2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allahın izniyle sağlıcakla gelicek bebişin canım hiç endişelenme hepimiz sıkıntılıa anlar yaşıyoruz ama bebişler allahın izni ile üstesinden geliyorlar sende benim gibş yoğun çabalar harcadın ona kavuşmak için allahım o yüzden bizlerin emeklerini boşa çıkarmayacak canım bizim bebeklerimiz çokkkk uzun yollardan geldiler bizi bırakmazlar

bende aynı yataktan alıcam canım fakat içine ayrıca yatak nevresim yorgan sorun olucak gibi çünki bu yatağın içi biraz küçük

kızlar chiconun bu yatağını alıcak olan arkadaşlar içine yorgan nevresim yatak işini nasıl yapacaksınız çünki bu yatak diğerlerinden biraz küçük 20cm kadar

birde sizlere sormak istediğim bir şey var kızlar benim hayırsız görümcem iki kızı var onların eskilerini göndermiş bana bir torba benim bebiş erkek evde koyucak yerde yok yada çevrede vericek bir tanıdığımda yok geri versem laf olur çöpemi atsam diyorum

seninki de güzelmişşş kaydirigubbakcemile3uyan yerine uyu

çok duygulanıyor insan ben o ninniyi arıyodum akşam size
göndericektim buraya kıs annelerine bu video la birlikte çıktı
ama aliyenin o sahnesi süperdi o zamanda duygulanmıstım ama
şimdi insan çok farklı şeyler hissediyor anne olunca anlıyor insan..

Canım süpersin ya ben işyerinde açamadım linki evde dinleyeceğim ama bende kızım için ninni söyleyebilirim süer olmuş süper:lepi:

gönderiym mi diye sormadan mı gönderdi?
elinden çıkarmak istedi heralde biran önce...

canım çok rahat 800gr olur ben 24+1 de 750 gr dı senin cumartesi 800 gr olur yani merak etme tatlım artık bu haftalardan sonra daha fazla kilo alıyor benim 3 mayısta rnadevum var tekrar 27+1 olucam inşallah hedefim 1000 gr mı geçmesi inşallah

Sağolun kızlar ben aliyeyi seyrettiğimden beri bebeğim olduğunda böyle derim diyordum yani daha seneler öncesinden bu ninni. Allah kısmet etti sonunda bana da söylemeyi

Canım kullanılabilecek güzel temiz şeylerse çöpe atma yazıktır ver birine hem söyle benim bebeğim erkek uymaz bir daha verme diye

slm bayanlar hepinize mutlu günler hepiniz inşallah sağ salim doğum yaparsınız allahın izniyle ben bişey sormak istiyorum benim 5 yaşında bir oğlum var onu ilk hamileliğim olmasına rağmen çabuk hissettim şuan 21 haftadayım ve bebeğimi çok hissedemedim daha dr erkek dedi ama kesin değil dedi ben kız gibi hissediyorum yarın ayrıntılı usg ye giricem çok merak ediyorum allahım elini kolunu sağlam sağlıklı versin HEPıNıZE SEVGıLER

Valla canım sağlık ölçüsü değil diyorlar kilo için ama ben sanki kilolu deyince rahatlıyorum. Eşime kalsa kesin almıştır o kadar kilo diyor ama doktorum 700gramları 7.ayda görüyoruz dedi ama internet siteleri 25. haftada diyor ben anlamadım benim doktor 24. haftadan sonra 7.ay mı sayıyor ay beynim karıştı

Bana bak ben aminosentesz sonucundan beri seni pek azarlamadım galiba klava: dün kaynanamla uğraşıyordum herhalde benşmki melek değil. bak vermem kızımı sana:dance:

Bana bak ben aminosentesz sonucundan beri seni pek azarlamadım galiba klava: dün kaynanamla uğraşıyordum herhalde benşmki melek değil. bak vermem kızımı sana:dance:

:roflol:sinirlisin dedik sinirin geçsin diye şaka yapalım kafan dağılsın dedikk ama nerdeeee...
kimsenin kaynanası melek değil bikeremm...
kızını da vermezsen kaçırırım oğluma:sm_cool:

benim vardı canım ve pazartesi gittim detaylıya gayet güzel yukarıya yerleşmiş dedi doktorum darısı başına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…