Defne hoş geldin.Ben de çıktım kızlar..Birazdan gelirimm..
KIZLAR SELAAAAAMMMhihoyyythihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalım?geçmişe pek bakamadım kızlar vaktim yok.
haftasonunuz nasıl geçti bakalım?Biz masko ikea falan derken
geçirdik hftasonumuzu ve bu gün p.tesi (p.tesi sendromunu
çalışmasamda ben de yaşıyorum eşim haftasonu evde olunca
ona çok alışıyorum p.tesi günleri de bi garipsiyorum:çok üzgünüm:)
Neyse haftasonu DORUK umun odası için mobilya baktık
baktıkça da kafamız karıştı.sonra doruğuma 1 2 parça bişiler aldım...
onların fotolarını çektim bir ara koyucam bende ciciler bölümüne...
Daha 2 şapkalı eldivenli takım bir de tulum aldım kızlar yaaa herkes fazla
alma fazla alma diyip duruyor yav ben bebişime bişi alamıyacakmıyım yaaabilmiyorumkismile
Aaa biz de 18ağustosta evlendik 2008de
Beeen geelldiiim; sen de hoşgeldin canım, mesajını aldım.
8.aya kadar birşeyler alırsın. Kıyafete çok fazla para verme derim ben de. Ben de heves ediyorum senin gibi. Ama doğumdan sonra bir sürü gelecek. Yendi doğan olduğu için de en fazla 3 ay giyebilecek. Yine de sen bilirsin tatlım.
hosgeldın canım masallah Dorukcuk istanbulu feth etmıs hafta sonu:):) resımlerı ekle canımda bakalım dorukpaşanın kıyafetlerıne:):)
sende hoşgeldin canımm:dance:ama nasıl almam bitanem hiçbirşey almadım kiiii:gitme:hergün yıkamıycaz mı biz bu bebişleri kusmayacaklar mı bunlar..üstleri kirlenmeyecek mi?yani 3 ay da az bir zaman değil tatlım yıkayıp yıkayp giydirecezde yedekleri olmalı mutlaka dediğim gibi daha 2 şapkalı tkm bir tanecikte tulumu var oğluşumun üstelik hediye gelenlerin genelide büyük oluyormuş yenidoğan için pek getiren olmuyormuş...yani birde ben şimdiye kadar hiç birşeycik almadım ilk bunlar daha ilk alışverişimde herkes çok fazla alma falan diyor yani sonra ben lohusa yatarken çevremdekiler çıkıp alışverişe kafalarına göre giydirmesinler oğluşumu ben alıymda dursun kenarda yani dediğin doğru küçük kalıcaklar hemen ama hiç almadan da olmaz...
eee sen neler yapıosun bakalım cumamıydı ayrıntılı senin yoksa c.tesi miydi?girdin mi?
aaaa bu arada Fahriyenin (FİCİL)durumu nasıl kızlar geçmişe bakamadım.bilen biri yazsın bir zahmet...
Aaa biz de 18ağustosta evlendik 2008de
Kızlar detaylı usg yi kendi doktorunuzmu yapıyor başkasınamı yönlendiriyor?
bugün ekliycem cnm:))))becerebilirim inşallah....
oooo maşallah küçük pisiye yaaa tombiş olacak tosun kııız :)))))
Sen de haklısın. Ben de deli gibi almak istiyorum ne yalan söyleyeyim. kaydirigubbakcemile3 . Her hafta 1 tane alacağım, öyle karar verdim dün. Bol bol tulum türü birşeyler alacağım. Çıtçıtlı body biraz hafif gelirmiş, öyle duydum. Hatta o milupanın kitapçığında "siz ne giyiyorsanız, bir kat daha ekleyip bebeğinize giydirin" diyor. Yağ tabakası pek gelişmiyormuş sanırım.
Ben ne yapayım, cuma girdim ayrıntılı usg'ye. Değerlerimi yazmıştım, herşeyimiz normal, bir tek kilomuz 1,5 hafta önden gidiyor, 24,5 hafta görünüyor göbüşümüz :asigim: . Doktorum hiçbirşey dememişti "süpperr" dışında. Şeyma yardımcı oldu değerler konusunda. Çok da geç geldim, heryerde sıra sıra sıra malum...
Cumartesi alışverişe gidecektik olmadı... Dün gittik, bebek arabası, hastane çıkışı, eve avizeler vs aldık. Hepsi diğer evde kaldıbari hastane çıkışını getirseydim eve. Nasılsa yine oraya gidecek diye getirmiyorlar, ben de "internete resimlerini koyacağım" diyemiyorum. Odanın işi bitsin, daha tamamlanmasa bile resimlerini çekip koyacağım cicişler bölümüne.
Sen neler yaptın canım??
