hepinize tünaydınlar......
yvzyzv bende aynı yatak ve aynı arabayı almak üzereyim:) hatta aynı renk.. sadece arabanın beyaz kısımları değişik olacak.. benekli değil benim istediğim..
ayrıca arkadaşlar salı günü dopplere girdim.. su ikiziymişim.. yani hem fazla su şişkinliği hem bebek şişkinliği... ileriki dönemlerde ALLAH korusun su artımı devam ederse enjektörle suyu çekiyorlarmış.. inş buna gerek kalmadan vakitlice sağlıklıca gelir kızım...
Kızlar ayrıntılı ultrasonu peinotoloji uzmanı yapmıyormu ben dün doktoruma sordum ben yapıcam dedi(doktoru Halit Fıra Erden nişantaşında)
kızlar ben geldim yine çok şükür bitirdik s. işini...bugün kü gezmeğe de gitmiyormuşuz karar değişti.....
Canım benim doktorum illa perinatolog yapacak dedi ama belki senin doktorun aynı zamanda perinatalogtur. O sanırım doktorların sonradan okudukları başka 1 uzmanlık alanı daha. Mesela benim pernatolog aynı zamanda hasta da bakıyordu yani belki öyledir. Ama arkdaşaım radyologa yaptırmış valla sen doktorun ne diyorsa onu dinle bence canım.
kızlar ben geldim yine çok şükür bitirdik s. işini...bugün kü gezmeğe de gitmiyormuşuz karar değişti.....
Ne güzel desene bizimlesin...Sormuyormu nette napıyorsun sen bu kadar diye
kızlar ya gece yatarken bacağına kıramp giren oluyor mu hiç.Ben birkaç kez yaşadım çok kötü birşey uykudan uyandırıyor insanı...
canım geçmiş olsun bence sorun olmadan gelecek kuzun ama ister istemez stres yapmıştır sende. bende ilk defa duydum böyle bişey. rabbim hayırlısını versin inş.hepinize tünaydınlar......
yvzyzv bende aynı yatak ve aynı arabayı almak üzereyim:) hatta aynı renk.. sadece arabanın beyaz kısımları değişik olacak.. benekli değil benim istediğim..
ayrıca arkadaşlar salı günü dopplere girdim.. su ikiziymişim.. yani hem fazla su şişkinliği hem bebek şişkinliği... ileriki dönemlerde ALLAH korusun su artımı devam ederse enjektörle suyu çekiyorlarmış.. inş buna gerek kalmadan vakitlice sağlıklıca gelir kızım...
kızlar ya gece yatarken bacağına kıramp giren oluyor mu hiç.Ben birkaç kez yaşadım çok kötü birşey uykudan uyandırıyor insanı...
hepinize tünaydınlar......
Defneciğim ya bu ne sabır gitcez kalcaz ... çok yakın oturuyorsunuz herhalde anladığım kadarıyla aranızda iyi ne güzel birlikte gezmelere gidiyorsunuz biz düğün zamanı alışverişlere bile birlikte gitmedik o kadar severiz yani birbirimizi....
ayy oo banada oluyorrrrr. uykudan uyanıyorum aglıycak gıbı oluyorum. kramp gırıyor sankı bacagım cekılıyorrr( oyle bı acı olamazz.. normalmıs demekkı hepımızde olduguna gore napıcaz pekı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?