2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fiyatı 799 tl ben almıyıcağım için ananesi pek hevesli ilk bebeği kız tarafı yapar diye tutturdu bende bu arbayı istiyorum dedim biraz pahalı dedi ama muhtemelen kıyamaz alır zaten başka bi şey istemiyorum taktım kafaya

Günaydım güle güle tatlım.Yasemeen anlatma canım acıktım zaten:)

ya az önce biri tarçınlı kek dedi zaten aklım orda kaldı,bende ondan sölemedim hemen :))şimdi anneciğim de yoruluyo çok onu yormak istemiyoruz artık başka gün istiycez desek yapar ama ona da kıyamıyorum opuyorumnanaktan canım annem benim torununu nasıl seviyo ki annem duygularını belli eden biri değildir ama fazlasıyla hissediyorum :))ilk torunuz bide şanslıyız yani hihoyyyt

kızlar bebiş kıyafetlerini ne yaptınız tamamladınızmı

yok cnm nerdeeee..
bebişlerin eksiği biter mi hiç :)))
ben daha 3-4 parça dışında pek bişi almadım,içim gidiyor hevesleniyorum ama insanlar daha alma erken diyorlar.
çok kızıyorum öyle diyenlere ama kendimi de biraz daha tutmaya çalışıyrum.sağolsun ananemiz de aldı bi kaç parça ama eksik çoooook

cnm bebek arabana bayıldım güle güle kullanın inş.

bencede fiyat çok ama imaknın varsa gözünde kalmasın tabi...

didemcim sizin arabanızda gerçekten çok güzel tatlım,güle güle kulalanın emi :ecrin_bebek:

Sağolun kızlar daha iyisi sizin bebişlere işallah

Biz de çok aldık ama hala gördükçe alıyorum benden çok patiği var:=) Ama çoğunu benim de annem alıyor sağolsun

Sağolun kızlar daha iyisi sizin bebişlere işallah

Biz de çok aldık ama hala gördükçe alıyorum benden çok patiği var:=) Ama çoğunu benim de annem alıyor sağolsun

aynen cnm benim annemde çok hevesli ilk torun olacak tabii.gördüğünü alıyor :)))
babannesininde ilk torunu duyduklarında çoook sewindiler sözüm ona ama daha alınan en ufak bile bişi yok.sadece sewindiler klava:

herkese selamlarr bilgisayarda sorun vardı delirtti sabahtan beri giremedim. anneler ve bebişler iyidir inşşş

aynen cnm benim annemde çok hevesli ilk torun olacak tabii.gördüğünü alıyor :)))
babannesininde ilk torunu duyduklarında çoook sewindiler sözüm ona ama daha alınan en ufak bile bişi yok.sadece sewindiler klava:

Bana babaanne deme nüfustan sildiricem zaten onu sabahtan beri onu çekiştiriyorum zaten. Bizimki de en son 3 tane kundak aldım 30l verdim diyordu tek aldıkları bu

Ye canım ye yarasın ben de kepek ekmek kemiriyorum 11. kilomu almıyım diye

cnm valla bende bu ayıma kadar tam 9 kilo almış durumdaym.
hep derdim hamilelikte doyunca yemek yiyeceğim diye sanırım büyük konuşmuşum (benim bünyem normalde çok çabuk kilo alır da )
kendimi kasmaya çalışıyorum ama olmuyoooooo lmaz:

Sorma tatlım ben de dün inat ettim yedemdim erken yattım bari gece 1 şey yemiyim diye ama duramıyroum ay artık sağlıkla doğsunlar başka dileğim yok

Bana babaanne deme nüfustan sildiricem zaten onu sabahtan beri onu çekiştiriyorum zaten. Bizimki de en son 3 tane kundak aldım 30l verdim diyordu tek aldıkları bu

çok yazamasam da okuyorum cnm .işlerim yoğun oluyor bazen yetişemiyorum size
seninki tam bir alem zten,diyecek kelime söz yok yani kendilerine..
allah sabır versin sana
ben ilkten çok taktım çok sıktım canımı,bi baktım kendime ediyorum ne yapıyosam.sonra boşvermeye çalıştım ama yine de bardağı taşırdıkları oluyor.
benimkiler de şimdi çok doktora gitmeme takmış durumdalar.ultrason bebeğe zararlıymış girmicekmişim. (detaylı falan yapıldı ya şimdi aylık kontrollerde var onları kastediyorlar )
sizene ama demi alla allaaaaaklava:

Sorma tatlım ben de dün inat ettim yedemdim erken yattım bari gece 1 şey yemiyim diye ama duramıyroum ay artık sağlıkla doğsunlar başka dileğim yok

bende dediğini yaptım amasabah yataktan kalkamadım nasıl acıkmışım nasıl acıkmışım anlatamam sonra ne oldu sabah 10 dilim ekmek yedim ama yine doymadım onun için az ve sık yiyorum

bizimki de öyle sen ne cok doktora gidiyorsun biz hiç gitmedik bak sana oğullarıma maşallahları var bu kadar gitmene gerek yok diyo sananeeeeeeeeeeeeeeee

çok acıkmak bir yana dursun her gece 4.30 kurt gibi acıkmış olarak uyanıyorum ve bişey yemeden uyuyamıyorum

Yok ya nedense oğlan doğurunca bunlar 1 şey yaptım sanıp tüm hayatlarına müdahale etmeye kalkıyorlar pısırık oğulları da her ne kadar cevap verseler de aaa demiyorlar biz cadı kızların anneleri de garip ne kızlara laf geçiyor ne oğlanlara

ve didemcim kayınvalidenle olayları okudum ve seni çok iyi anlıyorum benim ki de haftasonu beni çıldırttı şimdi anlatıp tekrar gerilmek istemiyorum dediğin gibi benim de oğlum olacak ve şimdiden korkuyorum

slm kızlar biz geldik oğlumla..biraz geçmişi okudum..didemde bugün benim gibi dertli kaynana denen cadıdan:) neyse ben biraz rahatladım sabahtan beri telefonla bi sürü arkadaşıma anlattım dünkü densizliklerini..buarada eşimdende hala ses yok bu saate kadar..yapıyo, yaptığından da pişman olmuyo..bu kadarınada pes artık..hem suçlu hem güçlü:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…