2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler
Nasılsınz? Bebişler nasıl:)

slm cnm.biz iyiyiz allaha şükür.sen nasılsın ???
topik bugün yoğun değil malesef.
herkesler kaçtı ewlerine sanırım :))) yada ewde olanlarda yemek yapmaya koyuldular.
bende çıkıyorm buarada çok ii bk kendine...

Şu nivea setini gösterdim ablama çocua kozmetik mi kullanıcan dio moralimi bosdu yaa napiim herşeyin en doğalını nerde bulucam burda özellikle papatya yağı bulda bilmem ne acaba almasam dedii gibi mi yapsam

Şu nivea setini gösterdim ablama çocua kozmetik mi kullanıcan dio moralimi bosdu yaa napiim herşeyin en doğalını nerde bulucam burda özellikle papatya yağı bulda bilmem ne acaba almasam dedii gibi mi yapsam

Banada sonunda geldi numunelerim :) umidimi kesmiştm artık ama içinde nivea ürünleri indirim kuponu bide milupanın bitki çayı var.
Benim oğluşumun daha 3 5 tulumundan başka bişeyi yok teyzesi. Oda beğendik önümüzdeki ay başlıcaz inş bizde almaya. Yetiştiririz umarm

Herkese ıyı akŞamlarrr bende kaÇar kızım cok acıktı ıŞten 15 dk sonra cıkıcam ancak toparlanırım

yaa kızlar benim bebeğimin kilosu bugün 405 gr dedi doktorumuz normal dedi
ama sanki az yaa internetten araştırdımda daha fazla olması gerkiyomuş
kafam karıştı benimde şimdi bilmiyorumkismile

yaa kızlar benim bebeğimin kilosu bugün 405 gr dedi doktorumuz normal dedi
ama sanki az yaa internetten araştırdımda daha fazla olması gerkiyomuş
kafam karıştı benimde şimdi bilmiyorumkismile

Değişebiliomuş ama sen kendini üzme canım bakalım ben yarın ne yapıcam

Merhaba herkese. Ninniyi ben de dinledim şimdi ama hüngür şakır ağladım yaw bu hamilelik hormonlar falna çok fena yaw

Merhaba herkese. Ninniyi ben de dinledim şimdi ama hüngür şakır ağladım yaw bu hamilelik hormonlar falna çok fena yaw

bende odurumdan sikayetcıyım canım bugun bebeğime pinokyo masalını anlattım ve basladım ağlamaya

yanı bunada ağlanırmı kızıyorum kendime herseye ağlayasım gelıyor

günaydın canlar
hepinize huzurlu ve mutlu bir gün dilerim
kocaman öperim sizi ve meleklerinizi
ben artık ancak sabahları bi günaydın diyebiliyorum onun dışında ancak deli gibi koşturuyorum
sohbete muhabbete katılamıyorum çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…