başaramadım tam tarif edermisin
Ficil tatlım ben de işe bile en bol spor ayakkabımla geliyorum düşün halimi ayağımın altında 1 tabure ki boyum uzun sığmıyor masanın altına uzatamıyorum da hep akşam ooo sorma gitsin. Benim de eskiden çok şişerdi ayaklarım şimdi sanki 3 katı oluyor Allah son aylarda korusun bizi valla
neyse geçmiş olsun canım.
eşinle ilgili olan şey her ne ise de üzülme cnm inşallah s.sorunu vs.değildir..
zıbın nasıl takım şeklinde oluyor cnm anlamadım bir de zıbının eldiveni falan mı var?
hastenede bize yapılcak şeker testi aç karınla gitmemiz gerekicek ve bize şekerli su içircekler sonra kan alcaklar ve ondan öncesinde de kan alıncak diye biliyorum
ama yanlışta biliyo olabilir fisfisfis
Ficil tatlım ben de işe bile en bol spor ayakkabımla geliyorum düşün halimi ayağımın altında 1 tabure ki boyum uzun sığmıyor masanın altına uzatamıyorum da hep akşam ooo sorma gitsin. Benim de eskiden çok şişerdi ayaklarım şimdi sanki 3 katı oluyor Allah son aylarda korusun bizi valla
bende aynı durumdayım ayaklarım iki büklüm taburewnin üzerinde öteki türlü sisiyoı ve bende acayip şekilde varisler oluştu ya etek giyemeyecek derecede
Allahtan evde olucaz yoksa çok zor olacak yazında terlik falan giymeye çalıcaz sanırımmmma.s
bende aynı durumdayım ayaklarım iki büklüm taburewnin üzerinde öteki türlü sisiyoı ve bende acayip şekilde varisler oluştu ya etek giyemeyecek derecede
S. sorunu ne anlayamadım. Biraz şüpheli davranıyor, aman neyse ağlayacağım şimdi. Sırf bu yüzden midem yanmaya başladı.
Aldığımız şeyin kutusunda "lüx bebe çeyizi" yazıyor. Salak makine görmüyor ki fotosunu çekip koyayım kutusunun. Zıbının eldiveni mi? kaydirigubbakcemile3 başlığı bile var.
Bir reset atayım belki görür pc cihazı.
s.sorunu sağlık sorunu demek istedim cnm inşallah anlaşıcazkaydirigubbakcemile3
ama sanırım daha farklı şeyler neyse...
zıbının eldiveni ve şapkası mı varrr offf anlamadım yaaa neyse fotoları atınca görürüz...
hamile terliği diye bi şey var onu deneyin belki bi faydası olur benimde şişiyor ayaklarım ama gece uzattığım anda geçiyor ha çekirdek yediysem geçmek bilmiyor o başka:))
Canım tuzlu yememeye çalış çekirdekte alıcaksan az tuzlu al
kızlar ben yine kaçıyorummmmm offff birgün rahat yok zaten bana
şurada hem ev işimi yapıp hem sizinle muhabbet ediyorum ne güzel
ama nerdeee rahat veren yok ki hergün hergün bişey çıkıyor.....
şimdi aşağı indim k.validem iç yapmış DÜNYA KADAR s.sarıcakmışız
sar sar bitmez şimdi kendi kendine planımızı yaptı haftasonunuda....
şimdi aşağı inicem s.sarmaya öğleden sonra gezmeye gidicekmişiz yarın
için bir başka komşuyu aramış ona gidicez.c.tesi detaylı var ya bizim c.tesi
günü için akrabaları çağırıcaktık bişey yapmak için söz vermiş öncelerden onu yapıcaz ben c.tesi çağır dedim biz detaylıya gider geliriz çok oyalanmayız sen çağır onları dedim
olmazmış pazar çağırıcakmışşşş..her haftasonu böyle oluyor yaaa uyuz oluyorummmm.bir haftasonunu kimseyi görmeden kocamla rahat rahat geçiremiyorumm
şunlar geliyor şunlara gidiyoruz sormak yok zaten offfff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?