2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sidemcım cok gecmıs olsun canım

saol şeyma cım..çok teşekkür ederimm..dediğim gibi sizler çok dikkat edin lütfen havalar insanı çok kötü kandırıyo.bol bol meyvenizi yiiyin.ince ama kat kat giyinin.hasta olan insanlara kesinlikle yaklaşmayın.en çokta aileden geçiyor.bende zaten eşimin annesi ve kardeşinden kaptım mikrobu.onlara yemeğe gittiğimiz için o ortamda bulundum maalesef..

Ya benim uyku setimin içinden çıkıcak bir tane o da bebeğin karyolasının ayak kısmına yani alt açma yerşne konuşuyor ama kirlenmesin diye ben altını açarken o penyelerden sericem yine. 3-4 tane penyelerden almış annemler 1 tane de ben misafirlikte filan kullanırım diye hani kedi yada ayı şeklinde filan oluyorlar ya yastıklı onlardan alıcam hem 1 yere gidince üstünde uyur elalemin yatağında çarşafında yatacağına

Canım penye battaniyelerlede baş edilmez sanırım.canbebenin paket içinde satılan alt açma bezlerinden satılıyomuş kullananlarda çok memnunmuş.ama ben bi tane alt açmalardan alcam sanırım.en azından yumuşak bişeyin üstünde altı değişir..

ben böyle diyorum annem de kızıyor kızını pamuklara sar aman kirlenmesin üşümesin diyor ben de "evet ben ona gözüm gibi bakıyorum pamuk gibi yerden gelicek dışarıda da ben pamuklara sarıcam"diyorum kızıyor

Ya ilk zamanlar çok kirlenir de sonra usta oluruz bizde kirli bezini şak diye atmazsak üstüne yada iş kazası yaşanmazsa her seferinde kirlenmez bence zaten çocuk olan evde 2 günde makina çalışıyor yıkarız. Bu arada çamaşır makinası filesi alalım kızlar eşyalarını onalrın içinde atarız makinaya hem takılmaz hem de zarar görmezler

Bu arada dalinin yumuşatıcısını ve çamaşır mak. deterjanını alıcam ben bu ay eşyalarını yıkamak için malum yıkamadan giydirilmez eee bizim deterjanla da yıkanmaz

geçmiş olsun canım

Evet cnm mutlaka bu işi yaptıkça daha az kazaya uğratırız sanırım alt açmaları :)) çamaşır fileside gerekli dediğin gibi..

Ya kızlar herkes kendine liste yapsın unutucaz bunları almayı ben de üşenmekten yapamıyorum elim gidipte

kendin yıkama valla doğunca anlatıcam çocuğa bu eziyetlerini bu arada ayağım 2. katı çıktı çok kötü şişti yaaaaaa
kız yıkarmıyım kendim hiç geçen yılda yıkamaya vermiştim.sen uzansan bir yere sandalye tepesindesin sürekli o yüzden şişiyor ayakların.uzanacak bir yer yok mu?

hiiii bak bak bak dideeem bana kızıyosun bide ...

Ya kızlar herkes kendine liste yapsın unutucaz bunları almayı ben de üşenmekten yapamıyorum elim gidipte

ben bir liste yaptım zaten listede aklıma
takılanları soruyorum size.benim listede tam liste yani.
heryerden ne gördüysem yazdım şimdi marka ve kaçartane
alınacak onlara bakıcam...

sier geçmiş olsun bende aynı durumdaydım allahtan ateşim falan çıkmadı inşallah seninde çıkmaz bol bol dinlen ıhlamur iç burnuna tuzlu su seç bide limon ye

senin oda takımıyla birlikte aldığın yerden demi uyku setin onlarında içinde oluyor muhtemelen...

bana da sanki o alt açma bezleriyle başedilmez gibi geliyor her değiştirmede kirletiriz ilk başlarda onada para vermek var bide...

evet katılıyorum usta olucaz bir süre sonra elimiz alışıcak şak şak kirletmeden hiçbiyeri değiştiricez...

Kızlarrr moralım cok bozuk kayınvalıdemler 7sınde gelıyolar 16sında hepberaber yola cıkıyoruz eşim burda kalıyo o hzıranın 15ınde gelcek... ben hıc ayrılmak sıtemıyorum yanından... soyledım gıtmek ısemıyorum dıye da annesıgıl yuzunden zannedıyo gıtmemek ıstememmı ama ben ondan ayrı kalmak ıstemıyorum... koskoca 1 ay

sier geçmiş olsun bende aynı durumdaydım allahtan ateşim falan çıkmadı inşallah seninde çıkmaz bol bol dinlen ıhlamur iç burnuna tuzlu su seç bide limon ye

Saol cnm.sanada geçmiş olsun o zaman.benimde şükür ateşim çıkmadı.ilk gün birazcık oldu gibiydi ama sonrasında olmadı.valla cnm tuzlu su işte yaptım önce dedim gargara yapayım sonrada burnuma çekeyim.ama ağzıma laır almaz midem kalktı çok fena.o yüzden burnumada çekemedim korkudan..şimdide limon kaynatıyorum içcem.sonrasındada meyvelerim kendimi..

Ya halı serdiler yerlere yatıyım diye yataklar koydular yok kız nerede arada zor kalkıp dolanıyorum işte çay alma bahanesiyle.
Listeni bir ara yollasana bana da tatlım bakalım neler var daha. benim termometrelerim yok oda termometresi banyo termometresi ateş ölçer

ooooo ben hayatta ayrı kalamam kocişimden t.dağa gittim de 4 gün zor durdum.
açık açık söyle ben okadar erken gitmek istemiyorum senden ayrı kalamam de bak ozaman o da nasıl dayanamıycak....

Ya neden gidiyorsun gitme sen de....Kız kociş bırakılır mı 1 ay benimki hayatta istemez bırakma anam bırakma sonra beraber mi döneceksiniz kaynananla

bana da sanki o alt açma bezleriyle başedilmez gibi geliyor her değiştirmede kirletiriz ilk başlarda onada para vermek var bide...

Canım onlar her kullanımda atılmıyomuş.yani kirlenmeden atılmıyomuş.bende görmedim nasıl bişey ama dışarda filan kullanmak için çok iyi oluyomuş.zaten alcaz bu yüzden mecburen.o yüzden evdede deneriz ilk başlarda kullanışlı ve masrafsızsa evdede devam ederiz cnm..

Canım açık açık söleseydin ben senden ayrı kalmak istemediğim için gitmek istemiyorum diye. ozaman anlardı nedenini.evet zor 1 ay da az değilmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…