2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sabır versin cnm, hayatta herşeyin bir nedeni, bir anlamı olduğunu düşünüyorum, böyle birşey yaşadığın için asla kendini kötü ,şanssız hissetme,ne kadar üzüldüğünü kendini yıprattığınıda tahmin edebiliyorum ama sakın hiçbirşeye isyan etme, acılar, üzüntüler hepimiz için, sadece sabır dile güzel Allahım dan

Ben bunu hiççç okumamıştımmmm....Allah sabir ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin ya..Çok kötü oldum yemin ederimm..Ben bu yazıyı okumamıştımmm...Allah sabır versin canım kısa sürede sağlıklı bebeğine kovuşmak dileğiyle..:ecrin_bebek:

Bebeğin tekmeliyor hayırlı uğurlu olsun canım. kaydirigubbakcemile5

Canım adına çok üzüldüm, Allah daha hayırlılarını verir inşallah. Senin hep yanındayız...

Canlar ben açık açık fikrimi söylemeden edemiycem maalesef...Sanırım devereux un yazdıkları için söylüyorsunuz bunu.açıkçası çok şaşırdım buraya hep güzel haberlerle geliyoruz tamam ama sonuçlar güzel olduğu için güzel haberlerle geliyoruz sonucumuz kötü gelince ve teselli edicek sözümüz kalmayınca arkadaşımıza bu şekilde bir mesaj mı yazmalıyız?Sizce bu haksızlık değil mi?Yani sırf bizim moralimiz bozulmasın diye arkadaşımıza sen git birdaha da buraya yazma mı demeliyiz.ÇOK YANLIŞ BENCElmaz:
Kızın AMNİYOSENTEZ SONUCU KÖTÜ GELMİŞ.Bu sonucu ben de iyi ya da kötü bir şekilde bekliyordum.Benimki de kötü gelseydi aynı şeyler bana da söylenicekti demek ki...Burası sadece birbibirimize güzel haberler vereceğimiz bir topik değil arkadaşlar bugüne kadar girip yazdı kaç defa arkadaşımız amniyosentez olduğunu da sonucunu merak etmiyor olabilirsiniz ama ben tek tek her amniyosentez yaptıran kişilerin sonucunu merak ediyorum.Yani sonuç kötü de olsa öğrenmek isterim.Yapmayın lütfen bu ona çok büyük bir haksızlık şimdi girerse bütün yazdıklarımızı okuyup daha fazla üzülecek.Üstelik kısa bir mesaj yazıp çıktı akşam birdaha da dönüp yazmadı bile belliki o da kimseyi üzmek istemiyor.

Benim de keyfim yok. Hani anlatmıştım ya, eşimin patronunun karısı düşük yaptı diye. Kadının rahmini almışlar. Daha 30'larının başlarında bu kadın. Dün akşam eşim kan vermeye gitti, 3. ameliyatta çok kan kaybetmiş. Çok moralim bozuk, cumartesi acile gittiğimde, bu hafta için doktor amcamız çağırmıştı beni, bebeğimin çok iyi durumda olması bile yüzümü pek güldürmüyor nedense. Fazla takılamayacağım bugün, kusuruma bakmayın n'olur.

arkadaşlar sanırım yanlış anlaşıldım ama be ne demek istediğimi biliyorum elimden gelini burda değil daha özel yaptım zaten. ben sadece bu konu için dememiştim tevekkül sonuna kadar benimde başımda sıkıntılar var sadece çok üzüldüm ve kötü hissettim her neysee herkes hakkını helal etsin

ALLAH arkadaşımıza sabır versin ama keşke tekrarlatsa testi %50 sağlıklı olabilir.Ama tabi kendi bileceği şey AYRICA DEFNE25 arkadaşımın söylediklerine katılıyorum Herşey insan için...

HAyırrrrr yemin ederim ben bu yazıyı okumadım aslaaa.Aynı şeyi ben de yaşaya bilirdim neden yazayım oğle bir şeyy..Bir arkadaşımız burada 20 haftalık gebeliyi olan bir arkadaşının kalp atışlarnın durduğunu yazmıştı.Bunu da tesadif sonucu oğrendiğini yazmıştı ben onu kasd ediyordum.Çünki aynı şeyi ben yaşadım.İlk gebeliğimde 9 haftalık bebeğimin tesadif sonucu ultrasonda kalp atışlarının durduğunu öğrenmiştik.O günlere döndüm.Aynı sitres korku başladı..Hemen ultrasona girmek istedim ama eşim izin vermedi..Ben bu yazıyı görmedim yemin ederimm....

Yürekten katılıyorum sana, sonuçta hepimiz acı tatlı herşeyi paylaşacağımız bir yerdeyiz. Kızcağızın yanında olmamız gerekirken, nasıl olur da "kötü şeyleri yazmayın" deriz? Bu haksızlık. Yarın bizim başımıza gelmeyeceğini kimse garanti edemez...

Lütfen sende kendini kötü hissetme, hepimiz çok hassasız , bizde hamileyiz, kötü haberler hepimizin kalbine işliyo, sende kendi çapında haklı olabilirsin
tartışıyoruz düşüncelerimizi, lütfen üzme sende bizi

vereliniortak

inşallah onların miniğimin tekmeleridir:))) çok sevindim :))

Evet öyle, acı hissetmemenin nedeni bağırsakların göğüs kafesine doğru yukarı çıkıyor. O yüzden garip tekmeler (kesinlikle tekmeler) hissediyorsun. Çok daha kuvvetlilerini hissedeceksin yakında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…