kızlar bişeyy söylemek istiyorumm. lütfen çok kötüü olan şeyleri yazmayalım hepimiz bebişlerimizi bekliyoruz ve kötü etkileniyoruz şöyle bir bakim okumadıklarıma dedim ve şuan gözyaşlarıma hakim olamıyorum. çok hassas bir dönem hatta hiç girmesemmi bir daha diye bile düşündüm. ama seviyorum burayı sizi herkes aynı durumda cevaplarlar alıyoruz fkirler paylaşıyoruz. haksızmıyım bilmiyorum?mafoldumben
Ben de senin gibi düşünüyorum arkadaşım.Dün okuduklarımdan sonra o kadar tedirgin oldum ki ultrasona girmemek için kendimi zor tuttum aslında tutamadm da eşimi ikna edemedim gidelim diye.İçimize şübhe giriyor.Keşge okumasaydım...
valla canım aynı durumdayım zaten yeterince evhamlıyım çok üzülüyorumm
Hoş geldin SL34.uyumana sevindikk..ama bizim çğle bir sorunumuz yok uyandıran olmazsa tüm gün uyuruzz valla...
günaydın kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz kızımın hareket etmesini dört gözle bekliyorum 2 gündür göbek deliğimin aşşağı kısmında pat küt bi şeyler oluyor ama hala anlamadım off allahım sinir oluyorum kendime artık hissetmek istiyorum. hareket ediyorda ben mi kestiremiyorum bilmiyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annişler:CüvCüv:
Günaydın herkeze kocaman...
Günaydın...Günaydın annecikler ve sevimli kuzuları,
Her zamanki gibi işe geldik ve yoğunuz ama çalışasım yok belki kaytarır sizinle takılırım tüm gün:) Kızım da iyi bu sabah Allah'a şükür eee sizin kuzular nasıl bakalım
Yenidoğan 1 paket al hepsi kullanılmıyor bile diyorlar canım 2 numara dah çok kullanılıyormuş...benım kuzuda ıyı sanırım teyzesı ama sagolsun sag tarafıma yatırtmıyor sadece sola donerek uyuyabılıyorum kontrolu ıyıce elıne gecırdı sıpamdün buraya yenı bı alısverıs merkezı acıldı bende gıttım prımada cok ındırım vardı 98tane prıma yenı doganı 17tl aldık normalde 25-26 sanırım .depolayalım dedım sonradan cok lazım olcak :)
herkese kocaman bir günaydın...
Günaydın nasılsınız bakalım Biz iyiyiz oğlumla bugün öğleden sonra renkli dopler randevumuz var inşallah yavrum sağlıklı ve keyfi yerindedir.
günaydıııınnnnnn
Günaydınlarrrr....Biz de buradayız...Kahvaltımızı yaptık geldik..
Günaydın size de :) Ohh keyifler yerinde :)günaydın kızlar nasılsınız ben daha iyiceyim en azından bu gece 6 saat kadar aralıksız uyuyabildim sizler nasılsınız
Evet canım o ta kendisi büyük bir ihtimal göbek deliğindeki hissettiğin elleri esnediği ya da kendini zıplatıp gibi bişi yapıo o zman oluyormuş :))))günaydın kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz kızımın hareket etmesini dört gözle bekliyorum 2 gündür göbek deliğimin aşşağı kısmında pat küt bi şeyler oluyor ama hala anlamadım off allahım sinir oluyorum kendime artık hissetmek istiyorum. hareket ediyorda ben mi kestiremiyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?