Hepsi anne sütü canım. Birgün uzuuun uzuun anlatayım kimse doğurmadan. ben çok sıkı bir anne sütü savaşçısıyım. hem de 12 günlükken sütüm kesildiği halde geri getiridim. ama doğumla giden kilolar geri döndü hep.
formülü kısca yazayım. anason, rezene, funda yaprağı, ısırgan, dereotu tohumu ve pekmez şerbeti. bunları içiyordum hergün. bir de 1 avuç fındık yiyodum sütüm yağlansın diye. 32 günken işe döndüm ve hep sağdım sütümü. serçe parmağım kalınlığına yağ birikirdi sütte. sonra ege dombili oldu.
canım bazen benımkı cok hareketlı bazen tık yok korkma o normalmıs bazen uyuyorlar yanı
benım annamle pek olmamsıtır oyle... yıkayamam anne yorgunum dedıgımde genelde bı guzel bagrısmalar duyabılırdın bızım evden... ama tatlım sızın soyle bı durumunuz var altlı ustlu oturuyosanız ıster ıstemez beklentıler cok oluyo... hanı sen ıstesende ıstemesende o eve gırıp iş yapmak zorundasın... ama bızım ayrılcagımız bellıydı belkı oyuzden problemımız olmadı...
bugün 4 çocuğu olan bir ablayla konuşuyorduk... hareketli çocuk sonra da hareketli oluyor dedi. en hareketli olan oğlu doğmadan önce de kıpır kıpırmış. daha 4 aylıkken hiç durmuyordu diyor. düşündüm de benim oğlum da hamileyken çok hareketliydi hala yerinde çok duruyor. kızım şimdilik çok hareketli değil, yine de günde birkaç kez hafiften hissediyorum. inş. kızım sakin olur...
oyyy masallah kuzucuga... nası tatlı gorunuyo... kesın uygulayacam bunları hepsını karıstırıp mı ıcıyodun???
benimki son 24 saattir hiç uyumuyo sanırım kaydirigubbakcemile3
kombine yumruklar ve tekmeler geliyo kaydirigubbakcemile3
valla tuhaf bişey şaşırdım ben de... heralde dönem dönem olcak böyle...
hoşbulduk canıımm!
ben de eşime bazen anlatmaya başlıyorum ama ne bileyim üzülüyo gibi geliyo ya da bazen sanki onları savunuyo gibi hissediyorum aslında onun derdi de olay çıkmasın herkes mutlu olsun ama olmuyo işte... birkaç kere baktım ki ölçüyü kaçırıcam kavga çıkıcak o zamandan beri anlatmıyorum eşime. aslında herkese anlatasım var insan içinde biriktirdikçe sonra daha fena patlıyo çünkü
Anasonla rezeneyi ayrı demliyordum. funda yaprağı,ısırgan ve dereotu tohumu ayrı. pekmez şerbetini sabah ve akşam içiyordum. bi de humana emzirme çayı var onu 3 ay falan kullandım. ama terleyince koku yapıyodrdu içinde çemen otu var. fındığı da öyle gün içinde yiyordum.
bugün 4 çocuğu olan bir ablayla konuşuyorduk... hareketli çocuk sonra da hareketli oluyor dedi. en hareketli olan oğlu doğmadan önce de kıpır kıpırmış. daha 4 aylıkken hiç durmuyordu diyor. düşündüm de benim oğlum da hamileyken çok hareketliydi hala yerinde çok duruyor. kızım şimdilik çok hareketli değil, yine de günde birkaç kez hafiften hissediyorum. inş. kızım sakin olur...
yaaa benimki ne fenaa olacak kimbilir ben 13.haftadan beri bugün hissetmiyorum dediğim olmadı gibi birşey.hele haftalardır gümbüür gümbüürr içimde öyle pıt pıt tekmeler falan değil hart hurt dönüyor içimde karnım dışarıdanda oynuyor kolumu koyuyorum bazen kolumu ittiriyor resmen..ve yarım saat geçmiyor ki hissetmeden geçireyim yok yani çok fazla hareketli ama alıştım artık geceleri korkuyordum bazen uyurken uyandırıyordu ilk etapta ürküyordum içimde bişeyler olunca şimdi alıştım...
Valla benim annem bana hiç iş yaptırmaz evlenene kadar yatağımı bile o toplardı şimdi de haftada 1 kadınla gelip temizliği filan yaptırtıyor yemeğimi de yapıp yolluyor bazen. Şimdi kociş şehirdışına gidince onlara gidiyorum suyumu ble lime verir o öyle alıştırdı beni. ..
bende hamileliğimin baslarında kusuyordum anneme gıttım kalmaya herseyı elıme getırdı saolsun zaten haklarını odeyemeyızde eğer kayınvalıdemede gıtseydım odurumda oda aynısını yapardı fakat ben rahatsız olurdum en azından annemde öle olmuyor içi rahat oluyor insanın
maasallah canım oğlun fotoda kaç aylık
Ne kadar şanslısın maşallah. ben 12 yaşımdan beri evin tüm işlerini yaptım .annem çalışıyordu 9 dan önce eve gelemezdi. hergün yemeği yapr, bulaşık yıkar kardeşimin ödevlerini yaptırırı kendim çalışırdım. pazar günleri de tüm ütü bana bakardı. hatta. ünv. de son dersimin sınavı var. kalırsam okul uzuycak 1 sene. annem geldi "ütüyü yapcaksın di mi dedi." şimdi düşünüyorum ben kızıma kıyamam. üstelik babam da çıok sıkı bir adamdır. okul uzarsa harcını ödemem diyip çıkmıştı. ben o gece saat 2'de kalkıp ütü yaptım ağlaya ağlaya. bi başıma evi çekip çeviriyodum. ama çok yoruldum. şimdi kendi evimin işi zor geliyor bana. Allah'tan kocam yardımcı oluyor. onun da yptıkları içime sinmiyor gerçi çoğu şeyi kendim yapıyorum yine.
ayynenn cnm demek istediğim o rahatsız oluyor insan hastada olsan kalkmaya çalışıyorsun ama anlasa da çok hasta olduğunu sesini çıkarmıyor sende çatııır çatııır yapıyorsun işleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?