2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canımmm nasıl oluyor o iş yaaa en iyi modeli benimki işte ama aynı evde hiç kızmadan küsmeden nasıl oluyor anlayamam ben bunu kesinlikle benimki de iyidir ben de severim ama ne kadar sinirlerim bozuluyor bazen...

ben onu sevmem o da beni sevmez. zaten patavatsızın önde gidenidir kendisi. 1,5 yıl anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. ben anneme de anlatamadım. eşimle evlenmeme karşı çıktılar sırf ailesi yüzünden, burda çok arkadaşım da yok. kocamın başının etini yedim o sürede. zaten tam boşanıyorduk ki, kocam anladı hanyayı konyayı gönderdi ailesini. yoksa ne onlar gidiyodu ne de kocam ses ediyordu. evim, evliliğim, oğlum, kendme olan özgüvenim elimden kayıyordu nerdeyse.

Ya çiğdemcim bende tam tersi ben annemlerde herşeyin iyisini zaten gördüm bunlar da 1 hırka örse lütufta bulunmuş gibi yapıyor fenalık geldi ya ayıp olmasın diye ayy süper diyip duruyorum her yaptıklarına neden setimi takmıyormuşum ya işe 1 parmak setle mi gelinir ayrıca küpesi yok set dediği sadece kolye töbe töbe

Kızlar buarada size bişey sorcam sizin bebikler ne kadar sıklıkta hareket ediyo? Benimki gece gündüz faaliyet halinde yaa dün gece ben uyurken bile tekmeliyodu sabah aynen devam etti şimdi de 15 dklık aralıklarla sürekli hissediyorum. Normalde bu kadar çok olmazdı ilk kez oluyo bana... Size de oluyo mu böyle?

hmm 2 tane şapkalı tk almıştım başka almıyayım o zaman tulum şpkalı tk alırım..Çok süper bilgiler bunlar(cm falan) cnm çok sağol yaaa.aynen yazdım bir kenara öyle alıcam bakalım ben de senin ege de maşallah yavruya yaaa 3.ayda 9 kilo tütütü

hoşgeldiiiin...
Ben bazen çok kızarsam sadece buraya yazıyorum okadar kimseye ama kimseye demiyorum anneme kızkardeşime falan anlatırım ama hiç gerek yok bazen de eşime anlatıyorum gerekiyorsa...

benım annamle pek olmamsıtır oyle... yıkayamam anne yorgunum dedıgımde genelde bı guzel bagrısmalar duyabılırdın bızım evden... ama tatlım sızın soyle bı durumunuz var altlı ustlu oturuyosanız ıster ıstemez beklentıler cok oluyo... hanı sen ıstesende ıstemesende o eve gırıp iş yapmak zorundasın... ama bızım ayrılcagımız bellıydı belkı oyuzden problemımız olmadı...

seninki nişanlıyken iyiymiş en azından benimki daha benimle tanışmadan önce sevmiyodu beni kaydirigubbakcemile3

benimki uzuuun zamandır sürekli faaliyette pek merak ettirmiyor kendini gece gündüz hep hissediyorum ve de görüyorumm karnımın üstünden:))))

Doğuma gelecek zaten ama bakmaya bakıcımız var artık. inşallah bir aksilik çıkıp da yine ona muhtaç kalmam ama doğumdan sonra herkes kendi evine. benim annem çalışıyor zaten ilk doğumumda 12 gün kaldı. bunda da anca o kadar. zaten istemiyorum kimseyi. geçen sefer acenmiydim.ve bunu annem dahil bana fazlasıyla hissettirdiler. sanki hep eksik bir anneymişim gibi .Annem gelip göğüs ucumu sıkıp senin sütün yok diyodu oğluma kafasına göre mama veriyodu. ben de acemiyim tabi. bu çocuk yarım saattir emiyor tabi sıkınca çıkmaz demiyordum. iki anne sayesinde çok yoğun post-partum depresyon geçirdim. şimdi 10 gün dursunlar sonra gitsinler.

