ayy benımde mıdem kazınıyor sureklı atıstırmalık bırsey yıyıorum ama cokta kılo almak ıstemıyorum.. zaten ayda 2 kgla gıdıyoruz sımdilijkk nereye kadar gıderız bılemeıyorum ama hormonlardan galıba normallllll..hafıf seyler yemek lazım aclıgı bastrmak ıcın mesela salata, yogurt, elma w.s ama ısyerındede her daım olmuyor ıstedıgınakannehir
Maşalllahhh maşallahh ne guzell erken dogmasına ragmen cok ıyı kılosuu darısı bıze ınsallah.. normal dgoummuyduu?
Şimdi 26 aylık 15,5 kilo ve böyle bir delikanlı
waooow çok ta yakışıklı yaaavvv :1shok::1shok:2 yaşında sarışın bi delikanlı olmuş çok ta tatlı maşallah...
Herkese selamlar,
biz de dun ayrıntılıdaydık,Allah a sukur hersey normal...
Ayrıntılıya girecek arkadaslar da ins hep guzel haberler alırlar...
Çok saol canım. darısı sana olsun. çok da tatlı dilli bişey. annecim babacım diye konuşur hep yavrum .
Şimdi 26 aylık 15,5 kilo ve böyle bir delikanlı
maşallah oğluşuna bayıldım cnm:))
darısı bizlerin başına inşallaaah
maşallah teyzesinin güzeli cok güzel bir coocuk allah şansını da güzel yapsın
kızlar ben kaçtım herkese iyi akşamlaaarr....
Çİğdemcim iyi akşamlar.
Biraz yoğunlaştım kızlar okuyom ama pek yazamıyorum
ayyy çok güldüm toxicdaisy :))))
bu arada senin verdiğin o ninni sitesinin linkini ben de dağıttım herkese burada:)))
ama çok tatlı bişey yaaa minik doruk dedikçe gözlerim sulanıyor...
maşaallah Allah nazarlardan esirgesn. çok yakşıklıııŞimdi 26 aylık 15,5 kilo ve böyle bir delikanlı
Ben dalan olan toz sabun aldım bim e gelmişti 2,5 tl ye artık kıyafetlerini yıkarım onlabebek kıyafetlerı ıcın bebek yumusatıcısı ne almak gerekıyo marka olarak ne alalım????
Kıyafet aldıım bir yerde satıcı bayan sakın elinde yıkama iyi durulayamassın demişti ve 2 kere durulama yaptır dediler bana CADIARZUkızlar bebişin kıyafetlerini kirlenince elde mi yıkamayı düşünüyorsunuz yoksa makina da narin programı vs. demi yıkamayı düşünüyorsun bebişler için olan deterjanla tabiii
Çok üstüne düşünce çocuk herşeyde hastalanıo ve erkek beebk sıcak pek sevmezmiş kat kat çok giydirince de terleyip üstünde kuruyor sonra mazzallah bronşit mi sinüzit mi ne gelio arkasından bizim eski komşudan biliyorum...yaaa değil mi çok pimpirikli olmakta gereksiz yani bakalım bizimkilere ne diyeceğiz gerek yok falan deyince ısrar etmezler heralde elekt.soba almamız için...
Canım seninki de biraz enayilik olmuş boşver salla iyi olmuş artık çok muhattap olmassınız rahat edersin...Hayatım ambarla eşya yollayın diyor bu kız neden son aya kadar çalışıyor diye benimki de düşünmüyor ne o üç kuruş para daha alıyım doğum masrafı çıksın yok ikramiyem kaçmasın diye ben hakkımı helal etmiyorum nişanlıyken bile eşim askerdeydi ben bu kadına para yollardım her ay evlenirken alışverişe götürdü sonra hepsini bana ödetti biletini bile aldım düğüne gelecek diye kızının okul parasını yuyrt parasını(7000tl) ben ödedim evlenecek yatak odasını ben alıcam. Daha sayıyım mı ya o kırık 1 bazayı kapıcıya vericem diye bunları yapıyor bana
Holllety ben de indirim bekiyordm bi yerde 38 küsüre gördüm kaçırıdm çook saol canım zemuszemusolur tabi ben de öle düşünüyorum
kızlar e-bebek 'e bakıyorum şuan haftanın indirimlerine nivea atta çantası seti var 59.90 dan 39.90 a inmiş belki isteyen vardır haberiniz olsun
Ohh canıma değsin zemuszemus "bir tek o olmayabilir ama benim bebeğime hamile olan o önemli olan da bu" süpper :)Eşim dün demiş ama bak böyle yapıyorsun torununun doğum anlarını bile göremiyceksin şimdi istemezmiydin ist. olmak eşyasını seçmek filkan ama hep huzursuzluk çıkarttığın için gel demiyoruz sana mutlumusun demiş. O da bir hamile senin karın mı demiş o da bir tek o olmayabilir ama benim bebeğime hamile olan o önemli olan da bu demiş. Ohh ağzına sağlık artık üzülmiycem eskiden anneye öyle laf denmez derdim ama yok valla. Kızım büyüsün asla ben damada bunları yapmıycam
Hmm... biz de çorluya 30-45 dakika var yolla sen onu buraya bakiim kaydirigubbakcemile3Seymacım gözün aydın tatlım yaşadın desene(( Ya şaka bir yana resmen yandın benimki bu olaydan sonra temmuzun 10una kadar gelmez ben de zaten en geç 20sinde doğururum herhalde gelse bile kardeşine gider bana gelmez hemen kardeşi de çorluda
Ayy canım senin kayınvaliden trakyalı galiba tam kıro ksr bkm ama aynı bizim burdakiler gibi düşünüyor burdan mı?Ya çiğdemcim bende tam tersi ben annemlerde herşeyin iyisini zaten gördüm bunlar da 1 hırka örse lütufta bulunmuş gibi yapıyor fenalık geldi ya ayıp olmasın diye ayy süper diyip duruyorum her yaptıklarına neden setimi takmıyormuşum ya işe 1 parmak setle mi gelinir ayrıca küpesi yok set dediği sadece kolye töbe töbe
Aynen oluyor canım akşamları özellikle artık son ayda karnımda morluklar olur heralde kaydirigubbakcemile3Kızlar buarada size bişey sorcam sizin bebikler ne kadar sıklıkta hareket ediyo? Benimki gece gündüz faaliyet halinde yaa dün gece ben uyurken bile tekmeliyodu sabah aynen devam etti şimdi de 15 dklık aralıklarla sürekli hissediyorum. Normalde bu kadar çok olmazdı ilk kez oluyo bana... Size de oluyo mu böyle?
