2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben geldim yine çok şükür bitirdik s. işini...bugün kü gezmeğe de gitmiyormuşuz karar değişti.....

kızlar ya gece yatarken bacağına kıramp giren oluyor mu hiç.Ben birkaç kez yaşadım çok kötü birşey uykudan uyandırıyor insanı...

Ay ayaklarım yine davul oldu ve zonluyor bacak bacak üstüne atmak daha da şişirirmiş ama o zaman da rahat oturamıyorum ayrıca tabureye de bacaklarım uzun geliyo üffff

canım geçmiş olsun umarım sağlıcakla ve zamanında alırsın kızını kollarına. bende ilk kez duydum. daha neler duycaz kimbilir...

Kızlar ayrıntılı ultrasonu peinotoloji uzmanı yapmıyormu ben dün doktoruma sordum ben yapıcam dedi(doktoru Halit Fıra Erden nişantaşında)

kızlar ben geldim yine çok şükür bitirdik s. işini...bugün kü gezmeğe de gitmiyormuşuz karar değişti.....

Ne güzel desene bizimlesin...Sormuyormu nette napıyorsun sen bu kadar diye

çokk yakıınn c.tessii gidiyorum ben de perinatolog Hanım a ben de oğlumu görüceeeeeemmmdelikafaduldendelikafadulden

Defneciğim ya bu ne sabır gitcez kalcaz ... çok yakın oturuyorsunuz herhalde anladığım kadarıyla aranızda iyi ne güzel birlikte gezmelere gidiyorsunuz biz düğün zamanı alışverişlere bile birlikte gitmedik o kadar severiz yani birbirimizi....

Ne güzel desene bizimlesin...Sormuyormu nette napıyorsun sen bu kadar diye

herzaman görmüyor ki beni pc başında çat çat açarsa kapıyı görüyor bişey de demez heralde herşeyimi yapıyorum ben evde de aşağıda da...demez de zaten öyle laf sokma huyu yoktur yani...

kızlar ya gece yatarken bacağına kıramp giren oluyor mu hiç.Ben birkaç kez yaşadım çok kötü birşey uykudan uyandırıyor insanı...

gece uykumda tam 3 kere kramp gırdı ve bagırarak uyandım sonra doktora soyledım magnezyum eksıklıgındenmıs bana ılac yazdı onu ıcıcem bende normalmıs hamılelıkte

canım geçmiş olsun bence sorun olmadan gelecek kuzun ama ister istemez stres yapmıştır sende. bende ilk defa duydum böyle bişey. rabbim hayırlısını versin inş.

tabi canım sabahda konuştuk çok fena olyor hemdeeee

Canım benim daha başlamadı kramplarım ama ilk gebeliğimde olmuştu gece uyurken aniden giriyordu çok acı veriri bilirim doktorun söyle kalsiyum yada magnezyum takviyesi verecektir

inşallah gerek kalmaz arkadaşım sağlıkla gelir kuzun inş...

ayy oo banada oluyorrrrr. uykudan uyanıyorum aglıycak gıbı oluyorum. kramp gırıyor sankı bacagım cekılıyorrr ( oyle bı acı olamazz.. normalmıs demekkı hepımızde olduguna gore napıcaz pekı?

oturmaktan uyuşmuş her yerim kalkayım azcık açılayım.

benim kramplarım başlamadı hiç olmadı henüz ama bel ağrısı çok çekiorum. hatta bazen resmen belimden bacaklarım kitlenio olduğum gibi kalıorum.

bişiler yiyelim bizde zaman geçmio bugün saat 3 olsada gitsem oğlumu görmeye

ööyyleee bizde kararlar ben son ana kadar emin olamıyorum bazen gidicez mi acaba diye düşünüyorummm.altlı üstlü oturuyoruz cnm...

ayy oo banada oluyorrrrr. uykudan uyanıyorum aglıycak gıbı oluyorum. kramp gırıyor sankı bacagım cekılıyorrr ( oyle bı acı olamazz.. normalmıs demekkı hepımızde olduguna gore napıcaz pekı?

canım ben doktoruma soyledım bana magnezyum verdı ondan oluyormus magnezym eksıklıgınden gecmıs olsun sanada cok zor oluyor bende bagırarak uyanıyorum

Ya çiğdem ağlatıcan mı sen bizi ama müzik süper ben onun sözlerini değiştirip kızıma ninni uyduruyorum söyliycem ileride.

Yani uyan yerine uyu güzel kızım uyu canım kızım uyu melek kızım diye.
Diğer dörtlük de doğaçlama gibi ne eserse o an.
Yanakların al al olsun
Boyun selvi fidan olsun
Annen sana kurban olsun
Uyu güzel kızım.....

Anan baban hep kollasın
Dertler yanında durmasın
MASAL şımarık olmasın
Uyu güzel kızım...

Nasıl kızımın ninnisi böyle devam ediyor

slm kızlarrr ben geldım.... battanıyenın son motıfınde ip bıttı olcak şey mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…