2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah bide ikiz dimi bebeklerin peki nasıl oldu bu özel bi diyet mi uyguladın ben 5 kilo aldım toplam

Son haftalarda karar verir yani doktor?? Bilgiler için teşekkür ederim şekercim. Boşu boşuna endişelenmişim ağrılar yüzünden.

Canım alınır olsun, bizde de kız tarafı yapar ilk bebeğin herşeyini. Ben de annemden bana kalan mirasla yapıyorum herşeyini. Kayınvalidemlerin içinden gelir de alırsa, o ayrı mesele. Ama büyükleri hep ben alıyorum. O yüzden ucuza geliyor. Peşin alınca herkes "rüya" gibi indirimler yapıyor nedense :1shok: . Hastane çıkışını sen, yada eşin alabilir. Çok da mükemmel birşey olması gerekmez, 20-25'e de var çıkışlar. Doğumdan sonra kıyamet kadar gelir bebek kıyafeti. Ona hiç kafayı takma. Büyüklerin olması önemli. Onu da ailen yapıyormuş, ne güzel... Seni düşünen insanlar var, buna odaklan...

canım doktor cok almıssın dedı bana... kocamda benle dalga gecıyo koca totolu dıye... ınan moralım bozluyo ıyı gelı valla soyledıklerım cok tesekkurler ttalısım:):)

onu bana kocam hep derdi hala daha diyor canım sen merak etme onların demesi ile daha da büyümüyor :))) pardonda 5,5 aylıksın ayda 1 kiloya denk geliyor nasıl fazla oluyor anlamadım... belki de ayda aldığın kilo fazla gelmiştir ona... neyse çok takma canom... gayet güzel duruyorsun böle... ben bir fazlalık göremedim göbişin dışında :)))

Selam aspirinim.Kızlar beni rahatsız eden bir konu var hiç şeker testi yaptıranınız oldumu?Ben o kadar korkuyorum ki ihtimalim çok yüksek.Annem babam tıp1 şeker kendim polikistik over hastası kesin bende gebelik şekeri çıkıcak çok üzülüyorum ya....

Herkese günaydınlar ve güzel haftalar diliyorum,
wild wild cat ne güzel iyi haberlerini almışsın bebişinin, darısı başıma inşallah, perşembe günüde ben gidiyorum doktora ayrıntılı için,
Siz baya bi şey halletmişsiniz, ben olduğum yerde sayıyorum daha, çocuk odası falan hakgetire, daha çöp almadım, bide mutfağa dolap yapılacak,ben nasıl yetişicem bilmiyorum ki, bide çalışıyorum yaaa öff

Teşekkür ederim teyzesi bizimkiler çok iyi selamları var senin bebiş nasıl hayatım?

ayyy yerım ben onları ya... nası bı duygu ıkızlerının olması canım... benım kızda ıyı annesının mıdesını bulandırıp kusturmakla mesgul ıste...

günay zaten kesin çıkıcak dersen çıkar. kötü düşünme dur bakalım belki sende yok öyle bi şey

Bana da topitop diyor kocam. Daha gıdım çıkmadı. Sadece göbeğim var . İkide bir göbeğime bakıyor. Kızdırmak için mi yapıyor anlamadım.

Kızlar ben gidip bir fön çekeyim geliyorum.

maşallah bide ikiz dimi bebeklerin peki nasıl oldu bu özel bi diyet mi uyguladın ben 5 kilo aldım toplam

Canım özel diyet değil aslında gebeliye başlarken 4 kilo verdim.Aile hekimim var Murat bey bana 5 kilo fazlayla doğum yapman gerek demişti bir de yeyip yemeyeceğim şeylerin listesini vermişti.Ona da uyuyorum o yüzden kilo almıyorum canım.

Nasılsın Sohocum bebişin nasıl? Kilo almaktan bahs ediyorsunuz ben de 20 haftama kadar 1 kilo aldım..

iyiyim canım sağolasın... çok şükür iyiyiz ikimizde bebeğimde iyi acıktı şimdi pustu kaldı yerinde kıpırdamıyor :))) maşallah sana :)) ben de en son 3 kilodaydım 23. haftama kadar ama sanırım bu hafta 1 kg daha eklendi haneme :)))

Gunaycım benim tanıdıklarımdan çoğunda gebelik şekeri çıktı diyetistene gidip uydular kurallara bebişleri de çok sağlıklı doğdu korkacak bir şey yok rahat ol tatlım bneim babam da şeker hastası bakalım bu ctesi ben yaptırıcam yüklemeyi

ayyy yerım ben onları ya... nası bı duygu ıkızlerının olması canım... benım kızda ıyı annesının mıdesını bulandırıp kusturmakla mesgul ıste...

Çok güzel bir duygu canım.İkisi tekmeliyo.Aynı zamanda hem kız hem erkek bebek sahibi oluyorsun...

Ay çok teşekkür ederim canım. Aynen, darısı başına şekerim. Güzel haberlerle geleceksin eminim.
Bizim 2 ay sürdü dolap yaptırmamız. Hem mutfak hem banyo dolapları değişti. 18 Ağustos'ta evlendik, hala eksiklerle uğraşıyoruz. Olsun, yavaş yavaş olur hepsi, yeter ki Allah sağlık versin.
Neyse haydi kaçtım ben...

İnşallah çıkmaz sende hayatım.İnsülin kullanıyormu baban?50 gr lık taramayamı gidiceksin canım yoksa direk 100 gr ogtt mi?

herkese günaydın,,

bugün benimde detaylı usg var,heyecanlıyım dua edin kızlar iyi haberlerle geleyim..

inş. canım hayırlı haberlerle gel... strese sokma boşuna kendini... herşey olacağına varıyor :))) herkes gibi sen de mutlu çıkacaksın hiiç düşünme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…