Seymacım süper şeyler almışsın ya valla şu güzel demek bile zor hepsi süper güle güle giysin prensens
lcwda cok şeker şeyler var ya... ben bebek kıayfetlerıne baktm cok tatlı seyler vardı ınsallah bu ay ordan yaparız alısverıs bebişimize...mınık kot eek begendım onu alamk ıstıyorum kızıma:):) babası mını etek gıydırmem dıyo ya bakalım...
lcwda cok şeker şeyler var ya... ben bebek kıayfetlerıne baktm cok tatlı seyler vardı ınsallah bu ay ordan yaparız alısverıs bebişimize...mınık kot eek begendım onu alamk ıstıyorum kızıma:):) babası mını etek gıydırmem dıyo ya bakalım...
Iyyyy Allah tan benim öle yapmaz kapıya kadar gelir tıklatır ben bağırırım gel die anca o zaman bizde baştan verdik ama sorra çaktırmadan geri aldım :jeyyar: komşumun kayınvalidesi de öyle hatta lap die girip mutfaktan tencere tava buzdolabından ne varsa taşır ben de her gittimde anharatı içeri alırım sonra gelip acamayınca surat yapıo salak kadın bende diom ben aldım alışkanlık die :jeyyar:offff kızlar bende sinir oluyorum yaaa kaynanam çat diye açıp giriyor anahtarlaa öfffff yedek olsun diye veriyoruz kafasına göre çat çat açıyor yaaa
Lcw hepsinde aynı şeyler var baydı artık kızlar için maaşallah bi gün şikayet edcem sadece güzel şeyler mothercare de gördüm ama 2 tane kısa bacaklı tulum 40 tl di çok pahalıydıevet kız bebekler için harika şeyler var ama erkek bebeklerin kıyafetleri ya kahve ya lacivert ben de sevmem ikisini de ne yani erkek diye sarı kırmızı filan giyemez mi benim oğlum o nedenle bebiş için bişey bulamadım bu mağazada belki başka waikikilerde vardır ama burda yok malesef
Ya kızlar toplanın gidelim şu antalyaya valla ben yetemiyorum bu kadına şimdi görümcem aradı hastaneye gidiyormuş ben de eşimi aradım bırak yok onun 1 şeyi turkcelli de kapat dedi kapattım ben de
daisycim nasılsın furkan bebek nasıl tatlım
Nasıl izin vermiyeyim didemcim ya ben öyle sert bir insan değilim ki...Yani bana bunu yapmamalı okadar yani yoksa ben çat çat söyliyeyimde aramızı mı bozayım onu da biirim gerekirse ama geri dönüşü olmaz birdaha kalp kırmak çok kolay hep yapmıyor ara ara esiyor 3 5 gün anahtarla giriyor allahım yaaa...Çİğdem ya bak halime örnek al sakın izin verme sonra yapmadığına da yaptım der ya masraf olmasın diye 2.el eski şeyleri koydum oturma odama şimdi oturduğunuz koltukları ben aldım dedi ya ben ağzımı açamadım şk geçirdim kapattı sonra da yüzüme ya benim kesin içimi boşaltmam lazım şeytan ara say say kapat diyor.
Iyyyy Allah tan benim öle yapmaz kapıya kadar gelir tıklatır ben bağırırım gel die anca o zaman bizde baştan verdik ama sorra çaktırmadan geri aldım :jeyyar: komşumun kayınvalidesi de öyle hatta lap die girip mutfaktan tencere tava buzdolabından ne varsa taşır ben de her gittimde anharatı içeri alırım sonra gelip acamayınca surat yapıo salak kadın bende diom ben aldım alışkanlık die :jeyyar:
Lcw hepsinde aynı şeyler var baydı artık kızlar için maaşallah bi gün şikayet edcem sadece güzel şeyler mothercare de gördüm ama 2 tane kısa bacaklı tulum 40 tl di çok pahalıydı
tesekkurler tatlıım evde kullancagımız ve hastanedekiler bıttı cok sukur... daha guzellerı masal melegımın olsun ınsallah:)
Iyyyy Allah tan benim öle yapmaz kapıya kadar gelir tıklatır ben bağırırım gel die anca o zaman bizde baştan verdik ama sorra çaktırmadan geri aldım :jeyyar: komşumun kayınvalidesi de öyle hatta lap die girip mutfaktan tencere tava buzdolabından ne varsa taşır ben de her gittimde anharatı içeri alırım sonra gelip acamayınca surat yapıo salak kadın bende diom ben aldım alışkanlık die :jeyyar:
Lcw hepsinde aynı şeyler var baydı artık kızlar için maaşallah bi gün şikayet edcem sadece güzel şeyler mothercare de gördüm ama 2 tane kısa bacaklı tulum 40 tl di çok pahalıydı
Nasıl izin vermiyeyim didemcim ya ben öyle sert bir insan değilim ki...Yani bana bunu yapmamalı okadar yani yoksa ben çat çat söyliyeyimde aramızı mı bozayım onu da biirim gerekirse ama geri dönüşü olmaz birdaha kalp kırmak çok kolay hep yapmıyor ara ara esiyor 3 5 gün anahtarla giriyor allahım yaaa...
sorma heryerime bakar izinsiz girer mutfağıma sadece o olsa gene iyi eşimin halasının kızıda öyle kilerimi buzdolabımı rahatlıkla açar ama ona belli ediyorum surat yapıyorum dikip gözlerimi bakıyorum anlıyor yani geçen akşam bir geldiler oturmaya yatak odamda dahil heryere girdiler nasıl sinir oluyorum yaaaaklava:
Çok iyiyiz canım masalımız napio
Dün akşam uyutmadı beni rewsmen diger organlarımı kum torbası gibi kullanıyor artık tekmeler bam güm ilerk aylarda atık naparım bilmem
Nasıl izin vermiyeyim didemcim ya ben öyle sert bir insan değilim ki...Yani bana bunu yapmamalı okadar yani yoksa ben çat çat söyliyeyimde aramızı mı bozayım onu da biirim gerekirse ama geri dönüşü olmaz birdaha kalp kırmak çok kolay hep yapmıyor ara ara esiyor 3 5 gün anahtarla giriyor allahım yaaa...
sorma heryerime bakar izinsiz girer mutfağıma sadece o olsa gene iyi eşimin halasının kızıda öyle kilerimi buzdolabımı rahatlıkla açar ama ona belli ediyorum surat yapıyorum dikip gözlerimi bakıyorum anlıyor yani geçen akşam bir geldiler oturmaya yatak odamda dahil heryere girdiler nasıl sinir oluyorum yaaaaklava:
Çok iyiyiz canım masalımız napio
Dün akşam uyutmadı beni rewsmen diger organlarımı kum torbası gibi kullanıyor artık tekmeler bam güm ilerk aylarda atık naparım bilmem
iyi de tatlım arayı bozmamak adına bu kadar toleranslı olunur mu benim kaynanam salondan başka yere girerken sormadan giremez buzdolabımı bile açamaz o kadar da değil yani burası benim evim ve benim kurallarım geçer bunda kızacak küsecek bişey yok buna küsecekse de kendi bilir
kıslar ben 2 takım aldım komple hastane çıkışı haricinde , 0 - 3 ay aralığında .
kaçar tanbe aklacaksınız , 0 - 3 ay ve 3 - 6 ay ben bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?