İYİYİM canımm çok sağol unutmamışsın. bişey yokmuş küçük bir kaçırma vakasıymışdoktorum çok normal biraz rahatla artık dedieyvahedigeldismile
çok şükür bebeğim iyi olsunda.
seninde cicilerin hayırlı olsun bende altım bir iki şey. özellikle converse aldımm bir tane patik gibi eklicem en kısa zamanda
oooo maşallah küçük pisiye yaaa tombiş olacak tosun kııız :)))))
biz de Ağustos 24 2008 de evlendik Didemcimm :)))
beni başka bir doktora yönlendirdi canım... perinatolog bakıyor ona..
Hoşgeldin Çiğdemciiimm... Maşallahh bayağı gezmişsiniz ne güzel... beğendiğin oda takımları var mıydı??
aaaaaa herkes 2008 ağustosta evlenmiş biz de 30 ağusta 2008 yılında evlendik ne ilginç ya:1shok:
hoşbuldum canııım beğendim beğenmez olur muyum çoook güzel şeyler var ama biz boyalı istemiyoruz bir tane ilk gittiğimiz de boyasız kaplama sanırım(çokta iyi anlamıyorum mobilya işinden eşim ilgileniyor sağolsun)boyasız ama tatlı maviş bi takım beğendik denizci takımı gibi ama tam da sayılmaz çok hoşumuza gitti ama yalnız aksesuarı yatağı uyku seti falan yok içinde seri üretim yapıorlarmış biz de uydururuz birbirine falan diye düşünüyorduk ne de olsa sağlıklı boya falan da kokmuyor modeli de çok tatlı.ama ben takım halinde görünce diğerlerini çok hoşuma gitti.Örneğin uyku seti perdesi halısı abajurları ve mobilyasının üstündeki desenleri hep aynı desen olunca aklım o takımlara kayıyor çok güzel uyum sağlıyor birbirine Didemlerin beğendiği takım da öyle çok şirin hep aynı desen bir takım bakalım napıcaz kafamız çok karısık bu konuda:uhm:
pşşşşt DİDEEEEM kız dur MASALIN odasını gördüm kuşum çok tatlı pembiş kelebekli bir takım demi ilk girişte sağda demiştin ya eşimle ilk girerken gördük bakalım bi dedik tabi bende çaktırmadan baktım pembe kelebekli böcekli tam takım bişey demiştin ya direk gördüm ama çok tatlı hakikaten bayıldım bir de herşeyi içinde süperdi yani....
biz de Ağustos 24 2008 de evlendik Didemcimm :)))
beni başka bir doktora yönlendirdi canım... perinatolog bakıyor ona..
Hoşgeldin Çiğdemciiimm... Maşallahh bayağı gezmişsiniz ne güzel... beğendiğin oda takımları var mıydı??
aaaaaa herkes 2008 ağustosta evlenmiş biz de 30 ağusta 2008 yılında evlendik ne ilginç ya:1shok:
hoşbuldum canııım beğendim beğenmez olur muyum çoook güzel şeyler var ama biz boyalı istemiyoruz bir tane ilk gittiğimiz de boyasız kaplama sanırım(çokta iyi anlamıyorum mobilya işinden eşim ilgileniyor sağolsun)boyasız ama tatlı maviş bi takım beğendik denizci takımı gibi ama tam da sayılmaz çok hoşumuza gitti ama yalnız aksesuarı yatağı uyku seti falan yok içinde seri üretim yapıorlarmış biz de uydururuz birbirine falan diye düşünüyorduk ne de olsa sağlıklı boya falan da kokmuyor modeli de çok tatlı.ama ben takım halinde görünce diğerlerini çok hoşuma gitti.Örneğin uyku seti perdesi halısı abajurları ve mobilyasının üstündeki desenleri hep aynı desen olunca aklım o takımlara kayıyor çok güzel uyum sağlıyor birbirine Didemlerin beğendiği takım da öyle çok şirin hep aynı desen bir takım bakalım napıcaz kafamız çok karısık bu konuda:uhm:
Kaderlerimiz benziyor herhalde aynı tarihlerde evlendik aynı tarihlerde doğuracağız:))
hehehe çok ilginç 1shok::))))bizde 3 ağustos 2008 :))))))))
Ay canım evet o benim masalımın odası gerçekten beğendin mi çok süslü değil di mi?Ay doğru söyle nolursun ay çok sevindim görmene
Kaderlerimiz benziyor herhalde aynı tarihlerde evlendik aynı tarihlerde doğuracağız:))
herkes aynı şeyi düşünüp yapmış bebişleri demek kii kaydirigubbakcemile3.... bizimki kbiraz sürprizdi ama zamanını bilerek gelmiş çok şükür :)))
ben de beğendim canım oradan bir takım... inş. onu alabiliriz... içime okadar sindiki anlatamam sana... şimdilik netten görüp beğendim kısa bir süre biz de maskoya gidip canlısını görücez inş. ben de tam takım istiyorum... inş. herşey hepimizin istediği gibi olur..
Çok enteresan bir durum, Ağustosta evlenen, ağustosta doğuran anneler. delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?