2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze kocaman gunaydın... bugun kocişin boş gunu evde yanı o yuzden fazla gıremıcem hepınızı kocaman opuyorum... fırsat buldukca burdayım ıns...:):)

Günaydın herkese. Sabah Kuzey Bey'in beni gıdıklayarak uyandırdığını söylesem çok mu abartmış olurum??? Ciddi ciddi gülerek uyandım yaaaa, karnıma her ne yaptıysa çok tatlıydı :CüvCüv:

günaydın herkese. Sabah kuzey bey'in beni gıdıklayarak uyandırdığını söylesem çok mu abartmış olurum??? Ciddi ciddi gülerek uyandım yaaaa, karnıma her ne yaptıysa çok tatlıydı :cüvcüv:

maşallah allah nazardan saklasın

Günaydın Herkese... çok güzel mutlu bir gün geçirmenizi dilerim... tabi inş. öyle başlamışsınızdır...

ben başlayamadımda....

umarım bundan sonrası çok güzel olur herkes için...

Son düzenleme:
Kızlar hepinize ve bal bebelerinize günaydınlar. :CüvCüv:
Kaç gündür hastayım, öksürük de geçmedi bi türlü, ya hepsi bi yana da; dünden beri kuzumun hareketlerini hissetmedim hiç... Öncesinde ben dokunmadan bile hareket ediyodu, hissediyorum, şimdi niye hissetmiyorum yaaa???
:sm_confused:

Günaydın galiba bu haftalarda bu gibi durumlar oluyor çünkü bende hissetmiyorum bazen yada dün hissetmedim mesela çok belirgin.

hepinize günaydın güzel anneler ve bebişleri
nasılsınız bakalım biz şimdi kızımla kahvaltımızı yapıyoruz
özlemcim hayırdır noldu

öncelikle herkeslere kocaman günaydınlaaar :asigim:

ben hala tam anlamı ile hissedemiyorum bazen çok hafif bişiler oluyor okadar.gece uyutmayanlar falan varmış imreniyorum açıkcası.dün hiç oynaşmadı okadar babasıyla konuştuk seslendik ama tık yok.benim kızım ya baya uslu olacak yada baya uykucu.

canım benim yalnız değilsin bende güne iyi başladığım söylenemez

GÜNAYDIIIIN kızlaaaarr bebişleri ve sizi öpüyorum canlara.s.
soho ve bebeğimmm noldu kızlar yaaa sabah sabah anlatında rahatlayın bakiiiym..

günaydıııın kızlaaaarr bebişleri ve sizi öpüyorum canlara.s.
Soho ve bebeğimmm noldu kızlar yaaa sabah sabah anlatında rahatlayın bakiiiym..

kocama kızıyorum ne olabilir ama acısını cıkarıcam fitil fitil burnundan getirmesini bilirim ben :))))))

Geçmiş olsun canım. Hareketleri hissetmeyince resmen paranoyak oluyorum.Özellikle pazar günleri şaka gibi ama kendine tatil veriyor sanırım :) Doktorlara göre ise buna hiç takılmamak lazımmış, o gene hareket ediyormuş ama ufak hareketler olduğu için biz hissetmiyormuşuz...

Bu arada plasenta previası olan ve yakınlarda doktora giden var mı kızlar? Ben cumartesi gidicem meraktan çatlıyorum belki biras düzelmiştir ... benneyaptımki

günaydın .
bende güne pek iyi başlamadım eşimle tartıştık saçma sapan kahvaltıya inmiyor diye gerçi fazla söylendim geldi ama sabah sabah gerdi

Kayınvalidem aradı şimdi özür diledi benden eşim ona çok bağırmış aramıyormuş da çok ağladı ben de dayanamadım eşime yine ara bak yazık dedim.
Ama dün kocişle onun yüzünden papaz oldum sanırım ben fazla yüklendim o da ama o da annem dedi çok büyüdü kavga çoook. Neyse yatmadan ben dayanamadım mbaktım çok üzülüyor gittim barıştım.

Bizde durum bu. Kızlar ne oldu size niye iyi değilsiniz. Bu arada hissetmekte zorlanan arkadaşlar 1-2 hAFTA ıÇıNDE HER SANıYE HıSSEDıCEKSıNıZ UYUMADIĞI MÜDDETÇE.Panik yapmayın

ben varım plasenta previa vardı ama çok şükür artık yokk . o kadar tedirgindim ki çok şükür atlattım darısı başına inşallah başka sorun çıkmazsa normal normal doğurabilicem olumunekankayizsmile

Şımdı kendısı benı merak edıyo ama daha c ok edıcek akŞam bır dÖvme muhabbetı vardı kendısı gıttı dÖvme yaptırmaya bende kızdım onun yÜzÜnden sınırlenıp mıdem aĞrıdı akŞam her neyse yattık uyandık sabah kocana ÖpÜcÜk yokmu dıyo bırde yÜzsÜz bende sana eŞ lazım deĞıl cocukta dedım carptım kapıyı cıktım

Şımdı de aradım hastahaneye gıdıyorum kanamam var bu cocuga bırŞey olursa ......... Dedım

yÜz oldu arıyo bende aÇmıyorum etsın bıraz merak da gÖrsÜn :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…