2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişeyy söylemek istiyorumm. lütfen çok kötüü olan şeyleri yazmayalım hepimiz bebişlerimizi bekliyoruz ve kötü etkileniyoruz şöyle bir bakim okumadıklarıma dedim ve şuan gözyaşlarıma hakim olamıyorum. çok hassas bir dönem hatta hiç girmesemmi bir daha diye bile düşündüm. ama seviyorum burayı sizi herkes aynı durumda cevaplarlar alıyoruz fkirler paylaşıyoruz. haksızmıyım bilmiyorum?mafoldumben

Ben de senin gibi düşünüyorum arkadaşım.Dün okuduklarımdan sonra o kadar tedirgin oldum ki ultrasona girmemek için kendimi zor tuttum aslında tutamadm da eşimi ikna edemedim gidelim diye.İçimize şübhe giriyor.Keşge okumasaydım...

günaydın kızlar nasılsınız ben daha iyiceyim en azından bu gece 6 saat kadar aralıksız uyuyabildim sizler nasılsınız

valla canım aynı durumdayım zaten yeterince evhamlıyım çok üzülüyorumm

Hoş geldin SL34.uyumana sevindikk..ama bizim çğle bir sorunumuz yok uyandıran olmazsa tüm gün uyuruzz valla...

günaydın kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz kızımın hareket etmesini dört gözle bekliyorum 2 gündür göbek deliğimin aşşağı kısmında pat küt bi şeyler oluyor ama hala anlamadım off allahım sinir oluyorum kendime artık hissetmek istiyorum. hareket ediyorda ben mi kestiremiyorum bilmiyorum

Hoşşş geldiniz canlarımmm..İyisiniz inşallahh...

Günaydın gezel anneler ve bebekler biz yeni kalktık :kedi: daha doğrusu yine dayak yiyerek uyandım oğlum aynı anda iki taraftan birden vurmaya başladı ben uyandığımda mecbur kalktık acıkmış heralde .Burada hava çooook kötü off yapıp duruyorum sizin oralar nasıl???

hava güzel hatta kısa kolluları hazırladım tabi üzerime olan yok ama ben yinede hazırladım:))
canım hiç çalışmak istemiyorum keşke işe gelmesem

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annişler:CüvCüv:
Günaydın herkeze kocaman...
Günaydın...
Yenidoğan 1 paket al hepsi kullanılmıyor bile diyorlar canım 2 numara dah çok kullanılıyormuş...
herkese kocaman bir günaydın...
Günaydın nasılsınız bakalım Biz iyiyiz oğlumla bugün öğleden sonra renkli dopler randevumuz var inşallah yavrum sağlıklı ve keyfi yerindedir.

günaydıııınnnnnn

Günaydınlarrrr....Biz de buradayız...Kahvaltımızı yaptık geldik..

günaydın kızlar nasılsınız ben daha iyiceyim en azından bu gece 6 saat kadar aralıksız uyuyabildim sizler nasılsınız
Günaydın size de :) Ohh keyifler yerinde :)
Evet canım o ta kendisi büyük bir ihtimal göbek deliğindeki hissettiğin elleri esnediği ya da kendini zıplatıp gibi bişi yapıo o zman oluyormuş :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…