2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın canım sinirim geçmiyor ama içimde kaldı eşim de haklısın diyo biraz laf etse onunnla kavga edip rahatlıycam ama herkes haklısın diyor ve ben o kadına tek laf etmeden kapattım ya sırf ağzına laf vermiyim diye şimdide kriz geçiriyorum

Ya bunu desem eşim kızar ondan ne farkın kaldı diye yoksa ahh ahhh. Düğünü bile biz yaptık annemlerde kaldı düğüne kadar kaynanam bir de giderken akrabamıza bu da düğün mü ben kızıma neler yapıcam dedi. ya anlatsam destan olur da ben bunları eşime bile demem alınmasın diye ancak burada böööle anlatıp rahatlıyom işte

Yok bu kaynanalara yaranılmaz. Benimki çocuğa bakma bahanesiyel 1,5 sene kaldı yanımda hem de kocasıyla. en son kocamla beni ayırcaktı nerdeyse. oğlum bile oğlum değildi resmen. burnumdan geldi herşey.

Eşim dün demiş ama bak böyle yapıyorsun torununun doğum anlarını bile göremiyceksin şimdi istemezmiydin ist. olmak eşyasını seçmek filkan ama hep huzursuzluk çıkarttığın için gel demiyoruz sana mutlumusun demiş. O da bir hamile senin karın mı demiş o da bir tek o olmayabilir ama benim bebeğime hamile olan o önemli olan da bu demiş. Ohh ağzına sağlık artık üzülmiycem eskiden anneye öyle laf denmez derdim ama yok valla. Kızım büyüsün asla ben damada bunları yapmıycam

kıslarr şimdi ben bii dicem kayınvalıdem gelıyomus yanıma... mayısta

Ya ben de 1 dediğini yapmıycam inadına çocuğa şunu giydir diycek başka şey giydiricem yatır diycek kaldırıcam uyuz olsun

Seymacım gözün aydın tatlım yaşadın desene(( Ya şaka bir yana resmen yandın benimki bu olaydan sonra temmuzun 10una kadar gelmez ben de zaten en geç 20sinde doğururum herhalde gelse bile kardeşine gider bana gelmez hemen kardeşi de çorluda

kızlaar hazır kalabalıkken burası bişey daha soriym.Kaç adet tulum ve kaç adet şapkalı eldivenli takım almayı düşünüyorsunuz?ne alacağımızı biliyoruz da ne kadar alacağımızı bilmiyoruz yine tecrübeli annelerr???

yok kıs ben cok severım kayınnamı 3 ay bırlıkte yasadık en ufak bı tartısma ses yukseltme surat asmmız bıle olmadı dusun yanı masalah dıyelım allahım bozmasın ıns... ama ben kaynımı sevmem patavatsızın tekıdır ne konustugunu bılmez...

Ya ben de 1 dediğini yapmıycam inadına çocuğa şunu giydir diycek başka şey giydiricem yatır diycek kaldırıcam uyuz olsun

Çok yıpranırsın canım ya. ben mahvolmuştum doğumdan sonra. o zaman boğup atmadım ya o kadını bi daha katil olmama herhalde. oğluma hiç bişey almadı. herşeyi annem aldı. bi tek çok afedersin b.k yeşili bir battaniye örmüş. ağzı yüzü başka yere gidiyodu. ben kaldırıp anneim aldığı battaniyeyi seriyorum, o gelip kendininkini seriyodu. nitekim ben pesettim. annemin aldığı triko battaniye kat iziyle kaldı öylece. kıza nasipmiş artık. ben eve gelip tiril tiril giydiriyodum oğlumu arkamı bi dönüyodum çingen çocuğuna dönmüş. çok harap oldum 1,5 sene soğuk savaştan

bence herkesin evine bi kum torbası lazım sinir atmak için ne kadardır ki acaba hele ki bu hamilelik döneminde ne iyi gelirdi kimbilir :)

oooo mayıstan doğuma kadar yanında mı kalıcak???

tatlım sımdı gelcekler hazıranın basında antalyaya doncez... ordan ben annemlere gıder kalırım bıraz dogumu kayınvalıdemde yapıcam... ya size saka gıbı gelebılır ama ben annemen daha cok rahat edıyorum kayınvalıdemde

canımmm nasıl oluyor o iş yaaa en iyi modeli benimki işte ama aynı evde hiç kızmadan küsmeden nasıl oluyor anlayamam ben bunu kesinlikle benimki de iyidir ben de severim ama ne kadar sinirlerim bozuluyor bazen...

