hallisnada numaran var mı seni?
kız biz almamşız numaralarımızı hallisnadan haber gelecek değil mi?
doğuma falan gidersen heee?

benim numaram halisnada var ama onunki bende yok bende sersumanın ve didemin numaraları var sen bana özelden atsana numaranı bende sana göndereyim

öfff ben de 1 hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum yaa.
çatı muayenesini bu hafta yapsaydı ne olurdu sanki..
bilirdim bari normal mi yoksa sez.mı olacak?
ben normal doğurucam çok iddialıyım dedim doktora
bana sen istediğin kadar iddalı ol çatın darsa zor biraz dedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…