2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın,,

bugün benimde detaylı usg var,heyecanlıyım dua edin kızlar iyi haberlerle geleyim..

gunaydın canım ınsallah hayırlı haberlerle donersın...

Şeniz Şeniz

canım alırsın bakalım ya sıkma canını... 3.5 4 ay var onumuzde... halledersın ıns...

bende geçen hafta en son 7 kilo almış durumdaydım şimdi bilemiyorum ama boğazımhiç durmuyor her gördüğüm duyduğum şeyi yicem illa bilmiyorumkismile

doğum fotoğraflarına daldım size bakamadım çok güzeller yaaa ağlamam geldi resmen

İnşallah çıkmaz sende hayatım.İnsülin kullanıyormu baban?50 gr lık taramayamı gidiceksin canım yoksa direk 100 gr ogtt mi?

Kullanıyor canım her akşam oluyor valla önce 50gr galiba yani doktorum bir şey demedi kontrole gel o gün şeker yüklemeni yapacağız dedi. 100gr tehlikeli olur diyorlar 1 kerede önce 50gra bakıyorlarmış ben öyle duydum eğer o 140ı geçerse 3 saatlik 100gra geçiyorlarmış. Valla hayırlısı ben de korkuyorum umarım sorun çıkmaz

kızlar midesi acayıp şekılde yanan ve çıkaran var mı mahvoldum ben ..

İnşallah bir şey çıkmaz canım.Hadi gel düşünmeyelim ...laelaelaelaelae

Perinatolog yapıyor canım çoğu hastanede yok ama biz nisa hast. de yaptırdık hem de uygun fiyatı 100tl civarıydı tavsiye ederim

teşekkür ederim canım.Kaç haftaya kadar yaptırmak mümkün.Ben İstanbula gelicem 3 hafta sonra orada yaptırıcam.
Geçen hafta burada kontrol oldum bazı ölçümler verdiler..
1 bebek için
BPD 46 mm 19 20 haftaya uygun
FL 30mm 18 19 haftaya uygun
AC yazmamış bir şey
2 bebek
BPD 45mm 19 20 haftaya uygun
FL 31 mm 19 20 haftaya uygun
AC bunu da yazmamıuş

Son adet tarihine göre tam 19 haftamızdaydık bu muayenede..

KIZLAR SELAAAAAMMMhihoyyythihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalım?geçmişe pek bakamadım kızlar vaktim yok.
haftasonunuz nasıl geçti bakalım?Biz masko ikea falan derken
geçirdik hftasonumuzu ve bu gün p.tesi (p.tesi sendromunu
çalışmasamda ben de yaşıyorum eşim haftasonu evde olunca
ona çok alışıyorum p.tesi günleri de bi garipsiyorum:çok üzgünüm:)
Neyse haftasonu DORUK umun odası için mobilya baktık
baktıkça da kafamız karıştı.sonra doruğuma 1 2 parça bişiler aldım...
onların fotolarını çektim bir ara koyucam bende ciciler bölümüne...
Daha 2 şapkalı eldivenli takım bir de tulum aldım kızlar yaaa herkes fazla
alma fazla alma diyip duruyor yav ben bebişime bişi alamıyacakmıyım yaaabilmiyorumkismile

Kızlar yemeğe gidiyom öptüm sizi

pşşşşt DİDEEEEM kız dur MASALIN odasını gördüm kuşum çok tatlı pembiş kelebekli bir takım demi ilk girişte sağda demiştin ya eşimle ilk girerken gördük bakalım bi dedik tabi bende çaktırmadan baktım pembe kelebekli böcekli tam takım bişey demiştin ya direk gördüm ama çok tatlı hakikaten bayıldım bir de herşeyi içinde süperdi yani....

Beeen geelldiiim; sen de hoşgeldin canım, mesajını aldım.
8.aya kadar birşeyler alırsın. Kıyafete çok fazla para verme derim ben de. Ben de heves ediyorum senin gibi. Ama doğumdan sonra bir sürü gelecek. Yendi doğan olduğu için de en fazla 3 ay giyebilecek. Yine de sen bilirsin tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…