2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canımmmm Fahriyecimmm sen nereye gidiyorsun şimdiiiiiikaydirigubbakcemile
ama yapma bitanem yaaa kızmayın dediiiiimmm

Hatta kast ettiğim yazıyı bulucam bir dakka..

Kastettiğin yazı benim dün sabah yazmış olduğum kuzenimizin bebeğini kaybettiği yazı olabilir cnm, ama inan onada çok üzüldüğüm için paylaşmıştım, oda benim üzüntüm dü, ama aynı tepkileri aldım ve sadece sustum cnm, üzüntümdü, wild cat te patronunun eşinin başına gelenleri bizimle paylaşmıştı, çünki oda çok üzgündü, lütfen sadece teselli için yazıyoruz biz buraya,

Herkese selam,

Gecen ay kontrolde kız gibi demisti doktorum ama bu ayki kontrolumde (22. hafta ) erkek oldugu kesinleşti. Bu hafta 3D Anomali Ultrasona girdim. Allah'a sukur bebisimin saglıgı oldukça yerinde.. İnsallah boyle devam eder de saglıklı kucagıma almayı nasip eder Yuce Rabbim.

günay benimde aynı sebebti her neysee. hayatta en korkyuğum şeydir yanlış anlaşılmak. helede böyle bir konuda bu tarz haberler biriktiğinden yazmıştım. ben sonana kadar llaha tevekkül eden biryim o nedenle herkesin başına neler gelebilir bilirim. dedim ya susmak en iyisi. kusura bakmayınnn hoşçakalın

bende 20. haftalıkken bebeğini kaybeden arkadaştan bahsediyorsunuz sandım çünkü dün öyle bi şey gözüme çarptı

Hatta kast ettiğim yazıyı bulucam bir dakka..

Canım tamam şimdi anladım senin kastettiğin yazıyı da ama yanlış zamanda yazmışsın tatlım devereux un mesaajından sonra görünce mesajını ona yazdığını düşündüm ben de hadi tamam kimseler kızmasııııınopuyorumnanaktan

Evet wild cat indi galiba..Yanlış bir tepki verdiysem özür dilerim ondan.Ama aynı şeyi yaşamış biri olarak gerilere döndümm..Üzüntümü tekrar yaşadım ve şimdiki bebeklerim için çok endişelendimm..Senin yazını da okummaıştım..Neyse...

Evet öyle, acı hissetmemenin nedeni bağırsakların göğüs kafesine doğru yukarı çıkıyor. O yüzden garip tekmeler (kesinlikle tekmeler) hissediyorsun. Çok daha kuvvetlilerini hissedeceksin yakında...

ağzından bal damlıyor inşallah daha güçlü tekmeler olur sabırsızlıkla bekliyorum valla kendimi garip hissetmeye başlamıştım artık guclubacismilezemuszemus

Çokkk üzüldümm canımm yaa ama ne olur sen de kendini üzme. kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz Kadının başka çocuğu var mıymış acaba?

bence ficilde aynı yazıyı kast etti çünkü bende sabah ilk gördüğümde aynı şeyi anladım test sonucu görmemiştim. neyse haydi tatlıya bağlansın hepimiz alınganız malum hormonlardan dolayı

Cnm
senin başından böyle bir olay geçmiş, özür dilerim bilmiyordum ...Allah sana aynı güzelliği bahşetmiş, güzel Allahım tamamına erdirsin cnm, üzülme lütfen

ayyy ben geldım kıslarrr ne guzel uyanmıstım erkenden kahvaltımı yaptım sonra bıraz uzanayım demıstım bı uyumusum bı uyumusum:): yenıcık uyandım herkeze tekrar kocaman gunaydın....

kıslaarrr bend fıkrımı soylemeden gecemıcem... evet bazı anlatılan olaylardan etkılenıyoruz uzuluyoruz duymak ıstemıyoruz haklısınızda... ama ne olursa olsun Allah korusun bızımde basımmıza gelebılcegını unutuyoruz bu olaylaın... bence ıyıysede kotuysde bu olayları paylasmak gerekıyo... cunku o hanımların yasadıkarını ogrendıgımızde kendımıze daha cok dıkkat etmeye calısıyoruz... ben kendı adıma oyleyım... onların yasadıklarındakı tecrubeler belkıde bızım bbklerımın hayatlarını kurtarabılır... hepınızı kocman opuyorum...

offff Fahriye neriye gitti ama şimdi yaaa bak şimdi de o üzüyor bizi.Ben kimseyi kırmak istemedim ama yaaa kendimi koydum devereux un yerine bir anda bunları yazdım.Ama FAHRİYECİİİMM lütfen geri gel üzme bizi de HADİİİİ bu konuyu kapatalım başka şeylerden bahsedelim lütfennn:gitme:

Hoşgeldiiin bitaneeem ohhh ne güzell uyumuşsun yarasınn bebişe de sanada:)))))

Benimkidir muhakkak. Hepimiz gıyaben de olsa arkadaşız. En azından benim sizden başka konuşacak kimsem yok. Endişelenmeniz gereken birşey de yok, hepimiz ayrı ayrıyız. Ben o kadın için çok üzülüyorum ve kendime dikkat ediyorum.

Çokkk üzüldümm canımm yaa ama ne olur sen de kendini üzme. kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz Kadının başka çocuğu var mıymış acaba?

Şükürler olsun ki, bir küçük kızı daha var. Allah onu elinden almasın inşallah...

olay yanlış anlaşılmadan ibaret bence herkes aynı şeyden bahsediyor aslında kimse üzülmesin.
bu arada biz de bebeğimizin odası için yani odasını yapıcağımız yer için değişiklikler yapmaya karar verdin güneş görsün diye penceresini büyütücez kapalı bi yer vardı orayı açıcaz hareketlenmemize seviniyorum:) bide alışverişe gitsek tam moda giricem ama önce kışlıkları yıkayıp kaldırmam lazım :))

Hoşgeldin canım benim... Günaydın sana da. Söylediklerine yürekten katılıyorum. Bencilliğin de gereksiz alınganlığın lüzumu yok. Bu arada sözüm kimseye değil, üzerine alınmasın kimse, hakim değiliz burada, yargılamak bize düşmez. Fikrimizi söyleriz o kadar...

ağzından bal damlıyor inşallah daha güçlü tekmeler olur sabırsızlıkla bekliyorum valla kendimi garip hissetmeye başlamıştım artık guclubacismilezemuszemus

a.s Bazı bebekler hareketli olur (benimki gibi, bir türlü durmaz, tekmeler yumruklar, uyutmaz vs), bazıları daha uysal olur. Seninki daha uysal sadece. Birgün öyle bir tekme yiyeceksin ki arka arkaya (benimki gibi yani) "ah" diyeceksin, sonra bir bakacaksın ki dışarıdan görünüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…