2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seymacım süper şeyler almışsın ya valla şu güzel demek bile zor hepsi süper güle güle giysin prensens

tesekkurler tatlıım evde kullancagımız ve hastanedekiler bıttı cok sukur... daha guzellerı masal melegımın olsun ınsallah:)

Minicik etekler al birde altına giydirmek için dantelli kilotlar var poposunun yarısı açık dantelli kilotlar gözüküyor bayılıyorum benim hayalimdi kzım olur öyle giydiricem ya da yienim

offff kızlar bende sinir oluyorum yaaa kaynanam çat diye açıp giriyor anahtarlaa öfffff yedek olsun diye veriyoruz kafasına göre çat çat açıyor yaaa

evet kız bebekler için harika şeyler var ama erkek bebeklerin kıyafetleri ya kahve ya lacivert ben de sevmem ikisini de ne yani erkek diye sarı kırmızı filan giyemez mi benim oğlum o nedenle bebiş için bişey bulamadım bu mağazada belki başka waikikilerde vardır ama burda yok malesef

a-seyma canım çook tatlılar maaşallah ben de baktım şimdi güle güle kullanmayı nasip etsin Allah...

çarpıntısı olan arkadaşlar, geçen hafta bende çok kötüydüm, sık sık çarpıntım olmuştu, bu hafta daha iyyim, hemen doktoru aradım, bana pasiflora verdi, günde 2 yemek kaşığı içebilirsin dedi, bende 1 gece içtim sadece, aklınızda bulunsun canlar

giyiniyorum tuvalete giriyorum rahat edemiyorum evin içinde sanki aynı evde yaşıyoruz sınırları zorlayan insanlardan nefret ediyorummmmmkötükedihüso

Kızlar aldığınız cicilerin hepsi çok güzel.Sağlıcakla kullansın bebişleriniz.Bu güzellikleri bebişler daha da güzelleştiricek mutlaka..

Çığdem ya bak halime örnek al sakın izin verme sonra yapmadığına da yaptım der ya masraf olmasın diye 2.el eski şeyleri koydum oturma odama şimdi oturduğunuz koltukları ben aldım dedi ya ben ağzımı açamadım şk geçirdim kapattı sonra da yüzüme ya benim kesin içimi boşaltmam lazım şeytan ara say say kapat diyor.

offff kızlar bende sinir oluyorum yaaa kaynanam çat diye açıp giriyor anahtarlaa öfffff yedek olsun diye veriyoruz kafasına göre çat çat açıyor yaaa
Iyyyy Allah tan benim öle yapmaz kapıya kadar gelir tıklatır ben bağırırım gel die anca o zaman bizde baştan verdik ama sorra çaktırmadan geri aldım :jeyyar: komşumun kayınvalidesi de öyle hatta lap die girip mutfaktan tencere tava buzdolabından ne varsa taşır ben de her gittimde anharatı içeri alırım sonra gelip acamayınca surat yapıo salak kadın bende diom ben aldım alışkanlık die :jeyyar:
Lcw hepsinde aynı şeyler var baydı artık kızlar için maaşallah bi gün şikayet edcem sadece güzel şeyler mothercare de gördüm ama 2 tane kısa bacaklı tulum 40 tl di çok pahalıydı

Ya kızlar toplanın gidelim şu antalyaya valla ben yetemiyorum bu kadına şimdi görümcem aradı hastaneye gidiyormuş ben de eşimi aradım bırak yok onun 1 şeyi turkcelli de kapat dedi kapattım ben de

canım eşim bana çok azhak verir , normalde annesigil haklıdır , hiç yok yere huzurum kaçıyor işte

Nasıl izin vermiyeyim didemcim ya ben öyle sert bir insan değilim ki...Yani bana bunu yapmamalı okadar yani yoksa ben çat çat söyliyeyimde aramızı mı bozayım onu da biirim gerekirse ama geri dönüşü olmaz birdaha kalp kırmak çok kolay hep yapmıyor ara ara esiyor 3 5 gün anahtarla giriyor allahım yaaa...

sorma heryerime bakar izinsiz girer mutfağıma sadece o olsa gene iyi eşimin halasının kızıda öyle kilerimi buzdolabımı rahatlıkla açar ama ona belli ediyorum surat yapıyorum dikip gözlerimi bakıyorum anlıyor yani geçen akşam bir geldiler oturmaya yatak odamda dahil heryere girdiler nasıl sinir oluyorum yaaaaklava:

tesekkurler tatlıım evde kullancagımız ve hastanedekiler bıttı cok sukur... daha guzellerı masal melegımın olsun ınsallah:)

kıslar ben 2 takım aldım komple hastane çıkışı haricinde , 0 - 3 ay aralığında .

kaçar tanbe aklacaksınız , 0 - 3 ay ve 3 - 6 ay ben bilemiyorum

ben aldıklarımı venice, aziz bebe ya da ceylandan aldım 40 lira vermek sorun değil ama ilk aylarda bir bodyi bir ay bile giyemeyecek o nedenle haklısın çok pahalı şeyler almamak lazım yani bir iki tane evet ama her bodye 20 lira vermem

ınanmıyorum :1shok: komşumun eltisi bütün odaları ayrı ayrı kitliyordu sende öle yap bişi derlerse ark. gelcekti bebeği olan ondan kitliom die anahtarı içeri al ben bazen kızınca müzii açıyorum zili basıolar aşaıdan zırt zırt açmıyorum kapıyı sonra sorunca da uyuodum kulaklık takılıydı müsik vs dinliyorum dioum walla

Çok iyiyiz canım masalımız napio
Dün akşam uyutmadı beni rewsmen diger organlarımı kum torbası gibi kullanıyor artık tekmeler bam güm ilerk aylarda atık naparım bilmem

Valla aynen şekerim zaten ben sinirlenince daha çok vuruyor

Valla canım ben bu kadarına kadar sustum artık susmıycam yemin ettim görüşmiycem de benden özür dileyene kadar

Çok iyiyiz canım masalımız napio
Dün akşam uyutmadı beni rewsmen diger organlarımı kum torbası gibi kullanıyor artık tekmeler bam güm ilerk aylarda atık naparım bilmem

aynen şu aralar tamam mideme yediğim yumruk ve tekmeleri kaldırabiliyorum ama ilerki aylarda halim harap resmen mideme çalışıyor

ya kızlar saçmalamayın daha neler yaaaa

kıslar ben 2 takım aldım komple hastane çıkışı haricinde , 0 - 3 ay aralığında .

kaçar tanbe aklacaksınız , 0 - 3 ay ve 3 - 6 ay ben bilemiyorum

ben de bilmiyorum kaç tane almalıyız tecrübeli anneler söylesin bizeeeeeeeeee eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…