canımmm nasıl oluyor o iş yaaa en iyi modeli benimki işte ama aynı evde hiç kızmadan küsmeden nasıl oluyor anlayamam ben bunu kesinlikle benimki de iyidir ben de severim ama ne kadar sinirlerim bozuluyor bazen...
Hepsini tulum al bence onların da şapkası vs. oluyor. tulumda sırtı açılmıyor. öbüründe ya içine sokuyorsun üstünü çok tipsiz bişey oluyo. ya da sırtı açılıyo. Bi de tutlumda bez değiştirmek daha kolay. öbüründe belini falan düzeltirken sanki beli kaycakmış gibi korkuyo insan
yeni doğan için (bunlar 50 cm diye satılıyo sanırım) en az 6-7 tane şart. 1 ay sonra falan 56-62 cm.liklere geçiliyor. bi o kadar da o zaman lazım. sonrasını alma. bebeğin boyutlarına göre alırsın. az önce de yazdım ya ege 3. ayda 9 kiloyu geçti biz 6-9 ay kıyafetlerine geçmiştik
Selam kızlaarr!
Oh oh bu ne kalabalık böyle :))
kaynanaları çekiştiriyosunuz galiba valla şu hamilelik döneminde daha bi enteresan oluyolar kesinlikle katılıyorum. Didemcim takma dicem ama takmamak olmuyo anlıyorum anlat söylen rahatla dicem o yüzden. Ben eşime ya da başkalarına değil de sadece anneme anlatıp duruyorum içimi döküyorum biraz rahatlıyo insan... En temizi çok sık görüşmemek sanırım. Benimki torun da istemiyo zaten, en ilginci benimki heralde bu durumda... Hamile olduğumu görmezden geliyo öyle bişey yokmuş gibi davranıyo ötesi var mı yaa! Boşverin valla yoksa çok takmaya kalkarsak çocuklar sinirli olcak tüm adrenalin onlara da gidiyo...
evett açık konuşmak gerekirse benim annemin evinden daha iyi kayınvalidemlerin evi daha rahat şartlarda yaşıyorlar allaha şükür ben de evlendikten sonra rahata kavuştum daha çok ama olay o değil ben annemin sobalı soğuk evinde otururken belim başım sırtım falan ağrıyorsa amaaan anne yıkayamam bulaşıkları sen yıkayıver derim ya da o kıyamaz yat kızım bakıym sen şuraya der bir güzel masaj yapar bana iyileşene kadar da kaldırmaz beni ama burada nerdeee altın kafes misali hizmetten başka birşey yok...yaaa kayınvaliden tam bir melek ya da sen (didemin bana dediği gibi)
Valla ben iyi kaynana nedir bilmem de anlamam da nişanlıyken iyiydi sonra cadı oldu. Ne diyim işallah hep iyi kalır.
Didemcim ya valla bilmiyorum ama benim taktiğim yıldırıp kavga çıkarıp yollama şeklinde olucak zaten 3-4 ay iznim var onunla mahvedemem. Eee seninki şimdi kıza da gelirse napıcaksın
Kızlar buarada size bişey sorcam sizin bebikler ne kadar sıklıkta hareket ediyo? Benimki gece gündüz faaliyet halinde yaa dün gece ben uyurken bile tekmeliyodu sabah aynen devam etti şimdi de 15 dklık aralıklarla sürekli hissediyorum. Normalde bu kadar çok olmazdı ilk kez oluyo bana... Size de oluyo mu böyle?
Valla ben iyi kaynana nedir bilmem de anlamam da nişanlıyken iyiydi sonra cadı oldu. Ne diyim işallah hep iyi kalır.
Didemcim ya valla bilmiyorum ama benim taktiğim yıldırıp kavga çıkarıp yollama şeklinde olucak zaten 3-4 ay iznim var onunla mahvedemem. Eee seninki şimdi kıza da gelirse napıcaksın
hoşgeldiiiin...
Ben bazen çok kızarsam sadece buraya yazıyorum okadar kimseye ama kimseye demiyorum anneme kızkardeşime falan anlatırım ama hiç gerek yok bazen de eşime anlatıyorum gerekiyorsa...
kıslarr şimdi ben bii dicem kayınvalıdem gelıyomus yanıma... mayısta
Doğuma gelecek zaten ama bakmaya bakıcımız var artık. inşallah bir aksilik çıkıp da yine ona muhtaç kalmam ama doğumdan sonra herkes kendi evine. benim annem çalışıyor zaten ilk doğumumda 12 gün kaldı. bunda da anca o kadar. zaten istemiyorum kimseyi. geçen sefer acenmiydim.ve bunu annem dahil bana fazlasıyla hissettirdiler. sanki hep eksik bir anneymişim gibi .Annem gelip göğüs ucumu sıkıp senin sütün yok diyodu oğluma kafasına göre mama veriyodu. ben de acemiyim tabi. bu çocuk yarım saattir emiyor tabi sıkınca çıkmaz demiyordum. iki anne sayesinde çok yoğun post-partum depresyon geçirdim. şimdi 10 gün dursunlar sonra gitsinler.
Kızlar buarada size bişey sorcam sizin bebikler ne kadar sıklıkta hareket ediyo? Benimki gece gündüz faaliyet halinde yaa dün gece ben uyurken bile tekmeliyodu sabah aynen devam etti şimdi de 15 dklık aralıklarla sürekli hissediyorum. Normalde bu kadar çok olmazdı ilk kez oluyo bana... Size de oluyo mu böyle?
didemcım (didoba) senın bebişi 3 ayda nası 9 kılo oldu... bu işin formulu ne tatlım:):) ayy soyle nolur bende uygulayacam:)
kimse yok mu benim gibi olaaan?
ayy tatlım ben o yuzden kendı evımde dogum yapmak ıstemıyorum kendı annem dedıkı ramazan basladıgında gelırız aılecek bayramı sızde yapa donerız... bıze yerlescekler oldu canım dedım içimden tabı... dusundum kayınvalıdem benle daha cok ılgılencegıne gore bıde kafam bozulursa dedım cıkar gıderım kendı evıme kımsede gelemez... bende istemıyorum gelmesın kımse dedıgın gıbı 10-15 gun kalıp donsunler fazlası sıkıntı
kimse yok mu benim gibi olaaan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?