2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benide doktorum yönlendirdi. en iyilerden olduğunu söyledi. bakalım. bende perşembeye alacaktım ama 18:30 dediler istemedim ancak cuma 16:30 kalmış bende ona aldımm.

şu çıtçıtlı atletlerin cok fazla kirlendiğini ve bol bol alınması gerektiğini söylüyo herkes bide tam cok sıcak zamanlara denk geliyor ya bebişler bence oldukça mantıklı ben de 12-15 ad almayı düşünüyorum onlardan

benide doktorum yönlendirdi. en iyilerden olduğunu söyledi. bakalım. bende perşembeye alacaktım ama 18:30 dediler istemedim ancak cuma 16:30 kalmış bende ona aldımm.

BEN YAZARIM SANA YARIN AKŞAM, iNŞALLAH İYİ ÇIKSINDA SONUÇLAR

Kıyafet konusunda kafalar karışmış galiba. çıtçıtlı bodylarden yeni doğan en az 7-8 tane lazım. yine 5-6 tane takım/tulum lazım. ama bunlar asgari. bu şartlarda 2 günde bir çamaşır yıkamak gerekir. çünkü kaka taşması ve kuma kaçınılmaz oluyor ilk zamanlar. bu sayılar aylar geçse de aynı değişmeyecek. ege 2 yaşında 16 tane bodysi var. bazen öyle oluyo ki günde 5 tane değişiyor. her gün de makine çalışmayacağına göre çok olsun az olmasın.

bana da dediler o kadar alma giydirmezsin falan diye. hiç giydirmeden kaldırdığım olmadı. bi de ben takıntılıydım üstü kirlense altını da değiştiriyordum. hergün sepete en az 3 takım kıyafet atıyorduk. bi de ege kış bebeği içinin patikli donu falan çok kalablaıktı onun çamaşırları

15 ad çıtçıtlı bady ideal bence ama benim aldıklarım uzun kollu kızlar içine giydirmeyecekmiyiz biz bunları kısa kollu olsa daha mı iyi olur acaba bir de ilk zamanları yaza denk gelicek TECRÜBELİ ANNELER????

tamam canım bekliyorum.

inş hepsi kolaylıkla geçer. senin doğum temmuza geliyor dimi. kesnleştimi tarih

Canım kesinleşmedi ama temmuz olacağı garanti zaten normal doğum için 2 ağustos ee nerden baksan 1 hafta önce alsa sezeryana en geç temmuz sonu yani bana 11inden sonra her an alabilirim dedi

benimde öyle yaaaaaaaaaaaaaa cumartesi acık görüş var:)))))))

hehehe ben de eşime öyle dedim çok güüldü

Canım ilk 1-2 ay uzun kollu lazım. göreceksin bak kendini ısıtamayacak bebek. hatta ayağına yün patik bile giydireceksin. 37 dereceden çıkacak canım. yağ tabkası da hemen oluşmuyo üşüyo bebek.

aksam bizde benim cadıyla beraberdik bana ne dedi bir bilseniz eğer kızında sana benzer se oğlumun çekeceği var ah ah birşey diyemedim içimde kaldı

biz cok harcıyomusuz onlarda hiç para yokmuş işte askerde cocogu varya demişki sana benden baskası para gönderiyormu göndermiyo abin bile göndermiyo ben nasıl geciniyorum sormuyorsun ama kendisi 10 gün sonra tatile gidecek

Canım ilk 1-2 ay uzun kollu lazım. göreceksin bak kendini ısıtamayacak bebek. hatta ayağına yün patik bile giydireceksin. 37 dereceden çıkacak canım. yağ tabkası da hemen oluşmuyo üşüyo bebek.

hmmm ilk 1 2 aydan sonrada soğuklar başlıyor zaten ozaman uzun kollu almak en mantıklısı...Bir de bişey daha sorucam bebişi yıkarken ilk 40 gün hergün yıkayacağız biz o sıcaklarda elektrikli soba falan yakmamız gerekir mi yanında yani gerekirse kalorifer peteğinin tekini yakıp onun yanında yıkayabiliriz ama bizimkiler elektrikli soba gerekir falan diyorlar ben de ağustos sıcağında ne sobası dedim sonra zaten havalar serinleyince hem peteklerimiz yanmaya başlayacak hem de bebiş kendini biraz toparlamış olacak yani gerekli olur mu elektrikli soba falan?

bebek kıyafetlerı ıcın bebek yumusatıcısı ne almak gerekıyo marka olarak ne alalım????

didemm sen temmuz annelerine gitsene lülülülülülü

Hediye gelenler genelde büyük oluyor. ben bu sefer zaten çok bişey almıycam. hem egeden kalanlar hem eltimin kızından kalanlar 3 bebeklik eşya var. bir tek hastane giyeceği 2 tulum alırım bi de ince penye battaniyelerden diye düşündüm. ileriye yönelik fazla bişey almayın arkadaşlar. çünkü bebeklerin nasıl gelişeceği belli olmuyor. ege 3 ayını doldurduğunda 9.170 kg'dı ve biz 3-6 aylıkları atlayp 9 ay kıyafetlerine geçtik.

bebek kıyafetlerı ıcın bebek yumusatıcısı ne almak gerekıyo marka olarak ne alalım????

Şeymacım ben sitede bu konuya baktım geçen gün kimi dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını öneriyor, hacı şakir toz sabun var omo matik çocuk bide dalanın bitkisel içerikli bebek çamaşırları için olanı var...

yumuşatıcıyı durulama suyunda aldığı için pek tercih etmemiş yazanlar... banada mantıklı geldi ama bilmiyorum

evini sıcaksa toparlayınca gerek yok. ege şubat doğumlu ben 40 ı çıkana kadar oturma odasında küvette yıkadım.yanımızda hep elektrikli fan vardı, ama yine üşüyordu. özellikle bedeni fileye değince. sonra banyoda kucağımda yıkamaya başladım. benim sıcağımdan üşümedi hiç. sonra da ne bebek küveti ne de fan hiçbişey kullanmadık.

selam kızlar biz geldik kaydirigubbakcemile2
bebişimi gördüm bugün kıpır kıpırdı cnm kızım bacaklarını havaya kaldırmıştı ellerini yumruk yapmış
doktorumuz herşeyi iyi dedi 405 gr olmuş maşallah kızıma
ama ayrıntılıya bugün giremedim cuma sabah saat 9da giricem
kızımada bir sürü cicişler aldım hihoyyyt
umarım herkes iyidir geçmişe bakıp gelim hemen
hee bu arada bu ya hiç kiloda almamışım onada çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…