2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bana en iyi gelen maden suyu ve bol bol yürüyüştür ne zaman çok sıkıntılı olsam maden suyu içip yürürüm.
ficil merak ettim ne ki ayıp olucak

slm kızlar kahvaltımızı yaptık babamızada yemegı hazırladık geldık :) napıyosunuz ?

istanbulda hava berbatt

demın kahvaltıda dınledım ogleden sonra butun yurtta yagıs beklenıyor sımdılık burası super (tokat) bebısın odasını hazırladınmı canım ben mayısta hazırlamayı ıstıyorum artık bıran once gelsın dayanamıyorum cıcısımın odası :)

Günaydın güzel anneler
Kötü haberlerden hepimiz olumsuz etkileniyoruz, üzülüyoruz bunları yaşayan anneler için ancak bu sayfa sıkıntılarımızı, üzüntülerimizi de paylaşabileceğimiz bir sayfa olması gerekmiyor mu sevinçlerimizin yanında, birsürü test olduk, olumsuz sonuçlarıda yazdık , olumluları da, çünki herkes birbirini merak ediyor ve birbiri için endişeleniyor, şimdi sayfamıza sürekli giren, bizim sevinçlerimizi paylaşan bir anne adayının başına kötü bir şey geldi ve aramızdan ayrılması gerekti diye bunu yazmamalı mı, bence bu oan karşı yapılmış bir bencillik olur, onun başına gelenler bizim başımızada gelebilirdi, ve bizde bizi anlayan bizim için endişelenen kişilerle iletişim kurmak istemezmiydik....
Ben burada herkesi merak ediyorum, mesela nezamandır girmeyen italya dan, nerede haberi olan var mı
olumsuz sonuçlarıda paylaşıp birbirimize destek olalım lütfen, hassasız tabiki hepimiz ama bencillikte yapmayalım, herşey insanlar için, Allah herşeyin hayırlısını verir ama birşey verdiysede bir bildiği vardır
lütfen kızlar destek herkese, iyyede ,kötüyede

saat daha 11, 2 porsiyon meyve yedim ama hala açım bu öğle arasını 11 e çekmek lazım olmuyor böyle:)

Bebeğin anne karnındaki seslere benzerlik gösteren 'Beyaz gürültü' yani elektrik süpürgesi ve saç kurutma makinesi gibi yüksek frekanstaki sesler kolik bebeklerin ilacı... Bunları duyan bebek, kendini güvende hissedip sakinleşiyor. Annenin söyleyeceği ninni de bebeği rahatlatıyor

Bebek odalarına yeni aksesuar elektrik süpürgesi, denemek lazım

YAYGARASI ASLINDA NELERı ANLATIYOR?
Hangi tür ağlama, hangi rahatsızlığı işaret eder?
Kısa ve keskin periyotlu ağlama: ıçe doğru çekilerek yapılan ağlamadır. Bu tip bir ağlama, bebeğin acı çektiğini gösterir. Karın ağrısında, orta kulak iltihabında ve idrar yolu enfeksiyonunda bu tür ağlama söz konusudur.
Yüksek sesle, kısa ağlama: Bebek acıktığında, düşen ve yükselen ses tonuyla ağlar. Bebekler parmaklarını emer ve yanaklarına vururlar. Annesi tarafından kucağa alınıncaya kadar bu şekilde ağlarlar.
Yumuşak sesle ağlama: Bu tip ağlama, bebeğin yorulduğu ve uykusunun geldiğini anlatır. Tıpkı şarkı ritmi gibidir.
Yankı yapan ağlama: Sıkıldığında yaptığı ağlama türüdür. Bu durumda ağlamasını kucağa alınıncaya kadar kesmez.
Huysuz ve aksi sesli ağlama: Rahatsız olduğundaki ses tonudur. Bu ağlama türünden bebeğin altını ıslattığı, üşüdüğü ve terlediği mesajları alınabilir.

Öğrenecek çok şey var,

evet bende duymuştum hatta drda söylemişti susturamazsanız açın saç kurutma makinasını diye:)
gerçekten yiğenim her sese uyanırdı ama elektrik süpürgesi sesine hiç uyanmazdı

canım sana sonuna kadar katılyorum birkaç arkadaşımızda vardı olumsuz test sonuçları yaşadı ama sonrası güzel geldi onlar aramızda olmaya devam ettiler ve hep birlikte dualar ettik onlar için ve bu arkadaşımızda onlardan biri sadece allahım hakkında hayırlısı böyleymiş bende ne zamandır sıkıntılı günler yaşıyorum hep yüreğim ağzımda heran kaybetme korkusu yaşıyorum ve buraya yazınca rahatlıyorum paylaşıyorum sizlerden olumlu düşünceler alınca benimde fikirlerim değişiyor bencillik hayattaki en kötü huydur arkadaşlar bir kayıp yaşamak o kadar zorki ve hele bu bebeklere geç sahip olmak onu sabırla beklemek ve sonrasında onu kaybetmek o kadar zorki bunu ancak yaşayanlar bilir o yüzden arkadaşlarımızın hepsine destek olalım herşey herkesin başına gelecek diye birşey yok allahım hepimizin bebeklerini korusun onları bizlere bağaşlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…