2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hımm ozman sadece dalinın detarjanını alsam yumusatıcı kllanamsam olur mukı

Ya valla ben sözün bittiği yerdeyim bugün canım akşam olsun eşimin beynini yiyim diye saat sayyorum yoksa rahatlayamıycam

evimiz çok sıcak oluyor canım hele yazın durulacak gibi değil üstümüz çatı olduğu için ilk 40 gün ağustos sıcağında özellikle üşüyeceğini sanmıyorum sonra bir de nasıl alışırsa öyle gider diye düşünüyorum.

Ya valla ben sözün bittiği yerdeyim bugün canım akşam olsun eşimin beynini yiyim diye saat sayyorum yoksa rahatlayamıycam

ne diyim söyle kaç aylık hamileyim ben hala calısıyorum niye oğlu da bende kızımızda rahat etsin diye ben bilmiyormuyum evde yatmayı ama düşünmez işine gelmez cünkü

oooh ne güzel maşallah maşallah:)))cicileri koymayı düşünüyor musun meralcim bisde görelim:)))

Çok iyi o zaman. herşey bebeğe bağlı bi de. o kendini anlatıyo canım ya

ohh gözünaydın canım maşallah ikinizede

ne diyim söyle kaç aylık hamileyim ben hala calısıyorum niye oğlu da bende kızımızda rahat etsin diye ben bilmiyormuyum evde yatmayı ama düşünmez işine gelmez cünkü

Hayatım ambarla eşya yollayın diyor bu kız neden son aya kadar çalışıyor diye benimki de düşünmüyor ne o üç kuruş para daha alıyım doğum masrafı çıksın yok ikramiyem kaçmasın diye ben hakkımı helal etmiyorum nişanlıyken bile eşim askerdeydi ben bu kadına para yollardım her ay evlenirken alışverişe götürdü sonra hepsini bana ödetti biletini bile aldım düğüne gelecek diye kızının okul parasını yuyrt parasını(7000tl) ben ödedim evlenecek yatak odasını ben alıcam. Daha sayıyım mı ya o kırık 1 bazayı kapıcıya vericem diye bunları yapıyor bana

hımm ozman sadece dalinın detarjanını alsam yumusatıcı kllanamsam olur mukı

olur tabi ben de öle düşünüyorum

kızlar e-bebek 'e bakıyorum şuan haftanın indirimlerine nivea atta çantası seti var 59.90 dan 39.90 a inmiş belki isteyen vardır haberiniz olsun

Ayrıca yeni evlendim ev tutmasın diye kızı 6 ay bizde kaldı ben davet ettim iyilik olsun siye bana da kızımı aldınız ama eşyaları da geldi dedi napıyım koynumda mı yatırsaydım oda tahsis ettim kıza daha napıyım

oooh ne güzel maşallah maşallah:)))cicileri koymayı düşünüyor musun meralcim bisde görelim:)))

sağol cnm evet koyucamda makinem yok şimdi annemlerde ordan alınca hemen çekip koyucam bende zemuszemus
ohh gözünaydın canım maşallah ikinizede

sağol cnm çok güzeldi onu görmek inş. cuma ayrıntılıda iyi geçer :Saruboceq:

Şimdi de kızımın odası olacak oradakileri boşaltıyorum eee napalım yani çatıya kaldırıyım nemden mahvolsun mu bari biri sebeplenir. Bunu da oğlu dedi ben demedim

didemcim yine çok sinirlenmişsin cnm
gerçekten çok düşüncesizmiş kaynanan ama sende artık boşver cnm yaa
bak bebişinde kaç gündür sinirlidir sen sinirlisin diye ona yazık değilmi bebişini düşün cnm sen
inan onlar senin yaptıklarının hiç birini haketmiyolar

inanmıyorum sana didem yaaa sen tüm bunları yaptın heee bir de üstüne kırık eşyayı kargo edin diyor size benden aldıklarınıza sayın deyiverseydin yaa teli kapatmadan önce bu cümle yeterde artar bile ona birde istediğini göndermeyi düşünüyosun şekerim yaaa...

Haklısın canım ama yaranamazsın yaranamazsın boŞuna uĞraŞma bıldıklerı gıbı yapsınlar oĞullarını kaybedıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…