herkese günaydın,,
bugün benimde detaylı usg var,heyecanlıyım dua edin kızlar iyi haberlerle geleyim..
onu bana kocam hep derdi hala daha diyor canım sen merak etme onların demesi ile daha da büyümüyor :))) pardonda 5,5 aylıksın ayda 1 kiloya denk geliyor nasıl fazla oluyor anlamadım... belki de ayda aldığın kilo fazla gelmiştir ona... neyse çok takma canom... gayet güzel duruyorsun böle... ben bir fazlalık göremedim göbişin dışında :)))
Herkese günaydınlar ve güzel haftalar diliyorum,
wild wild cat ne güzel iyi haberlerini almışsın bebişinin, darısı başıma inşallah, perşembe günüde ben gidiyorum doktora ayrıntılı için,
Siz baya bi şey halletmişsiniz, ben olduğum yerde sayıyorum daha, çocuk odası falan hakgetire, daha çöp almadım, bide mutfağa dolap yapılacak,ben nasıl yetişicem bilmiyorum ki, bide çalışıyorum yaaa öff
İnşallah çıkmaz sende hayatım.İnsülin kullanıyormu baban?50 gr lık taramayamı gidiceksin canım yoksa direk 100 gr ogtt mi?
Kullanıyor canım her akşam oluyor valla önce 50gr galiba yani doktorum bir şey demedi kontrole gel o gün şeker yüklemeni yapacağız dedi. 100gr tehlikeli olur diyorlar 1 kerede önce 50gra bakıyorlarmış ben öyle duydum eğer o 140ı geçerse 3 saatlik 100gra geçiyorlarmış. Valla hayırlısı ben de korkuyorum umarım sorun çıkmaz
Kızlar detaylı usg yi kendi doktorunuzmu yapıyor başkasınamı yönlendiriyor?
kızlar midesi acayıp şekılde yanan ve çıkaran var mı mahvoldum ben ..
Perinatolog yapıyor canım çoğu hastanede yok ama biz nisa hast. de yaptırdık hem de uygun fiyatı 100tl civarıydı tavsiye ederim
http://www.burcincobanoglu.com/merak-edenler-icin-berguzar-korel-halit-ergenc-ve-ali
bergüzar korelin doğum fotoğrafları
canım benim midem çok yanıyo doktorum rennie duo vermişti ondan kullan rahatlatıyo.
Kızlar yemeğe gidiyom öptüm sizi
KIZLAR SELAAAAAMMMhihoyyythihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalım?geçmişe pek bakamadım kızlar vaktim yok.
haftasonunuz nasıl geçti bakalım?Biz masko ikea falan derken
geçirdik hftasonumuzu ve bu gün p.tesi (p.tesi sendromunu
çalışmasamda ben de yaşıyorum eşim haftasonu evde olunca
ona çok alışıyorum p.tesi günleri de bi garipsiyorum:çok üzgünüm:)
Neyse haftasonu DORUK umun odası için mobilya baktık
baktıkça da kafamız karıştı.sonra doruğuma 1 2 parça bişiler aldım...
onların fotolarını çektim bir ara koyucam bende ciciler bölümüne...
Daha 2 şapkalı eldivenli takım bir de tulum aldım kızlar yaaa herkes fazla
alma fazla alma diyip duruyor yav ben bebişime bişi alamıyacakmıyım yaaabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?