2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy masallah kuzucuga... nası tatlı gorunuyo... kesın uygulayacam bunları hepsını karıstırıp mı ıcıyodun???

canım bazen benımkı cok hareketlı bazen tık yok korkma o normalmıs bazen uyuyorlar yanı

benimki son 24 saattir hiç uyumuyo sanırım kaydirigubbakcemile3
kombine yumruklar ve tekmeler geliyo kaydirigubbakcemile3
valla tuhaf bişey şaşırdım ben de... heralde dönem dönem olcak böyle...

bizimde anne-kız kavgalarımız çok olmuştur ama demek istediğim şu gerçekten hastaysan anne yüreği bunu anlar ve kıyamaz sana.el işte acımıyor ben ağlayarak bulaşık yıkadım geçenlerde sırt bel ağrılarım çoktu ya o sıralar resmen ağladım gözlerimden yaşlar akıyor arkam dönük tencere tepsi ne varsa yıkadım.ben hamileyim şu an değil mi bu gün deli gibi temizlik yaptım şimdi birazdan aşağıya inicem yemek faslı erken inersem yemeği ben koyarım hadi inmedim diyelim yemeği kayınvalidem yaptı ama salata yapmak masayı kurmak masayı toplamak bulaşıkları yıkamak herzaman her halukarda bana aittir..istersem öleyim rahatsızlanayım bana otur kızım ben yaparım demez demedi de zaten ne kötü günler geçirdim sadece düşük tehlikem vardı o günler onun dışında ben hamileyim diyip kenara çekilemem yani üstelik hamileliğimden önce de aşaıya inip temizliğe vs yardım ederdim mutlaka..elime yapışmaz yaparım ama ben de bilirim 2 kişinin yemeğini yapıp bulaşığını yıkamayı.

o zaman benim kız geceleri hiç uyutmicak desene :ecrin_bebek:
ultrasonda da öyleydi aslında ilk haftalar doktor şaşırmıştı ne kadar hareketli hiç durmuyo demişti... şimdiden kişilikleri tarzları var demek ki yaa ne ilginç aslında :))

oyyy masallah kuzucuga... nası tatlı gorunuyo... kesın uygulayacam bunları hepsını karıstırıp mı ıcıyodun???

Anasonla rezeneyi ayrı demliyordum. funda yaprağı,ısırgan ve dereotu tohumu ayrı. pekmez şerbetini sabah ve akşam içiyordum. bi de humana emzirme çayı var onu 3 ay falan kullandım. ama terleyince koku yapıyodrdu içinde çemen otu var. fındığı da öyle gün içinde yiyordum.

Valla benim annem bana hiç iş yaptırmaz evlenene kadar yatağımı bile o toplardı şimdi de haftada 1 kadınla gelip temizliği filan yaptırtıyor yemeğimi de yapıp yolluyor bazen. Şimdi kociş şehirdışına gidince onlara gidiyorum suyumu ble lime verir o öyle alıştırdı beni. ..

Kızlar biz acıktık bişeyler atıştırmaya gidiyoruz görüşmek üzere kendinize ve bebişlere iyi bakııınn opuyorumnanaktan

benimki son 24 saattir hiç uyumuyo sanırım kaydirigubbakcemile3
kombine yumruklar ve tekmeler geliyo kaydirigubbakcemile3
valla tuhaf bişey şaşırdım ben de... heralde dönem dönem olcak böyle...

ya gıdıp delı gıbı bebege bıseyler alasım gelıyor :) kendımı zor tutuyorum bıde pahalı sıpaların kıyafetleri,bazen benım oglusumda bı tekme atıyor karnımdan cıkacak gıbı atıyor tekmelerı :) bazende tık yok korkuyordum ama sımdı alıstım:)ya benımkı 24 haftalık gecen gıttıgımde 600gr dedı normal yazıyor nette ama sence nasıl?bana az gıbı geldı okadarda yıyorum ya zorla bıle yıyorum:)

aynen eşim üzülüyor birşey de yapamıyor o olmasa kimseleri çekmem zaten benim melek gibi bir kocam var bana çok çok değer veriyor ben de ona tabii kıyamam ona üzülmesin yeter bana...
evet insanın herkese anlatası geliyor ama emin ol anlatmamak daha iyi ya da tek bir kişiye anlatıp içini dökmek çok kişiye anlatırsan eksi olarak döner sonra..

