Ficil ve dr.günay lütfen kızmayın bana...
arkadaşlar sanırım yanlış anlaşıldım ama be ne demek istediğimi biliyorum elimden gelini burda değil daha özel yaptım zaten. ben sadece bu konu için dememiştim tevekkül sonuna kadar benimde başımda sıkıntılar var sadece çok üzüldüm ve kötü hissettim her neysee herkes hakkını helal etsin
Hatta kast ettiğim yazıyı bulucam bir dakka..
HAyırrrrr yemin ederim ben bu yazıyı okumadım aslaaa.Aynı şeyi ben de yaşaya bilirdim neden yazayım oğle bir şeyy..Bir arkadaşımız burada 20 haftalık gebeliyi olan bir arkadaşının kalp atışlarnın durduğunu yazmıştı.Bunu da tesadif sonucu oğrendiğini yazmıştı ben onu kasd ediyordum.Çünki aynı şeyi ben yaşadım.İlk gebeliğimde 9 haftalık bebeğimin tesadif sonucu ultrasonda kalp atışlarının durduğunu öğrenmiştik.O günlere döndüm.Aynı sitres korku başladı..Hemen ultrasona girmek istedim ama eşim izin vermedi..Ben bu yazıyı görmedim yemin ederimm....
Hatta kast ettiğim yazıyı bulucam bir dakka..
Kastettiğin yazı benim dün sabah yazmış olduğum kuzenimizin bebeğini kaybettiği yazı olabilir cnm, ama inan onada çok üzüldüğüm için paylaşmıştım, oda benim üzüntüm dü, ama aynı tepkileri aldım ve sadece sustum cnm, üzüntümdü, wild cat te patronunun eşinin başına gelenleri bizimle paylaşmıştı, çünki oda çok üzgündü, lütfen sadece teselli için yazıyoruz biz buraya,
Evet öyle, acı hissetmemenin nedeni bağırsakların göğüs kafesine doğru yukarı çıkıyor. O yüzden garip tekmeler (kesinlikle tekmeler) hissediyorsun. Çok daha kuvvetlilerini hissedeceksin yakında...
Benim de keyfim yok. Hani anlatmıştım ya, eşimin patronunun karısı düşük yaptı diye. Kadının rahmini almışlar. Daha 30'larının başlarında bu kadın. Dün akşam eşim kan vermeye gitti, 3. ameliyatta çok kan kaybetmiş. Çok moralim bozuk, cumartesi acile gittiğimde, bu hafta için doktor amcamız çağırmıştı beni, bebeğimin çok iyi durumda olması bile yüzümü pek güldürmüyor nedense. Fazla takılamayacağım bugün, kusuruma bakmayın n'olur.
Evet wild cat indi galiba..Yanlış bir tepki verdiysem özür dilerim ondan.Ama aynı şeyi yaşamış biri olarak gerilere döndümm..Üzüntümü tekrar yaşadım ve şimdiki bebeklerim için çok endişelendimm..Senin yazını da okummaıştım..Neyse...
ayyy ben geldım kıslarrr ne guzel uyanmıstım erkenden kahvaltımı yaptım sonra bıraz uzanayım demıstım bı uyumusum bı uyumusum:): yenıcık uyandım herkeze tekrar kocaman gunaydın....
kıslaarrr bend fıkrımı soylemeden gecemıcem... evet bazı anlatılan olaylardan etkılenıyoruz uzuluyoruz duymak ıstemıyoruz haklısınızda... ama ne olursa olsun Allah korusun bızımde basımmıza gelebılcegını unutuyoruz bu olaylaın... bence ıyıysede kotuysde bu olayları paylasmak gerekıyo... cunku o hanımların yasadıkarını ogrendıgımızde kendımıze daha cok dıkkat etmeye calısıyoruz... ben kendı adıma oyleyım... onların yasadıklarındakı tecrubeler belkıde bızım bbklerımın hayatlarını kurtarabılır... hepınızı kocman opuyorum...
Evet wild cat indi galiba..Yanlış bir tepki verdiysem özür dilerim ondan.Ama aynı şeyi yaşamış biri olarak gerilere döndümm..Üzüntümü tekrar yaşadım ve şimdiki bebeklerim için çok endişelendimm..Senin yazını da okummaıştım..Neyse...
Çokkk üzüldümm canımm yaa ama ne olur sen de kendini üzme. kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz Kadının başka çocuğu var mıymış acaba?
ayyy ben geldım kıslarrr ne guzel uyanmıstım erkenden kahvaltımı yaptım sonra bıraz uzanayım demıstım bı uyumusum bı uyumusum:): yenıcık uyandım herkeze tekrar kocaman gunaydın....
kıslaarrr bend fıkrımı soylemeden gecemıcem... evet bazı anlatılan olaylardan etkılenıyoruz uzuluyoruz duymak ıstemıyoruz haklısınızda... ama ne olursa olsun Allah korusun bızımde basımmıza gelebılcegını unutuyoruz bu olaylaın... bence ıyıysede kotuysde bu olayları paylasmak gerekıyo... cunku o hanımların yasadıkarını ogrendıgımızde kendımıze daha cok dıkkat etmeye calısıyoruz... ben kendı adıma oyleyım... onların yasadıklarındakı tecrubeler belkıde bızım bbklerımın hayatlarını kurtarabılır... hepınızı kocman opuyorum...
ağzından bal damlıyor inşallah daha güçlü tekmeler olur sabırsızlıkla bekliyorum valla kendimi garip hissetmeye başlamıştım artık guclubacismilezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?