2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl özlüyo insan görmek için gün sayıyo merak edio :) acaba bnm oğlum ne kadar olmuştur
bide ilk defa tek başıma gidicem kendimi çok yanlız hissettim şimdi

KIZLAR; ÇOK UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCU KRAFT YADA CHİCCO DA KARAR KILDIM. ARABA BU:

[B]ÖN TEKERİN TEKLİ OLMASI, DÖNÜŞLERDE ÇOK KOLAY OLUYOMUŞ VE TAKILMA SORUNU OLMUYORMUŞ.SAĞLAM VE KALİTELİ Bİ ARABA ŞART!! YAZ BEBEĞİ OLCAK BEBİKLERİMİZ... HEP GEZCEZ MALUM [/B] naniknanik

Bİ DE YATAK DA BU OLSUN İSTİYORUM. PARK ALANI FERAH HEM.. AYY BAKINCA BİLE HEYECANLANDIM. ÖNÜMÜZDEKİ AY ALICAZ BAKALIM HAYIRLISIYLA kaydirigubbakcemile

canım ben chıcconun arabasını aldım ct 0,2 super bısey ıcınde pusetıde var ıkısını 500 tl pesınde aldım ucuzada geldı ve tank gıbı :) park yataktada kraftın tp 504 aldım onuda kurduk super oldu tavsıye ederım :)

Kıslar selam nasılsınız bz oĞluŞumla yemeĞımızı yedık geldık , bıraz geÇmıŞegıdıyorum kıslar gÖrÜŞÜrÜz

Kıslar doĞum sÜresı 40 hafta yanı 280 ÜnmÜ , yoksa herkesım aĞzındakı 9 ay 10 gÜnmÜ , Çok merak ettım , 40 hafta 10 aya tekabÜl edıyor , akŞam doktorıa gıttıĞımde soracaĞım

hepinize tünaydınlar......
yvzyzv bende aynı yatak ve aynı arabayı almak üzereyim:) hatta aynı renk.. sadece arabanın beyaz kısımları değişik olacak.. benekli değil benim istediğim..

ayrıca arkadaşlar salı günü dopplere girdim.. su ikiziymişim.. yani hem fazla su şişkinliği hem bebek şişkinliği... ileriki dönemlerde ALLAH korusun su artımı devam ederse enjektörle suyu çekiyorlarmış.. inş buna gerek kalmadan vakitlice sağlıklıca gelir kızım...

su ıkızını ılk defa duydum canım ınsallah bı sorun olmadan dogar kuzucun.gecmıs olsun canım benım

Ay canım gerek kalmaz işallah eee onun dışında kızın nasılmış?

Canım inşallah sağlıkcakla zamanında kucağına alırsın bebeğini suyun az olmasını duydumda su ikizini ilk defa duyuyorum inşallah hiç bir müdahaleye gerek kalmaz kavuşursun kızınla

Halisnacım birde bu İstanbuldaki toplantıya bende gelmek istiyorum ama tabiki 1,5 yaşında oğlum olduğu için o gün eşiminde müsait olması gerekiyor benide listeye kontejyandan eklermisin?:)

canım benim ilk defa duydum biliyormusuç , su ikizi , allah allah bilmediğimiz daha neler neler var demekki , dikkat et olurmu

Kızlar ayrıntılı ultrasonu peinotoloji uzmanı yapmıyormu ben dün doktoruma sordum ben yapıcam dedi(doktoru Halit Fıra Erden nişantaşında)

kızlar ayrıntılı ultrasonu peinotoloji uzmanı yapmıyormu ben dün doktoruma sordum ben yapıcam dedi(doktoru halit fıra erden nişantaşında)

evet canım bende pazartesi girdi doppelre peintoloji uzmanı yapıyor, ama doktorunun belki bu alandada bilgisi vardır , zaten bildigin ultrason cihazı .çok esprisi yok

benım bıldıgım kadarıyla gunaycım ayrıntılı ultasonu radyolojıdekı doktor yapıyor yanı benımkını baska radyolojı uzmanı yapmıstı

Kızlar ayrıntılı ultrasonu peinotoloji uzmanı yapmıyormu ben dün doktoruma sordum ben yapıcam dedi(doktoru Halit Fıra Erden nişantaşında)

Canım benim doktorum illa perinatolog yapacak dedi ama belki senin doktorun aynı zamanda perinatalogtur. O sanırım doktorların sonradan okudukları başka 1 uzmanlık alanı daha. Mesela benim pernatolog aynı zamanda hasta da bakıyordu yani belki öyledir. Ama arkdaşaım radyologa yaptırmış valla sen doktorun ne diyorsa onu dinle bence canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…