hiç sorma geldi gelecek valla benimkide bekliyorum hayırlısı canım:asigim:
okiş cnm gönderdim çaldırman yeterli kaydederim hemen..
nurcancım bak 38.haftan bitiyor valla düzenli olarak günde 1 mesaj
yazmalısın buraya kızlar ben iyiyim doğurmadım daha gelmezsen
ararım vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
okey kaydettim canım...
ben isimlerinizin başına kk ekleyipte kaydediyorum.
doğurursam falan eşime toplu mesaj attırırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çatı muayenesiyle açılmaya bakmak ayrı şeylermiş nurcancım.
ben de bilmiyorudum öğrendim çok mu kötüsün???
bana sabah akşam bekle kafası dayanmış dedi...eyvahedigeldismile
valla çiğdemcimm bak şuan iyiyim ama birden geliyor kasılmalar sonradan geçiyorrr bende anlamadım sıklaşmadıkça gitmem doktora
kızlar ne var ne yok doğuran eden yok dimi?fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum... ne kadar ağır çıkdık yahu ağustos anneleri:)
Kızlar selam ben geldim erken gittik erken geldik doktora.opuyorumnanaktan
oğluşumu gördüm diyemeyeceğim tam olarak çünkü sadece
bi tosun kafası gördümyavrum 2800 gr olmuş ben 2900 gibi bekliyordum.
doktora söyledim az galiba dimi dedim bana demediğini bırakmadı valla:hulya:
daha ne istiyorsun haftasıyla gayet uyumlu 3300 gibi de doğacak bana güven
en fazla 100 gr oynar dedi. dr.da usg sine çok güveniyor çünkü doğumdan önce
ve sonra karşılaştırıyormuş en fazla 100 gr oynuyor dedi.neyse yani 3300 gibi
doğacak dedi içim rahat çok çok kilolu olmasın zaten.
Ayaklarımın şiştiğini söyledim bebeğin kafası tam olarak dayanmış kocaman bi
ağırlık var karnında mutlaka şişicek dedi.
İdrarım da hafif iltihap varmış buna birşey yapmaya gerek yok bol su iç dedi.
Bir de ben usg de bakarken saçları var mı diye sordum kaydirigubbakcemile3kadın gülmeye başladı
göremem ki ben saçları var mı yok mu diye dedi.yalnız doğumda çıkmadan
söylerim.sarı kafalımı değil mi diye dedikaydirigubbakcemile3
Nst ye haftaya girecekmişim bugün 36.haftan bitiyor 37 ye başlıyorsun dedi.
peki ne zman gelebilir dedim artık sabah akşam bekle dedi
Çatı ölçümü için haftaya cuma erken saatte ve özellikle aç olarak çağırdı anlamadım
neden aç gel dedi bana.ben canım acır mı peki dedim ehh yaannnii biraz olacakmafoldumben dedi
üfff yaaa çok korktum ben eyvahedigeldismilekesinlikle normal istiyorum dedim haftaya söyliycem sana
normal yapıp yapamayacağını dedi.Nasıl bakılıyor dedim 2 parmağını makas şeklinde
yapıp böyle dedi eyvahedigeldismileben de korktum tabii senin psikolojini de ölçücem tabii o anda dedi
sadece çatı muayenesi olmuyor bu dedi...heralde baya canım acıyacak istifra etmiyeyim
diye de aç çağırdı sanırım bilemiyorum..eyvahedigeldismile
Son olarakta epidural istiyorum dedim katater takılana kadar çok sancı çeker miyim dedim.
Hayır dedi 4 cm de takılıyor asıl fenaa sancılar 4 cm den sonra başlıyor o yüzden pek bişi duymazsın
yalnız doğum süresini uzatabilir haberin olsun dedi.ee çırım çırım sancı çekmekten iyidir eğer
başka bir sakıncası yoksa dedim yok hayır sadece ben niye hala doğuramadım diye sorarsın
bana okadar dedi.gaddar bu kadın yavv... bide doğru zamanda ıkınırsan uzamaz fazla dedi....
heee bir de vakum olayını sordum benim aklıma takılan bişey var ben kesinlikle vakum
istemiyorum dedim.allaah allaaah vakum nerden geldi aklına kız dedi yok kolay kolay
kullanılmıyor dedi...
benden haberler bu kadaaaar....
ben şimdi gidiyorum yan tarafa misafirliğe gelince yorumlarınıza bakarım
kızlar görüşürüüüüz....hihoyyyt
hadi hayırlıs olsun üzülme ne güzel bana bugün doğuracaksın deseler cok mutlu olurum :)
bana yardım edermisin ??? bebek şekerimin üzerine yazıcam ama azıcık şekilli olsun istiyorum :) yazımı da alta kopyaladım
BİZ ARTIK ÜÇÜ BİRARADAYIZ ARAMIZA HOŞGELDİN TUĞSEM İDİL
canlar tek tek alıntı yapmaya vaktim yok kusura bakmayın az evvel cevap yazacakken benim civcivler ağlamaya başladı:)
şimdi öncelikle bebişlerimin resimlerini babişkomuz kırkından evvel izin vermio ekleyemiyorum:)
defnecim doğumla ilgili;
ben asla spinal istemiyordum kesildiğimi bilme fikri çok kötü geliodu. son dakika dr um ve aneztezi uzmanı beni napıp edip ikna ettiler hemen toparlanacağımı 3 saatte ayağa kalkacağımı sölediler. ağrım sızım olmayacakmış...neyse peki dedim. ameliyata girdim... önce belden uyuşturdular.. evet bişi hissetmedim bebişlerden ilkinin çıkışını hissettim. sesini duydum dünyalar ebnim oldu ikincininde sesini duydukdan sonra bana bişiler oldu başım dönmeye başladı... dr a iyi olmaığımı söledim... ondan sonra anestezi uzmanına biraz uyutalım isterseniz dediğini duydum sonrasını hatırlamıyorum...uyandığımda ameliyathaneden çıkıyordum... inanılmaz bir baş boyun ağrısı vardı...neyse oadaya geldik bebişler geldi emzirmek için kucağıma verdiler ama gücüm yokdu bi kaç dakka sonra bebişleri almalarını söledim çünkü iyi değildim sonrası kötü işte... suratımda kayma olmuş felç gibi gözlerim kaymış. annem beni öyle görünce kızkardeşimle beraber fenalaşmış... acile kaldırmaşlar onarı dr lar başıma toplanmış tansiyonum düşmüş kanamam çokmuş.. adını bile unuttuğum bir sendrom geçirmişim çok nadir insanda olurmuş.... 10 dk sonra kendime geldiğimde odadda birsürü dr vardı...sonrasıda çok iyi değildi saat 1 den akşam 8 e kadar ayaklarımı hissedemedim... çok sncım oldu sonrasında... ama o iki minik yavrum herşeye değerdi...
hepsi geçdi şükür... ben herşeyi unuttum ama annem asla unutmayacak:) onunda yavrusu benim neticede:)
canlar tek ---------------asla unutmayacak:) onunda yavrusu benim neticede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?