2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de beşiği yatak odamda tutucam ana kucağı zaten almıştım sallananlarından onunla salona filan götürücem odasında da yatağında yatsın

ay şeyma ne güzel maşallah komşun var ben 4 senedir yaşıyorum burda 2. ev 1 tane komşu yok yaşıt kafama göre

Ben de beşiği yatak odamda tutucam ana kucağı zaten almıştım sallananlarından onunla salona filan götürücem odasında da yatağında yatsın

"Odasında yatsın" deyince aklıma geldi. Şimdi k.validem diyor ki "beşiği yatak odasına alırsın". Ben de "olmaz, önce odasında yatsın; baktım kalkıp gitmek zor geliyor öyle alırım odaya" diyorum. Şimdi yatakodasına alsam bebeği, benim adam öyle fena horluyor ki, bebek hayatta uyuyamaz, o zaman doğal olarak ben de uyamam mirmirmirmir . Ne yapacağım bilemiyorum CADIARZU

Çiğdemcim ama kocişin horluyorsa sen nasıl bebişi duyucan farklı odada olunca. Bence sen onu al yanına olmadı kociş 1-2 ay gider başka odaya telsizler de ilk ay zararlıymış radyasyon yaydığı için

canım ben de 37 de çıkmak istiyorum sağlık koşullarım el verirse... yıllık iznimi en sona ekleticem... baştan almayayım... öyle olunca sanki işleri karıştırır bizimkiler gibi geliyor... 37. haftada çıkar isem temmuzun 15 ine falan denk geliyor...

buluşmaya katılacaklar listesi sürekli güncellenecektir.. mayıs ayı içerisinde bir cumartesi günü olacak.. 1-8-15-22 mayıs önce katılacakları belirleyelim sonra tarihlerden bi tane seçelim..
1-hallisna
2-soho
3-defne25
4-BEBEGIMMMMMM
5-herwood
6-serdemm
7-sersuma

29 mayıs elendi.. kalan günlerde işi olanlar yazsın lütfen..

Güle güle kullansın doruk bebek ben en çok oyuncağını beğendim balıklı ne kadar güzel. Battaniyesi de çok ttatlı ay hepsi güzel maşallah

teşekkürler bitanemm:)))bisim odamısda tatlı bir mavi boyarken o rengi seçmiştim çocuk odası için içime doğmuş heralde şimdi sadece sticker alıcam duvarlara bir iki tane balıklar falan deniz hayvanları.....

Çiğdemcim ama kocişin horluyorsa sen nasıl bebişi duyucan farklı odada olunca. Bence sen onu al yanına olmadı kociş 1-2 ay gider başka odaya telsizler de ilk ay zararlıymış radyasyon yaydığı için

Hemen yanıt vereyim: Rahat duyacağım. Bunun iki sebebi var:
1) Adam horlamaya başlayınca, beni uyku tutmuyor.
2) Bebeğin odası, yatakodasıyla bitişik, kapılar açık yatarız nasılsa yazın ortası 35 derece İzmir. Rahat rahat duyarım. Zaten o minicik şeyden nasıl ses çıkar kim bilir? Pavarotti gibi zırlar benim bebeğim kaydirigubbakcemile3 . Kocayı atamam, atsam da gitmez. Kedi gibi miyawlar kapının önünde.
Bebefon almayı düşünmüyorum şimdilik, 3-5 aylık olsun o zaman bakarız.

Ay ben de o stickerların, bulabilirsem sünger boblusunu, bulamazsam da mikilisini istiyorum. İkea'dan da çerçeveler istiyorum, tonları değişik mavi olanlardan. Doğumdan sonraki ilk fotolarımızı koyacağım. Duvarda çok güzel duracaklar...

O zaman sorun yok tatlım gerçi onlar sesini duyurmak için çok bağrıyorlarmış:)

Artık Pavarotti gibi mi, Andrea Bocelli gibi mi, yoksa Maria Callas gibi mi bilemem ama bebek sahibi olanlar şaşıyormuş: Bu kadar küçük bir şeyden, nasıl böyle yüksek ses çıkar diye. kaydirigubbakcemile3

Ya ben de salona park yatak alıp koysam mı diyorum annem çüş artık yeter dedi sizce kullanışlı olmaz mı ben beşiği oda oda gezdirecek miyim

dideeeem ben de büyüyen yatağının dışında parkyatak istiyorum yani biz öyle karar verdik hem toplayıp götürebilicez de t.dağa giderken falan iyi olacak hem yatak odası oturma odası gezdirebiliriz park yatağımızı bence mantıklı....

var bitanem var gördük bis onlardan dur bakıym markası neydi onuların yaaa eşim biliyor.100tl civarındalar hatırlayamadım ama şu süngermidir nedir ç.film karakterleri vardı görmüştük markasını öğreniym eşimden yazarm sana...
ama ben daha doğal böyle duvarda balıklar yüzüyormuş gibi dursun istiyorum...

benim yeğenim (erkek) doğduğunda öyle gür bir sesi vardı ki diğer odadaki hasta refakatçileri gelip bakıyordu kim bu ağlayan bebek diyedelikafadulden
ki şuan hiç öyle gür falan değil..

:roflol: :roflol: Allah nazarlardan saklasın...

Acayip acı yiyorum ya ben şimdi, benim oğlanın da sesi böyle İbrahim Tatlıses gibi çıkarsa ne yaparız bilmiyoruz. Bebek sayıyormuş kendi kendine : "Van tu tri forooo; ıngaaaaaaa" :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…