Ben de beşiği yatak odamda tutucam ana kucağı zaten almıştım sallananlarından onunla salona filan götürücem odasında da yatağında yatsın
Çok mantıklı özlemcim. Bu arada ya sen ne zaman izne çıkıcaksın 32 de mi 37de mi ben 35 de çıkıyım diyorum yani 37 diye konuşucam 2 hafta da yıllık izin kullanıcam böylece doğum sonrasına 13 hafta iznim oluyor süt iznimi de haftada 2 gün yani cuma ctesi şeklinde kullanırım diyorum ya da toplu daha karar vermedim sen ne yapacaksın
defneeeee resimleri düzeltmiştim ben artık yanyana duruyorlaryerimseniben
Güle güle kullansın doruk bebek ben en çok oyuncağını beğendim balıklı ne kadar güzel. Battaniyesi de çok ttatlı ay hepsi güzel maşallah
Çiğdemcim ama kocişin horluyorsa sen nasıl bebişi duyucan farklı odada olunca. Bence sen onu al yanına olmadı kociş 1-2 ay gider başka odaya telsizler de ilk ay zararlıymış radyasyon yaydığı için
çok guzel cıcısler doruk bebek gulerek kullansın saglıklıca doguo gıymeyı nasıp etsın allah:)
çisem oğluşunun cicileri pek güzelmişş. heveslendim vakit bulursam bende en kısa zamanda eklicemmm
teşekkürler bitanemm:)))bisim odamısda tatlı bir mavi boyarken o rengi seçmiştim çocuk odası için içime doğmuş heralde şimdi sadece sticker alıcam duvarlara bir iki tane balıklar falan deniz hayvanları.....
O zaman sorun yok tatlım gerçi onlar sesini duyurmak için çok bağrıyorlarmış:)
Ya ben de salona park yatak alıp koysam mı diyorum annem çüş artık yeter dedi sizce kullanışlı olmaz mı ben beşiği oda oda gezdirecek miyim
benim yeğenim (erkek) doğduğunda öyle gür bir sesi vardı ki diğer odadaki hasta refakatçileri gelip bakıyordu kim bu ağlayan bebek diyedelikafaduldenO zaman sorun yok tatlım gerçi onlar sesini duyurmak için çok bağrıyorlarmış:)
benim yeğenim (erkek) doğduğunda öyle gür bir sesi vardı ki diğer odadaki hasta refakatçileri gelip bakıyordu kim bu ağlayan bebek diyedelikafadulden
ki şuan hiç öyle gür falan değil..
Ay ben de o stickerların, bulabilirsem sünger boblusunu, bulamazsam da mikilisini istiyorum. İkea'dan da çerçeveler istiyorum, tonları değişik mavi olanlardan. Doğumdan sonraki ilk fotolarımızı koyacağım. Duvarda çok güzel duracaklar...
benim yeğenim (erkek) doğduğunda öyle gür bir sesi vardı ki diğer odadaki hasta refakatçileri gelip bakıyordu kim bu ağlayan bebek diyedelikafadulden
ki şuan hiç öyle gür falan değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?