pelin drun doğumuna giremiyicekmi yani saat 5den sonra doğum yaparsan. ben olsam göze alamazdım
niye konusmayalım kız konusuyoruzda ben yazdıklarını okuyordum
bende aynı durumdayım benim hem özel hastahane olmasına ragmen ik doktor var ikiside nöbetçi klamıyorlaracil birşey olursa biz geliriz diyorlar benimde içim rahat eger acil birşey olursa cepten ulaşırım kendisine ben hastahane ye gidene kadar o gelir
eger evham yaparsam olmayacak seyler gelir basına onun için düşünme eskiden herkes ebe yaptırıyormus doğumu onun için rahat ol
millet kendi doğuruyo ve mola da doğuruyo göbek bagını kesip bebeği cöpe atıp yola devam edenler var demek o kadar da zor değil sadece rahat olmak lazım tabiki rahatlıkta ki amacım bebeği çöpe atmak değil doğum sandıgımız kadar zor birşey değil
birde söyle düşün evlenmeden önceki korkularımızı nasılolucak cok acır filan diyorduk simdi cocuklarımızoluyo bu doğanın kanunu
Canım bende anne adayıyım.15 yıldır bu Özlemle beklıyordum.bırgÜn bu kadınlar kulubÜnde gezınırken bır numara bırakmıŞtı bır arkadaŞ onun Önerısı Üzerıne aradım o kadar ıÇten ,o kadr cıddı o kadr samımıydı hemen baŞladık..Şımdı anne adayıyım,numarası bu xxxxxxxxxx sızde arayın...maddı manevı yardımcı oluyor.ılaÇda yardım cı oluyor
merhaba anneler bende hep okuyup yazma fırsatı bulamıyorum bugün boş günüm ve evdeyim dinlenicem.ben dopplere 19+5 de girdim şimd sizleri okuyunca acaba erkenmi girmişim dyorum ama doktor sölerdi heralde erken olsa. bu arada kızım gayet sağlıklı ama şimdi yine sizleri okuyunca kilosu düşük gibi geldi:) ohaoldumsmilebana 19+5 te 320 gramdı.bide italyadan vardı amniyosentez yaptıran onu merak ettim haber alan var mı? öpüldünüz canlar..
merhaba anneler bende hep okuyup yazma fırsatı bulamıyorum bugün boş günüm ve evdeyim dinlenicem.ben dopplere 19+5 de girdim şimd sizleri okuyunca acaba erkenmi girmişim dyorum ama doktor sölerdi heralde erken olsa. bu arada kızım gayet sağlıklı ama şimdi yine sizleri okuyunca kilosu düşük gibi geldi:) ohaoldumsmilebana 19+5 te 320 gramdı.bide italyadan vardı amniyosentez yaptıran onu merak ettim haber alan var mı? öpüldünüz canlar..
bugün uzun uzun görürüm dimi bebişimi ben :) nelere bakıyolar bilgi veriyolar mı ?ben
19+1 de girdim ayrıntılı usgeye ve bebeğim 260 gr o yüzden üzülme üzülmesi gereken benim boshayallersmile
bu arada bu tel numarası nedir anlamadm ben ????
bende anlamadım ne gerek vardı ki birde ben hiç tanımıyorum siz tanıyormusunuz
bugün uzun uzun görürüm dimi bebişimi ben :) nelere bakıyolar bilgi veriyolar mı ?
bakıyo doktor öle sessiz sessiz sende ağzından çıkacak söze kilitleniyosun normal falan dedikçe arada kalp atışların normale dönüyo:)) ben çıktıktıktan sonra heyecandan kulaklarıma kadar kızarmıştım Allahtan bi sorun çıkmadı darısı girmeyenlerin başınabuyrunnnnnnnnn
Bırakın noyu filan aramayın kızlar ne olduğu belli değil, yazan nicki de neden ayzdığını da anlamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?