2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Didem sen de benim gibisin hee yatmadan barışırım mutlaka sonra içim içimi yerr...

Ay yapma yazık adama ya çocukla korkutma. Ben de dün tansiyonum düştü dedim ama kanama demeye cesaret edemedim işten çık yat der filan diye..

kanamam var demeseydin ya yazık ama bide olmadığını öğrenirse kızmaz mı

didem eşya işini ne yaptın peki göndericek misin?

Eşyaları yollamıyoruz çünkü eşim yollarsak hepsini bir daha görüşmememiz lazım. Biz onu öyle kabul edip hiç 1 şey olmamış gibi davranıcaz artık napıyım dedi. Ben de tamam dedim ne diyimki yatağı filan da yollamıycaz herhalde eşim saçmalama gidermiymiş buradan oraya dedi.Ben de çatıya koyucam gelince naparsa yapsın

Günaydın kızlar, nasılsınız? İyisinizdir inşallah. Özlem ve birkaç arkadaşım daha iyi başlayamamışlar güne. Tıpkı benim gibi...

Dün sağlık ocağına gittik, 1 gün önceden yaptılar testi. Şekerim 156 çıktı. Doktor "yüksekmiş, hastanede 100gr'lık testi yaptırman lazım" dedi. Birşeyler yazıp verdi, haftaya götüreceğim doktora. Ciciler aldık dün bebişe. Fotolarını da çektim ama bluetooth cihazını pc görmediği için koyamıyorum Bir ara resetlerim pc'yi belki o zaman tanır. Siz neler yaptınız?

Vaoww süpersin BEBEGIMMMMMM ! Tam benlik bir hareket aklinialirimsmile

hepinize günaydın güzel anneler ve bebişleri
nasılsınız bakalım biz şimdi kızımla kahvaltımızı yapıyoruz
özlemcim hayırdır noldu

Günaydın Meralcim.. Sorma bugün bardağım taştı artık... sabah servisle şirkete geldik... tam asansöre bindik doluştu insanlar...o sırada müdürüm kapıdan girdi... asansör düğmesinin yanında da değildim... yanında olan kişi bastı yukarı çıktık... neyse yerime geldim oturdum... müdürüm geldi arkamdan bana diyor ki gözümün içine baka baka yukarı çıktınız herkesten beklerdim ssenden beklemezdim bunu...

sanki başka asansör yok... ben düğmenin yanında değilim... sen uzaktasın.... sanki asansör hiç beklemedin...

bunun için sabah sabah insanın moralini bozmaya değer mi???? yetti artık

hmmm en iyisi zaten öfkeyle kalkan zararla oturur.dünya para yani yazıkk..

Ben de birazdan çıkıp eşya almaya başlıycam ufak ufak... Mothercare her ayın 15'inde indirim yapıyormuş diye duydum bilen var mı?

Çiğdemcim hiç anlamam şu şeker olayındaan (başıma gelirse görücem günümü)ama ne yapman gerekliymiş canım.
Tatlı falan yemeğince düşer heralde demi ama...
Bu arada hoşgeldiiiin zemuszemusneler aldın bebişe foto koyamıyorsan yaz bari neler aldığını....

günaydın cnm hoşgeldin opuyorumnanaktan
şeker testini hastanede yaptırmamışmıydın cnm sen sıkma canını belki sağlık ocağındaki yanlış çıkabilir
bende dün kızıma cicişler aldım ama bende ancak haftaya koyabilcem resimleri makinem annemlerde kalmışta :umursamaz:

Görmemişe mevkii vermişler.................kötükedihüso

Neler aldın anlat bari. Nereden aldın kaça aldın? hihoyyyt

ayy cnm benim benim yaa boşver sen onu ne anlar onlar hemen insanı azarlamaya bayılırlar zaten alsanaalsanasmile
bunu düşünüpte daha fazla sinirlenme sende bebişinde kızmasın içerde daha fazla

ben halaaa birşey almadım...alışverişe gidecek vaktim yok offf...geçen c.tesi indim kemeraltına iki tane takım beğendim ama salak gibi neden almadım hala aklım ermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…