2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

acil durum derken kastettiği ne zor giden doğum mu yoksa daha acil bi şey mi. yani sen sancılandın hastaneye gittin açılman var drun gelicek mi? eğer gelicekse bence takma kafana ebeler bakıyor zaten hatta çoğu yerde ebeler doğumu yaptırıyor ben pek hoş karşılamasamda

tatlım haklısın bende böyle düşünüorum zaten doğum için acil ebe var dr.umda gelir zaten müdahale edilir ama birde şöyle düşünüorum şimdi mesela bu ayımda bişi olsa ya müdahale için geç kalınırsa korkusu tedirgin eido beni
doğum öncesi acil önlem gerektirecek sorunlardan korkuorum ben.

doğum için zaten ebe var dr.um gelene kadar müdahale eder ve çoğu hastanede ebe var artık.
ama benim korkum doğum değil. doğum öncesinde başıma bişi gelse kimse yokkkk
dr.umun gelmesi geç olursa yada geç müdahale edilirse die tedirgin oluorum ben.

merhaba anneler bende hep okuyup yazma fırsatı bulamıyorum bugün boş günüm ve evdeyim dinlenicem.ben dopplere 19+5 de girdim şimd sizleri okuyunca acaba erkenmi girmişim dyorum ama doktor sölerdi heralde erken olsa. bu arada kızım gayet sağlıklı ama şimdi yine sizleri okuyunca kilosu düşük gibi geldi:) ohaoldumsmilebana 19+5 te 320 gramdı.bide italyadan vardı amniyosentez yaptıran onu merak ettim haber alan var mı? öpüldünüz canlar..

teşekkür ederim canım sağol.

Son düzenleyen: Moderatör:

bende bugün gidiorum canım detaylıya.
geçen hafta yani 20+1 ken 398 gramdı bizim kereta ama dr sürekli gramı önemli değil
gelişimi önemli dio bize. gelişimide 1 hafta önden ilerliomuş o yüzden içim rahat. sende sıkma canını gr önemli değil gelişimde sorun olsa zaten konuşurdu seninle.

ben
19+1 de girdim ayrıntılı usgeye ve bebeğim 260 gr o yüzden üzülme üzülmesi gereken benim boshayallersmile

bugün uzun uzun görürüm dimi bebişimi ben :) nelere bakıyolar bilgi veriyolar mı ?

bakıyo doktor öle sessiz sessiz sende ağzından çıkacak söze kilitleniyosun normal falan dedikçe arada kalp atışların normale dönüyo:)) ben çıktıktıktan sonra heyecandan kulaklarıma kadar kızarmıştım Allahtan bi sorun çıkmadı darısı girmeyenlerin başınabuyrunnnnnnnnn

:) oğluşum benm büyümüştürde 1 haftada :) sabah eşime hava güzel bugün dedim o da bana ama gezilmez esio dedi :) gezmicem ki oğlumu görmeye gidicem dedim gülüo :)
o gelemicek ilk kez iş yüzünden saat 4'te gidicem ben
umarım herşey normal çıkar :)

Bırakın noyu filan aramayın kızlar ne olduğu belli değil, yazan nicki de neden ayzdığını da anlamadım ben.

Pelincim işallah iyi haberlerle gelirsin benim de c.tedi kontrol ve şeker yüklemem var tetanos aşımı da olurum gitmişken hastaneye. 4 haftadır kızımı görmüyorum çok merak ediyorum en son 21. haftadaydık 417gramdı acaba 800filan olmuşmudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…