2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hiç sorma geldi gelecek valla benimkide bekliyorum hayırlısı canım:asigim:

okiş cnm gönderdim çaldırman yeterli kaydederim hemen..
nurcancım bak 38.haftan bitiyor valla düzenli olarak günde 1 mesaj
yazmalısın buraya kızlar ben iyiyim doğurmadım daha gelmezsen
ararım vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende bazen gelmediğimde o geliyor aklıma
ara sen ara yeterki bitanem kaydedip çaldırıyorum valla:1hug:

okey kaydettim canım...
ben isimlerinizin başına kk ekleyipte kaydediyorum.
doğurursam falan eşime toplu mesaj attırırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum canlar..
yarın canan mı doğum yapıyor şimdi sağlıkla sıhhatle doğurur inşallah canancım...
yarın görüşürüz artık baş baş

güle güle çiğdemcim bir bakmışsın yarına bende doğurmuşum hiç belli olmazzz

valla çiğdemcimm bak şuan iyiyim ama birden geliyor kasılmalar sonradan geçiyorrr bende anlamadım sıklaşmadıkça gitmem doktora

nurcan hala devam edıyormu ağrın????????

aksamda bende vardı ağrı esım dıyooo var senın tuhaf hallerın bası cıkar cocuğun anlamazsında dıyoooo:roflol::roflol::roflol::roflol:

bılse nekadar can acıttığını solemez tabı allah yardımcımız olsun sekerım:Saruboceq:

kızlar ne var ne yok doğuran eden yok dimi?fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum... ne kadar ağır çıkdık yahu ağustos anneleri:)

tuhhh ya kacırdım doruk gelmıs nasıl bebışlerın hıç anlatmadın teyzelerı merakedıyoo hanı bı foto falan koysan dıyorum ağrın sızın varmı gectımı nasıl ayyy ne bılım ıste hayatınız değişti birden hıç anlatmıyonnnnn

insallah en kısa zamanda bızımde değişcek:teytey:

valla hayatım şuan yok geçti ama dediğim gibi bir yokluyor bir geçiyor bakalım dakika tutuyorum sıklaşır yada birşey olursa giderim durmam ama şimdilik çok kötü değilim

sağol hayatım birşey olursa mutlaka haber ederim bende öptüm seni kocaman
bende çıkıyorum görüşürük anneler :))

bu arada canzi yeni gördüm canım yarın meleğin kucağındaymış rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah bizler içinde dua et allahım gönlüne göre versin hayırlısıyla :)))

gözünaydın canım maşallah Doruğa... annesi yedikçe oda herşeyin tadına bakıyor demek kaydirigubbakcemile3

canlar tek tek alıntı yapmaya vaktim yok kusura bakmayın az evvel cevap yazacakken benim civcivler ağlamaya başladı:)
şimdi öncelikle bebişlerimin resimlerini babişkomuz kırkından evvel izin vermio ekleyemiyorum:)
defnecim doğumla ilgili;
ben asla spinal istemiyordum kesildiğimi bilme fikri çok kötü geliodu. son dakika dr um ve aneztezi uzmanı beni napıp edip ikna ettiler hemen toparlanacağımı 3 saatte ayağa kalkacağımı sölediler. ağrım sızım olmayacakmış...neyse peki dedim. ameliyata girdim... önce belden uyuşturdular.. evet bişi hissetmedim bebişlerden ilkinin çıkışını hissettim. sesini duydum dünyalar ebnim oldu ikincininde sesini duydukdan sonra bana bişiler oldu başım dönmeye başladı... dr a iyi olmaığımı söledim... ondan sonra anestezi uzmanına biraz uyutalım isterseniz dediğini duydum sonrasını hatırlamıyorum...uyandığımda ameliyathaneden çıkıyordum... inanılmaz bir baş boyun ağrısı vardı...neyse oadaya geldik bebişler geldi emzirmek için kucağıma verdiler ama gücüm yokdu bi kaç dakka sonra bebişleri almalarını söledim çünkü iyi değildim sonrası kötü işte... suratımda kayma olmuş felç gibi gözlerim kaymış. annem beni öyle görünce kızkardeşimle beraber fenalaşmış... acile kaldırmaşlar onarı dr lar başıma toplanmış tansiyonum düşmüş kanamam çokmuş.. adını bile unuttuğum bir sendrom geçirmişim çok nadir insanda olurmuş.... 10 dk sonra kendime geldiğimde odadda birsürü dr vardı...sonrasıda çok iyi değildi saat 1 den akşam 8 e kadar ayaklarımı hissedemedim... çok sncım oldu sonrasında... ama o iki minik yavrum herşeye değerdi...
hepsi geçdi şükür... ben herşeyi unuttum ama annem asla unutmayacak:) onunda yavrusu benim neticede:)

amanınnnn 3. bebeğimiz yarın geliomu yani :) canziiii allahım ağrısız sancısız bi avazda sağlıkla kavuştursun yavrunu canım benim....

buyur cnm umarım begenirsin...

canımmm çok geçmiş olsun çok şükür sağlıklı sıhhatli evinizdesiniz yavrularınla bundan sonra Allah başka bişe göstermesin mis kokularını kokla benim yerimede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…