3 ay 10 günlük canım.
kilosu falan nasıl canım bebısının benımkıde hareketlı fazla kılolu doğmaz hareketlı cocuk diyorlar doğrumu acaba sadece 2 gun korktum hareketlerini hisetmedim oda kendimi yormusum bıraz
Valla canım ben tek çocuğum annem de çalışıyordu ama yaptırmazdı her istediğimi yaptı 18yaşında arabama kadar aldı şimdi de kocam ne istesem yapar sağolsun ama ben görmemiş 1 insan değilim kendim de çalışıyorum yani örneğin beni yemeğe götürüyor diye ayaklarına kapanıp Allah bin kere razı olsun siycek biri değilim ne var ki bunda ama onlara göre çok büyük şey sanırım
kilosu falan nasıl canım bebısının benımkıde hareketlı fazla kılolu doğmaz hareketlı cocuk diyorlar doğrumu acaba sadece 2 gun korktum hareketlerini hisetmedim oda kendimi yormusum bıraz
Ya benimki de hareketli maşallah kilosuna gelince bu c.tesi öğrenicez artık
oy maasallah cevremde gorduğum 6 8 aylık bebekler gıbı
benim oğlum çok hareketliydi, 3kg 430 gr doğdu. hareketle ne kadar alakası var bilmiyorum kilonun...
Çİğdemcim 21. haftada yani 20+4te 417 gramdı masal. 4 hafta oldu bu ctesi bakalım ben 750-800cşivarı bekliyorum ama hayırlısı
bende zaten 3,5 kılo falan doğsun dıyorum normal istıyorum doğum yapmayı kısmet artık yanı hareketlılıkle ılgısı yok demekkı
Güzel haberler bekliyoruzkızlarr selam iki gündür net bozuk şirkette. herkesi öpüyorum. cuma detaylı var dua edin bende mutlu mutlu geleyim. nişantaşında prof murat yayla var ona gidicem daha önce giden oldumu
Zıbınlar çok kullanılıyormuşbende bikac sey aldım evet cabuk buyuyecekler ama üstlerinide kimbilir kac kere değiştiricezz
tecrubeli anneler kacar kacar alalım cicilerini bebişlerimizin
Yuh bnim aksine kayınpederim esereklidir yüz ver lap lup çıkar yukarı bi gün aşaı iniyorum o da yukarı çıkıo ben sandım çatıa çıkıcak görümcem dedi baba hayrola hiiç üst kata çıkıyorum demez mi :1shok: sonra akşam oldu eşime dedim baban laplup giriyor biliyorsun südyenim vardı ortadaydı gördü bu ne rezillik die sonra annesine söledi babası olunca hep internet bozuk ve anahtar cebimde gezerim :jeyyar:iyi fikir aslında ben çekiyorum odaların kapılarını kilitlemeden ama çekiym de diyorum öyle rahatlıkla girmesinler diye bakıyorum açıyorlar kapıyı dalıyorlar içeri eşimde çok kızıyor bir de insan halinden anlayan insanlar olsalar tamam diycem herşeye mana bulurlar küçücük bir dağınıklık toz görmesinler hemen konuşulur arkamdan biliyorum...
Kayınvalidem onlar kadar değildir ama işte onunda böyle rahatlıkla girmesi sinirimi bozuyor eşime dedim istemiyorum böyle anahtarla girilmesini e ne olucak onların kapıda hep anahtar var diyor olabilir dedim ben istemiyorum ama yapıcak bişi yokk napıym sinirleniyorum sadece böyleee...
Ne drlerse desinler boşver ben aksine eşime kızarım aşağıya lap diye giriyor kapı hep açık kayınpederim olunca gündüz bile tıklatmadan girmem neme lazım bizimki bi kere basmış zaten korkarım walla kaydirigubbakcemile3hehehe mustakil apartman olunca aşağıdan hep kapalı kapımız o yüzden rahatız o konularda ama onların eskilerden beri öyle kayınvalidem içeri dışarı çok girip çıktığı için anahtarsız kalmasın diye kendi koyuyor yani o öyle alışmış başlarda bir iki laf oldu kapıya niye anahtar koymuyormusum diye 2.kaynanam daha çok laf söyler ne diye anahtar elinde geziyorsun koysana kapının üstüne falan derdi sonra alıştılar ben koymuyorum ama ne fayda koymadığıma göre anahtarla girilmesini istemiyorum demek ki bunu anlamak bu kadar zormu yaaa....
Ben de kontrole gidicem inşallah ben de çpok özledim ama bizim dr ne ayrıntılı dedi ne bişi sorucam yarın ama burda yoktur zaten ya edirne ya istbende yarın ayrıntılı ultrasona gırıcem cok heyecanlıyım ınsallah bebegım sağlıklıdır...cok ozledım onu bıran once gormek ıstıyorum...
Görümcem ve bazı arklarım tam ayaklı tulumlardan fazla alma dediler çünkü boyları felan çabuk büyüdüü için pek giydirilemiyormuş ama ayaklı 2 li takımlar çok giydiriliyormuşselam annişler
yakın zamanda alış verişe çıkmak istiyorum ama 0-3 aylı ve 0-6 aylık toptan almayı düşünüyorum kıyafetlerini yanlız kaç takım yapmam lazım bilemiyorum bazısı dio ki çok alma hemen büyür filan ama zaten ilk 6 ay içerisinde daha büüyük bedenler almaya gerek yok dimi 6-9a gerek yok dierektan 0-3 ve 0-6 ayları için alt ve üs olarak ayrı ayrı 10 çift ve 5er adet tulum yine 10ar adet çıtçıtlı aklet ne dionuz ????
Bizde de sular yok offelektrıklerım gııttı yenıcık geldı kızlar gıdıp dovcem tedaşı sinir oldum
yaa ben feci acıkıyorum kızlaarhiç boş durasım gelmiyo hep aklımda yemek
bu gidişle yuvarlanarak gideceğim doğuma mafoldumben
Yok canım ya. hareketle kilonun alakası yok bence de.Ege de çok hareketliydi. ve 36,5 haftada 3450 doğdu. 40 haftayı tamamlasa 4 kilo doğardı kesin. ben tekmelerden gece uyanırdım düşün yani
Böyle doğdu işte benim kuzum
Didemcim valla görmemiş insan zor sen takma ye iç valla ben de 1-2 gün dışarıda yiyiorum ya da söylüyorum zaten 2 kişiyiz eşimin ticketi da var işyerinden kime ne ister burgerdan 5tlye yerim ister lokantada 100tl veririm o günkü keseme göre
Yok canım ya. hareketle kilonun alakası yok bence de.Ege de çok hareketliydi. ve 36,5 haftada 3450 doğdu. 40 haftayı tamamlasa 4 kilo doğardı kesin. ben tekmelerden gece uyanırdım düşün yani
Böyle doğdu işte benim kuzum
hiii maşallah maşallah kız nazar değecek tosuna ne kadarlık oldu şimdi...bu arada o üstündeki tulumdan ben de alıcam köpekli köpekli çok şeker...aynısını sarı bebe diye bir firmada gördüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?