Günaydım güle güle tatlım.Yasemeen anlatma canım acıktım zaten:)
kızlar bebiş kıyafetlerini ne yaptınız tamamladınızmı
cnm bebek arabana bayıldım güle güle kullanın inş.
bencede fiyat çok ama imaknın varsa gözünde kalmasın tabi...
didemcim sizin arabanızda gerçekten çok güzel tatlım,güle güle kulalanın emi :ecrin_bebek:
yok cnm nerdeeee..
bebişlerin eksiği biter mi hiç :)))
ben daha 3-4 parça dışında pek bişi almadım,içim gidiyor hevesleniyorum ama insanlar daha alma erken diyorlar.
çok kızıyorum öyle diyenlere ama kendimi de biraz daha tutmaya çalışıyrum.sağolsun ananemiz de aldı bi kaç parça ama eksik çoooook
kızlar 3 çikolata yedim 1 tane daha yesem çok olur dimi ama çok acıktım ay dayanamıyorum
Sağolun kızlar daha iyisi sizin bebişlere işallah
Biz de çok aldık ama hala gördükçe alıyorum benden çok patiği var:=) Ama çoğunu benim de annem alıyor sağolsun
aynen cnm benim annemde çok hevesli ilk torun olacak tabii.gördüğünü alıyor :)))
babannesininde ilk torunu duyduklarında çoook sewindiler sözüm ona ama daha alınan en ufak bile bişi yok.sadece sewindilerklava:
Ye canım ye yarasın ben de kepek ekmek kemiriyorum 11. kilomu almıyım diye
Bana babaanne deme nüfustan sildiricem zaten onu sabahtan beri onu çekiştiriyorum zaten. Bizimki de en son 3 tane kundak aldım 30l verdim diyordu tek aldıkları bu
Sorma tatlım ben de dün inat ettim yedemdim erken yattım bari gece 1 şey yemiyim diye ama duramıyroum ay artık sağlıkla doğsunlar başka dileğim yok
çok yazamasam da okuyorum cnm .işlerim yoğun oluyor bazen yetişemiyorum size
seninki tam bir alem zten,diyecek kelime söz yok yani kendilerine..
allah sabır versin sana
ben ilkten çok taktım çok sıktım canımı,bi baktım kendime ediyorum ne yapıyosam.sonra boşvermeye çalıştım ama yine de bardağı taşırdıkları oluyor.
benimkiler de şimdi çok doktora gitmeme takmış durumdalar.ultrason bebeğe zararlıymış girmicekmişim. (detaylı falan yapıldı ya şimdi aylık kontrollerde var onları kastediyorlar )
sizene ama demi alla allaaaaaklava:
çok yazamasam da okuyorum cnm .işlerim yoğun oluyor bazen yetişemiyorum size
seninki tam bir alem zten,diyecek kelime söz yok yani kendilerine..
allah sabır versin sana
ben ilkten çok taktım çok sıktım canımı,bi baktım kendime ediyorum ne yapıyosam.sonra boşvermeye çalıştım ama yine de bardağı taşırdıkları oluyor.
benimkiler de şimdi çok doktora gitmeme takmış durumdalar.ultrason bebeğe zararlıymış girmicekmişim. (detaylı falan yapıldı ya şimdi aylık kontrollerde var onları kastediyorlar )
sizene ama demi alla allaaaaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?