merhaba kızlar,
bu yazıyı yazarken çok düşündüm.ama moralinizi bozmamak için kısa yazmaya karar verdim.geçen hafta malesef kötü bir amniyosentez sonucu aldık.zaten %50 şanslı şekilde devam ediyorduk.malesef bebeğimle vedalaşıyorum ve kendimi daha kötü yapmamak adına buradan da bi süre ayrılıyorum.umarım size sonradan güzel haberlerle gelirim.size ve bebişlerinize sağlık,mutluluk huzur ve güzellik diliyorum...
Herkese günaydın...
Allah sabır versin cnm, hayatta herşeyin bir nedeni, bir anlamı olduğunu düşünüyorum, böyle birşey yaşadığın için asla kendini kötü ,şanssız hissetme,ne kadar üzüldüğünü kendini yıprattığınıda tahmin edebiliyorum ama sakın hiçbirşeye isyan etme, acılar, üzüntüler hepimiz için, sadece sabır dile güzel Allahım dan
Günaydın kızlaaaaar
günaydın kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz kızımın hareket etmesini dört gözle bekliyorum 2 gündür göbek deliğimin aşşağı kısmında pat küt bi şeyler oluyor ama hala anlamadım off allahım sinir oluyorum kendime artık hissetmek istiyorum. hareket ediyorda ben mi kestiremiyorum bilmiyorum
merhaba kızlar,
bu yazıyı yazarken çok düşündüm.ama moralinizi bozmamak için kısa yazmaya karar verdim.geçen hafta malesef kötü bir amniyosentez sonucu aldık.zaten %50 şanslı şekilde devam ediyorduk.malesef bebeğimle vedalaşıyorum ve kendimi daha kötü yapmamak adına buradan da bi süre ayrılıyorum.umarım size sonradan güzel haberlerle gelirim.size ve bebişlerinize sağlık,mutluluk huzur ve güzellik diliyorum...
kızlar bişeyy söylemek istiyorumm. lütfen çok kötüü olan şeyleri yazmayalım hepimiz bebişlerimizi bekliyoruz ve kötü etkileniyoruz şöyle bir bakim okumadıklarıma dedim ve şuan gözyaşlarıma hakim olamıyorum. çok hassas bir dönem hatta hiç girmesemmi bir daha diye bile düşündüm. ama seviyorum burayı sizi herkes aynı durumda cevaplarlar alıyoruz fkirler paylaşıyoruz. haksızmıyım bilmiyorum?mafoldumben
Ben de senin gibi düşünüyorum arkadaşım.Dün okuduklarımdan sonra o kadar tedirgin oldum ki ultrasona girmemek için kendimi zor tuttum aslında tutamadm da eşimi ikna edemedim gidelim diye.İçimize şübhe giriyor.Keşge okumasaydım...
Canlar ben açık açık fikrimi söylemeden edemiycem maalesef...Sanırım devereux un yazdıkları için söylüyorsunuz bunu.açıkçası çok şaşırdım buraya hep güzel haberlerle geliyoruz tamam ama sonuçlar güzel olduğu için güzel haberlerle geliyoruz sonucumuz kötü gelince ve teselli edicek sözümüz kalmayınca arkadaşımıza bu şekilde bir mesaj mı yazmalıyız?Sizce bu haksızlık değil mi?Yani sırf bizim moralimiz bozulmasın diye arkadaşımıza sen git birdaha da buraya yazma mı demeliyiz.ÇOK YANLIŞ BENCElmaz:
Kızın AMNİYOSENTEZ SONUCU KÖTÜ GELMİŞ.Bu sonucu ben de iyi ya da kötü bir şekilde bekliyordum.Benimki de kötü gelseydi aynı şeyler bana da söylenicekti demek ki...Burası sadece birbibirimize güzel haberler vereceğimiz bir topik değil arkadaşlar bugüne kadar girip yazdı kaç defa arkadaşımız amniyosentez olduğunu da sonucunu merak etmiyor olabilirsiniz ama ben tek tek her amniyosentez yaptıran kişilerin sonucunu merak ediyorum.Yani sonuç kötü de olsa öğrenmek isterim.Yapmayın lütfen bu ona çok büyük bir haksızlık şimdi girerse bütün yazdıklarımızı okuyup daha fazla üzülecek.Üstelik kısa bir mesaj yazıp çıktı akşam birdaha da dönüp yazmadı bile belliki o da kimseyi üzmek istemiyor.
arkadaşlar sanırım yanlış anlaşıldım ama be ne demek istediğimi biliyorum elimden gelini burda değil daha özel yaptım zaten. ben sadece bu konu için dememiştim tevekkül sonuna kadar benimde başımda sıkıntılar var sadece çok üzüldüm ve kötü hissettim her neysee herkes hakkını helal etsin
vereliniortakGünaydın güzel anneler
Kötü haberlerden hepimiz olumsuz etkileniyoruz, üzülüyoruz bunları yaşayan anneler için ancak bu sayfa sıkıntılarımızı, üzüntülerimizi de paylaşabileceğimiz bir sayfa olması gerekmiyor mu sevinçlerimizin yanında, birsürü test olduk, olumsuz sonuçlarıda yazdık , olumluları da, çünki herkes birbirini merak ediyor ve birbiri için endişeleniyor, şimdi sayfamıza sürekli giren, bizim sevinçlerimizi paylaşan bir anne adayının başına kötü bir şey geldi ve aramızdan ayrılması gerekti diye bunu yazmamalı mı, bence bu oan karşı yapılmış bir bencillik olur, onun başına gelenler bizim başımızada gelebilirdi, ve bizde bizi anlayan bizim için endişelenen kişilerle iletişim kurmak istemezmiydik....
Ben burada herkesi merak ediyorum, mesela nezamandır girmeyen italya dan, nerede haberi olan var mı
olumsuz sonuçlarıda paylaşıp birbirimize destek olalım lütfen, hassasız tabiki hepimiz ama bencillikte yapmayalım, herşey insanlar için, Allah herşeyin hayırlısını verir ama birşey verdiysede bir bildiği vardır
lütfen kızlar destek herkese, iyyede ,kötüyede
inşallah onların miniğimin tekmeleridir:))) çok sevindim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?