didemcim yine çok sinirlenmişsin cnm
gerçekten çok düşüncesizmiş kaynanan ama sende artık boşver cnm yaa
bak bebişinde kaç gündür sinirlidir sen sinirlisin diye ona yazık değilmi bebişini düşün cnm sen
inan onlar senin yaptıklarının hiç birini haketmiyolar
inanmıyorum sana didem yaaa sen tüm bunları yaptın heee bir de üstüne kırık eşyayı kargo edin diyor size benden aldıklarınıza sayın deyiverseydin yaa teli kapatmadan önce bu cümle yeterde artar bile ona birde istediğini göndermeyi düşünüyosun şekerim yaaa...
canım gözün aydın,maşallah san ada bebeğine de..
kıslarr şimdi ben bii dicem kayınvalıdem gelıyomus yanıma... mayısta
Seymacım gözün aydın tatlım yaşadın desene(( Ya şaka bir yana resmen yandın benimki bu olaydan sonra temmuzun 10una kadar gelmez ben de zaten en geç 20sinde doğururum herhalde gelse bile kardeşine gider bana gelmez hemen kardeşi de çorluda
Ya ben de 1 dediğini yapmıycam inadına çocuğa şunu giydir diycek başka şey giydiricem yatır diycek kaldırıcam uyuz olsun
oooo mayıstan doğuma kadar yanında mı kalıcak???
yok kıs ben cok severım kayınnamı 3 ay bırlıkte yasadık en ufak bı tartısma ses yukseltme surat asmmız bıle olmadı dusun yanı masalah dıyelım allahım bozmasın ıns... ama ben kaynımı sevmem patavatsızın tekıdır ne konustugunu bılmez...
kızlaar hazır kalabalıkken burası bişey daha soriym.Kaç adet tulum ve kaç adet şapkalı eldivenli takım almayı düşünüyorsunuz?ne alacağımızı biliyoruz da ne kadar alacağımızı bilmiyoruz yine tecrübeli annelerr???
canımmm nasıl oluyor o iş yaaa en iyi modeli benimki işte ama aynı evde hiç kızmadan küsmeden nasıl oluyor anlayamam ben bunu kesinlikle benimki de iyidir ben de severim ama ne kadar sinirlerim bozuluyor bazen...
tatlım sımdı gelcekler hazıranın basında antalyaya doncez... ordan ben annemlere gıder kalırım bıraz dogumu kayınvalıdemde yapıcam... ya size saka gıbı gelebılır ama ben annemen daha cok rahat edıyorum kayınvalıdemde
bence herkesin evine bi kum torbası lazım sinir atmak için ne kadardır ki acaba hele ki bu hamilelik döneminde ne iyi gelirdi kimbilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?