2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim kadınsa kıskançlığından yapıyordur
zaten üstün kadın olunca kendisi pek bi havalarda oluyo ne zannediyolarsa kendilerini

hastenede bize yapılcak şeker testi aç karınla gitmemiz gerekicek ve bize şekerli su içircekler sonra kan alcaklar ve ondan öncesinde de kan alıncak diye biliyorum
ama yanlışta biliyo olabilir fisfisfis

başaramadım tam tarif edermisin

canımm sayfalar var sağ altta ilk sayfaya tıklarsan uzuuun pembe-mavi bir liste çıkar karşına o liste işte ama ben sana yazıym hangi bilgilerin gerekli olduğunu sen buraya yaz..
hamile kaldığın yaş
hamile kaldığın kilo
son ad.tarihin
bebeğin tah.doğ.tarihi
bebeğin cinsiyeti
varsa adı
birde 2li 3 lü test yapıldıysa bu bilgiler gerekli...

bende aynı durumdayım ayaklarım iki büklüm taburewnin üzerinde öteki türlü sisiyoı ve bende acayip şekilde varisler oluştu ya etek giyemeyecek derecede

neyse geçmiş olsun canım.
eşinle ilgili olan şey her ne ise de üzülme cnm inşallah s.sorunu vs.değildir..
zıbın nasıl takım şeklinde oluyor cnm anlamadım bir de zıbının eldiveni falan mı var?

S. sorunu ne anlayamadım. Biraz şüpheli davranıyor, aman neyse ağlayacağım şimdi. Sırf bu yüzden midem yanmaya başladı.
Aldığımız şeyin kutusunda "lüx bebe çeyizi" yazıyor. Salak makine görmüyor ki fotosunu çekip koyayım kutusunun. Zıbının eldiveni mi? kaydirigubbakcemile3 başlığı bile var.
Bir reset atayım belki görür pc cihazı.

hastenede bize yapılcak şeker testi aç karınla gitmemiz gerekicek ve bize şekerli su içircekler sonra kan alcaklar ve ondan öncesinde de kan alıncak diye biliyorum
ama yanlışta biliyo olabilir fisfisfis

Doğrudur. 50gr glukoz aldım ben gitmeden önce. Aç karnınayken baktılar önce. Sonra onu aç karnına (su bile içmedim, midemde yer kaplamasın diye), 1 bardak suyla karıştırarak içtim. Tam 1 saat sonra bir kere daha baktılar.

Allahtan evde olucaz yoksa çok zor olacak yazında terlik falan giymeye çalıcaz sanırımmmma.s

Ben de ctesi gidicem yüklemeye 10da akşam 10dan sonra su bile içme son gün de çok tatlı şeyler yeme dedi doktorum orada ölçücekler bakalım işallah 100gra gerek kalmaz. Önce 9:30da randevuya gidicem işllah bebişim oynar o kadar saat aç kaldıktan sonra

Allahtan evde olucaz yoksa çok zor olacak yazında terlik falan giymeye çalıcaz sanırımmmma.s

Valla ben 35. haftaya kadar çalışıcam bir terslik çıkmazsa tatlım sonrası daha zor diyorlar işallah 35e kadar çok soprun olmaz

bende aynı durumdayım ayaklarım iki büklüm taburewnin üzerinde öteki türlü sisiyoı ve bende acayip şekilde varisler oluştu ya etek giyemeyecek derecede

Ne eteği bana eşim pehlivan baldırlı diyip gülüyor:roflol:

hamile terliği diye bi şey var onu deneyin belki bi faydası olur benimde şişiyor ayaklarım ama gece uzattığım anda geçiyor ha çekirdek yediysem geçmek bilmiyor o başka:))

s.sorunu sağlık sorunu demek istedim cnm inşallah anlaşıcazkaydirigubbakcemile3
ama sanırım daha farklı şeyler neyse...
zıbının eldiveni ve şapkası mı varrr offf anlamadım yaaa neyse fotoları atınca görürüz...

Sersem pc "başarısız"diyor. Uyuz şey.

bende 22+ 5 günlük hamileyim şu ana kadar sorun yok şeker testimi yarın yaptıracağım
ankaralı ve benimle aynı olan varmı ?

Canım tuzlu yememeye çalış çekirdekte alıcaksan az tuzlu al

eşim bana az tuzlu ye duba gibi olcan dedi dün parmaklarım şişio benimde
öyle söyleyince de içim bi tuhaf oldu ama bişi demedim
yaaa bişi yazarkende isim soyisim aynı olunca olmuo kullanıcı adımı nie böle almışsam ben

hayır ben de gitmek istiyorum ev gezmesine falan öyle insan içine çıkmayan tiplerden değilim ama bir sor bari yani misafir çağırırken de siz biryere gidicekmisiniz diye bir sorrr...

Tamam canım, kolay gelsin sana... Kendine iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…