didemcım (didoba) senın bebişi 3 ayda nası 9 kılo oldu... bu işin formulu ne tatlım:):) ayy soyle nolur bende uygulayacam:)

hoşgeldiiiin...
Ben bazen çok kızarsam sadece buraya yazıyorum okadar kimseye ama kimseye demiyorum anneme kızkardeşime falan anlatırım ama hiç gerek yok bazen de eşime anlatıyorum gerekiyorsa...

hoşbulduk canıımm!
ben de eşime bazen anlatmaya başlıyorum ama ne bileyim üzülüyo gibi geliyo ya da bazen sanki onları savunuyo gibi hissediyorum aslında onun derdi de olay çıkmasın herkes mutlu olsun ama olmuyo işte... birkaç kere baktım ki ölçüyü kaçırıcam kavga çıkıcak o zamandan beri anlatmıyorum eşime. aslında herkese anlatasım var insan içinde biriktirdikçe sonra daha fena patlıyo çünkü

allahım bana sabır ver şimdi cıldırıcam

benim öküz kere öküz kocam akşama dövmeciye gidecekmiş bana sen ne yapacaksın diyo seni öldürüp parcalarını ayırcam demeyi cok istiyordum kızıp kapattım ya hiç insan sormaz mı bişiyler yapalım beraber onu yapalım bunu yapalım olur muu dövme daha önemli heryerini dövmek istiyorum

ayy tatlım ben o yuzden kendı evımde dogum yapmak ıstemıyorum kendı annem dedıkı ramazan basladıgında gelırız aılecek bayramı sızde yapa donerız... bıze yerlescekler oldu canım dedım içimden tabı... dusundum kayınvalıdem benle daha cok ılgılencegıne gore bıde kafam bozulursa dedım cıkar gıderım kendı evıme kımsede gelemez... bende istemıyorum gelmesın kımse dedıgın gıbı 10-15 gun kalıp donsunler fazlası sıkıntı

kimse yok mu benim gibi olaaan?

didemcım (didoba) senın bebişi 3 ayda nası 9 kılo oldu... bu işin formulu ne tatlım:):) ayy soyle nolur bende uygulayacam:)

Hepsi anne sütü canım. Birgün uzuuun uzuun anlatayım kimse doğurmadan. ben çok sıkı bir anne sütü savaşçısıyım. hem de 12 günlükken sütüm kesildiği halde geri getiridim. ama doğumla giden kilolar geri döndü hep.

formülü kısca yazayım. anason, rezene, funda yaprağı, ısırgan, dereotu tohumu ve pekmez şerbeti. bunları içiyordum hergün. bir de 1 avuç fındık yiyodum sütüm yağlansın diye. 32 günken işe döndüm ve hep sağdım sütümü. serçe parmağım kalınlığına yağ birikirdi sütte. sonra ege dombili oldu.

Son düzenleme:

ortalama 4 saatte 10 kere hissedilirmiş kağan kocatepenin sitesinde öyle yazıyordu... ama bazen ben bütün gün hiç hissetmiyorum bazende bi tekmeliyor kaydirigubbakcemile

ben o işi komple çözdüm bize kimse hiç gelmicek kalmaya :)) çocuk odası sebebiyle çekyatımıza veda ediyoruz, sadece gündüz gelip gider annem heralde, kayınvalidem zaten gelmez diye tahmin ediyorum... en iyisi yatılı kimsenin olmaması bence, zaten ortalık karışık olcak çocukla mı ilgilenelim onlarla mı di mi ama

kimse yok mu benim gibi olaaan?

bugün 4 çocuğu olan bir ablayla konuşuyorduk... hareketli çocuk sonra da hareketli oluyor dedi. en hareketli olan oğlu doğmadan önce de kıpır kıpırmış. daha 4 aylıkken hiç durmuyordu diyor. düşündüm de benim oğlum da hamileyken çok hareketliydi hala yerinde çok duruyor. kızım şimdilik çok hareketli değil, yine de günde birkaç kez hafiften hissediyorum. inş. kızım sakin olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…