bende hamileliğimin baslarında kusuyordum anneme gıttım kalmaya herseyı elıme getırdı saolsun zaten haklarını odeyemeyızde eğer kayınvalıdemede gıtseydım odurumda oda aynısını yapardı fakat ben rahatsız olurdum en azından annemde öle olmuyor içi rahat oluyor insanın

maasallah canım oğlun fotoda kaç aylık

yaaa benimki ne fenaa olacak kimbilir ben 13.haftadan beri bugün hissetmiyorum dediğim olmadı gibi birşey.hele haftalardır gümbüür gümbüürr içimde öyle pıt pıt tekmeler falan değil hart hurt dönüyor içimde karnım dışarıdanda oynuyor kolumu koyuyorum bazen kolumu ittiriyor resmen..ve yarım saat geçmiyor ki hissetmeden geçireyim yok yani çok fazla hareketli ama alıştım artık geceleri korkuyordum bazen uyurken uyandırıyordu ilk etapta ürküyordum içimde bişeyler olunca şimdi alıştım...

kilosu falan nasıl canım bebısının benımkıde hareketlı fazla kılolu doğmaz hareketlı cocuk diyorlar doğrumu acaba sadece 2 gun korktum hareketlerini hisetmedim oda kendimi yormusum bıraz

Ne kadar şanslısın maşallah. ben 12 yaşımdan beri evin tüm işlerini yaptım .annem çalışıyordu 9 dan önce eve gelemezdi. hergün yemeği yapr, bulaşık yıkar kardeşimin ödevlerini yaptırırı kendim çalışırdım. pazar günleri de tüm ütü bana bakardı. hatta. ünv. de son dersimin sınavı var. kalırsam okul uzuycak 1 sene. annem geldi "ütüyü yapcaksın di mi dedi." şimdi düşünüyorum ben kızıma kıyamam. üstelik babam da çıok sıkı bir adamdır. okul uzarsa harcını ödemem diyip çıkmıştı. ben o gece saat 2'de kalkıp ütü yaptım ağlaya ağlaya. bi başıma evi çekip çeviriyodum. ama çok yoruldum. şimdi kendi evimin işi zor geliyor bana. Allah'tan kocam yardımcı oluyor. onun da yptıkları içime sinmiyor gerçi çoğu şeyi kendim yapıyorum yine.

ayynenn cnm demek istediğim o rahatsız oluyor insan hastada olsan kalkmaya çalışıyorsun ama anlasa da çok hasta olduğunu sesini çıkarmıyor sende çatııır çatııır yapıyorsun işleri...

Valla canım ben tek çocuğum annem de çalışıyordu ama yaptırmazdı her istediğimi yaptı 18yaşında arabama kadar aldı şimdi de kocam ne istesem yapar sağolsun ama ben görmemiş 1 insan değilim kendim de çalışıyorum yani örneğin beni yemeğe götürüyor diye ayaklarına kapanıp Allah bin kere razı olsun siycek biri değilim ne var ki bunda ama onlara göre çok büyük şey sanırım

ayynenn cnm demek istediğim o rahatsız oluyor insan hastada olsan kalkmaya çalışıyorsun ama anlasa da çok hasta olduğunu sesini çıkarmıyor sende çatııır çatııır yapıyorsun işleri...

tabı canım nekedar ıyı olurlarsa olsun kendı evlatlarına benzemez mesela esin hasta olsa daha farklı davranır sana davrandığından bu hep boledır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…