aynen şu aralar tamam mideme yediğim yumruk ve tekmeleri kaldırabiliyorum ama ilerki aylarda halim harap resmen mideme çalışıyor
ya kızlar saçmalamayın daha neler yaaaa
ben de bilmiyorum kaç tane almalıyız tecrübeli anneler söylesin bizeeeeeeeeee eyvahedigeldismile
İnanmıyorum :1shok: komşumun eltisi bütün odaları ayrı ayrı kitliyordu sende öle yap bişi derlerse ark. gelcekti bebeği olan ondan kitliom die anahtarı içeri al ben bazen kızınca müzii açıyorum zili basıolar aşaıdan zırt zırt açmıyorum kapıyı sonra sorunca da uyuodum kulaklık takılıydı müsik vs dinliyorum dioum walla
kızlarr selam iki gündür net bozuk şirkette. herkesi öpüyorum. cuma detaylı var dua edin bende mutlu mutlu geleyim. nişantaşında prof murat yayla var ona gidicem daha önce giden oldumu
kızlarr selam iki gündür net bozuk şirkette. Herkesi öpüyorum. Cuma detaylı var dua edin bende mutlu mutlu geleyim. Nişantaşında prof murat yayla var ona gidicem daha önce giden oldumu
iyi fikir aslında ben çekiyorum odaların kapılarını kilitlemeden ama çekiym de diyorum öyle rahatlıkla girmesinler diye bakıyorum açıyorlar kapıyı dalıyorlar içeri eşimde çok kızıyor bir de insan halinden anlayan insanlar olsalar tamam diycem herşeye mana bulurlar küçücük bir dağınıklık toz görmesinler hemen konuşulur arkamdan biliyorum...
Kayınvalidem onlar kadar değildir ama işte onunda böyle rahatlıkla girmesi sinirimi bozuyor eşime dedim istemiyorum böyle anahtarla girilmesini e ne olucak onların kapıda hep anahtar var diyor olabilir dedim ben istemiyorum ama yapıcak bişi yokk napıym sinirleniyorum sadece böyleee...
kızlar kanım dondu benim kendi annem bile öyle çat kapı girmez
kaynanama gelince de anahtar elbette var ama cil durumlarda kullanmak için ama odalarıma ya da mutfağıma öyle kafasına göre giremez buzdolabımın kapağını bile açamaz
hayırlısıyla geçir inşallah güzel haberlerle gel arkadaşım
heee BULUŞMAYA GELMİYOR MUSUN fahriyecim hiç yorumunu görmedim de...
Ya sen adres ver hırsız yollayalım yalancıktan belki korkar her yeri kat kat kitler anahtar filan bırakmazlar üstünde
bende yarın murat yayladayım cnm, 2 lidede o bakmıştı, çok başarılı diye okudum ve biliyorum, ayrıca çokta tatlı biri
Aslıcım bu bir kişilik meselesi değil mi yoksa senin yaptığın söylediğin birşeymi var kayınvalidene.ama ben şu an kaynana olsam gelinim veya oğlumun evine öyle çattt ddiye girip mutfağına falan dalmam yani.bu da benim kendi düşüncem yani bunu birilerinin bana ima etmesine gerek yok...
bende yarın ayrıntılı ultrasona gırıcem cok heyecanlıyım ınsallah bebegım sağlıklıdır...cok ozledım onu bıran once gormek ıstıyorum...
aman iyi tatlı biri olsunda. Doktor fobim var. Keşke ayn gün gitseydik. Gelince yaz bakalım. Heyecanlıyım valla.normalde gittiğin doktorun nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?