canım sağolasın inşallah allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin canım bebeklerin yatış pozisyonların doğum için önemli oluyor oda sezeryan yada normal doğum açısından canım o yüzden şimdiden kafanı takma onlar devamlı dönüyorlar zaten daha kaç şekil alacaklar kimbilir canım tek taraflı ağrılar normal canım rahim büyüdkçe etrafındaki organlara baskıları artıyor ve kaslar geriliyormuş o yüzden hiç ağrısız gebelik olmazmış canım
kızlar ne güzel maşallah yapıyorsunuz odaları biz hiç bi şey yapmıyoruz yapamıyoruz(
annem bizde adet ilk bebeğin herşeyi kız tarafı yapar diyor ama kendi kafasına göre yapıyor arada bi foto gösteriyor ama bizim kendi seçme gibi şansımız yok daha eşimle çok kavga ederiz bu yüzden ama haklı bi açıdan iyi almaları yani bize masraf olmuyor zaten kredi ödüyoruz ama insanın kendi seçememesi kadar kötü bi şey yok ben netten beğenip söylüyorum anneme oda gidip alıyor. biberonlarını bile alacağını söylüyor napıcaz bilmiyorum. bide doğumdam 10 gün önce gelirim daha erken gelemem zaten doğum sonrasıda kalıcam çok kalmış olurum diyor kafayı yiyicem valla düşünsenize doğurucam evde bi tane hastane çıkışı bile olmayacak
canım doktor cok almıssın dedı bana... kocamda benle dalga gecıyo koca totolu dıye... ınan moralım bozluyo ıyı gelı valla soyledıklerım cok tesekkurler ttalısım:):)
Selammm milletttt....Gününüz aydın olsun kızlarrr....Konu ne ben de katıla bilirmiyimmmm???
Teşekkür ederim teyzesi bizimkiler çok iyi selamları var senin bebiş nasıl hayatım?
onu bana kocam hep derdi hala daha diyor canım sen merak etme onların demesi ile daha da büyümüyor :))) pardonda 5,5 aylıksın ayda 1 kiloya denk geliyor nasıl fazla oluyor anlamadım... belki de ayda aldığın kilo fazla gelmiştir ona... neyse çok takma canom... gayet güzel duruyorsun böle... ben bir fazlalık göremedim göbişin dışında :)))
maşallah bide ikiz dimi bebeklerin peki nasıl oldu bu özel bi diyet mi uyguladın ben 5 kilo aldım toplam
Nasılsın Sohocum bebişin nasıl? Kilo almaktan bahs ediyorsunuz ben de 20 haftama kadar 1 kilo aldım..
Hoşgeldiiinn canımmm... Nasılsın iyisindir inşallah??
ayyy yerım ben onları ya... nası bı duygu ıkızlerının olması canım... benım kızda ıyı annesının mıdesını bulandırıp kusturmakla mesgul ıste...
Herkese günaydınlar ve güzel haftalar diliyorum,
wild wild cat ne güzel iyi haberlerini almışsın bebişinin, darısı başıma inşallah, perşembe günüde ben gidiyorum doktora ayrıntılı için,
Siz baya bi şey halletmişsiniz, ben olduğum yerde sayıyorum daha, çocuk odası falan hakgetire, daha çöp almadım, bide mutfağa dolap yapılacak,ben nasıl yetişicem bilmiyorum ki, bide çalışıyorum yaaa öff
Teşekkür ederim canım çok iyiyiz.Her birinizin de iyi olmanıza duacıyızz...
Gunaycım benim tanıdıklarımdan çoğunda gebelik şekeri çıktı diyetistene gidip uydular kurallara bebişleri de çok sağlıklı doğdu korkacak bir şey yok rahat ol tatlım bneim babam da şeker hastası bakalım bu ctesi ben yaptırıcam yüklemeyi
herkese günaydın,,
bugün benimde detaylı usg var,heyecanlıyım dua edin kızlar iyi haberlerle geleyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?