Ben yemeğe gidiyorum kızlar gelince yazarım
Pelincim işallah iyi haberlerle gelirsin benim de c.tedi kontrol ve şeker yüklemem var tetanos aşımı da olurum gitmişken hastaneye. 4 haftadır kızımı görmüyorum çok merak ediyorum en son 21. haftadaydık 417gramdı acaba 800filan olmuşmudur
Selam kızlar.Hoş geldim nasılsınız bakayımmm???
KIZLAR; ÇOK UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCU KRAFT YADA CHİCCO DA KARAR KILDIM. ARABA BU:
[B]ÖN TEKERİN TEKLİ OLMASI, DÖNÜŞLERDE ÇOK KOLAY OLUYOMUŞ VE TAKILMA SORUNU OLMUYORMUŞ.SAĞLAM VE KALİTELİ Bİ ARABA ŞART!! YAZ BEBEĞİ OLCAK BEBİKLERİMİZ... HEP GEZCEZ MALUM [/B] naniknanik
Bİ DE YATAK DA BU OLSUN İSTİYORUM. PARK ALANI FERAH HEM.. AYY BAKINCA BİLE HEYECANLANDIM. ÖNÜMÜZDEKİ AY ALICAZ BAKALIM HAYIRLISIYLA kaydirigubbakcemile
hepinize tünaydınlar......
yvzyzv bende aynı yatak ve aynı arabayı almak üzereyim:) hatta aynı renk.. sadece arabanın beyaz kısımları değişik olacak.. benekli değil benim istediğim..
ayrıca arkadaşlar salı günü dopplere girdim.. su ikiziymişim.. yani hem fazla su şişkinliği hem bebek şişkinliği... ileriki dönemlerde ALLAH korusun su artımı devam ederse enjektörle suyu çekiyorlarmış.. inş buna gerek kalmadan vakitlice sağlıklıca gelir kızım...
yvzyzv bende aynı yatak ve aynı arabayı almak üzereyim:) hatta aynı renk.. sadece arabanın beyaz kısımları değişik olacak.. benekli değil benim istediğim..
ayrıca arkadaşlar salı günü dopplere girdim.. su ikiziymişim.. yani hem fazla su şişkinliği hem bebek şişkinliği... ileriki dönemlerde ALLAH korusun su artımı devam ederse enjektörle suyu çekiyorlarmış.. inş buna gerek kalmadan vakitlice sağlıklıca gelir kızım...
Yvzyzv bende aynı yatak ve aynı arabayı almak üzereyim:) hatta aynı renk.. Sadece arabanın beyaz kısımları değişik olacak.. Benekli değil benim istediğim..
Ayrıca arkadaşlar salı günü dopplere girdim.. Su ikiziymişim.. Yani hem fazla su şişkinliği hem bebek şişkinliği... Ileriki dönemlerde allah korusun su artımı devam ederse enjektörle suyu çekiyorlarmış.. Inş buna gerek kalmadan vakitlice sağlıklıca gelir kızım...
Kızlar ayrıntılı ultrasonu peinotoloji uzmanı yapmıyormu ben dün doktoruma sordum ben yapıcam dedi(doktoru Halit Fıra Erden nişantaşında)
kızlar ayrıntılı ultrasonu peinotoloji uzmanı yapmıyormu ben dün doktoruma sordum ben yapıcam dedi(doktoru halit fıra erden nişantaşında)
Kızlar ayrıntılı ultrasonu peinotoloji uzmanı yapmıyormu ben dün doktoruma sordum ben yapıcam dedi(doktoru Halit Fıra Erden nişantaşında)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?