günaydın herkese. Sabah kuzey bey'in beni gıdıklayarak uyandırdığını söylesem çok mu abartmış olurum??? Ciddi ciddi gülerek uyandım yaaaa, karnıma her ne yaptıysa çok tatlıydı :cüvcüv:
Kızlar hepinize ve bal bebelerinize günaydınlar. :CüvCüv:
Kaç gündür hastayım, öksürük de geçmedi bi türlü, ya hepsi bi yana da; dünden beri kuzumun hareketlerini hissetmedim hiç... Öncesinde ben dokunmadan bile hareket ediyodu, hissediyorum, şimdi niye hissetmiyorum yaaa??? :sm_confused:
Kaç gündür hastayım, öksürük de geçmedi bi türlü, ya hepsi bi yana da; dünden beri kuzumun hareketlerini hissetmedim hiç... Öncesinde ben dokunmadan bile hareket ediyodu, hissediyorum, şimdi niye hissetmiyorum yaaa??? :sm_confused:
[ı]günaydın herkese... çok güzel mutlu bir gün geçirmenizi dilerim... Tabi inş. öyle başlamışsınızdır...
Ben başlayamadımda....
Umarım bundan sonrası çok güzel olur herkes için... [/ı]
GÜNAYDIIIIN kızlaaaarr bebişleri ve sizi öpüyorum canlara.s.
soho ve bebeğimmm noldu kızlar yaaa sabah sabah anlatında rahatlayın bakiiiym..
günaydıııın kızlaaaarr bebişleri ve sizi öpüyorum canlara.s.
Soho ve bebeğimmm noldu kızlar yaaa sabah sabah anlatında rahatlayın bakiiiym..
Geçmiş olsun canım. Hareketleri hissetmeyince resmen paranoyak oluyorum.Özellikle pazar günleri şaka gibi ama kendine tatil veriyor sanırım :) Doktorlara göre ise buna hiç takılmamak lazımmış, o gene hareket ediyormuş ama ufak hareketler olduğu için biz hissetmiyormuşuz...
Bu arada plasenta previası olan ve yakınlarda doktora giden var mı kızlar? Ben cumartesi gidicem meraktan çatlıyorum belki biras düzelmiştir ... benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?