2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kilosu falan nasıl canım bebısının benımkıde hareketlı fazla kılolu doğmaz hareketlı cocuk diyorlar doğrumu acaba sadece 2 gun korktum hareketlerini hisetmedim oda kendimi yormusum bıraz

valla gramı normalden yani netten baktığım tablolara göre 60-70 gr fazlaydı ama arayı açar mı yoksa geri mi düşer kilosu bilemiyorum.

DiDEEEEEM senin masal kaç haftalıkken 400 gr civarıydı bizimkiler aynıydı da....

yaa ben feci acıkıyorum kızlaar hiç boş durasım gelmiyo hep aklımda yemek
bu gidişle yuvarlanarak gideceğim doğuma mafoldumben

Kesinlike onlar için büyük birşey. Benim ailemde c.tesi akşam mutlaka dışarda geçer ve bunun külfeti konuşulmaz. babam zevkin hesabı sorulmaz der hep. ben de bu alışkanlığı sürdüryorum. c.tesi ya da pazar dışarda yiyoruz. zaten yoruluyorum 1 hafta bir gün de yemek bulaşık derdim olmasın. k.validem çok yadırgadı bunu. onu da çıkardık 1-2 kez bizdeyken. sipariş vermedi, yok ben daha iyisini yaparım dedi. yok oğlumun parasına kıyamam dedi. sanki ben kazanmıyorum. vesanki bizim bütçemizi çok düşünüyo. daha geçen gün 2 oğlum var bana 1 dönüm bahçe alamadınız dedi. gıcık ya.

kilosu falan nasıl canım bebısının benımkıde hareketlı fazla kılolu doğmaz hareketlı cocuk diyorlar doğrumu acaba sadece 2 gun korktum hareketlerini hisetmedim oda kendimi yormusum bıraz

benim oğlum çok hareketliydi, 3kg 430 gr doğdu. hareketle ne kadar alakası var bilmiyorum kilonun...

Çığdemcim 21. haftada yani 20+4te 417 gramdı masal. 4 hafta oldu bu ctesi bakalım ben 750-800cşivarı bekliyorum ama hayırlısı

Didemcim valla görmemiş insan zor sen takma ye iç valla ben de 1-2 gün dışarıda yiyiorum ya da söylüyorum zaten 2 kişiyiz eşimin ticketi da var işyerinden kime ne ister burgerdan 5tlye yerim ister lokantada 100tl veririm o günkü keseme göre

Çİğdemcim 21. haftada yani 20+4te 417 gramdı masal. 4 hafta oldu bu ctesi bakalım ben 750-800cşivarı bekliyorum ama hayırlısı

hmm evet aynı bizimde 20+6 da 400 gr civarıydı.şimdi cetvele baktım da 25.haftada 660 gr civarı diyor bakalım ben de tam23+2 de ayrıntılıya giricem bu c.tesi bakalım kaç gr olmuş tosuncuk...

bende zaten 3,5 kılo falan doğsun dıyorum normal istıyorum doğum yapmayı kısmet artık yanı hareketlılıkle ılgısı yok demekkı

Yok canım ya. hareketle kilonun alakası yok bence de.Ege de çok hareketliydi. ve 36,5 haftada 3450 doğdu. 40 haftayı tamamlasa 4 kilo doğardı kesin. ben tekmelerden gece uyanırdım düşün yani
Böyle doğdu işte benim kuzum

Son düzenleme:
kızlarr selam iki gündür net bozuk şirkette. herkesi öpüyorum. cuma detaylı var dua edin bende mutlu mutlu geleyim. nişantaşında prof murat yayla var ona gidicem daha önce giden oldumu
Güzel haberler bekliyoruz
bende bikac sey aldım evet cabuk buyuyecekler ama üstlerinide kimbilir kac kere değiştiricezz

