hepinize tünaydınlar......
yvzyzv bende aynı yatak ve aynı arabayı almak üzereyim:) hatta aynı renk.. sadece arabanın beyaz kısımları değişik olacak.. benekli değil benim istediğim..
ayrıca arkadaşlar salı günü dopplere girdim.. su ikiziymişim.. yani hem fazla su şişkinliği hem bebek şişkinliği... ileriki dönemlerde ALLAH korusun su artımı devam ederse enjektörle suyu çekiyorlarmış.. inş buna gerek kalmadan vakitlice sağlıklıca gelir kızım...
KIZLAR; ÇOK UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCU KRAFT YADA CHİCCO DA KARAR KILDIM. ARABA BU:
[B]ÖN TEKERİN TEKLİ OLMASI, DÖNÜŞLERDE ÇOK KOLAY OLUYOMUŞ VE TAKILMA SORUNU OLMUYORMUŞ.SAĞLAM VE KALİTELİ Bİ ARABA ŞART!! YAZ BEBEĞİ OLCAK BEBİKLERİMİZ... HEP GEZCEZ MALUM [/B] naniknanik
Bİ DE YATAK DA BU OLSUN İSTİYORUM. PARK ALANI FERAH HEM.. AYY BAKINCA BİLE HEYECANLANDIM. ÖNÜMÜZDEKİ AY ALICAZ BAKALIM HAYIRLISIYLA kaydirigubbakcemile
Ya çiğdem ağlatıcan mı sen bizi ama müzik süper ben onun sözlerini değiştirip kızıma ninni uyduruyorum söyliycem ileride.
Yani uyan yerine uyu güzel kızım uyu canım kızım uyu melek kızım diye.
Diğer dörtlük de doğaçlama gibi ne eserse o an.
Yanakların al al olsun
Boyun selvi fidan olsun
Annen sana kurban olsun
Uyu güzel kızım.....
Anan baban hep kollasın
Dertler yanında durmasın
MASAL şımarık olmasın
Uyu güzel kızım...
Nasıl kızımın ninnisi böyle devam ediyor
Ya çiğdem ağlatıcan mı sen bizi ama müzik süper ben onun sözlerini değiştirip kızıma ninni uyduruyorum söyliycem ileride.
Yani uyan yerine uyu güzel kızım uyu canım kızım uyu melek kızım diye.
Diğer dörtlük de doğaçlama gibi ne eserse o an.
Yanakların al al olsun
Boyun selvi fidan olsun
Annen sana kurban olsun
Uyu güzel kızım.....
Anan baban hep kollasın
Dertler yanında durmasın
MASAL şımarık olmasın
Uyu güzel kızım...
Nasıl kızımın ninnisi böyle devam ediyor
birde sizlere sormak istediğim bir şey var kızlar benim hayırsız görümcem iki kızı var onların eskilerini göndermiş bana bir torba benim bebiş erkek evde koyucak yerde yok yada çevrede vericek bir tanıdığımda yok geri versem laf olur çöpemi atsam diyorum
Pelincim işallah iyi haberlerle gelirsin benim de c.tedi kontrol ve şeker yüklemem var tetanos aşımı da olurum gitmişken hastaneye. 4 haftadır kızımı görmüyorum çok merak ediyorum en son 21. haftadaydık 417gramdı acaba 800filan olmuşmudur
birde sizlere sormak istediğim bir şey var kızlar benim hayırsız görümcem iki kızı var onların eskilerini göndermiş bana bir torba benim bebiş erkek evde koyucak yerde yok yada çevrede vericek bir tanıdığımda yok geri versem laf olur çöpemi atsam diyorum
Ya ninni me neden yorum yapmadınız
canım çok rahat 800gr olur ben 24+1 de 750 gr dı senin cumartesi 800 gr olur yani merak etme tatlım artık bu haftalardan sonra daha fazla kilo alıyor benim 3 mayısta rnadevum var tekrar 27+1 olucam inşallah hedefim 1000 gr mı geçmesi inşallah
yaptık işte kııız
lülülülülülüsanki sen her mesajımıza yorum yapıyorsun da
dün okadar şaka yaptım sana gözünün içine soka soka kaçkere
yazdım dönüp birşey demedin hııııh:dilcikar:
Bana bak ben aminosentesz sonucundan beri seni pek azarlamadım galibaklava: dün kaynanamla uğraşıyordum herhalde benşmki melek değil. bak vermem kızımı sana:dance:
Geçmiş olsun canım. Hareketleri hissetmeyince resmen paranoyak oluyorum.Özellikle pazar günleri şaka gibi ama kendine tatil veriyor sanırım :) Doktorlara göre ise buna hiç takılmamak lazımmış, o gene hareket ediyormuş ama ufak hareketler olduğu için biz hissetmiyormuşuz...
Bu arada plasenta previası olan ve yakınlarda doktora giden var mı kızlar? Ben cumartesi gidicem meraktan çatlıyorum belki biras düzelmiştir ... benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?