Şeymacım ben sitede bu konuya baktım geçen gün kimi dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını öneriyor, hacı şakir toz sabun var omo matik çocuk bide dalanın bitkisel içerikli bebek çamaşırları için olanı var...
yumuşatıcıyı durulama suyunda aldığı için pek tercih etmemiş yazanlar... banada mantıklı geldi ama bilmiyorum
aksam bizde benim cadıyla beraberdik bana ne dedi bir bilseniz eğer kızında sana benzer se oğlumun çekeceği var ah ah birşey diyemedim içimde kaldı
biz cok harcıyomusuz onlarda hiç para yokmuş işte askerde cocogu varya demişki sana benden baskası para gönderiyormu göndermiyo abin bile göndermiyo ben nasıl geciniyorum sormuyorsun ama kendisi 10 gün sonra tatile gidecek
evini sıcaksa toparlayınca gerek yok. ege şubat doğumlu ben 40 ı çıkana kadar oturma odasında küvette yıkadım.yanımızda hep elektrikli fan vardı, ama yine üşüyordu. özellikle bedeni fileye değince. sonra banyoda kucağımda yıkamaya başladım. benim sıcağımdan üşümedi hiç. sonra da ne bebek küveti ne de fan hiçbişey kullanmadık.
Ya valla ben sözün bittiği yerdeyim bugün canım akşam olsun eşimin beynini yiyim diye saat sayyorum yoksa rahatlayamıycam
selam kızlar biz geldik kaydirigubbakcemile2
bebişimi gördüm bugün kıpır kıpırdı cnm kızım bacaklarını havaya kaldırmıştı ellerini yumruk yapmış
doktorumuz herşeyi iyi dedi 405 gr olmuş maşallah kızıma
ama ayrıntılıya bugün giremedim cuma sabah saat 9da giricem
kızımada bir sürü cicişler aldım hihoyyyt
umarım herkes iyidir geçmişe bakıp gelim hemen
hee bu arada bu ya hiç kiloda almamışım onada çok sevindim
Ya valla ben sözün bittiği yerdeyim bugün canım akşam olsun eşimin beynini yiyim diye saat sayyorum yoksa rahatlayamıycam
evimiz çok sıcak oluyor canım hele yazın durulacak gibi değil üstümüz çatı olduğu için ilk 40 gün ağustos sıcağında özellikle üşüyeceğini sanmıyorum sonra bir de nasıl alışırsa öyle gider diye düşünüyorum.
selam kızlar biz geldik kaydirigubbakcemile2
bebişimi gördüm bugün kıpır kıpırdı cnm kızım bacaklarını havaya kaldırmıştı ellerini yumruk yapmış
doktorumuz herşeyi iyi dedi 405 gr olmuş maşallah kızıma
ama ayrıntılıya bugün giremedim cuma sabah saat 9da giricem
kızımada bir sürü cicişler aldım hihoyyyt
umarım herkes iyidir geçmişe bakıp gelim hemen
hee bu arada bu ya hiç kiloda almamışım onada çok sevindim
hımm ozman sadece dalinın detarjanını alsam yumusatıcı kllanamsam olur mukı
Çok iyi o zaman. herşey bebeğe bağlı bi de. o kendini anlatıyo canım ya
ne diyim söyle kaç aylık hamileyim ben hala calısıyorum niye oğlu da bende kızımızda rahat etsin diye ben bilmiyormuyum evde yatmayı ama düşünmez işine gelmez cünkü
hımm ozman sadece dalinın detarjanını alsam yumusatıcı kllanamsam olur mukı
oooh ne güzel maşallah maşallah:)))cicileri koymayı düşünüyor musun meralcim bisde görelim:)))
ohh gözünaydın canım maşallah ikinizede
Hayatım ambarla eşya yollayın diyor bu kız neden son aya kadar çalışıyor diye benimki de düşünmüyor ne o üç kuruş para daha alıyım doğum masrafı çıksın yok ikramiyem kaçmasın diye ben hakkımı helal etmiyorum nişanlıyken bile eşim askerdeydi ben bu kadına para yollardım her ay evlenirken alışverişe götürdü sonra hepsini bana ödetti biletini bile aldım düğüne gelecek diye kızının okul parasını yuyrt parasını(7000tl) ben ödedim evlenecek yatak odasını ben alıcam. Daha sayıyım mı ya o kırık 1 bazayı kapıcıya vericem diye bunları yapıyor bana
oooh ne güzel maşallah maşallah:)))cicileri koymayı düşünüyor musun meralcim bisde görelim:)))
sağol cnm evet koyucamda makinem yok şimdi annemlerde ordan alınca hemen çekip koyucam bende zemuszemus
sağol cnm çok güzeldi onu görmek inş. cuma ayrıntılıda iyi geçer :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?