2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr selam iki gündür net bozuk şirkette. herkesi öpüyorum. cuma detaylı var dua edin bende mutlu mutlu geleyim. nişantaşında prof murat yayla var ona gidicem daha önce giden oldumu

evet tecrübeli anneler nerdesiniz?

bende bikac sey aldım evet cabuk buyuyecekler ama üstlerinide kimbilir kac kere değiştiricezz

tecrubeli anneler kacar kacar alalım cicilerini bebişlerimizin

iyi fikir aslında ben çekiyorum odaların kapılarını kilitlemeden ama çekiym de diyorum öyle rahatlıkla girmesinler diye bakıyorum açıyorlar kapıyı dalıyorlar içeri eşimde çok kızıyor bir de insan halinden anlayan insanlar olsalar tamam diycem herşeye mana bulurlar küçücük bir dağınıklık toz görmesinler hemen konuşulur arkamdan biliyorum...
Kayınvalidem onlar kadar değildir ama işte onunda böyle rahatlıkla girmesi sinirimi bozuyor eşime dedim istemiyorum böyle anahtarla girilmesini e ne olucak onların kapıda hep anahtar var diyor olabilir dedim ben istemiyorum ama yapıcak bişi yokk napıym sinirleniyorum sadece böyleee...

kızlarr selam iki gündür net bozuk şirkette. herkesi öpüyorum. cuma detaylı var dua edin bende mutlu mutlu geleyim. nişantaşında prof murat yayla var ona gidicem daha önce giden oldumu

hayırlısıyla geçir inşallah güzel haberlerle gel arkadaşım
heee BULUŞMAYA GELMİYOR MUSUN fahriyecim hiç yorumunu görmedim de...

kızlarr selam iki gündür net bozuk şirkette. Herkesi öpüyorum. Cuma detaylı var dua edin bende mutlu mutlu geleyim. Nişantaşında prof murat yayla var ona gidicem daha önce giden oldumu

bende yarın murat yayladayım cnm, 2 lidede o bakmıştı, çok başarılı diye okudum ve biliyorum, ayrıca çokta tatlı biri

kızlar kanım dondu benim kendi annem bile öyle çat kapı girmez
kaynanama gelince de anahtar elbette var ama cil durumlarda kullanmak için ama odalarıma ya da mutfağıma öyle kafasına göre giremez buzdolabımın kapağını bile açamaz

Ya sen adres ver hırsız yollayalım yalancıktan belki korkar her yeri kat kat kitler anahtar filan bırakmazlar üstünde

Aslıcım bu bir kişilik meselesi değil mi yoksa senin yaptığın söylediğin birşeymi var kayınvalidene.ama ben şu an kaynana olsam gelinim veya oğlumun evine öyle çattt ddiye girip mutfağına falan dalmam yani.bu da benim kendi düşüncem yani bunu birilerinin bana ima etmesine gerek yok...

hayırlısıyla geçir inşallah güzel haberlerle gel arkadaşım
heee BULUŞMAYA GELMİYOR MUSUN fahriyecim hiç yorumunu görmedim de...

inş. canım yaa. buluşmaya gelmek istiyorum ama ctesileri çalışma durumum olabiliyor bende söz vermeden gün kesinleşsin ve yer ona göre katılıp katılmayacağımı söyliyeyim dedim. ama isterim gerçekten. hayırlısı

bu arada kızlar didem,çisem ve diğer annecikler. boşverin bu kaynana davasınıı bebekler gelince kocalarınızda değişecek emin olun takmayın bebişleri düşünün. bazı insanlar değişmez sabit fikirli, hastalıklı ve bencil olurlar. hatta her şeyi yapıp hiç birşey olmamış gibi davranırlar. hayat bunları düşünmeye değmez canınız ne yapmak istiyorsa onu yapın ama üzerince düşünmeyin. gerçekten zerre kadar değmez. hele böyle bir dönemde.inş rabbim hakkımızda hayırlısını verir.

Ya sen adres ver hırsız yollayalım yalancıktan belki korkar her yeri kat kat kitler anahtar filan bırakmazlar üstünde

hehehe mustakil apartman olunca aşağıdan hep kapalı kapımız o yüzden rahatız o konularda ama onların eskilerden beri öyle kayınvalidem içeri dışarı çok girip çıktığı için anahtarsız kalmasın diye kendi koyuyor yani o öyle alışmış başlarda bir iki laf oldu kapıya niye anahtar koymuyormusum diye 2.kaynanam daha çok laf söyler ne diye anahtar elinde geziyorsun koysana kapının üstüne falan derdi sonra alıştılar ben koymuyorum ama ne fayda koymadığıma göre anahtarla girilmesini istemiyorum demek ki bunu anlamak bu kadar zormu yaaa....

bende yarın murat yayladayım cnm, 2 lidede o bakmıştı, çok başarılı diye okudum ve biliyorum, ayrıca çokta tatlı biri

aman iyi tatlı biri olsunda. doktor fobim var. keşke ayn gün gitseydik. gelince yaz bakalım. heyecanlıyım valla.normalde gittiğin doktorun nerde?

canım tabi ki kişilik meselesi ben de asla girmem ama madem onlar düşüncesiz davranıyorlar bu durumda sessiz kalmak seni daha mutsuz yapmaz mı yani ben onlar yüzünden kafayı yiyeceksem söylerim onların canı sıkılsın

bende yarın ayrıntılı ultrasona gırıcem cok heyecanlıyım ınsallah bebegım sağlıklıdır...cok ozledım onu bıran once gormek ıstıyorum...

selam annişler
yakın zamanda alış verişe çıkmak istiyorum ama 0-3 aylı ve 0-6 aylık toptan almayı düşünüyorum kıyafetlerini yanlız kaç takım yapmam lazım bilemiyorum bazısı dio ki çok alma hemen büyür filan ama zaten ilk 6 ay içerisinde daha büüyük bedenler almaya gerek yok dimi 6-9a gerek yok dierektan 0-3 ve 0-6 ayları için alt ve üs olarak ayrı ayrı 10 çift ve 5er adet tulum yine 10ar adet çıtçıtlı aklet ne dionuz ????

Ya benim eşim anahtarla girmez eve ben varsam zili çalar değil ki başkası gelecek. Annemde anahtar var lazım olur diye ben evde yokken gitmesi gerekse önce beni arar gidiyorum şunun için diye pes pessss

aman iyi tatlı biri olsunda. Doktor fobim var. Keşke ayn gün gitseydik. Gelince yaz bakalım. Heyecanlıyım valla.normalde gittiğin doktorun nerde?

valla aynı gün olsaydı güzel olurdu, tanışırdıkta, ben normalde moşe benhabib e gidiyorum, oda nişantaşında, zaten o yönlendirdi, hastaneside ınternational hospıtal yeşilköyde, ben ikisindende çok memnunum

elektrıklerım gııttı yenıcık geldı kızlar gıdıp dovcem tedaşı sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…