2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen valla cnm ya iş yerinde her daim istediğini alamıyorsun ki,hafif şeyler yiyelim.ewden getiriyorum artık bişiler bende akşamüstü için :)))
cnm acayip tatlı istiyor.tatlı olsun ne olursa olsun 1 taneylede doymuyorum yedikçe yiyesim geliyor....

Maşalllahhh maşallahh ne guzell erken dogmasına ragmen cok ıyı kılosuu darısı bıze ınsallah.. normal dgoummuyduu?

Yok canım ya. erken geldiği için ve kafası çok büyük olduğu için (36,5 haftada 41 haftalıktı) 12 saat suni sancıya rağmen açılma olmadı. 12 saatin sonunda sezaryen oldum

maşallah oğluşuna bayıldım cnm:))
darısı bizlerin başına inşallaaah

İnşallah canım, hepsi sağlıkla gelsin kucaklarımıza ve Allah ayırmasın hiç. Ben hep dua ederken Allah'ım evlatlarımı bana hediye olarak verdin. hediyeler geri alınmaz, onları bizden alma diye dua ediyorum. Allah kimseye evlat acısı vermesin

Çİğdemcim iyi akşamlar.

Biraz yoğunlaştım kızlar okuyom ama pek yazamıyorum

aynen bi işe bi size bakmaktan yazamadım bi türlü...

didoba maşallah oğluşuna Allah bizede evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin... ama 12 saat sancı çekip sonra sezeryanı değil eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

ayyy masallah benım kızımda bugun kıpır kıpr hıc durmuyo... annemle kendı aramızda kıpırdak dıyoz zeynebe... benım bebişim inş ne cok hareketlı olsun nede hantal bı cocuk olsun ..

ayyy çok güldüm toxicdaisy :))))
bu arada senin verdiğin o ninni sitesinin linkini ben de dağıttım herkese burada:)))
ama çok tatlı bişey yaaa minik doruk dedikçe gözlerim sulanıyor...

ben kaçırmışım o linki tekrar verirmisin?

Şimdi 26 aylık 15,5 kilo ve böyle bir delikanlı
maşaallah Allah nazarlardan esirgesn. çok yakşıklııı

bebek kıyafetlerı ıcın bebek yumusatıcısı ne almak gerekıyo marka olarak ne alalım????
Ben dalan olan toz sabun aldım bim e gelmişti 2,5 tl ye artık kıyafetlerini yıkarım onla ben normalde de bingo sotf bebek için olan yumuşatıcıyı beendiim için kullanıyorum yumuşatıcımda var yani ama deterjanın üstünde yumuşatıcıya gerek yok diyor koyulsa bile çok az koyulur heralde çünkü makinadan çıkınca buram buram kokuo...
kızlar bebişin kıyafetlerini kirlenince elde mi yıkamayı düşünüyorsunuz yoksa makina da narin programı vs. demi yıkamayı düşünüyorsun bebişler için olan deterjanla tabiii
Kıyafet aldıım bir yerde satıcı bayan sakın elinde yıkama iyi durulayamassın demişti ve 2 kere durulama yaptır dediler bana CADIARZU
yaaa değil mi çok pimpirikli olmakta gereksiz yani bakalım bizimkilere ne diyeceğiz gerek yok falan deyince ısrar etmezler heralde elekt.soba almamız için...
Çok üstüne düşünce çocuk herşeyde hastalanıo ve erkek beebk sıcak pek sevmezmiş kat kat çok giydirince de terleyip üstünde kuruyor sonra mazzallah bronşit mi sinüzit mi ne gelio arkasından bizim eski komşudan biliyorum...
Canım seninki de biraz enayilik olmuş boşver salla iyi olmuş artık çok muhattap olmassınız rahat edersin...
olur tabi ben de öle düşünüyorum

kızlar e-bebek 'e bakıyorum şuan haftanın indirimlerine nivea atta çantası seti var 59.90 dan 39.90 a inmiş belki isteyen vardır haberiniz olsun
Holllety ben de indirim bekiyordm bi yerde 38 küsüre gördüm kaçırıdm çook saol canım zemuszemus

Ohh canıma değsin zemuszemus "bir tek o olmayabilir ama benim bebeğime hamile olan o önemli olan da bu" süpper :)

Hmm... biz de çorluya 30-45 dakika var yolla sen onu buraya bakiim kaydirigubbakcemile3

Ayy canım senin kayınvaliden trakyalı galiba tam kıro ksr bkm ama aynı bizim burdakiler gibi düşünüyor burdan mı?
Aynen oluyor canım akşamları özellikle artık son ayda karnımda morluklar olur heralde kaydirigubbakcemile3
Dövme mi? :1shok: fesupnallah erkekler hiç düşünmüyor canım nappcan.
Ben yemeei yaparsam çağrırım yukarı ya da en son masadan kalkarım o başlar toplamaya eim hep işaret eder ben de bakmam ona :jeyyar:

Aynen canım en son 267 gr dı inş yarın 400 gr ı geçsin yaaw

ayyy çok güldüm toxicdaisy :))))
bu arada senin verdiğin o ninni sitesinin linkini ben de dağıttım herkese burada:)))
ama çok tatlı bişey yaaa minik doruk dedikçe gözlerim sulanıyor...
Ben hergün bi kere dinletioum oğluma sesini de açıyorum baya duysun die dikkat ettim hareket etsede ninni başladıktan sonra duruyor
Yok canım ya. erken geldiği için ve kafası çok büyük olduğu için (36,5 haftada 41 haftalıktı) 12 saat suni sancıya rağmen açılma olmadı. 12 saatin sonunda sezaryen oldum
Ohh maşallah...
Ne güzel dua öyle
:roflol: ayy evet

ben kaçırmışım o linki tekrar verirmisin?

maşaallah Allah nazarlardan esirgesn. çok yakşıklııı
ailemiseviyorum/ninni canım tam linki veremiyorum neme lazım üyelik gerektirdii için yasaktır felan zaten isimler yazıyor orda
Kızlar ben kaçar çok acil çıkıyom bye

Bye canım Allah a dua et başka şeylerle uğraşta sinirin yatışsın...

Kızlar yaaw bu e-bebekte ki nivea indr li diyor 10;00 tl 60 tan 40 düşmüş nasıl 10,tl indr oluyor ben anlamadım yoksa bende mi bi problem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…