didem allah senin iyiliğini versin kızzz
beddua mı ettin banaaaklava:
demin son mesajı yazdım çıktım gittim aşağıdan biraz ekmek biraz
da yemek aldım(normalde aşağıda yerm ama )yukarı çıkıym da
mikro da ısıtayım dedim.apartman merdivenlerinden bir takıldım
ki az daha yere gümlüyordumkaydirigubbakcemile3allah allah
dedim didem beddua etti heralde kızını kaçırcam dedim diye
dedim sonra içeri girdim paaaat diye elimde ki tabak antrenin
halısının üstünekaydirigubbakcemile3bi de sulu yemek deminden beri halı
siliyorumkafamçokkarıştışimdi bişiler hazırladım onları yemeğe
çalışıyorum yiyeceğim yemekten de oldum ah didem ahhhklava:
bence geri verip huzurunu bozma sakla bi yere bebeğin doğduktan sonra giydirmedim dersin ihtiyacı olan birine verirsin şimdi bi şey desen canını sıkıcak kesin
demez serdem merak etme çıkar o yukarıları ay ben hissedemiyorum neremde oynadığını bazen bi şey oluyo elimi bastırıyorum pıtpıt oynuyo bi şey geçiyo sonra hareket mi bu :))
bende bu gittiğimde biraz kilolu olsun istiyorum şöyle bir 750 görsem yeter ondan sonra 1500 olsun ondan sonra 3000 kilo doğdugunda da 3500 bir doğdun yeter
Kız Allah korusun dikkat etsene ya sen bu çocuğa daha şimdiden bakamıyorsun Doruk korktun mu teyzecim bu sakar anan bşr de bana kabahat buluyor sen sağlıkla doğ da sonra dövcem anneni... Ay sen şimdi aç da kalırsın adresi ver damadı doyurıyım bari
Ya yaz geliyor söyle kaynanan yıkasın diycem de o sana yıkatır yine ver temizlemeye çok kötüyse
Merhaba arkadaşlar..umarım herkes iyidir.beni sorarsanız ben maalesef iki gündür hastayım ve evde raporluyum şu an( soğuk algınlığı,nezle filan oldum.allah tan öksürüğüm yok.sağlık ocağı ilaç verdi bi kaç tane ama almadım almayıda düşünmüyorum..bebeğim için katlancam artık..
kahvaltıdan sonrada ağzıma tuzlu suyla,karbonatla gargara yapayım dedim amaaa ağzıma bi yudum alır almaz midem kalktı çok feci ve maalesef çıkardım( neyse kızlar bu aylada kendinize çok dikkat edin böyleyken hasta olmak çok zor valla..
Sier dikkat et tatlım çok kötüysen iç ilaç böylesi de bebeişe eziyet
yok canım okadar da insafsız değil kadın yaa haftaya halı yıkayacaklar iki tane
falan belki yıkarlar benimkini de kocaman halı bide yaaa...antre de de at koştur mubarekk...belki de veririm yıkatmaya...
hoşgeldin geçmiş olsun cnm...ara ara oluyor o çıkarmalar geçen sabahta ben çıkardım burnum tıkalıydı sabah kalktım lavaboda hemen işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?