tecrubeli anneler kacar kacar alalım cicilerini bebişlerimizin
Zıbınlar çok kullanılıyormuş
Yuh bnim aksine kayınpederim esereklidir yüz ver lap lup çıkar yukarı bi gün aşaı iniyorum o da yukarı çıkıo ben sandım çatıa çıkıcak görümcem dedi baba hayrola hiiç üst kata çıkıyorum demez mi :1shok: sonra akşam oldu eşime dedim baban laplup giriyor biliyorsun südyenim vardı ortadaydı gördü bu ne rezillik die sonra annesine söledi babası olunca hep internet bozuk ve anahtar cebimde gezerim :jeyyar:
Ne drlerse desinler boşver ben aksine eşime kızarım aşağıya lap diye giriyor kapı hep açık kayınpederim olunca gündüz bile tıklatmadan girmem neme lazım bizimki bi kere basmış zaten korkarım walla kaydirigubbakcemile3
bende yarın ayrıntılı ultrasona gırıcem cok heyecanlıyım ınsallah bebegım sağlıklıdır...cok ozledım onu bıran once gormek ıstıyorum...
Ben de kontrole gidicem inşallah ben de çpok özledim ama bizim dr ne ayrıntılı dedi ne bişi sorucam yarın ama burda yoktur zaten ya edirne ya ist
Görümcem ve bazı arklarım tam ayaklı tulumlardan fazla alma dediler çünkü boyları felan çabuk büyüdüü için pek giydirilemiyormuş ama ayaklı 2 li takımlar çok giydiriliyormuş
elektrıklerım gııttı yenıcık geldı kızlar gıdıp dovcem tedaşı sinir oldum
Bizde de sular yok off

yaa ben feci acıkıyorum kızlaar hiç boş durasım gelmiyo hep aklımda yemek
bu gidişle yuvarlanarak gideceğim doğuma mafoldumben

ayy benımde mıdem kazınıyor sureklı atıstırmalık bırsey yıyıorum ama cokta kılo almak ıstemıyorum.. zaten ayda 2 kgla gıdıyoruz sımdilijkk nereye kadar gıderız bılemeıyorum ama hormonlardan galıba normallllll..hafıf seyler yemek lazım aclıgı bastrmak ıcın mesela salata, yogurt, elma w.s ama ısyerındede her daım olmuyor ıstedıgınakannehir

hiii maşallah maşallah kız nazar değecek tosuna ne kadarlık oldu şimdi...bu arada o üstündeki tulumdan ben de alıcam köpekli köpekli çok şeker...aynısını sarı bebe diye bir firmada gördüm...

Herkese selamlar,
biz de dun ayrıntılıdaydık,Allah a sukur hersey normal...
Ayrıntılıya girecek arkadaslar da ins hep guzel haberler alırlar...

Haklısın canım. Benim ailem uyardı beni kızım sen yapamazsın bunlarla diye. ama eşim çok farklı ailesinden. yeniliklere açık,aileden dışarda okumuş. herşeyden önce biz tanıştığımızda ben 14 o 16 yaşındaydı ve ilişikiler insanı çok etkiliyor 10 sene yaşantımın heranına tanık oldu. ailesinde farklı bir yaşam gördü ve bunu beğendi. k.validem de k.pederim de öğretmen emeklisi ama tüm meslek hayatları köyde geçmiş. oradaki zihniyeti atamamışlar kafalarından. bi de k.validem inat bi kadın. benim babam titizdir biraz üzümü bile çatalla yer. k.validem diyo ki babanı görünce inadımdan tüm yemeği elimle yiyesim geliyo. çatlak ya. kendimi geliştireyim toplum insaını olayım demiyo hiç.

ayyy çok güldüm toxicdaisy :))))
bu arada senin verdiğin o ninni sitesinin linkini ben de dağıttım herkese burada:)))
ama çok tatlı bişey yaaa minik doruk dedikçe gözlerim sulanıyor...

Maşalllahhh maşallahh ne guzell erken dogmasına ragmen cok ıyı kılosuu darısı bıze ınsallah.. normal dgoummuyduu?

hiii maşallah maşallah kız nazar değecek tosuna ne kadarlık oldu şimdi...bu arada o üstündeki tulumdan ben de alıcam köpekli köpekli çok şeker...aynısını sarı bebe diye bir firmada gördüm...

Şimdi 26 aylık 15,5 kilo ve böyle bir delikanlı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…