Hepsini tulum al bence onların da şapkası vs. oluyor. tulumda sırtı açılmıyor. öbüründe ya içine sokuyorsun üstünü çok tipsiz bişey oluyo. ya da sırtı açılıyo. Bi de tutlumda bez değiştirmek daha kolay. öbüründe belini falan düzeltirken sanki beli kaycakmış gibi korkuyo insan
yeni doğan için (bunlar 50 cm diye satılıyo sanırım) en az 6-7 tane şart. 1 ay sonra falan 56-62 cm.liklere geçiliyor. bi o kadar da o zaman lazım. sonrasını alma. bebeğin boyutlarına göre alırsın. az önce de yazdım ya ege 3. ayda 9 kiloyu geçti biz 6-9 ay kıyafetlerine geçmiştik

Selam kızlaarr!
Oh oh bu ne kalabalık böyle :))
kaynanaları çekiştiriyosunuz galiba valla şu hamilelik döneminde daha bi enteresan oluyolar kesinlikle katılıyorum. Didemcim takma dicem ama takmamak olmuyo anlıyorum anlat söylen rahatla dicem o yüzden. Ben eşime ya da başkalarına değil de sadece anneme anlatıp duruyorum içimi döküyorum biraz rahatlıyo insan... En temizi çok sık görüşmemek sanırım. Benimki torun da istemiyo zaten, en ilginci benimki heralde bu durumda... Hamile olduğumu görmezden geliyo öyle bişey yokmuş gibi davranıyo ötesi var mı yaa! Boşverin valla yoksa çok takmaya kalkarsak çocuklar sinirli olcak tüm adrenalin onlara da gidiyo...

canımmm nasıl oluyor o iş yaaa en iyi modeli benimki işte ama aynı evde hiç kızmadan küsmeden nasıl oluyor anlayamam ben bunu kesinlikle benimki de iyidir ben de severim ama ne kadar sinirlerim bozuluyor bazen...

canım Allaha cok sukur kayınvalıdemı bı tanısan hanı dersın melek gıbı kadın... sımdıye kadar odama bıle gırmedı hep kapıyı calar gelebılırmıyım dıye sorardı kı eşim askerdeydı yanı yanlızdım dusun... hep aysegul ne ıstıyo aysegulun dedıgı olsun dedıler kayınvalıdemde kayınpederımde... 1 dedıgımı 2 etmedıler... ama bende onları kndı anne babm yerıne koydum... hıc bıseyıme karısmadı ben gıdp sorardım anne bu nasıl olmus su nasıl olmus dıye...

evett açık konuşmak gerekirse benim annemin evinden daha iyi kayınvalidemlerin evi daha rahat şartlarda yaşıyorlar allaha şükür ben de evlendikten sonra rahata kavuştum daha çok ama olay o değil ben annemin sobalı soğuk evinde otururken belim başım sırtım falan ağrıyorsa amaaan anne yıkayamam bulaşıkları sen yıkayıver derim ya da o kıyamaz yat kızım bakıym sen şuraya der bir güzel masaj yapar bana iyileşene kadar da kaldırmaz beni ama burada nerdeee altın kafes misali hizmetten başka birşey yok...yaaa kayınvaliden tam bir melek ya da sen (didemin bana dediği gibi)

Valla ben iyi kaynana nedir bilmem de anlamam da nişanlıyken iyiydi sonra cadı oldu. Ne diyim işallah hep iyi kalır.

Didemcim ya valla bilmiyorum ama benim taktiğim yıldırıp kavga çıkarıp yollama şeklinde olucak zaten 3-4 ay iznim var onunla mahvedemem. Eee seninki şimdi kıza da gelirse napıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…