Dövme mi? :1shok: fesupnallah erkekler hiç düşünmüyor canım nappcan.allahım bana sabır ver şimdi cıldırıcam
benim öküz kere öküz kocam akşama dövmeciye gidecekmiş bana sen ne yapacaksın diyo seni öldürüp parcalarını ayırcam demeyi cok istiyordum kızıp kapattım ya hiç insan sormaz mı bişiyler yapalım beraber onu yapalım bunu yapalım olur muu dövme daha önemli heryerini dövmek istiyorum
Ben yemeei yaparsam çağrırım yukarı ya da en son masadan kalkarım o başlar toplamaya eim hep işaret eder ben de bakmam ona :jeyyar:bizimde anne-kız kavgalarımız çok olmuştur ama demek istediğim şu gerçekten hastaysan anne yüreği bunu anlar ve kıyamaz sana.el işte acımıyor ben ağlayarak bulaşık yıkadım geçenlerde sırt bel ağrılarım çoktu ya o sıralar resmen ağladım gözlerimden yaşlar akıyor arkam dönük tencere tepsi ne varsa yıkadım.ben hamileyim şu an değil mi bu gün deli gibi temizlik yaptım şimdi birazdan aşağıya inicem yemek faslı erken inersem yemeği ben koyarım hadi inmedim diyelim yemeği kayınvalidem yaptı ama salata yapmak masayı kurmak masayı toplamak bulaşıkları yıkamak herzaman her halukarda bana aittir..istersem öleyim rahatsızlanayım bana otur kızım ben yaparım demez demedi de zaten ne kötü günler geçirdim sadece düşük tehlikem vardı o günler onun dışında ben hamileyim diyip kenara çekilemem yani üstelik hamileliğimden önce de aşaıya inip temizliğe vs yardım ederdim mutlaka..elime yapışmaz yaparım ama ben de bilirim 2 kişinin yemeğini yapıp bulaşığını yıkamayı.
Aynen canım en son 267 gr dı inş yarın 400 gr ı geçsin yaawben 18 haftalıkken gıttıgımde 244 gr dı cok mınık geldı bana doktorum normaldedi ama simdi daha iyi beslenıyorum yıne arada bı istıfra etsemde senağlama
bu gıttığımde oğlumu şişman gormek istıyorum
Ben hergün bi kere dinletioum oğluma sesini de açıyorum baya duysun die dikkat ettim hareket etsede ninni başladıktan sonra duruyorayyy çok güldüm toxicdaisy :))))
bu arada senin verdiğin o ninni sitesinin linkini ben de dağıttım herkese burada:)))
ama çok tatlı bişey yaaa minik doruk dedikçe gözlerim sulanıyor...
Ohh maşallah...Yok canım ya. erken geldiği için ve kafası çok büyük olduğu için (36,5 haftada 41 haftalıktı) 12 saat suni sancıya rağmen açılma olmadı. 12 saatin sonunda sezaryen oldum
Ne güzel dua öyleİnşallah canım, hepsi sağlıkla gelsin kucaklarımıza ve Allah ayırmasın hiç. Ben hep dua ederken Allah'ım evlatlarımı bana hediye olarak verdin. hediyeler geri alınmaz, onları bizden alma diye dua ediyorum. Allah kimseye evlat acısı vermesin
:roflol: ayy evetaynen bi işe bi size bakmaktan yazamadım bi türlü...
didoba maşallah oğluşuna Allah bizede evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin... ama 12 saat sancı çekip sonra sezeryanı değil eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
ailemiseviyorum/ninni canım tam linki veremiyorum neme lazım üyelik gerektirdii için yasaktır felan zaten isimler yazıyor ordaben kaçırmışım o linki tekrar verirmisin?
maşaallah Allah nazarlardan esirgesn. çok yakşıklııı
Kızlar ben kaçar çok acil çıkıyom bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?