valla aynı gün olsaydı güzel olurdu, tanışırdıkta, ben normalde moşe benhabib e gidiyorum, oda nişantaşında, zaten o yönlendirdi, hastaneside ınternational hospıtal yeşilköyde, ben ikisindende çok memnunum
selam annişler
yakın zamanda alış verişe çıkmak istiyorum ama 0-3 aylı ve 0-6 aylık toptan almayı düşünüyorum kıyafetlerini yanlız kaç takım yapmam lazım bilemiyorum bazısı dio ki çok alma hemen büyür filan ama zaten ilk 6 ay içerisinde daha büüyük bedenler almaya gerek yok dimi 6-9a gerek yok dierektan 0-3 ve 0-6 ayları için alt ve üs olarak ayrı ayrı 10 çift ve 5er adet tulum yine 10ar adet çıtçıtlı aklet ne dionuz ????
benide doktorum yönlendirdi. en iyilerden olduğunu söyledi. bakalım. bende perşembeye alacaktım ama 18:30 dediler istemedim ancak cuma 16:30 kalmış bende ona aldımm.
BEN YAZARIM SANA YARIN AKŞAM, iNŞALLAH İYİ ÇIKSINDA SONUÇLAR
Benim de c.tesi randevum aynı gün şeker yükelemem ve aşım da var offf offf
Benim de c.tesi randevum aynı gün şeker yükelemem ve aşım da var offf offf
şu çıtçıtlı atletlerin cok fazla kirlendiğini ve bol bol alınması gerektiğini söylüyo herkes bide tam cok sıcak zamanlara denk geliyor ya bebişler bence oldukça mantıklı ben de 12-15 ad almayı düşünüyorum onlardan
tamam canım bekliyorum.
inş hepsi kolaylıkla geçer. senin doğum temmuza geliyor dimi. kesnleştimi tarih
benimde öyle yaaaaaaaaaaaaaa cumartesi acık görüş var:)))))))
15 ad çıtçıtlı bady ideal bence ama benim aldıklarım uzun kollu kızlar içine giydirmeyecekmiyiz biz bunları kısa kollu olsa daha mı iyi olur acaba bir de ilk zamanları yaza denk gelicek TECRÜBELİ ANNELER????
Canım kesinleşmedi ama temmuz olacağı garanti zaten normal doğum için 2 ağustos ee nerden baksan 1 hafta önce alsa sezeryana en geç temmuz sonu yani bana 11inden sonra her an alabilirim dedi
ayy bizden bir ay önce nerdeysee. hadi hayrlsıı artık dinleriz sendennn maceraları.
Canım ilk 1-2 ay uzun kollu lazım. göreceksin bak kendini ısıtamayacak bebek. hatta ayağına yün patik bile giydireceksin. 37 dereceden çıkacak canım. yağ tabkası da hemen oluşmuyo üşüyo bebek.
bende bol bodydden taraftarım bir ikide tulumm. zatenn evde olacak yıkar yıkar giydiririz. bir sürüde hediye gelir. daha bbizde alırız yeter herhalde. sağlıkla gelinlerde daha neleri olurrr
Canım ilk 1-2 ay uzun kollu lazım. göreceksin bak kendini ısıtamayacak bebek. hatta ayağına yün patik bile giydireceksin. 37 dereceden çıkacak canım. yağ tabkası da hemen oluşmuyo üşüyo bebek.
Canım kesinleşmedi ama temmuz olacağı garanti zaten normal doğum için 2 ağustos ee nerden baksan 1 hafta önce alsa sezeryana en geç temmuz sonu yani bana 11inden sonra her an alabilirim dedi
hehehe ben de eşime öyle dedim çok güüldü
bebek kıyafetlerı ıcın bebek yumusatıcısı ne almak gerekıyo marka olarak ne alalım????
hmmm ilk 1 2 aydan sonrada soğuklar başlıyor zaten ozaman uzun kollu almak en mantıklısı...Bir de bişey daha sorucam bebişi yıkarken ilk 40 gün hergün yıkayacağız biz o sıcaklarda elektrikli soba falan yakmamız gerekir mi yanında yani gerekirse kalorifer peteğinin tekini yakıp onun yanında yıkayabiliriz ama bizimkiler elektrikli soba gerekir falan diyorlar ben de ağustos sıcağında ne sobası dedim sonra zaten havalar serinleyince hem peteklerimiz yanmaya başlayacak hem de bebiş kendini biraz toparlamış olacak yani gerekli olur mu elektrikli soba falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?