sidemcım cok gecmıs olsun canım
kızlar siz bu alt değiştirme ve bakım yatağı şeyinden alıcak mısınız?
gerekli mi bu yani sürekli kirlenen bişey değil mi onun yerine bol bol alt
değiştirmek için penye battaniyelerden alsak daha iyi olmaz mı?
kızlar siz bu alt değiştirme ve bakım yatağı şeyinden alıcak mısınız?
gerekli mi bu yani sürekli kirlenen bişey değil mi onun yerine bol bol alt
değiştirmek için penye battaniyelerden alsak daha iyi olmaz mı?
Canım penye battaniyelerlede baş edilmez sanırım.canbebenin paket içinde satılan alt açma bezlerinden satılıyomuş kullananlarda çok memnunmuş.ama ben bi tane alt açmalardan alcam sanırım.en azından yumuşak bişeyin üstünde altı değişir..
Canım doğal ilaçlara yöneldim.limon kaynatıyorum bal katarak.pekmeze limon sıkıp biraz ısıtıp onu alıyorum.tabi bol bol c vitamini için meyveler filan biraz rahatlatıyo cnm.sanırım grip değilim o yüzden biraz daha rahatım cnm.grip olsam sanırım biraz daha zor olur ilaçsız.böyle arada bi durumdayım.inşallah ilerlemezse böyle idare ederim cnm.
Ya ilk zamanlar çok kirlenir de sonra usta oluruz bizde kirli bezini şak diye atmazsak üstüne yada iş kazası yaşanmazsa her seferinde kirlenmez bence zaten çocuk olan evde 2 günde makina çalışıyor yıkarız. Bu arada çamaşır makinası filesi alalım kızlar eşyalarını onalrın içinde atarız makinaya hem takılmaz hem de zarar görmezler
geçmiş olsun canım
kız yıkarmıyım kendim hiç geçen yılda yıkamaya vermiştim.sen uzansan bir yere sandalye tepesindesin sürekli o yüzden şişiyor ayakların.uzanacak bir yer yok mu?kendin yıkama valla doğunca anlatıcam çocuğa bu eziyetlerini bu arada ayağım 2. katı çıktı çok kötü şişti yaaaaaa
beni yıkanacak dört tane halı vardı yardım edecek kimsede yok halı yıkamada baktım halıların saçakları sarı kalmış iyi yıkamamışlar kendim yıkadım terasta eşimede komşu yıkadı dedim kızmasın diye
Ya kızlar herkes kendine liste yapsın unutucaz bunları almayı ben de üşenmekten yapamıyorum elim gidipte
senin oda takımıyla birlikte aldığın yerden demi uyku setin onlarında içinde oluyor muhtemelen...Ya benim uyku setimin içinden çıkıcak bir tane o da bebeğin karyolasının ayak kısmına yani alt açma yerşne konuşuyor ama kirlenmesin diye ben altını açarken o penyelerden sericem yine. 3-4 tane penyelerden almış annemler 1 tane de ben misafirlikte filan kullanırım diye hani kedi yada ayı şeklinde filan oluyorlar ya yastıklı onlardan alıcam hem 1 yere gidince üstünde uyur elalemin yatağında çarşafında yatacağına
bana da sanki o alt açma bezleriyle başedilmez gibi geliyor her değiştirmede kirletiriz ilk başlarda onada para vermek var bide...Canım penye battaniyelerlede baş edilmez sanırım.canbebenin paket içinde satılan alt açma bezlerinden satılıyomuş kullananlarda çok memnunmuş.ama ben bi tane alt açmalardan alcam sanırım.en azından yumuşak bişeyin üstünde altı değişir..
Ya ilk zamanlar çok kirlenir de sonra usta oluruz bizde kirli bezini şak diye atmazsak üstüne yada iş kazası yaşanmazsa her seferinde kirlenmez bence zaten çocuk olan evde 2 günde makina çalışıyor yıkarız. Bu arada çamaşır makinası filesi alalım kızlar eşyalarını onalrın içinde atarız makinaya hem takılmaz hem de zarar görmezler
sier geçmiş olsun bende aynı durumdaydım allahtan ateşim falan çıkmadı inşallah seninde çıkmaz bol bol dinlen ıhlamur iç burnuna tuzlu su seç bide limon ye
Kızlarrr moralım cok bozuk kayınvalıdemler 7sınde gelıyolar 16sında hepberaber yola cıkıyoruz eşim burda kalıyo o hzıranın 15ınde gelcek... ben hıc ayrılmak sıtemıyorum yanından... soyledım gıtmek ısemıyorum dıye da annesıgıl yuzunden zannedıyo gıtmemek ıstememmı ama ben ondan ayrı kalmak ıstemıyorum... koskoca 1 ay
Kızlarrr moralım cok bozuk kayınvalıdemler 7sınde gelıyolar 16sında hepberaber yola cıkıyoruz eşim burda kalıyo o hzıranın 15ınde gelcek... ben hıc ayrılmak sıtemıyorum yanından... soyledım gıtmek ısemıyorum dıye da annesıgıl yuzunden zannedıyo gıtmemek ıstememmı ama ben ondan ayrı kalmak ıstemıyorum... koskoca 1 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?