2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çığdemcim geç değil merak etme ben de c.tesi gidiytorum 24+4te yani aynı sayılırız ki 28e kadar yolu var bildiğime göre

Şımdı ıŞyerınde yatıyorum dedım gelıyım dıyo gelme sana ben lazım deĞılım dedım kapattım telefonu gelmeye cesaret edemez cÜnkÜ benden habersız gÜvenlık ıÇerı almaz bende gelsede ıÇerı almam :)))))

güne kötü başlayana arkadaşlarım takmayın kafaya yaa taktıkça büyüyor olaylar insanın beyninde kurmaya başlıyor sonra. üstünde durmamaya çalışıyoru bende o kadar çok şey oluyorki hadi eşinle olan sorun eşindir gelir geçer vs. ama iş hayatında öyle olmuyor maalesef

yarın ayrıntılım varrr heyecan bastı iyiden iyiye:) yaa birde geceleri uyuyamıyorum dönüyorum sürekliii belki 40 kere dönüyorum bacaklarım uyuşuyor ağrıyorrr

Hoşgördük canım. Ne yapmam gerektiğini söylemedi ama ne yapmamam gerektiğini söyledi. "Hastaneye teste gidene kadar tatlı, aç karnına makarna... yeme" dedi. Bu şekerin en üst sınırı 140'mış. 140'ın üzerindekilere 2.test yapılıyormuş. Zaten belliydi, ben glukozu alınca bir uykum geldi ki... Neyse...
Keyfim yok bugün, ama şekerle de alakası yok. Ne olduğunu anlatmayı çok isterdim ama yapabilecek durumda bile değilim. Sadece kocamla ilgili olduğunu ve kavga etmediğimizi bilseniz yeter.
Dün bir akrabamızın gelini doğurdu demiştim ya onalara gittik. Çok şirin kedi yavrusu gibi bir kız bebek :asigim: . Maşallah, Allah nazardan saklasın... Onlar dedi "iç zıbın çok lazım oluyor, bir sürü gidiyor; kusuyor, çişini vs yapıyor..." Bizim de yolumuzun üzerindeydi, Bir tane takım (şapkası, alt-üst); 2 tane iç zıbın (takım şeklinde, eldivenli başlıklı falan); örgü battaniye; 1 tane normal takım aldık.

Merhaba canım. Bu şeker ölçüm makinaları var ya onunla baktılar 2 kez.

Biz geldiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk :)

laptobumuzda var bugün o yüzden çok rahat takip edicez :) ayrıca detaylımızda bugün o yüzden çok mutluyuz :)

Soho cum üzme kendini zaten sayılı günün kaldı arkadaşım takmamaya çalış
senin müdüründe ne gaddarmış insan bişi olsa bile hamile der susar ama adam yok yere can yakıo

Kızlar nasıl sinirlenmeyeyim yaa daha bisürü şeyler oluyor hepsini yazmak günümü alır... sabah sabah içine etti günümün şimdi ben izindeyken yerime bakacak kişi ile konuşuyor...

bir de utanmadan bana soruyor... doğumdan sonra gelecek misin? ona göre yeni arkadaşla maaş ayarlaması yapıcaz şimdi sana yapamıoz... sanki 2 hafta sonra gidiyorum daha önümde 3 ayım var... ne var şimdi bana iyileştirme yapsan en gerekli zamanımda kullansam ne olur yaniiii....

Sorma canım ne bulsak eşim de alalım diye tutturuyor. Güle güle yiiysin işallah kuzun

Canım geçmiş olsun ya benim de ayaklarım çok kötü. Hiç heyecanlanma tatlım iyi haberlerle geliceksin işallah:)

Bizimki de şimdiden ne zaman dönersin demeye başladı gittim de dönmem kusur kaldı. Takma tatlım hepsi öyle yönetim yalakaları düzeltme filan bekleme ben umudumu çoktan kaybettim

Ay ne sinir adam klava: . Karısı da hasta olunca "ölecek misin? bak yerine ayarladığımla daha anlaşma yapmadık, ölemeyeceksen evlenelim demiycem" diyordur kesin.

bende uyuyamıyorum geceleri şimdiden başladı 1 ay sonra düşünemiyorum kendimi kalçam ağrıyor düz yatmamak için çaba sarfetsemde her uyandığımda sırt üstü yatar buluyorum kendimi sabah bi kalkıyorum çarşaf yok yatakta boshayallersmile

kadın canım kadın... bu yüzden kapris yapıyor yaaaa klava:

BENDE CANIM KALÇADAN AĞRIYOR ZATEN İDARE etmeye çalışıyorum valla gün ışıyınca çocuk gibi seviniyorum sabah oldu diye:))

Canım geçmiş olsun ya benim de ayaklarım çok kötü. Hiç heyecanlanma tatlım iyi haberlerle geliceksin işallah:)[/QUOTE]

ayaklarımı söylemedim tabi benim daha öncede ayaklarımda sorun vardı şişerde şimdi iki misli şişiyor ayakkabılarım olmuyor hatta geçen pazar eşimle dışarı çıkıcaz yeni aldığım spor ayakkabılarımı giyeyim dedimm olmadıı oturdum merdivenlere başladımmm tabiri caizse böğüre böğüre ağlamaya:)))

Çİğdemcim geç değil merak etme ben de c.tesi gidiytorum 24+4te yani aynı sayılırız ki 28e kadar yolu var bildiğime göre
hmmm okey cnm

Ficil tatlım ben de işe bile en bol spor ayakkabımla geliyorum düşün halimi ayağımın altında 1 tabure ki boyum uzun sığmıyor masanın altına uzatamıyorum da hep akşam ooo sorma gitsin. Benim de eskiden çok şişerdi ayaklarım şimdi sanki 3 katı oluyor Allah son aylarda korusun bizi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…